Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Δεν το χαλασα ουτε μια φορα μεχρι σημερα.Και εφτασα στο σημειο αν παει 9 το βραδυ και δεν ειναι ετοιμοι για υπνο κλαινε!

Ετσι ειναι...και πολυ καλα εκανες!!!!!

Κι εμεις μολις κανουμε μπανιο τον Τασο,μεχρι να τον ντυσω φωναζει αγα-αγα (δλδ γαλα) κ μολις πιει το γαλα του λεει πιπιλα,του τη δινω κ μετα λεει νανι κ παει στο κρεβατι του!!!!!Αλλα αυτο γινεται απο πολυ μικρος που ητανε.

Ετσι θελει...Μπραβο ΟΛΓΑ που μας δινεις συμβουλες!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα... Έφαγα και ανέβηκα. Αδύνατον να μείνω άλλο στον καναπέ, κλείνουν τα μάτια μου!

Πήρα μαζί μου ροδάκινα και αχλάδι. Αν πεινάσω, να μην χρειαστεί να κατέβω καθόλου!

Λοιπόν, πολύ ωραία τα λέτε για το πρόγραμμα! Μακάρι να βάλουμε όλες τέτοια σειρά στα νινάκια μας. Ακούω κάτι τρελά, α, ο δικός μας, αν δεν πάει 1 δεν κοιμάται! Και τρελαίνομαι! Τι θα πει 1 η ώρα κι ένα παιδί ξύπνιο;;;;; Ε, αν δεν του μιλάει κανείς, λογικό είναι!

rPPrp3.png

δεν θελω σε καμια περιπτωσει να ακουστω σαν ξερόλας!Απλα επειδη το ζω και δεν ειναι ευκολα τα διδυμα,ποσο μαλλον εσυ που εχεις και τον Τασούλη,προσπαθω να σας περασω αυτο που μου εκανε πιο ευκολη την ζωη!Εκτος απο την μανα μου βεβαια!!χαχαχα

Εγω θελω να νιωθω ελευθερη να κανω πραγματα με τα παιδια μου και αν μου παρουν τον αερα απο μικρα μονο ελευθερη δεν θα ειμαι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγω θελω να νιωθω ελευθερη να κανω πραγματα με τα παιδια μου και αν μου παρουν τον αερα απο μικρα μονο ελευθερη δεν θα ειμαι!

Και οχι μονο αυτο αλλα κι εγω με τον αντρα μου χαιρομαστε που κοιμαται νωρις ο Τασος κι εχουμε κ εμεις λιγο χρονο σαν ζευγαρι,να κατσουμε παρεουλα στον καναπε,να συζητησουμε και γενικα να περασουμε λιγο χρονο οι δυο μας...εστω και μεσα στο σπιτι!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

εννοειται!!Στην αρχη αρχη που τα ταιζαμε 12 το βραδυ για να ξυπναμε μεσα στην νυχτα μονο μια φορα,με το που τελειωναμε το ταισμα λεγαμε καληνυχτα και πεφταμε ξεροι

Ειμαι απολυτη σε αυτο.Τα μωρα 10 το πολυ πρεπει να κοιμουνται

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Βρε Olgaki, μην κοροϊδεύεις!!!!!!!!!!!

Όποτε λέω νάνι δεν καταφέρνω να κοιμηθώ. Απλώς κλείνουν τα μάτια μου και πρέπει να ξαπλώσω έστω και λίγο! Τέτοια ώρα, κι αν θέλω, δεν μου κολλάει ύπνος! Αλλά πέφτεις στην περίπτωση που έρχομαι να ξαπλώσω και θα μου βγάλετε το όνομα! Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι άδικο! Από την ημέρα που έκανα το πρώτο τεστ εγκυμοσύνης μέχρι σήμερα, ο ύπνος μου τέλειωσε. Μέχρι τον 3ο ξύπναγα κατά τις 3 με 4 και καθόμουν με το μάτι γαρίδα 2 ωρίτσες! Μετά απ' αυτό, περάσαμε ένα διάστημα μέχρι 5ο με 6ο που ξύπναγα κατά τις 05.30 και περίμενα να ξημερώσει, για να πάω στη δουλειά (ο γιατρός είπε ότι ενδόμυχα είχα άγχος, καθόλου πρωτότυπο για μένα, έχω άγχος και επειδή αναπνέω). Και μετά μεγάλωσε η κοιλίτσα και δεν μπορώ να κοιμηθώ από πρακτικής άποψης! Οπότε, το να νυστάζω τώρα θεωρείται ένα θαύμα!!! Το ξεκίνησα λίγο ανάποδα και έτσι το συνεχίζω, τελικά!!! :):):):):):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!

Τι κάνετε κορίτσια?? Εγώ κοίμησα τα αγοράκια μου και μπήκα να δω τι κάνετε!!

Μήπως φύγατε πάλι όλες??

Καλημέρα, κοριτσάκι!!!!!!!!

Πώς πάτε με τον θηλασμό; Περιμένουμε νέα με αγωνία!!!!!!

rPPrp3.png

Οι υπόλοιπες μπουμπούδες, πού είστε;

Nunu, φτιάχνεις κιόλας βαλίτσες; Ααααχ, εμείς φτιάχνουμε βαλίτσα μαιευτηρίου και η Nunu μας εγκαταλείπει και φεύγει ολιγοήμερες διακοπές..... Καλάάάάάάά!

rPPrp3.png

Τα δικά μου πάντως μέχρι τώρα δεν έχζουν κοιμηθεί σερί.

Ξυπνάνε για γάλα.

Βέβαια όταν θηλάζεις δεν μπορείς να βάλεις πρόγραμμα εκ των πραγμάτων.

Αν κοιμηθεί κάποια φορά κάποιος από τους 3 (ναι ξυπνάει κι ο μεγάλος ακόμα) σερί πηγαίνω να δω αν είναι καλά.

Η πλάκα είναι ότι ο μεγάλος μου κοιμάται στις 11 το βράδυ και τα δίδυμα ξυπνάνε στις 6:30 το πρωί!

Γενικά δεν τους αρέσει ο ύπνος ιδιαίτερα.

με τον θηλασμο το προγραμμα ειναι θεμα!Δεν ξερω αν μπορει να τηρηθεί για τι δεν ξερεις ποσο τρωνε

Βεβαια και αυτο ειναι αναλογα στο παιδι.Εμενα Φροδω το αντιθετο.Αμα ξυπνησουν κατι εχουν!Ειμαι πολυ τυχερη σ'αυτο.Κοιμουνται σερι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...