Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 43 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα 9η μέρα προλαβαίνεις μια χαρά, μην αγχωνεις τον ευστο σου άλλο ,προσπάθησε να τους εμπιστευτείς, μόνο καλό θα σου κάνει αυτό...

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα και στα υπόλοιπα ομορφοκόριτσα!!!

Ωραία μέρα ξημέρωσε, ε;

Δροσερή, όμορφη με καινούρια νινάκια στη συντροφιά μας!!!!!!!!

Τι άλλο να ζητήσουμε, από το να είναι όλα τα κουκλάκια μας γερά και χαρούμενα!

Μια συγκίνηση την έχω, ψέματα να μην πω!

Σήμερα ο αγαπούλης μου δεν πήγε δουλειά! Έμεινε χθες μέχρι τις 00.10 και δούλευε και με έπιασαν τα νεύρα μου και περίμενα να του κάνω σκηνή, όταν ήρθε, αλλά μου αποκάλυψε ότι άργησε, για να μην πάει πουθενά σήμερα και να περιμένουμε μαζί τα μπεμπεδοπραγματάκια μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

nufidio και γω τα ταισα 2 μερες για να τα πάρω στο σπιτι.Εχεις δικιο ειναι λίγο αχαρο να βλεπεις καλωδιακια σε ενα βρεφακι.Ολα καλα ομως κοντευει η μερα!

Λιονταρακι μου εγω απο την αρχη προσπαθησα να τα βαλω σε ενα προγραμμα ταισματος και τα ταιζα καθε 3-4 ωρες στην αρχη.Οποτε θυμαμαι το ειχα κανει 7-11-3-7-11 και εβγαινε ενα γευμα μεσα στην νυχτα.Οταν μου ειπε ο παιδιατρος μολις σαραντησαμε να κοψω το βραδινό γαλα,αλλαξα λίγο το προγραμμα για να μου βγαινει το τελευταιο βραδινο 12.Αυτα συνηθως ξυπναγανε γυρω στις 5 οποτε 1-2 φορες τους εδωσα χαμομηλι για να τα καθηστερησω και τους εδινα γαλα στις 8 το πρωι

Αυτο βεβαια κρατησε για καποιο καιρο να ξυπνανε τα ξημερωματα αλλα ποτε δεν εδωσα γαλα.Το θεωρω βασικο.Εκανα υπομονη και καθομουνα ξυπνια για να περασει η ωρα να παει 8.

Σιγα σιγα λοιπον ξυπνούσαν ενα μισαωρακι αργοτερα οπου εφτασαν να ξυπνανε 7:30-8.Τοτε αλλαξα παλι ολο το προγραμμα και απο 12 το τελευταιο βραδινο καθε μερα το εκανα μιση ωρα νωριτερα ωσπου εφτασα 9:30

Εδω και πολυ καιρο τα μωρα μου κοιμουνται χωρις διακοπη 10-8 το πρωι!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλώς την Agorakia!:P

33+2 σήμερα ε; Σήμερα θα παίξεις το παιχνίδι κρεβάτι- κρεβάτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι, κουκλίτσα μου... 33+2 κιόλας! Νομίζω θα ήθελα να μείνω λίγο ακόμη έγκυος, εννοώ και μετά τον 9ο!!!!!!!!!!! Δεν κατάλαβα πώς πέρασε ο καιρός.

Ξεκούραση σήμερα (τρόπος του λέγειν, αφού περιμένουμε την προίκα μας :) ) Και η αλήθεια είναι ότι και χθες ψιλοκουράστηκα, έβαλα και πλυντήριο λίγα μπεμπεδορούχα και, γενικώς, έκανα διάφορα χαζά (αλλά κουράζομαι με το παραμικρό πλέον), με τσάκισε που έλειπε και ο καλός μου τόσες ώρες, μέσα στη μούγκα ήμουν, το βράδυ έπεσα στο κρεβάτι ερείπιο!

Α! Εμένα ο αντρούλης μου είναι ψαράς (και εγώ λίγο ψαρού, μαζί του, μόνο που δεν ξεδολώνω ψάρια, είναι πολύ λυπηρή διαδικασία)

rPPrp3.png

Το πήγαινα σε πλαστικά μπιμπεράκια με ετικετούλα και κάθε φορά μου έδιναν πίσω της προηγούμενης σοδειάς.

Τα σακουλάκια τα πήρα, αλλά προς το παρόν δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Μου είχαν πει και από το νοσοκομείο ότι υπάρχουν κάτι μπιμπεράκια μίας χρήσεως στο jumbo, έψαξα αλλά δεν τα βρήκα.

κανονικα μικρα μπιμπερακια δηλαδη που εχεις κ τωρα, οχι κατι ειδικο.

ποσα να παρω η γυναικα??? εχω κ 2 παιδια να τροφοδοτησω!!

κανονικα πρεπει να μου κανουν ειδικη προσφορα :rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

AGORAKIA εισαι η επομενη?????

Σχεδόν!!!!!!!!!!!! Επισήμως, προηγείται η Joy!!!!!

Έχει ΠΗΤ 13.9 κι εγώ 14.9!!!!!

Joy, αν μας διαβάζεις, μπες να μας πεις δυο λόγια, πώς είσαι, θέλουμε να ξέρουμε τι κάνεις, σε χάσαμε, βρε!!!!!

Και, πράγματι, πού είναι και η Glorr;;;;;;;

Κοριτσάκι, τι έγινε; Ήρθαν τα glorrakia στο σπίτι και σε τρέχουν; Πού είναι η αδελφή σου, να μας γράψει μια κουβέντα;

rPPrp3.png

ετσι μου το ζητησαν το γαλα στη μια μοναδα..

απλως χθες στο παιδων μου ειπαν οτι συνηθιζουν να το δεχονται σε μπουκαλακια κ οχι καταψυξη..οποτε τωρα λεω να παρω μπιμπερο κ να τα πηγαινω απο απλη ψυξη..

εχει η καθε μοναδα το συστημα της..

ελπιζω να μη σας χρειαστει επομενες εγκυουλες, αλλα αν, εδω θα μαι γω για πληροφοριες... να μη χρειαστουν ομως λεω._

33E7p2.png

Σύνολο είχα πάρει 9 μπιμπερό, τα οποία τα χρησιμοποιώ και τώρα. Συνήθως της πήγαινα 2 στο επόμενο τάισμα, άλλα δυο κλπ. Φυσικά, οχι γεμάτα. Ότι έβγαζα.

Π'αντως προς το παρόν βρίσκω τα πλαστικά μπιμπερό πολύ πιο εύχρηστα από τα γυάλινα. Ειδικα το βράδυ με την τσίμπλα στο μάτι, το γυάλινο μπιμπερό των 120ml μοιάζει να είναι φτιαγμένο από σίδερο... τόσο βαρύ:P.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Ναι, κουκλίτσα μου... 33+2 κιόλας! Νομίζω θα ήθελα να μείνω λίγο ακόμη έγκυος, εννοώ και μετά τον 9ο!!!!!!!!!!! Δεν κατάλαβα πώς πέρασε ο καιρός

Αντε Aggorakia μου εισαι η επομενη κι εσυ και μενει η Nunu μας! Δε μπορω να το πιστεψω σα χθες εζησα την πρωτη γεννα εδω μεσα και τωρα βλεπω και τις τελευταιες και μαλιστα να πανε ολα καλα!

Ειναι ωραιο αυτο που λες, οτι δεν καταλαβες πως περασε ο καιρος, εγω αντιθετα με ολα αυτα αισθανομαι οτι ειμαι

στο 7ο πλεον! Τι ωραια θα ητανε αληθεια να ημουνα στο 7ο!:D:D:D:D:D:D:D:D

Πάω να βάψω λίγο το νύχι (προχθές πέρασα το πρώτο χέρι, το αφήνω λίγες μέρες και, μόλις αρχίσει να θαμπώνει, περνάω το δεύτερο! Κι έτσι έχω για μέρες ωραίο χρωματάκι, μέχρι να έρθει η κοπέλα, να μας κάνει λουλουδάκια και στρασάκια :):):) )

Παίρνω και το λάπτοπ μαζί και πάω κρεββάτι!

rPPrp3.png

ε ναι , κ γω μονο πλαστικα bpa free ειχα παρει, κ μαλιστα μετα απο συμβουλη της ολγας κυριως των 260.. των 150 μονο 4 πηρα, αλλα τελικα θα μου χρειαστουν για αρκετοοοοο καιρο ακομη με τα τοσοδουλακια μου!

παω για ανεφοδιασμο σημερα...

twins μονο 2μπουκαλια τη φορα? δλδ, μπορει να εβαζες κ γαλα 2θηλασμων σε ενα?

εμενα μου ειπαν να νη τα μπερδευω...

αρα 8ταισματα=8μπουκαλια...

33E7p2.png

Αντε Aggorakia μου εισαι η επομενη κι εσυ και μενει η Nunu μας! Δε μπορω να το πιστεψω σα χθες εζησα την πρωτη γεννα εδω μεσα και τωρα βλεπω και τις τελευταιες και μαλιστα να πανε ολα καλα!

Ειναι ωραιο αυτο που λες, οτι δεν καταλαβες πως περασε ο καιρος, εγω αντιθετα με ολα αυτα αισθανομαι οτι ειμαι

στο 7ο πλεον! Τι ωραια θα ητανε αληθεια να ημουνα στο 7ο!:D:D:D:D:D:D:D:D

Ευχαριστώ, Maraki μου!!!

Εύχομαι να φτάσεις στον 7ο και γρήγορα στον 9ο χωρίς τίποτα πια να σε στενοχωρήσει και να σε προβληματίσει!!!! Και μόνο χαρούλες να έχεις και να τρως κλωτσίτσες μικρές και χαριτωμένες!

Εύχομαι να είναι γερά τα... marakia σου (είπαμε ότι έτσι θα τα λέμε τώρα όλα τα νινάκια!)

Είπαμε, είναι και η Joy μας μαζί μου!

Αλλά κι εμένα σαν χθες μου φαίνεται, που ήρθα εδώ και ήμουν 8η στη λίστα (μαζί με joy και Nufi) κι έλεγα, ωραία, έχω ακόμη... Και ζήσαμε τόσα όμορφα πράγματα, γέννες, προβληματισμούς, αστείες καταστάσεις...! Είναι μοναδική συντροφιά για όσες κάθονται στο σπίτι! Κι όσο σκέφτομαι ότι εγώ δεν είχα καμία απολύτως σχέση με forum και τέτοια και πόσο τυχαία ανακάλυψα την παρέα εδώ και πολύ γρήγορα αποφάσισα να γίνω μέλος!

Ωραίες στιγμές!

rPPrp3.png

κ γω μονο πλαστικα bpa free εχω παρει. κ με συμβουλη της ολγας, μονο 4μικρα κ τα υπολοιπα των 260ml. βεβαια δεν ειχα προβλεψει οτι τα θα γεννηθουν τοσοδουλια κ μονο μικρα θα θελω για αρκετο καιρο, οποτε θα ανεφοδιαστω σημερα.

2 της πηγαινες? δηλαδη μπορει να εβαζες στο ιδιο μπουκαλι κ γαλα απο 2θηλασμους?

εμενα μου ειπαν να μη τα μπερδευω...

αρα θελω 8μπουκαλια για 8ταισματα ημερησιως μονο για το ενα..

καλα λεω εγω προσφορα!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...