Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πριν την εξωσωματικη ειχα κανει τα παντα.Για στιγμα,ειτζ κλπ με ξεσκονισανε!

και μετα καθε μηνα αυτα που σου ειπα

Εσυ μονο για μεγαλοκυτταριο θα κανεις καθε μηνα εκτος απο τις γενικες

Καλα δεν το συζηταω μεχρι και για συφιλη μας εβαζαν να κανουμε και λογω κατεψυγμενων εμβρυων, αφου ο μικροβιολογος γελουσε καθε φορα! Δε βαριεσαι ειναι το

πρωτοκολλο τους αυτο! Αχ Ολγακι μαζι τα τραβηξαμε, αλλα απο οτι θυμαμαι εσυ ησουνα πιο τυχερουλα, νομιζω με την πρωτη προσπαθεια?

Διαφημίσεις

Επέστρεψα, τώρα τα προσέχει η γιαγιά!

Α, ρε Όλγα (και Μαράκι), τι ήταν και αυτό το σετ εξετάσεων του προγεννετικού... κάτι πάκέτα, σελίδες... ουφ... αφού τα πέρασα αυτά, μου φαίνεται ότι δεν θα αρρωστήσω ποτε!!!

Το μόνο που δεν έκανα ήταν της ερυθράς γιατί είχα την τύχη στη Β' Λυκείου να την περάσω μέσα στις εξετάσεις και μετά να δίνω μόνη μου σαν το παραπονεμένο....

Κατά τα άλλα, ο κάθε γιατρός δίνει το δικό του μηνιαίο σετ ανάλογα με τις προτεραιότητες που θέτει.

Και για τη ζαχαροπλαστική... θα φτιαξω λικεράκι βύσιννο!!!!!:P:p:p:p

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

θα φτιαξω λικεράκι βύσιννο!!!!!:P:p:p:p

Βγηκανε τα βυσσινα?????

Μηπως εχεις καμια συνταγη για βυσσιναδα?????Την λατρευει ο αντρας μου κ θελω να του φτιαξω...αλλα δε θελω απ το ιντερνετ,θελω δοκιμασμενη!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

βυσιναδα ακουσα απο μεσα που τακτοποιουσα τα σεντονοπετσετομπεμπε!!

τα ειχε φτιαξει η μαμα τη μερα που γεννησα, τωρα ομως εχω την πολυτελεια να τα βαλω με την ησυχια μου οπως θελω!!

εσυ στη γιαγια twins, εγω στους παιδιατρους των μοναδων!!

τι να κανω, να το διδακωμωδησω λιγο...

33E7p2.png

Πήγε και μου πήρε ο μπαμπάς βύσσινα από τη λαϊκη και δεν ήξερα τι να τα κάνω. Η αρχική συνταγή είναι ναι μεν από το ιντερνετ, αλλά τροποποιημένη, (αρχικά ήθελε και κανέλα και γαρύφαλλο, αλλά δεν τα βάζω γιατί θέλω να φαίνεται το βύσσινο.

Χρειάζεσαι 1 κιλό βύσσινα (πλυμένα, με κουκούτσια, χωρίς κοτσάνια) και 4 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη. Τα βάζεις σε ένα γυάλινο δοχείο σε στρωσεις και τα αφήνεις στον ήλιο για 1 εβδομάδα.

Μετά βάζεις μέσα 2 λίτρα ποτο (η συνταγή θέλει κονιάκ, όμως πιο ουδέτερη γεύση για να βγει προς τα έξω το βύσσινο δίνει η βότκα ή το τζιν) και τα αφήνεις 1 μήνα στον ήλιο πάλι.

Δεν είναι τόσο ότι το πίνω συνεχώς, αλλά το χρησιμοποιώ πολύ στη ζαχαροπλαστική, αλλά και τη μαγειρική.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

τα εχω παρει εντωμεταξυ!!!

τα στρωματακια που ειχαμε παραγγειλει, ηρθαν σε λαθος διασταση κ το εργοστασιο εχει κλεισει μεχρι 25/8 μας ειπαν απ το χαζοpremaman.

κ τωρα λενε να μας δωσουν ενα να εξυπηρετηθουμε μεχρι να ερθουν τα σωστα..

αισχος!! εγω ηθελα να ναι στην πενα το δωματιο τους !!!

εκτος αν παρουμε αλλη διασταση που υπαρχει ετοιμοπαραδοτη.

τα φωτα σας.. κανονικα πρεπει το στωματακι να ειναι κανενα εκατοστο μικροτερο απ την εσωτερικη διασταση της κουνιας, για να μπαινουν ευκολα τα σεντονια κτλ,ετσι δεν ειναι? αν ειναι ακριβως στην ιδια διασταση θα στουμπωσει?

αμαν πια οι ανεγκεφαλοι:evil:

33E7p2.png

Κυριες μου σας ευχαριστουμε για τις ευχες!!!να εχουν καλη τυχη και τα δικα σας μωρα και σε οσες δεν εχετε γεννησει ευχομαι να πανε ολα καλα!η μαμα ειναι θεονηστικη και εχει αρκετουσ πονους αλλα την παλευει!

age.png

μολις τελειωσαμε κ τα ταισματα κ εμεις!πωπω κοριτσια ειμαι μονη μου ολη μερα κ εχω λαλησει.δεν μιλαω με ανθρωπο κ το μονο που κανω ειναι να ταιζω να αλλαζω κ να κανω καμια δουλεια.ευτυχως που υπαρχει κ το ιντερνετ κ χαζευω λιγο.

σημερα θα παω στην εκκλησια για σαραντισμο.δεν αντεχω αλλο.να τα παιρνω τουλαχιστον να πηγαινω σε καμια αδερφη μου να ξελαμπικαρω.

ολγα αυτα δεν ειναι παιδια ειναι αγγελουδια!!!

δηλαδη αν ξυπναγανε το βραδυ τους εδινες χαμομηλι αντι για γαλα;κ παλι ομως δεν ξυπναγανε ουτως η αλλως;κ το κοψανε κ τα δυο το βραδινο ξυπνημα στη συνεχεια;;;

σορυ που σας πρηζω αλλα οπως ειπα νεα διδυμομαμα ψαχνει......:D

Aiu5.jpgAiu5p3.png

πωπω θυμαμαι κ εγω μετα την καισαρικη ειχα μεινει τρεις μερες χωρις φαγητο κ νερο επειδη ειχα ορους!!!τι δραμα!!!

να ζηταω απεγνωσμενα νερο κ να μην μου δινουν.κ οταν ηρθε η ωρα για φαγητο μου εφεραν νοσοκομειακο λαπα!!!!!ονειρο!!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Ηρθα κι εγώ!!! και μέχρι να διαβασω και τρεις σελίδες... θηλάζω κιόλας ταυτόχρονα... :)

Είχαμε πάει με τον άντρα μου να ασφαλίσουμε τα μπεμπέδια και να παρουμε το επίδομα τοκετού.

Witchoμπαμπά να σας ζήσουν τα μπεμπέ!!! Γερά και καλότυχα!!! Χαρείτε την πιό ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας!!! πολλά φιλάκια στο κοριτσάκι μας να δώσεις και στα μωράκια μας!!!

κορίτσια ανακοινώνω ότι σήμερα το πρωί...θήλασα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και τα δύο!!!! Κλαίγανε και τα δύο ταυτόχρονα και ήμουνα μόνη...τι άλλο να έκανα??? Δύσκολο αρκετά αλλά αν το συνηθίσω θα είναι ότι καλύτερο..

RKdwp3.png

γεννησα 5 ιουλιου!!!!

δεν υπαρχει περιπτωση να κατσω μεσα σαραντα μερες.κ 25 που εκατσα πολυ ηταν!

Εγώ φώναξα έναν γνωστό μου, παπά και ήρθε στο σπίτι και μου έδωσε την μισή ευχή!!:P:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...