Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

δεν θυμαμαι καθολου που ειναι στο τζαμπο.Κρεμασμενα ειναι πάντως και μεσα σε κατι σακουλακια.

Τωρα που θα φυγεις θα εχεις βοηθεια και θα τα ξεπεταξεις ευκολα!Ναιιι αμα φτασουν 3 κιλα θα τους κοψεις και το βραδινο και πιστεψε με αν ειναι ησυχα μωρα θα εισαι σουπερ.Θα ξεκουραστεις!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτιδιο συμβουλη.Μην τα αφηνεις να τρωνε διαφορετικες ωρες.Την εκατσες!

Αυτο γινεται τωρα...αλλα καμια φορα ξυπνανε κ μαζι.Τοτε ειναι που τρεχω κ δε φτανω!!!!Τι να κανω οταν ξυπνανε μαζι?Αναγκαστικα αφηνω τον εναν κ κλαιει λιγο,δινω στον αλλον,μετα πιανω τον πρωτο.του δινω λιγο...ενας χαμος!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Καλημέρα, μανούλες!!! Ήδη και μέλλουσες (μα, πόσες μέλλουσες είμαστε ακόμη; γεμίσαμε με ήδη!!!!! κοιτάξτε μην μας ξεχάσετε τώρα που πλησιάζει και η δικιά μας η στιγμή :):):):):):):) )

Πώς κοιμηθήκατε απόψε;

Γιωτάκι, σε ξενυχτάνε τα μπουμπουκάκια; Πότε φεύγετε για κάτω; Θα έχεις internet να μαθαίνουμε νέα σας και να μαθαίνεις δικά μας; Πότε επιστρέφετε με το καλό;

Ολγάκι, εσύ τους έχεις βάλει σε σειρά, έτσι; Τι ώρα ξυπνάνε για το πρωινό τους;

Εγώ κατέβηκα, διότι ήρθε η φαρμακοποιός από κάτω να μου πάρει πιεσούλα, θα μείνω όσο μπορέσω κάτω, θα φάω και πρωινούλι και θα ανέβω με τις προμήθειές μου αργότερα. Θα κατέβω πια για μαγείρεμα και φαγητό νωρίς το απόγευμα.

Σήμερα έχει περισσότερη ζέστη ή μου φαίνεται; Ενώ το βράδυ ήταν δροσερά αρκετά (βέβαια, εμείς πάντα με κλιματιστικό, το δωμάτιό μας βράζει)

rPPrp3.png

Γιωτάκι, σε ξενυχτάνε τα μπουμπουκάκια; Πότε φεύγετε για κάτω; Θα έχεις internet να μαθαίνουμε νέα σας και να μαθαίνεις δικά μας; Πότε επιστρέφετε με το καλό;

Ναι AGORAKIA με ξενυχτανε αλλα ειναι καλυτερα ξενυχτια αυτα,απο εκεινα που ερχονται οταν θα ειναι μεγαλυτερα κ θα βγαινουν εξω!!!!!:P:p:p

Ιντερνετ θα εχω κατω,βεβαια ασυρματο αλλα θα μπαινω κ θα σας διαβαζω κ θα σας γραφω τα νεα μας.Θα φυγουμε ή Τεταρτη ή το άλλο Σάββατο.Και θα επιστρεψουμε περιπου 25...θα δειξει....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Ναι AGORAKIA με ξενυχτανε αλλα ειναι καλυτερα ξενυχτια αυτα,απο εκεινα που ερχονται οταν θα ειναι μεγαλυτερα κ θα βγαινουν εξω!!!!!:P:p:p

Ιντερνετ θα εχω κατω,βεβαια ασυρματο αλλα θα μπαινω κ θα σας διαβαζω κ θα σας γραφω τα νεα μας.Θα φυγουμε ή Τεταρτη ή το άλλο Σάββατο.Και θα επιστρεψουμε περιπου 25...θα δειξει....

Αχ, ελπίζω να μην έχω γεννήσει μέχρι να έρθεις! Λοιπό, αυτός θα είναι ο στόχος... Δεν γεννάμε, μέχρι να επιστρέψει η Giota με τα Giotakia!

Να βγαίνουν έξω, λες; Να πάνε πού; Όπου κι αν πάνε, η μανούλα θα τα παρακολουθεί διακριτικά... Μια περούκα, μια εφημερίδα, ένα δανεικό αυτοκίνητο, κάποιο καμουφλάζ τέλοσπάντων, για να ξέρουμε πού βρίσκονται. Φυσικά εντός συνόρων γειτονιάς, σε άλλη περιοχή απαγορεύεται να πάνε, ούτε μέχρι Αγία Παρασκευή, που λέει ο λόγος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πάντως ξέρω περιπτώσεις γονιών που εναλλάσονται στην παρακολούθηση, όταν και τα παιδιά τους κάνουν παρέα, βέβαια. Σήμερα παρακολουθώ εγω, αύριο εσύ και πάει λέγοντας. Αν συμφωνείτε, μπορούμε σε λίγα χρόνια να μετατρέψουμε το forum μέλλουσες και ήδη ντετεκτιβο-μανούλες! Και να το πηγαίνουμε εκ περιτροπής! Τι λέτε;

rPPrp3.png

Σήμερα νιώθω διάφορες ενοχλησούλες. Πονάει λίγο το στομάχι μου (δεν έχω φάει τίποτα ακόμη...) και έχω κάποιες ελαφριές αναταράξεις, σαν να θέλω και εμετό. Και χτες το βράδυ είχα τάση, κάποια στιγμή, που βλέπαμε ταινία!

Ουφ... Ήταν και τα αγόρια ΠΟΛΥΥΥΥΥ ζωηρά για πολλές ώρες, τόσο που νόμιζα ότι δεν θα κοιμηθώ! Ευτυχώς (και περιέργως?) μόλις ξάπλωσα... ξαπλώσανε κι εκείνα και μείναν ήσυχα όλο το βράδυ! Φυσικά νύσταξα (και κοιμήθηκα) πολύ πριν τελειώσει η ταινία, αν και είναι από τις αγαπημένες μας!

rPPrp3.png

Σήμερα παρακολουθώ εγω, αύριο εσύ και πάει λέγοντας. Αν συμφωνείτε, μπορούμε σε λίγα χρόνια να μετατρέψουμε το forum μέλλουσες και ήδη ντετεκτιβο-μανούλες! Και να το πηγαίνουμε εκ περιτροπής! Τι λέτε;

Εγω συμφωνω!!!!!

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

απο την αρχη βαλαμε προγραμμα φαγητου!κοιμουνται 9:30 και ξυπνανε 8

Ουάου, πολύ καλόβολα είναι τα αγοράκια σου! Νομίζω, πάντως, ότι είναι και θέμα παιδιού!

Κορίτσια, πείνασα και... νύσταξα! Ναι! Τέτοια ώρα! Πάω να τσιμπήσω κάτι και να ανέβω!

rPPrp3.png

Εμενα ο Τασος παντα κοιμαται 21 30 μαξιμουμ 10 00 αλλα ξυπναει στις 07 00...λες κ ειναι κουρδισμενος!!!!!Αλλα κοιμαται απο 2 μηνων σερι...βεβαια μας διευκολυνει αυτο το ωραριο επειδη θα παει παιδικο κ δε θα πρεπει να τον ξυπναμε......

Νομιζω κ εγω ειναι θεμα παιδιου ομως.....ελπιζω να ειναι ετσι κ τα διδυμα κ γενικα να μοιασουν στον "μεγαλο" τους αδερφο!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ε καλα και γω πιστευω οτι ειναι και θεμα παιδιου αλλα χρειαζεται πιστευω το προγραμμα απο την αρχη

Εννοειται θελει προγραμμα...τα παιδια εχουν απιστευτη ενεργεια,οσο τα αφηνεις τοσο μενουν ξυπνια.....Εμας τωρα το εχει μαθει,μπανιο,γαλα κ μετα νανι χωρις δευτερη κουβεντα!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

ναι καλε δεν γινεται χωρις προγραμμα.Θελει απο την στιγμη που γεννιουνται.Απλα μετα κανουμε τον σταυρο μας να το τηρούν

Μεχρι στιγμης το μονο που μπορω να πω εγω ειναι οτι εχω καλα μωρα αλλα τα καταφερα και με το προγραμμα.Επέμεινα πολυυυυυυυ.Δεν το χαλασα ουτε μια φορα μεχρι σημερα.Και εφτασα στο σημειο αν παει 9 το βραδυ και δεν ειναι ετοιμοι για υπνο κλαινε!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...