Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Όχι, δεν ρωτούσαμε :):):):)

Είχαμε κάνει ταχύρρυθμα αυτή τη φορά, πριν πάμε, άσε που η φίλη μου είναι γιατρός και ζει χρόνια και δουλεύει εκεί. 40 τηλέφωνα την είχα πάρει, όταν έκανα τα άλλα με τη γραμμούλα και επέμενε "είσαι, είσαι" κι εγώ λύσσαγα, "όόόόχι, δεν έχει γραμμούλα, δεν είμαι".

Πάντως, ναι, είχε και την πλάκα του, γιατί μετά λέγαμε "τελειώσαμε όλα τα τεστ της πόλης, μέχρι να αποδεχτώ εγώ ότι είμαι έγκυος" :):):):):):)

αχαχα θα εχεις να λες στα παιδια σου!!!

τα αλλα τεστ τι ειχαν δλδ;;

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Giota thanks για την απάντηση.

Λοιπον, ο λόγος που ρωτάω... ο σύζυξ εδώ (που θεωρεί ότι είναι φοβερός κυνηγός) έχει ανακαλύψει ένα κυνηγοφόρουμ και μιλάει με κάτι λαγουδάδες, περικάδες (ξέρω και εγώ τι λέει;). Βρε αμάν του λέω, διάβασε κανένα άρθρο για τη διαπαιδαγώγηση διδύμων, τίποτα αυτός.

Με το μόνο που συμβιβάστηκε είναι αν υπάρχει εδώ κάποιος διδυμομπαμπάς κυνηγός να μιλάνε και για λαγούς και για δίδυμα....

Τι να τον κάνω;;;;;:rolleyes:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Οι ιδέες σας είναι τέλειες... αν και η καραμπίνα αυτή τη στιγμή δεν με συμφέρει :P. Κλαίνε και ταυτόχρονα τα τέκνα συχνά!!!!

Το φατσοβιβλίο όμως λένε ότι είναι αιτία διαζυγίου... μήπως από μόνη μου βγάλω τα ματάκια μου; Να μου λέει ότι μιλάει για λαγούς και τελικά να ψάχνει κουνελάκια; :P:p:p:p

ο παππούς fb; Τι άλλο θα δούμε; Απο τη μία ο πατέρας της Γιώτας από την άλλη η χάκερ-μαμά της Όλγας....:rolleyes:

Όλγα, για σε παρακαλώ μάλωσε κάποια εδω μέσα........ Θέλει λέει να κάνει σερφ με την κοιλιά!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ποιααααααααα?????

Να την πιάσουμε και να της τα πούμε ένα χεράκι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έλα ντε... ποιά;;;;;;;:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάμε να δούμε law & order, εσύ με την κοιλιά, εγώ με το μπέμπη και το μπιμπερό!!!!

Αν δεν σας ξαναδώ απόψε, σας καληνυχτώ γλυκα:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα καλά είστε;

Εδώ και λίγο καιρό άρχισα να αισθάνομαι τα μωράκια και έχω τρελαθεί αλλά συνήθως τα ακούω για μέρες από τη μια πλευρά της κοιλιάς και μετά ανησυχώ αν είναι και τα 2 καλά..

Αυτές τις μέρες χτυπάνε-άει δεξιά και την ώρα που χαίρομαι με πιάνει άγχος για το άλλο μωράκι..παίζει ρόλο που είναι ένα κ ένα; Έτσι κάνουν όλα τα διδυμάκια;

Τέλος σε 1 εβδομάδα μπαίνω και στον πέμπτο, πότε αρχίσατε εσείς να κάνετε αγορές; Έλεγα να εκμεταλλευτώ τις εκπτώσεις αλλά δεν είμαι σίγουρη ακόμα..

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Καλημερα σας κυριες μου!!!!!ειμαι ο αντρας της witch και σημερα αποκτησαμε 2 υπεροχα μωρακια!!!!!ο γιος μου γεννηθηκε στις 1 και 56 και ζυγιζει 2620 και η κορη μου στις 1 και 57 και ζυγιζει 2350. ειναι υγιεστατα και τα 2 οπως και η μαμα τους!!!!!!!!

age.png

Διαφημίσεις

καλημεραααα!!!

Να μας ζησουν τα μπεμπούλια!!

Μαμα και μπαμπα να ειναι παντα γερά και καλότυχα τα μωρουλίνα σας!!!!!!!!

Καλε ποια θελει να κανει σερφ να την κοιλουμπα????

Γιωτα φανταζεσαι ζευγαρι τον πατερα σου με την μανα μου?χαχαχαχα τρελο γελιο σε εναν καναπε με ενα λαπτοπ αγκαλια!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...