Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Πααααλι άγχος. 23/12 τεπ. Κυκλος 26 με 28 ημερες. τιμή χοριακης μια μέρα μετά την αναμενόμενη περιοδο.2161. Μου είπε ο γιατρός να πάω για υπέρηχο ουσιαστικά 4 εβδομάδων και 1 ημέρες. Είδαμε ένα μικρό σάκο, μου είπε να ξανά πάω δε δύο εβδομάδες. Αλλά μου έδωσε μια κολπική κρέμα προγεστερονης  με απλικατερ να βάζω για να ενισχύσουμε την εμφύτευση νομίζω μου είπε, κάτι πάντως να ενισχύσουμε. Τι είναι αυτο παλι;; με τόση χοριακη και μόνο ένα μικρό σάκο, άδειο εννοείται μέσα.. και αυτό με τη κρέμα Τι είναι πάλι αυτο;;; Ούτε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη ούτε τίποτα... Εγώ κάπως είμαι απογοητευμενη, δε ξέρω 

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα κ απο μενα!

witch να σας ζησουν τα μωρακια σας!!να ειναι υγιη κ καλοτυχα!!

ολγα να σε ρωτησω κατι;με τον υπνο των μωρων πως τα πας;θελω να πω κοιμουνται το βραδυ σερι;εμενα βεβαια ειναι πολυ μικρα ακομα αλλα γενικα ειναι εφικτο να ακολουθησουν προγραμμα υπνου κ τα δυο;;;;

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κυριες μου!!!!!ειμαι ο αντρας της witch και σημερα αποκτησαμε 2 υπεροχα μωρακια!!!!!ο γιος μου γεννηθηκε στις 1 και 56 και ζυγιζει 2620 και η κορη μου στις 1 και 57 και ζυγιζει 2350. ειναι υγιεστατα και τα 2 οπως και η μαμα τους!!!!!!!!

Και ΝΑΙ τα καταφέρατε!!!Witchομπαμπά και Witchoμαμά

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ, ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΑ!!!!

Την ταϊσαν τη μικρή μας μαγισσούλα? να της πάς φαγητό και πολύ από την αγάπη μας και τα φιλιά μας!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να σας ζησουνε, να ειναι παντα γερα και ευτυχισμενα και η μαμα και ο μπαμπας να τα καμωρωνουν παντα! Πολλα φιλια στη μανουλα και γρηγορα σπιτακια σας μα τα δυο μπεμπουλινια σας!

Κοριτσακια μου νομιζω σιγα σιγα η μια μετα την αλλη μικραινει η λιστα και στο τελος θα μεινω μονη μου σαν τη καλαμια στον καμπο!σνιφ! Καλημερα σε ολες μας και προπαντως στη νεα μας

διδυμομανουλα!

Διαφημίσεις

Ποια κυρία έχει σειρά τώρα??????

Καλημέρα δεν είπα!!!!

Καλημέρα σε όλες και όλα τα μωράκια!!!

Melenia να μην αγχώνεσαι καθόλου, εγώ άργησα να τα καταλάβω και ακόμα και τώρα νομίζω ότι δεν τα νιώθω αρκετά συχνά αλλά τόσα υπερηχογραφήματα και η πρώτη κουβέντα των γιατρών είναι μπράβο κούνημα, μια χαρά κίνηση έχουν. Και όσο για τη θέση θα αλλάζουν συνεχώς, δύσκολα να καταλάβεις ακόμα ποιο είναι πιο!! Χτές πχ πήγαμε γιατρό και είδαμε ότι έχω 4 πόδια στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς μου!!Μην το ψάχνεις, απλά απόλαυσε το!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Κοριτσακια μου νομιζω σιγα σιγα η μια μετα την αλλη μικραινει η λιστα και στο τελος θα μεινω μονη μου σαν τη καλαμια στον καμπο!σνιφ!

Ειναι ποτε δυνατον?????Το πολυ-πολυ να κανουμε ολες απο ενα αλλο σετ διδυμων να μην νιωθεις μοναξια!!!!!:P:p:p

Melenia !Μην το ψάχνεις, απλά απόλαυσε το!!

Ακριβως αυτο!!!!Απολαυστε την εγκυμοσυνη μεχρι τελους!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

nufidio θα πας στα μπεμπιδια γαλατακι?

ποσο ειναι τωρα?φανταζομαι με σωληνακι πινουν γαλατακι?

παω το απογευμα γαλατακι!

το κοριτσακι χθες ηταν 1660γρ (1500γρ γεννηθηκε.πηρε πισω τα 100γρ που ειχε χασει, οπως κ ο αδερφος της, κ βαζει ακαθεκτη! )

ο μικρος χθες 1580γρ.. απο πισω ερχεται, αλλα σταθερα!

περασαν ακριβως 2βδομαδες...εχουμε αλλο τοσο πιστευω..για τη μικρη μπορει λιγοτερο..

με σωληνακι απ τη μυτουλα πινουν..

λιγο πριν τα 2κιλακια ομως θα τα ταιζω εγω..με μπιμπερο η θα θηλαζω.

ειναι προυποθεση για να τα παρεις το να μπορουν να τραφουν απ τη μαμα

χθες του σπορου του φορουσαν κ ενα φορμακι κ ηταν κουκλος!! ξεχνουσες οτι ειναι ετσι μικρουλης στη θερμοκοιτιδα του,γιατι δε φαινονταν τα καλωδιακια των μετρησεων..

αχ! αντε να ρθουν σπιτι να τα εχω στα πουπουλα τα πουπουλακια μου!!!

αρκετα ειπα για τα παιδια μου..!!!

33E7p2.png

καλημερα καλε!

twins εσυ το γαλατακι πως το πηγαινες στη μικρη?

εγω το αποθηκευω στα ειδικα σακουλακια της medela,οπου τα καταψυχω, αν κ για 24ωρες διτηρειται στο ψυγειο το γαλα..

απλως βγαινουν λιγο ακριβα τα σακουλακια..

καποιες εταιριες εχουν κ κυπελακια αποθηκευσης ομως, κ νομιζω ειναι πολλαπλων χρησεων..

πρεπει να παω να ρωτησω

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Τώρα θα μιλήσω και στις υπόλοιπες!

Λιονταράκι, για το βραδυνό τάισμα, παιδίατρος μας είπε να μην κάνουμε τίποτα ακόμα και να ξανασυζητήσουμε το θέμα στο τέλος του καλοκαιριού παίρνοντας υπόψη πόσο βάρος θα έχουν και πόσο θα τρώνε. Πάντως χειρότερα ταϊσματα δεν υπάρχουν. Συνήθως στο τάισμα των 12 σκάνε στο φαί (100-120) και μετά στις 3:30 δεν θέλουν πάνω από 50-60. Και γκρινιάζουν κιόλας.

Γιώτα πως τα πας με το ταίσμα; Ο μπαμπάς με ενημέρωσε ότι στις 20 Αυγούστου ανοίγει η σαιζόν για τα πουλιά, αλλά αυτός θέλει λαγούς (κορίτσια σώστε με!)

Nufaki, ποτέ δεν λέμε αρκετά για τα παιδιά μας :P. Προλαβαίνεις τουλάχιστον καθόλου να φας και να ξεκουραστεις;

Nunu, φτηνά τη γλύτωσες χτες, αλλά θα σε δώσω στεγνα... όχι νόμιζες ότι θα σε αφήσουμε να γεννήσεις στο καράβι!

Μαράκι, μην ανησυχείς για τη λίστα διότι η Γιώτα μας βρήκε τη λύση. Άλλωστε, όπως θα δεις είναι πολύ γρήγορη η μετάβαση από το μέλλουσες στο ήδη!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Witch-γονείς, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να είναι γερά και καλότυχα, να είναι χαρούμενα και γελαστά, να σας χαρίζουν πάντα συγκινήσεις και υπέροχες στιγμές, να σας κάνουν πάντα υπερήφανους, που είστε γονείς τους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλάκια στη μανούλα, τα κατάφερε τέλεια!

rPPrp3.png

Nufaki μου σου ευχομαι να παρεις τα παιδακια σου στο σπιτακι σου οχι μονο συντομα αλλα και γερα! Τουλαχιστον ομως ξερεις οτι εκει που βρισκονται ειναι για το καλο τους, να παρουνε γρηγορα βαρος και να τα παρεις σπιτακι σου!

Giotaki μου σε ευχαριστω για τη συμπαρασταση! Τελεια θα ητανε να κανατε ολες απο ακομη ενα! Για σενα τι τρια τι τεσσερα χαχα!(λεμε τωρα!) ενω για τις αλλες θα γινουν και τριτεκνες, που το πας αυτο!

καλημερα καλε!

twins εσυ το γαλατακι πως το πηγαινες στη μικρη?

εγω το αποθηκευω στα ειδικα σακουλακια της medela,οπου τα καταψυχω, αν κ για 24ωρες διτηρειται στο ψυγειο το γαλα..

απλως βγαινουν λιγο ακριβα τα σακουλακια..

καποιες εταιριες εχουν κ κυπελακια αποθηκευσης ομως, κ νομιζω ειναι πολλαπλων χρησεων..

πρεπει να παω να ρωτησω

Το πήγαινα σε πλαστικά μπιμπεράκια με ετικετούλα και κάθε φορά μου έδιναν πίσω της προηγούμενης σοδειάς.

Τα σακουλάκια τα πήρα, αλλά προς το παρόν δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Μου είχαν πει και από το νοσοκομείο ότι υπάρχουν κάτι μπιμπεράκια μίας χρήσεως στο jumbo, έψαξα αλλά δεν τα βρήκα.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...