Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

πρίν από 13 λεπτά , little miracle είπε:

πολυ μικρα ειναι 15-16 χιλ γιατι τα παιρνατε τοσο νωρις ; καλα κανει κ τα αφηνει να μεγαλωσουν. εγω ξερω οτι κανονικα γυρω στα 20 ειναι ωριμα.

χαχαχαχ το ιδιο είπαμε !

@MK2012 εμενα σκεψου κ στις διεγερσεις, τα εως 17 χιλ μη σου πω , δεν γονιμοποιουνταν καν. κ μου τα λεγανε ανωριμα.

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

και τα δικά μου. ανώριμα τα έλεγαν . 

• Χαχα 2

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

γεια σας! ωχ πτωμα εγινα το πρωι..οχι απο το θηλαστρο..

πηγα στο παιδων να δω τον μικρο κ να του παω γαλατακι,κ μετα ναι, κατεβηκα λιγο κεντρο μεχρι να περασει η ωρα για το επομενο θηλαστρο..

ειμαι μανα τελικα! σας πληροφορω οτι δεν ειδα για μενα ουτε μπιζουδακι!

πηρα φωτιστικο για το δωματιο τους, ειδα για κουρτινουλα, κ πηρα κ εξτρα φορμακια!

ναι...ουτε μπιζουδακι!

το παω αργα το περπατημα ακομη κ κουραστηκα..ποτε καλε αναρρωνουμε τελειως???

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Το διάσημο ζαχαροπλαστείο μάλλον είναι ο Σαββοιδάκης και λέγονται καλιτσούνια και όχι σκαλτσούνια. Και υπάρχουν 2 ειδών για να τα ζητήσετε, τα ανεβατα (κλειστα από επάνω) και τα λυχναράκια (ανοιχτά και πασπαλισμένα με κανέλα).

Αν θέλετε, πουλάνε και στην Αθήνα σε διάφορα σημεία... Τουτέστιν, δεν χρειάζεται να πάει κάποια στην Κρήτη για να μας φέρει (χμ... για ποιά χτυπάει η καμπάνα :P). Εχω και τη συνταγή αν τα θέλετε ντε και καλά να είναι σπιτικά!

Ναιαιαιαιαιαιαιαι! Σαβοϊδάκης! Νομίζω είναι φουρνο-ζαχαροπλαστείο, δούλευε εκεί παλιά ο αδελφός του κουμπάρου μου! Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να καταλήξω ποιο από τα δύο είδη μου άρεσε περισσότερο. Ήταν και τα δύο υπέροχα (έχω χρόνια να φάω)... Τελικά, αποφάσισα! Λίίίίίγο περισσότερο τα ανεβατά!

Καλή μου Twins, όταν λες ότι έχει και στην Αθήνα, εννοείς ένα είδος παραρτήματος Σαβοϊδάκη; Και δεν τον έχω ανακαλύψει τόσα χρόνια;;;;;; Πες μου, αγωνιώ!

Γιατί άλλα έχω δοκιμάσει διάφορα, αλλά τόσο τέλεια δεν βρήκα πουθενά! Έχεις να προτείνεις;

rPPrp3.png

Jasminaki, πώς πάμε; Συνεχίζουμε το θεάρεστο έργο μας;

Olgaki, κάνατε μπανάκι σήμερα;

Εγώ ζήλεψα από τη Nunu και λέω να ρωτήσω τον δόκτωρ αν μ' αφήνει να πάω μια βόλτα μέχρι Σούνιο στο εξοχικό! Ημερήσιο, όχι διανυκτέρευση. Ή αύριο ή την Κυριακή, τι

λέτε κι εσείς, έμπειρες φίλες μου;

Όχι ότι τρελαίνομαι, αν, δηλαδή, μου πει όχι, δεν θα πέσω και στα πατώματα!

Να, έτσι, από βλακεία!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Τι γίνεται, κορίτσια;;;

Δεν έχουμε θέματα πια; Γιατί έπεσε μούγκα;

Έκανα μπάνιο, τα ψιλοκατάφερα και με την κούρα ομορφιάς και τώρα έχω κάτι ποναλάκια. Μοιάζουν με περιόδου στην ελαφριά μορφή τους (κατά προσέγγιση), αν και οι πόνοι, που είχα εγώ τότε δεν συγκρίνονται!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοείται, ξάπλωσα αμέσως.

rPPrp3.png

Τι γίνεται, κορίτσια;;;

Δεν έχουμε θέματα πια; Γιατί έπεσε μούγκα;

Έκανα μπάνιο, τα ψιλοκατάφερα και με την κούρα ομορφιάς και τώρα έχω κάτι ποναλάκια. Μοιάζουν με περιόδου στην ελαφριά μορφή τους (κατά προσέγγιση), αν και οι πόνοι, που είχα εγώ τότε δεν συγκρίνονται!!!!!!!!!!!!!!!!

Εννοείται, ξάπλωσα αμέσως.

Καλά έκανες και ξάπλωσες, πλέον στις εβδομάδες που είσαι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Πάντως εγώ πόνους σαν περιόδου είχα τις μέρες που άλλαζα μήνα.

Εγώ όλη μέρα ταίζω! Ο ένας τρώει μόνο μητρικό και τον θηλάζω κάθε δύο ώρες και ο άλλος τρώει και συμπλήρωμα προς το παρόν και τρώει ανα 3 ώρες. Ξυπνάνε και διαφορετικές ώρες μέσα στην μέρα και κοινός..δεν προλαβαίνω να βάλω το στήθος μου μέσα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ελπίζω πάλι το βράδυ να φάνε ίδια ώρα ώστε να έχω χρόνο να κοιμηθώ πάλι!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Γεια σας κορίτσια. Να μαι κι εγώ. Τί μου κάνετε? Επιτέλους πήρα και τον μπεμπάκο σπίτι. Τώρα είμαστε μια ολοκληρωμένη τετραμελής οικογένεια. Εγώ μόλις έκανα μπάνιο τα μπεμπάκια μου , τα τάισα και τα έβαλα για νάνι τα σπορίδια. Εσείς τί κάνετε? Ψιλοχάθηκα γιατί όπως καταλαβαίνετε ο ύπνος έχει μειωθεί αρκετά οπότε είμαι λίγο σαν ζομπάκι. Τα μωράκια ευτυχώς δεν γκρινιάζουν, είναι καλόβολα τα καημενούλια. Όλα καλά. Εχω και βοήθεια από τον άντρα και την μαμά, οπότε οκ.

Εσείς? Δεν έκατσα να διαβάσω τα νεα σας.

GIOTA πως τα πας με τα διδυμάκια? Πως τα βλέπεις τα πράγματα?

NUFI , τι γίνεται με τα μπεμπάκια σου?

Οι υπόλοιπες κοριτσάκια? Καλά?:tongue:

Κορίτσια και εγώ όλη τη μέρα ταίζω!!!!!!! Αφού δοκίμασα λίγο γάλα σκόνη και εγώ για να δώ αν τελικά είναι τόσο νόστιμο που το πίνουν τόσο πολύ!!!!

Σαβοιδάκη δεν έχει στην Αθήνα (έχει όμως στη Ρόδο :P, αν θέλει η Jasmini).

Στο Χαλάνδρι έχω δει σίγουρα στο φούρνο της Σανοπούλου στην Παπανικολή.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γεια σας κορίτσια. Να μαι κι εγώ. Τί μου κάνετε? Επιτέλους πήρα και τον μπεμπάκο σπίτι. Τώρα είμαστε μια ολοκληρωμένη τετραμελής οικογένεια. Εγώ μόλις έκανα μπάνιο τα μπεμπάκια μου , τα τάισα και τα έβαλα για νάνι τα σπορίδια. Εσείς τί κάνετε? Ψιλοχάθηκα γιατί όπως καταλαβαίνετε ο ύπνος έχει μειωθεί αρκετά οπότε είμαι λίγο σαν ζομπάκι. Τα μωράκια ευτυχώς δεν γκρινιάζουν, είναι καλόβολα τα καημενούλια. Όλα καλά. Εχω και βοήθεια από τον άντρα και την μαμά, οπότε οκ.

GLORR!!!!!! Μας έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου!!!

Τι κάνεις; Καλά τα πάτε, ε; Ήρθε και ο γιόκας στο σπίτι και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά!

Εγώ, πάλι, δεν θυμάμαι, γιατί το νινάκι μπήκε θερμοκοιτίδα, αφού είχε καλά κιλάκια!!!!!

rPPrp3.png

Κορίτσια και εγώ όλη τη μέρα ταίζω!!!!!!! Αφού δοκίμασα λίγο γάλα σκόνη και εγώ για να δώ αν τελικά είναι τόσο νόστιμο που το πίνουν τόσο πολύ!!!!

Τη Σανοπούλου δεν την ξέρω αλλά η Παπανικολή είναι δυο βήματα, θα την εντοπίσω! Μα τι εννοείς, ότι αυτή η κυρία φέρνει του Σαβοϊδάκη προϊόντα;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Κοριτσάκι μου!!!

Τι κάνεις; Καλά τα πάτε, ε; Ήρθε και ο γιόκας στο σπίτι και όλα θα στρώσουν σιγά σιγά!

Εγώ, πάλι, δεν θυμάμαι, γιατί το νινάκι μπήκε θερμοκοιτίδα, αφού είχε καλά κιλάκια!!!!!

Ναι τα κιλάκια καλά ήταν αλλά τελικά δεν παίζει ρόλο το βάρος τους. Μπήκε θερμοκοιτίδα λόγω ταχύπνοιας.

Ποιες γεννήσανε εδώ πέρα? Γιατί έχω χάσει επεισόδια. :)

Ναι, όντως έχει αλλά δεν έχει τύχει να πάρω το συγκεκριμένο γλυκό ποτέ. Θα το ρωτησω όμως!! Μου εξάψατε την περιέργεια!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Glorraki???? Σε χάσαμε τόσο καιρό!!! Μπράβο πάντως, μια χαρά τα πάτε αφού έχεις όλη την οικογένεια στο σπίτι!! Να μας φιλήσεις τα glorrakia!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

Τη Σανοπούλου δεν την ξέρω αλλά η Παπανικολή είναι δυο βήματα, θα την εντοπίσω! Μα τι εννοείς, ότι αυτή η κυρία φέρνει του Σαβοϊδάκη προϊόντα;;;;;;;;;;;;

Όχι, κάνει δικά της.

Αλλά αν θέλεις, φτιάχνω και εγώ. Συνταγή γνήσια και εγγυημένη.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...