Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Λοιπόν η συνταγή μου είναι πολύ απλή!!! Μπισκότα πτι-μπερ, ζαχαρουχο,λιγο κακαο, λιγο κονιακ, λιγο ινδική καρύδα!! Και είναι μούρλια!!

Ολες διαιτα κανατε? Μήπως πρέπει και γω?

Διαφημίσεις

Το τικεράκι σου joy είναι πολύ ωραίο και θα ενημερώνεται καθημερινά. Μάλιστα, είναι και μία καλή ευκαιρία να μπαίνεις στο καφέ μας και να γράφεις γιατί έτσι θα βλέπεις που βρίσκεσαι και θα καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος περνάει (ευτυχώς!!!!!). Παντελονάκι πήρες;

Ολγα σωστή σε βρίσκω που κάνεις κράτει. Αλλά και εγώ πεταξα όλα τα σοκολατάκια... μέχρι και το γλυκό βύσσινο εξαφάνισα από τα ντουλάπια!!! Το επόμενο γλυκό μου θα είναι τα 100ml γλυκόζης!!!!!:P

ναι δεν πηγαινε αλλο.Πηρα σε ολη την εγκυμοσυνη 18 βγηκα απο το μαιευτηριο με -10 και μετα ξεσκιστηκα και κατεληξα να παρω αντι να χασω και τωρα ειμαι +15.Και δεν χανονται με τιποτα!Γι'αυτο να προσεχετε

χαχαχα και τι γλυκο ειναι αυτο!!!100ml γλυκόζης

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Λοιπόν η συνταγή μου είναι πολύ απλή!!! Μπισκότα πτι-μπερ, ζαχαρουχο,λιγο κακαο, λιγο κονιακ, λιγο ινδική καρύδα!! Και είναι μούρλια!!

βρε συ θα σε δειρω!!!!

Κοιτα twins μας δεινει και την συνταγη:rolleyes:Εδω λεω οτι εχω γινει σαν βαρελακι με ποδια και θελει να με κανει δεξαμενη:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εμένα με φοβέρισε τόσο πολύ που αποφάσισα ότι την επόμενη φορά θα πάω και θα είμαι λιγότερα κιλά από πριν, έτσι για να τον φοβήσω!!!!! Η αλήθεια είναι ότι με είχε πιάσει μανία με τα γλυκά, αν και τώρα που τα έκοψα προς το παρόν δεν μου λείπουν και πεινάω λιγότερο.

Αν μπορείς να κρατηθείς, φυσικά και δεν χρειάζεται δίαιτα εκτος αν το πει ο ντόκτορ (π.χ. λόγω σακχάρου). Αν όμως είσαι σαν και μένα... θα παίρνεις 2 κιλά την εβδομάδα και θα αναρρωτιέσαι πως τα πήρες! Δες τι δίαιτα κάνω....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

βρε συ θα σε δειρω!!!!

Κοιτα twins μας δεινει και την συνταγη:rolleyes:Εδω λεω οτι εχω γινει σαν βαρελακι με ποδια και θελει να με κανει δεξαμενη:mrgreen:

Ειδες.. είδες... θα δώσω και εγώ συνταγή για κορμό τώρα :P

Απ' έξω από σπίτι έχει κάτι ευκάλυπτους μούρλια... ανεβαίνεις στον κορμό, μαζεύεις τα φύλλα και κάνεις ένα ρόφημα τέλειο.... :P:p

Και εγώ έφαγα το ρυζογαλάκι μου πάλι... κλάψ

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

ΩΧ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ?ΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

κοιτα οσο πιο λιγα τοσο πιο καλα.Γιατι εκτος απο το θεμα της υγειας η κοιλια θα μεγαλωσει τοσο πολυ που αν εχεις και πολλα κιλα δεν θα μπορεις να παρεις ανασα.Εγω με τα 18 ημουν νορμαλ με δυο μεγαλουτσηκα μωρα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εγώ ξεκίνησα 72 και είμαι 76 περίπου. Είναι μέχρι να μου τα χώσει και μένα ο doctor! Μου είχε πει 1 κιλό το μήνα!!

μια χαρα προχωρας προς το παρον.Απο δω και περα κοιτα να κρατηθείς

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ποσο μου αρεσει το ρυζογαλο!!Με ρυζογαλα πηρα αντι να χασω.Ετρωγα 3-4 καθε μερα χαχαχα

Νομίζω ότι δεν τρώς στα σωστά ρυζόγαλα. Δοκίμασε το πολίτικο της μεβγάλ (το μωβ) που είναι με άπαχο γάλα ή το γαλάζιο του Στεργίου που είναι με φρουκτόζη που είναι και πιο διαιτητικά και πιο ελαφρια. Και σύμφωνα με τη δίαιτα μπορούμε να τρώμε αρκετά.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα κορίτσια και από εμάς. Πήγαμε γιατρό, κάναμε την Β΄επιπέδου. Όλα καλά από ότι μας είπε ο γιατρός, να προσέχουμε να μην κουραζόμαστε. Ο κύριος είναι 557 γραμ. και η κυρία (το μοντέλο μας) 455 γραμμάρια. Είναι πιο μικρούλα. Πιο μινιόν. Κατα τ' άλλα όλα οκ. Μου έφυγε λίγο το άγχος βρε παιδί μου. Τι ήταν κι αυτό? Τί έχετε πάθει όλες με τα γλυκά?:P

ΩΧ ΤΩΡΑ ΑΓΧΩΘΗΚΑ!!!!ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΠΡΟΣΕΧΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ?ΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

Μαγισσούλα, την αγχώνεσαι... εμείς τα λέμε αυτά επειδή ήδη κάναμε τις αταξίες μας!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...