Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι τα κιλάκια καλά ήταν αλλά τελικά δεν παίζει ρόλο το βάρος τους. Μπήκε θερμοκοιτίδα λόγω ταχύπνοιας.

Ποιες γεννήσανε εδώ πέρα? Γιατί έχω χάσει επεισόδια. :)

Η witch χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι τα κιλάκια καλά ήταν αλλά τελικά δεν παίζει ρόλο το βάρος τους. Μπήκε θερμοκοιτίδα λόγω ταχύπνοιας.

Γέννησε η nufi 2 μέρες πριν από εσένα και προχθές το βράδυ γέννησε και η witch. Προς το παρόν άλλα γεννητούρια δεν έχουμε! Αν και όταν κάποια απουσιάζει πολύ μας πιάνει άγχος!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Όχι, κάνει δικά της.

Αλλά αν θέλεις, φτιάχνω και εγώ. Συνταγή γνήσια και εγγυημένη.

Χμ, λέω, μέχρι να γεννήσω να αφήσω κατά μέρος τους πειραματισμούς!!!!!! :P

Αλλά, θα ξέρω, αν μου έρθει επιθυμία για κάτι τέτοιο, Σανοπούλου, έτσι; Φούρνος είναι;

rPPrp3.png

Γέννησε η nufi 2 μέρες πριν από εσένα και προχθές το βράδυ γέννησε και η witch. Προς το παρόν άλλα γεννητούρια δεν έχουμε! Αν και όταν κάποια απουσιάζει πολύ μας πιάνει άγχος!:P

Χαχαχαχαχα, έχεις δίκιο! Μέχρι να ξαναεμφανιστεί η Joy, τρέμει το φυλλοκάρδι μου! Αισθάνομαι τον κλοιό να σφίγγει!

rPPrp3.png

Α, ο χρυσός μου! Και πόσο έμεινε; Συγνώμη που ρωτάω, αλλά καταλαβαίνεις! Έχω αγωνία και για τα δικά μου, ειδικά για τον έναν που μας είναι πολύ μικρούλης ακόμη και έχω καρφωθεί στο κρεβάτι, για να πάρουμε μέρες πολλές! Ήσουν 35η αν θυμάμαι καλά;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα, έχεις δίκιο! Μέχρι να ξαναεμφανιστεί η Joy, τρέμει το φυλλοκάρδι μου! Αισθάνομαι τον κλοιό να σφίγγει!

Δεν έχει γεννήσει πάντως, μην ανησυχείς!:P

Καλά μαγειρεύω πάντως, μην ανησυχείς. Και έφτιαξα και το λικεράκι εχτές!!!!!!!!:P

Η Σανοπούλου είναι φούρνος λίγο πιο πάνω από τον Τερκενλή στην ίδια μεριά του δρόμου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σου glorraaaaaaaaaki μας έλειψες!!!

Τώρα στα 18 θα φύγουν τα μπεμπέκια ξανά, και αν!!!χεχ!!

Εσύ πως είσαι έχεις αναρρώσει πλήρως?

Ταχύπνοια ε? Κορτιζόνες είχες κάνει, δεν είχε καμιά σχέση?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Δεν έχει γεννήσει πάντως, μην ανησυχείς!:P

Καλά μαγειρεύω πάντως, μην ανησυχείς. Και έφτιαξα και το λικεράκι εχτές!!!!!!!!:P

Η Σανοπούλου είναι φούρνος λίγο πιο πάνω από τον Τερκενλή στην ίδια μεριά του δρόμου.

Αχά, κατάλαβα! Ένας μικρούλης είναι, που λέει σε μια επιγραφή "χαλβάς Δραπετσώνας", ναι;

Τι λικέρ έφτιαξες, χρυσό μου;

Εμένα πάλι με τριγυρίζει καούρα.... Απαλά, βέβαια. Άντε να έρθει ο αγαπημένος μου από οδοντίατρο, να μου ανεβάσει γάλα με δημητριακά!!!!

rPPrp3.png

Αχά, κατάλαβα! Ένας μικρούλης είναι, που λέει σε μια επιγραφή "χαλβάς Δραπετσώνας", ναι;

Τι λικέρ έφτιαξες, χρυσό μου;

Εμένα πάλι με τριγυρίζει καούρα.... Απαλά, βέβαια. Άντε να έρθει ο αγαπημένος μου από οδοντίατρο, να μου ανεβάσει γάλα με δημητριακά!!!!

Ναι, αυτό είναι.

Έφτιαξα λικέρ βύσσινο. Έδωσα και τη συνταγή.

Θέλω και εγώ γάλα με δημητριακά!!!! Αλλά δεν έχω!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Κυριες μου καλησπερα σας!ελπιζω να ειστε καλα!!! Η witch ειναι καλα οπως και τα μωρακια μας.με εχει βαλει ομως και σε ειδικη αποστολη!!!:P θελει,μαλλον θελουμε την γνωμη σας για τα θηλαστρα. να αγορασουμε αυτο της medella που μας το διαφημιζουν ανταξιο του νοσοκομιακου σε ισχυ η να νοικιασουμε απο το ιασω???????

age.png

Ναι, αυτό είναι.

Έφτιαξα λικέρ βύσσινο. Έδωσα και τη συνταγή.

Θέλω και εγώ γάλα με δημητριακά!!!! Αλλά δεν έχω!!!!!!

Κι εγώ πώς δεν το πήρα χαμπάρι; Έδωσες τη συνταγή; Ααααααα, που είπες ότι είναι καλύτερα να βάλουμε βότκα, κάτι τέτοιο,ε; Τώρα θα το αφήσεις στον ήλιο 2 μήνες;

Εμείς να μείνουμε χωρίς γάλα είναι αδύνατον. Πρέπει να συμβούν διάφορα αναπάντεχα, για να μην μου φέρει ο καλός μου. Πίνω 1/2 λίτρο το πρωί και 1/2 το βράδυ (και μετά αναρωτιέμαι γιατί σηκώνομαι για τουαλέτα ανά 1 ώρα........), ενίοτε με δημητριακά (τις περισσότερες φορές, δηλαδή), άλλοτε όχι. Χθες δοκίμασα και ένα πολύ ωραίο γαλατάκι, μμμ, με πλούσια γεύση! Για μένα, που μεγάλωσε με αγελάδα στο χωριό, είναι πολύ σημαντικό να βρω γάλα με γεύση γάλακτος!

rPPrp3.png

Κυριες μου καλησπερα σας!ελπιζω να ειστε καλα!!! Η witch ειναι καλα οπως και τα μωρακια μας.με εχει βαλει ομως και σε ειδικη αποστολη!!!:P θελει,μαλλον θελουμε την γνωμη σας για τα θηλαστρα. να αγορασουμε αυτο της medella που μας το διαφημιζουν ανταξιο του νοσοκομιακου σε ισχυ η να νοικιασουμε απο το ιασω???????

Γεια σου Witch-μπαμπά!!!!!!!

Τι κάνει η μανούλα, πότε βγαίνετε με το καλό;

Εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω στην ερώτηση κρίσεως, που έθεσες!

Πρέπει να απαντήσουν οι ήδη μανούλες!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...