Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

μολις επεστρεψα απ τη μικρη!!! εφτασε τα 1700γρ κ παει περιφημα!!

κοιμοταν παλι..με τις θεικες της ποζες...

ειμαι σιγουρη οτι οταν την παρουμε δε θα κοιμαται κ θα ξεσηκωνει τον τοπο..μας παραπλανει τωρα, ειναι ατιμουλα!!:P

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε;

Εγώ το μεσημέρι κοιμήθηκα αγκαλιά με την κόρη μου που δεν ήθελε να με αφήσει... με έπιασε και από τα μαλλιά... βρε καλή μου της έλεγα εγώ, δεν θέλω χτένισμα, τίποτε αυτή.

Ωραία κοιμηθήκαμε πάντως!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα και γω οταν μου τα εδωσαν να ταισω πρωτη φορα ετρεμαν τα χερια μου!Παλι καλα που δεν μου εφυγε κανενα παιδι απο το τρεμουλο!

Και γω το θελω αυτο αλλα απο καποιο σημειο και μετα δεν κανει να κοιμομαστε μαζι τους!Δεν θα ξεκολλάνε με τιποτα μετα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

χαχαχα και γω οταν μου τα εδωσαν να ταισω πρωτη φορα ετρεμαν τα χερια μου!Παλι καλα που δεν μου εφυγε κανενα παιδι απο το τρεμουλο!

Και γω το θελω αυτο αλλα απο καποιο σημειο και μετα δεν κανει να κοιμομαστε μαζι τους!Δεν θα ξεκολλάνε με τιποτα μετα

ελα ρε ολγα δεν ισχυουν πια αυτα..

τωρα υποτιθεται οι νεες μελετες λενε οτι κανει καλο στα παιδια να περνουν οσες αγκαλιες θελουν..κ υπνος,γιατι οχι?

λαθος κανω? ετσι ξερω κ απο φιλη νηπαιγωγο

33E7p2.png

μπαααα ασε εχω περιπτωσεις φίλων και δεν θελω να την πατήσω!

και αγκαλιες θα κανουμε και τα πάντα.Αλλα υπαρχει μετρο

Να μην μπορουν να πανε πουθενα και να ουρλιαζει στο κρεβατι του γιατι εμαθε να κοιμαται με την μαμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

nufi και γω έτσι έχω ακούσει και διαβάσει (λίγο), ότι τον πρώτο χρόνο να τους δίνουμε αγκαλιές όσο ζητάνε για να νιώσουν ασφάλεια αλλά επειδή εμάς είναι δυο, φαντάζομαι θα μας είναι κάπως δύσκολο, είδικά όταν φτάσουν 7-8 κιλά και πάνω. Ποιόν θα πρωτοκρατάμε!! Και μη ξεχνάμε την εμπειρία (μαμά Όλγα) μετά το πρώτο τρίμηνο ας έχουμε κάποιο μέτρο γιατί θα πέσει να μας πλακώσει!!χαχα!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

δεν επιστρεφει χρηματα στο premaman να παμε να παρουμε απο αλλου να τελειωνουμε...:evil:

μας εδωσε τελικα ενα καινουργιο λιιιγο μικροτερο απ αυτο που θελαμε να το χρησιμοποιησουμε μεχρι τελη αυγουστου που θα ρθουν τα δικα μας..

τελοσπαντων..ου μπλεξεις!

κουνουπιερα που δε μ αρεσει καθολου πρεπει να βαλω καλε μανα ολγα?

δεν εχουμε κουνουπια στο χαλανδρι..

33E7p2.png

μολις επεστρεψα απ τη μικρη!!! εφτασε τα 1700γρ κ παει περιφημα!!

κοιμοταν παλι..με τις θεικες της ποζες...

ειμαι σιγουρη οτι οταν την παρουμε δε θα κοιμαται κ θα ξεσηκωνει τον τοπο..μας παραπλανει τωρα, ειναι ατιμουλα!!:P

Αχου το γλυκούλι πήρε βάρος, μιά χαρά τα πάει!!! Σύντομα θα τα πάρετε σπίτι και τα δύο και τότε θα ζήσεις το πιό γλυκό παίδεμα που μπορείς να φανταστείς και όσο κουρασμένη και να νιώθεις, θα αρκεί να τα κοιτάξεις και να καταλάβεις ότι αξίζει να θυσιάσεις την ζωή σου την ίδια!!! :P:p:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...