Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ έχω τα σκήπτρα του ύπνου!!! χτές σηκώθηκα στις 8 και σήμερα στις 12!!

Καλημέρα στις μανούλες, παιδάκια και κοιλούμπες!! Για πρόγραμμα λέτε...καλά τα λέτε εσείς, εγώ πάλι με φοβάμαι, 30 χρόνια δεν είχα καταφέρει να κολουθήσω πρόγραμμα στη ζωή μου. Ένα από τα ελαττώματα μου, ελπίζω μαζί με τα μωρά να αποκτήσω και γω!!! Να με βάλουν σε μια τάξη!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Βαλίτσες οχι ακόμα εισιτήρια κοιτάω να κλείσω!! Ξέρει καμία από Κρήτη? το γρηγορότερο καράβι είναι 6 ώρες??

Νομίζω ναι! Ε, πόσο πιο γρήγορα να πάει πια;;;; Μπορεί να υπάρχει και με 5 ώρες (έτσι μόνη μου το ψυχανεμίζομαι), αλλά αυτό θα έχει να κάνει με το λιμάνι που πάει!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ηράκλειο θα μένουμε.

Ωραίο το Ηράκλειο. Εκεί μένουν οι κουμπάροι μου (τους βάφτισα την μπουμπού). Έχουμε πάει πολλές φορές και έχουμε πάρει ΥΠΕΡΟΧΑ σκαλτσούνια από ένα διάσημο ζαχαροπλαστείο (που τώρα δεν θυμάμαι πώς λέγεται, αλλά μπορώ να ρωτήσω, αν θέλεις...), σε βαθμό που στο τέλος πηγαίναμε κρυφά, γιατί όλοι μας ζητούσαν να τους φέρουμε απ' αυτά και είχαμε βαρεθεί να τα κουβαλάμε! :):):):):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

rPPrp3.png

Βαλίτσες οχι ακόμα εισιτήρια κοιτάω να κλείσω!! Ξέρει καμία από Κρήτη? το γρηγορότερο καράβι είναι 6 ώρες??

Καλημερα κοριτσακια μου και απο εμενα! Πως πανε τα κεφακια μας σημερα? Ακουω καποια μας φευγει για βολτιτσα ή κανω λαθος? Τι εγινε nunu μου τελικα πηραμε το οκ απο το γιατρο μας και ετοιμαζομαστε να φυγουμε ετσι? χαχα!

Nunu μου νομιζω πως 6 ωρες ειναι το γρηγοροτερο, αλλα παιζει ρολο αν φτανει Ηρακλειο ή Χανια! Εμεις δεν ειχαμε βρει στο γρηγορο για αυτοκινητο και πηραμε το αργο, ειχαμε ομως καμπινα, ητανε και βραδυ και ητανε τελεια! Πω πω Κρητη υπεροχες διακοπες!

Ακουσα κατι και για τον υπνο! Να σας πω ποτε δεν ειχα ιδιαιτερη σχεση με τον υπνο, να φανταστειτε ο αντρουλης μου με ελεγε βρυκολακα χαχα γιατι δεν κοιμομουνα πανω απο 5 ωρες ημερησιως! Και τωρα δε μπορω να κοιμηθω καθολου πολλα βραδια το ματι γαριδα μεχρι το πρωι!

Διαφημίσεις

Nunu, μπορείς να πας με Minoan lines, ANEK ή το Superfast και το γρηγορότερο είναι 6 ώρες. Αν ψυχανεμίζεστε κακοκαιρία καλύτερα μην προτιμήσετε το Superfast γιατί είναι μικρότερο και θα έχει αρκετές αναταράξεις.

Απο από τα άλλα δύο: αν θες καλύτερους χώρους, προτίμησε μινωικές. Αν θες καλύτερο φαί, προτίμησε ΑΝΕΚ.

Επίσης: μεγάλα νοσοκομεία με μαιευτική κλινική: το Βενιζέλειο και το ΠΑΓΝΗ. Εφημερεύουν εναλλάξ. Απο ιδιωτικά, το Ασκληπείο και το Μητέρα Κρήτης. Ξέρω άτομα που έχουν γεννήσει σε όλα. Οφείλω να πω πως είναι όλα καλά και τα ιδιωτικά είναι πολύ οικονομικότερα από τα ιδιωτικά της Αθήνας.

Μαγαζιά για να ψωνίσεις για νεογέννητα έχει μπόλικα, όπως και είδη εγκυμοσύνης.

Τι άλλες πληροφορίες θα ήθελες για Ηράκλειο καλή μου;:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ωραίο το Ηράκλειο. Εκεί μένουν οι κουμπάροι μου (τους βάφτισα την μπουμπού). Έχουμε πάει πολλές φορές και έχουμε πάρει ΥΠΕΡΟΧΑ σκαλτσούνια από ένα διάσημο ζαχαροπλαστείο (που τώρα δεν θυμάμαι πώς λέγεται, αλλά μπορώ να ρωτήσω, αν θέλεις...), σε βαθμό που στο τέλος πηγαίναμε κρυφά, γιατί όλοι μας ζητούσαν να τους φέρουμε απ' αυτά και είχαμε βαρεθεί να τα κουβαλάμε! :):):):):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το διάσημο ζαχαροπλαστείο μάλλον είναι ο Σαββοιδάκης και λέγονται καλιτσούνια και όχι σκαλτσούνια. Και υπάρχουν 2 ειδών για να τα ζητήσετε, τα ανεβατα (κλειστα από επάνω) και τα λυχναράκια (ανοιχτά και πασπαλισμένα με κανέλα).

Αν θέλετε, πουλάνε και στην Αθήνα σε διάφορα σημεία... Τουτέστιν, δεν χρειάζεται να πάει κάποια στην Κρήτη για να μας φέρει (χμ... για ποιά χτυπάει η καμπάνα :P). Εχω και τη συνταγή αν τα θέλετε ντε και καλά να είναι σπιτικά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

jasminaki τι κανουν τα αγορακια μας?
Καλημέρα, κοριτσάκι!!!!!!!!

Πώς πάτε με τον θηλασμό; Περιμένουμε νέα με αγωνία!!!!!!

Λοιπόν, τώρα που παλεύω περισσότερο τον θηλασμό και μάλιστα κυρίως νύχτα που ξυπνάνε μαζί και το πρωί κάνουμε ταυτόχρονο θηλασμό, δεν μπορώ να υπολογίσω τις ώρες τους. Εκεί που έχουν κοιμηθεί και πάω να κάτσω...μια ο ένας ουααααα, μια ο άλλος ουάααααα .. και τρέχω!!! Και ξανά πάλι τάισμα, άλλαγμα, ύπνος!!! Δεν τους προλαβαίνω..με έχουν ξεζουμίσει!!! :tongue::tongue::tongue:

Πιστεύω ότι αυτό θα είναι έτσι μέχρι να προσαρμοστούν...!! Το βράδυ όμως κοιμηθήκανε πιο γλυκά, τα τάισα μάλιστα τελευταίο γεύμα στις 1.30 ταυτόχρονα και τελειώσαμε στις 2 και κάτι και κοιμηθήκαμε μέχρι τις 5 :P:p:p:p:p όπου ξαναξυπνήσαμε για να φάμε ταυτόχρονα πάλι!! Ήταν μια πιό ξεκούραστη νύχτα μπορώ να πω!!! :P:p:p

RKdwp3.png

Nunu, μπορείς να πας με Minoan lines, ANEK ή το Superfast και το γρηγορότερο είναι 6 ώρες. Αν ψυχανεμίζεστε κακοκαιρία καλύτερα μην προτιμήσετε το Superfast γιατί είναι μικρότερο και θα έχει αρκετές αναταράξεις.

Απο από τα άλλα δύο: αν θες καλύτερους χώρους, προτίμησε μινωικές. Αν θες καλύτερο φαί, προτίμησε ΑΝΕΚ.

Επίσης: μεγάλα νοσοκομεία με μαιευτική κλινική: το Βενιζέλειο και το ΠΑΓΝΗ. Εφημερεύουν εναλλάξ. Απο ιδιωτικά, το Ασκληπείο και το Μητέρα Κρήτης. Ξέρω άτομα που έχουν γεννήσει σε όλα. Οφείλω να πω πως είναι όλα καλά και τα ιδιωτικά είναι πολύ οικονομικότερα από τα ιδιωτικά της Αθήνας.

Μαγαζιά για να ψωνίσεις για νεογέννητα έχει μπόλικα, όπως και είδη εγκυμοσύνης.

Τι άλλες πληροφορίες θα ήθελες για Ηράκλειο καλή μου;:P

Χρυσός Οδηγός!!! Τυχαίο??? Δε νομίζω!!!

πήγα, έκλεισα με ΑΝΕΚ πρωϊνά δρομολόγια και καμπίνα 138ευρώ (είχαν 50% έκπτωση) το γεγονός του φαγητού μια χαρά μου κάνει!! Πήρα και μαγιώ!!!!!και ζώνη εγκυμοσύνης

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...