Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναι, λένε να μην τα μπερδεύεις. Απλά, ειδικά προς το τέλος πήγαινα πάνω από 2 φορές την ημέρα για να τη μάθω να τρώει με το μπιμπερό, οπότε της πήγαινα φρέσκοαρμεγμένο. Ήταν η εξής ακολουθία: Χαλάνδρι για άντληση- Αλεξάνδρα για τάισμα και τούμπαλιν.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ναι, λένε να μην τα μπερδεύεις. Απλά, ειδικά προς το τέλος πήγαινα πάνω από 2 φορές την ημέρα για να τη μάθω να τρώει με το μπιμπερό, οπότε της πήγαινα φρέσκοαρμεγμένο. Ήταν η εξής ακολουθία: Χαλάνδρι για άντληση- Αλεξάνδρα για τάισμα και τούμπαλιν.

πολυ καλο!!

εγω πρακτικα δε θα μπορω να πηγαινω 2φορες τη μερα..

φανταζεσαι?

χαλανδρι-νικαια, χαλανδρι-γουδη, χαλανδρι ξανανικαια, χαλανδρι-ξαναγουδη.

κ μετα ενα κρεβατι σε νοσοκομειο να αναρρωσω απο υπερκοπωση ,πριν καν παρω τα μωρα στο σπιτι!!! τελειο!!

33E7p2.png

απογοητευτικες κ οι πληροφοριες απο την ερευνα σου για κυρια...

θα δουμε..

θα σκεφτω θετικα η μαλλον δε θα το σκεφτω καθολου γιατι αγχωνομαι..

αρχισες τις τρελλες ζαχαροπλαστικες εσυ, η εισαι ακομη συνετη??

33E7p2.png

Γρά-φω αρ-γά για να μην χα-λά-σω το νύ-χι...

Λοιπόν, σας είπα και τις προάλλες, πέτυχα τη Joy εδώ στη συντροφιά (nufi, νομίζω ότι ήταν τις μέρες που γέννησες) και μας είπε ότι ήταν καλά, απλά είχε βαρύνει και δεν της ήταν εύκολο να πηγαίνει γραφείο, στον υπολογιστή. Είχε και καύσωνα! Από τότε δεν ξέρω άλλα νέα της!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ξεχασα τη joy μας, ειμαι απαραδεκτη! Που ειναι αληθεια αυτο το

κοριτσι? Ειναι καλα, ξερει καμια σας? Ειναι μαζι με εσενα Αggorakia

μου να γεννησει? Ας ειναι καλα και ας μην τη βλεπουμε συχνα!

σιγα το νυχι!!!

μια κιουρια πρεπει να χει το νυχι στον πηχη! τι τυχη!

αχ....βαριεμαι....αρχισα τις κρυαδες κ το σεφερλιδικο χιουμορρρ...

νομιζω θα παω να κανω καμια δουλιτσα κ θα επανελθω σοβαροτερη..

33E7p2.png

απογοητευτικες κ οι πληροφοριες απο την ερευνα σου για κυρια...

θα δουμε..

θα σκεφτω θετικα η μαλλον δε θα το σκεφτω καθολου γιατι αγχωνομαι..

αρχισες τις τρελλες ζαχαροπλαστικες εσυ, η εισαι ακομη συνετη??

Σε μένα τα λες, χρυσό μου; Γιατί περιμένω από στιγμή σε στιγμή το τηλέφωνο της κουρίας, για να στο στείλω!

Ζαχαροπλαστικές όόόόχι, αλλά... να... έλεγα να έφτιαχνα καμιά μαρμελάδα ροδάκινο (τώρα που είναι η εποχή τους, γιατί μετά...), διότι τις άλλες τις έχουμε ξετινάξει!!!!!!!!!!! Το πρωί φάγαμε ωραίο πρωινό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ξεχασα τη joy μας, ειμαι απαραδεκτη! Που ειναι αληθεια αυτο το

κοριτσι? Ειναι καλα, ξερει καμια σας? Ειναι μαζι με εσενα Αggorakia

μου να γεννησει? Ας ειναι καλα και ας μην τη βλεπουμε συχνα!

Μα, ναι! Αφού το έγραψα πριν λίγο! ΠΗΤ Joy 13.9, εγώ 14.9, φοβερή σύμπτωση;;;;;;;; Από την αρχή μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση!

rPPrp3.png

αχ οχι καλε στην twins το ελεγα...!

αλλα με τη ζαχαροπλαστικη ψαρωσες κ συ,ε???

Ναι, εννοείται, μην χάσω την ευκαιρία! :):):):):):):):):)

Κάνω και ωραίο cheesecake, ωστόσο. Κάνω πολλά ωραία πράγματα, όταν μπορώ να σταθώ όρθια. Είμαι πολύ της μαγειρικής και, γενικότερα, της κουζίνας. Και θα επανέλθω, όταν με το καλό ζουζουνέψουν τα αγοράκια μου!!!!!!!!! Και θα στέλνω στις τότε ετοιμόγεννες!

rPPrp3.png

κ εμενα μ αρεσει η μαγειρικη, τη ζαχαροπλαστικη δε την παλευω... πιο πετυχημενα τα ετοιμα κ δε μενει κ ενας τονος μετα να τον καταβροχθισω..!

αντε παω λιγο κ επανερχομαι

33E7p2.png

Witch-γονείς, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είναι γερά και καλότυχα, να είναι χαρούμενα και γελαστά, να σας χαρίζουν πάντα συγκινήσεις και υπέροχες στιγμές, να σας κάνουν πάντα υπερήφανους, που είστε γονείς τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στη μανούλα, τα κατάφερε τέλεια!

Ντιν Νταν ντον....

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

joooooooooy!!!

gloooooooooor!!!

που είστε καλέ???

Έφυγα για λίγο πήγα ΙΚΑ και ξανάρθα τώρα!! Τα χω πάρει με το ΙΚΑ, πήγα να γράψω γεν. αίματος ούρων κλπ και μου κλείσαν ραντεβού για 1 σεπτεμβρίου. Δηλαδή και να θέλω να γλιτώσω λεφτά δε γίνεται, και μετά θα κάνουν και καμιά 10αρια μέρες να βγούν τα αποτελέσματα...περσινά ξινά σταφύλια.

Να ρωτήσω?? κάθε μήνα κάνετε/ κάνατε εξετάσεις? Και επίσης έκανα τη χαζομάρα να ρωτήσω τη γνώμη του μαιευτήρα εκεί για τα utrogestan και περι τραχήλου και ήταν αρνητικός, ότι αυτήν την εβδομάδα που είμαι να πάρω utrogestan?? αν είναι δυνατόν!!! Δε μπορώ με τόσους γιατρούς ποιον να ακούσω, και ποιόν να εμπιστευτώ και να ακολουθήσω. Τα κανα σκατά νομίζω!!:?:-?:?:-?:?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...