Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Οχι βρε...ο Τασος ειναι στην μανα μου.Τον φερνει καθε απογευμα που ειναι κ ο αντρας μου εδω....σιγα μην την παλευα κ με τους τρεις.....

Εχω ενα ευχαριστο νεο!!!!!Μολις γυρισα απ το μαιευτηριο ζυγιστηκα κ ειχα χασει κ τα 5 κιλα που πηρα στην εγκυμοσυνη...και τωρα που ξαναζυγιστικα ειδα οτι εχασα αλλα 5 κιλα!!!!!Εφτασα 50.....λιγο συσφιξη τωρα κ θα ειμαι σουπερ!!!!Αρκει να κρατηθω!!!!!Γι αυτο μη λετε για σουβλακια στις 22 00 το βραδυ!!!!!!

Φευγουμε ή Τεταρτη ή Σαββατο...αναλογως ποτε θα ετοιμαστουμε...ξερεις σιδερωμα,πλυντηρια κτλ κτλ....δεν εχω κανει τιποτα απ οταν γυρισα απο δουλειες σπιτιου!!!!!Μονο μαγειρεμα!

Αααα, χρυσή μου εσύ θες να μας τρελάνεις τελείως!!!!!!!!!! Εδώ έχουμε γεμίσει κόκκινες ραγάδες (τι βαζελίνη βάζω, τι simulcium, έχω δοκιμάσει τα πάντα, αυτές εκεί επεκτείνονται ραγδαία) και θεωρούμε επιτυχία ότι αυτόν τον μήνα πήραμε μόνο 1 1/2 κιλό κι εσύ μου λες ότι έχασες άλλα 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι να πω, καλή σύσφιξη :)

Και σιγά μην έκανες και δουλειές σπιτιού, αυτό έλειπε με μια επέμβαση και τρία νινάκια!!!! Να έρθει να τις κάνει η κουνιάδα, που ήθελε να στείλει τον γιο για βοήθεια :):):):):) Τι ήταν κι αυτό, όμως, ε; Στο τσακ τη γλίτωσες!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

glorr τωρα κ με τον μπομπιρακο σπιτι ,ολοκληρωθηκε η χαρωπη οικογενεια!!!

να τα χαιρεσαι κοριτσακι!

witchaki κ γω νοικιασα νοσοκομειακο θηλαστρο της medela κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

πηγαινω καθημερινα γαλατακι στα παιδια, κ εννοειται περισσευει πολυ..νομιζω ειμαι σε πολυ καλο δρομο..νομιζω τα μικρα θηλαστρα δε βοηθουν το ιδιο..

αυτα τα καλιτσουνια,σκαλτσουνια θα τα δοκομασω κ γω,διπλα ειναι,ντροπη να μην!!

νεκρα βρε κοριτσια η αθηνα σημερα...ολοι διακοπες...

33E7p2.png

Και σιγά μην έκανες και δουλειές σπιτιού, αυτό έλειπε με μια επέμβαση και τρία νινάκια!!!! Να έρθει να τις κάνει η κουνιάδα, που ήθελε να στείλει τον γιο για βοήθεια :):):):):) Τι ήταν κι αυτό, όμως, ε; Στο τσακ τη γλίτωσες!

Παλι καλα που γεννησα κ τη γλιτωσα!!!!Ευτυχως θα παω κατω κ ο συζυξ θα επιστρεψει Αθηνα γιατι εχει δουλεια κ θα ερθει τοτε κ ο ανηψιος....ας μεινουν οι δυο τους λοιπον κι εγω θα διακοπαρω με τα παιδακια μου!!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!:P

Βλέπω η νύχτα ήταν περίεργη. Υπομονή....

Εμείς κάναμε βάρδιες και έτσι κοιμηθήκαμε ένα πεντάωρο. Γιούπι!

Αγοράκια, και εμείς Σκλαβενίτη πάμε, αλλά το ΕΒΟΛ δεν το έχω πετύχει... και ούτε το Δωδώνη έχω δοκιμάσει. Βασικά, σχεδόν όλα τα γάλατα με πειράζουν και στην εγκυμοσύνη δεν έπινα καθόλου.

Καλημέρα twinsaki!

Τι κάνουν τα Twinsakia, βλέπω μπαίνουν σε προγραμματάκι σιγά σιγά, ε; Ωραία!

Το ΕΒΟΛ αυτό που λέω κι όχι το άλλο με την κόκκινη ετικέτα μάλλον το φέρνουν σε περιορισμένες ποσότητες! Αν το πετύχεις, πάρ' το, όπως και το ΔΩΔΩΝΗ. Με προέτρεψε μια εργαζόμενη εκεί για ΕΒΟΛ και τελικά είχε δίκιο. Όμως, χθες δεν βρήκα ΔΩΔΩΝΗ, μου είπε ότι λόγω καλοκαιριού και κόσμου, που απουσιάζει, δεν φέρνουν και πάρα πολύ. Εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό και νομίζω ότι έχει να κάνει κυρίως με την απεργία κι όχι με τον κόσμο που λείπει!

Φωτό από Twinsakia πότε θα δούμε, ωστόσο; :)

rPPrp3.png

αχ ακομη δε μπηκα,βγαινω..

ξυπνησε ο συζυξ κ θα παμε το γαλατακι στον μικρο..

τα λεμε μετα

φιλιααααα

Καλημέρα, φιλάκια και στα nufakia!!!!

Ναι, δοκίμασε από αυτά που λέμε, δεν θα μετανιώσεις :)

rPPrp3.png

Τα τουινσάκια έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ, έχουν κάνει και κάτι μαγουλάκια... Σήμερα έκανα την εξής εξυπνάδα: καθώς έτρωγε ο Φιλ, τον έβγαζα αδιάκριτα φωτογραφίες εκεί που έκανε γκριμάτσες. Την Βικ την είχε αναλάβει ο μπαμπας της, αλλά που θα μου πάει, θα την φωτογραφήσω και αυτή σήμερα!!!!:P

Nufi καλημέρα και φιλιά στα σκιουράκια!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Η απόλυτη ηρεμία σήμερα, πράγματι!!!

Ακόμη και η γειτονιά μας, που είναι πολύ ήσυχη, σήμερα παραείναι. Αφού φοβάμαι μήπως ακούγονται μέχρι έξω τα πλήκτρα του υπολογιστή :)

rPPrp3.png

Τα τουινσάκια έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ, έχουν κάνει και κάτι μαγουλάκια... Σήμερα έκανα την εξής εξυπνάδα: καθώς έτρωγε ο Φιλ, τον έβγαζα αδιάκριτα φωτογραφίες εκεί που έκανε γκριμάτσες. Την Βικ την είχε αναλάβει ο μπαμπας της, αλλά που θα μου πάει, θα την φωτογραφήσω και αυτή σήμερα!!!!:P

Nufi καλημέρα και φιλιά στα σκιουράκια!!!

Ναι, αλλά δεν βλέπουμε γκριματσοφωτό, δεν βλέπουμε!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Παλι καλα που γεννησα κ τη γλιτωσα!!!!Ευτυχως θα παω κατω κ ο συζυξ θα επιστρεψει Αθηνα γιατι εχει δουλεια κ θα ερθει τοτε κ ο ανηψιος....ας μεινουν οι δυο τους λοιπον κι εγω θα διακοπαρω με τα παιδακια μου!!!!!:P:p:p

Τέλεια συγκυρία!!! :)

Τι γίνεται με τα νινάκια, πώς τα ξεχωρίζεις; Τους έβγαλες τα καρτελάκια;

Α, κορίτσια (ρωτάω τις μανούλες), πόσο γρήγορα πέσαν τα αφαλάκια τους, αλήθεια;

rPPrp3.png

Τέλεια συγκυρία!!! :)

Τι γίνεται με τα νινάκια, πώς τα ξεχωρίζεις; Τους έβγαλες τα καρτελάκια;

Α, κορίτσια (ρωτάω τις μανούλες), πόσο γρήγορα πέσαν τα αφαλάκια τους, αλήθεια;

Τα καρτελλακια δεν τα εβγαλα ακομη.....:roll::roll::roll:

Τα αφαλακια τους πεφτουν συνηθως μετα το 10ημερο!Εμας δεν επεσαν ακομη!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Τα καρτελλακια δεν τα εβγαλα ακομη.....:roll::roll::roll:

Τα αφαλακια τους πεφτουν συνηθως μετα το 10ημερο!Εμας δεν επεσαν ακομη!!!!

Οπότε τους πλένεις μπρούμυτα και προσεκτικά στον νιπτήρα, να υποθέσω, ε;

rPPrp3.png

Ε βεβαια....ετσι κ αλλιως οσο ειναι μικρα εκει θα τα πλενω.Τον Τασο μεχρι 3 μηνων τον επλενα στον νιπτηρα,απλα ζυγιζε 7 κιλα τοτε κ με πονουσε το χερι μου!!!!

Ξυπνησε ο Χρηστακος,παω να ταισω κ επιστρεφω!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...