Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Τα δικά μου νέα τώρα, μικρούλια μπροστά στης witch μας!!

Φτάσαμε το κιλό!!!! για την ακρίβεια ο μπέμπης αυτήν την εβδομάδα είναι 1020 και η μπουμπού 930γρ!!!την προηγούμενη φορά ήταν η μικρή πιο μεγάλη, τι να πώ, συναγωνίζονται!! Οι μετρήσεις τους όλες καλές και μας στέλνουν χαιρετίσματα!!!:D:D

ο τράχηλος μου μίκρυνε, 22χιλ οπότε θα πάρω τα utrogestan θέλω δε θέλω:roll:

Α και εδώ θα κράξετε μάλλον αλλά τον ρωτήσαμε για την Κρήτη και είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να πάμε!!!!!!χωρίς υπερβολές φυσικά και τέτοια αλλά κατά τ άλλα λέει μεγάλο νησί, καλό νοσοκομείο και γιατρό γνωστό του αν χρειαστούμε!!!!

να κατσεις εδω που εισαι γυριστρουλα!!

age.png

Κοίταξε, εγώ έκανα τρία!!!!!!! Το πρώτο δεν άντεχα να περιμένω και το έκανα απόγευμα. Ήταν αυτό με τις γραμμούλες και νόμιζα ότι δεν ήταν σαφές, η γραμμούλα της επιβεβαίωσης ότι έγινε σωστά δεν καλοφαινόταν και μπερδεύτηκα. Το επόμενο πρωί έκανα ξανά το ίδιο και πάλι τα ίδια με την παλιογραμμούλα. Στο τέλος, πήραμε το clearblu (αν θυμάμαι καλά). Έχει ψηφιακή οθόνη και δεν σου αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης! Στο λέει ξεκάθαρα "έγκυος" ή "όχι έγκυος" (εγώ το έκανα Ιταλία και μου το έβγαλε ιταλικά :):):) είχε πολλή πλάκα), καθώς και πόσων εβδομάδων!!!!!!!!!!!

αχαχαχα ναι οντως πρεπει να ειχε πολυ πλακα...και μετα ρωτουσατε τους Ιταλους;;;Σου βγηκε η χολη μεχρι να μαθεις οτι εισαι!!!Δεν πειραζει..τελος καλο..ολα καλα!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τα δικά μου νέα τώρα, μικρούλια μπροστά στης witch μας!!

Φτάσαμε το κιλό!!!! για την ακρίβεια ο μπέμπης αυτήν την εβδομάδα είναι 1020 και η μπουμπού 930γρ!!!την προηγούμενη φορά ήταν η μικρή πιο μεγάλη, τι να πώ, συναγωνίζονται!! Οι μετρήσεις τους όλες καλές και μας στέλνουν χαιρετίσματα!!!:D:D

ο τράχηλος μου μίκρυνε, 22χιλ οπότε θα πάρω τα utrogestan θέλω δε θέλω:roll:

Α και εδώ θα κράξετε μάλλον αλλά τον ρωτήσαμε για την Κρήτη και είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να πάμε!!!!!!χωρίς υπερβολές φυσικά και τέτοια αλλά κατά τ άλλα λέει μεγάλο νησί, καλό νοσοκομείο και γιατρό γνωστό του αν χρειαστούμε!!!!

Ωραιότατα τα νέα σου, κουκλίτσα μου!

Μια χαρά τα μπουμπουκάκια!

Οπότε, να υποθέσω, κάνεις βαλίτσες;;;:mrgreen:

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Αχ δεν πρόλαβα να χαιρετήσω τη witch... με είχε συνεπάρει η ακολουθία πάλι.... Καλή μας μάγισσα, αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, τα τουινσάκια σου εύχονται μια καλή γέννα και με κανένα πόνο.:P

Και η γέννα το βράδυ είναι υπέροχη...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

αχαχαχα ναι οντως πρεπει να ειχε πολυ πλακα...και μετα ρωτουσατε τους Ιταλους;;;Σου βγηκε η χολη μεχρι να μαθεις οτι εισαι!!!Δεν πειραζει..τελος καλο..ολα καλα!

Όχι, δεν ρωτούσαμε :):):):)

Είχαμε κάνει ταχύρρυθμα αυτή τη φορά, πριν πάμε, άσε που η φίλη μου είναι γιατρός και ζει χρόνια και δουλεύει εκεί. 40 τηλέφωνα την είχα πάρει, όταν έκανα τα άλλα με τη γραμμούλα και επέμενε "είσαι, είσαι" κι εγώ λύσσαγα, "όόόόχι, δεν έχει γραμμούλα, δεν είμαι".

Πάντως, ναι, είχε και την πλάκα του, γιατί μετά λέγαμε "τελειώσαμε όλα τα τεστ της πόλης, μέχρι να αποδεχτώ εγώ ότι είμαι έγκυος" :):):):):):)

rPPrp3.png

Nunu, τα νέα σου είναι πολύ ωραία. Τα μπεμπίδια λοιπόν κάνουν διαγωνισμό βάρους, τη μία νικάει η μία, την άλλη ο άλλος;

Το θέμα της Κρήτης το αναλύσαμε, είχες πέντε ΟΧΙ αν δεν κανω λάθος. Μα γιατί θες να μας εγκαταλείψεις βρε καλή μου; Έχει εδώ κοντά κάτι κρητικές ταβέρνες αν σου έχει λείψει το γαμοπίλαφο!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Γλυκές μου διδυμομανούλες και διδυμομέλλουσες (Witchaki, απόψε θα είσαι κι απ' τα δύο!!!!!!!!!!!!),

σας στέλνω πολλά φιλιά και πάω να ξαπλώσω!

Ψιλοπείνασα, αλλά θα περιμένω να γυρίσει ο καλός μου, για να μου ανεβάσει γαλατάκι με corn flakes!

rPPrp3.png

Μα τι χαζή που είμαι;

Αντί να πατήσω bold πάτησα υποβολή!

Και συνεχίζω! Όνειρα γλυκά σε όλες και σε όλα τα νινάκια, που από απόψε θα είναι περισσότερα κατά δύο ακόμη, τα witchakia!

Λοιπόν, αυτό καθιερώνεται, μου αρέσει, twinsakia, olgakia, nunudakia, jasminakia, ωχ! το δικό μου είναι ήδη έτοιμο.... agorakia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):):):):):)

Φιλάκια, καληνύχτα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Taspaa, δυστυχώς στην ερώτηση σου, δεν ξέρω να απαντήσω, αλλά σου εύχομαι να δεις τη γραμμούλα που θες και πάντα να έχεις καλά νεα.

Μία ερώτηση προς όλες διότι έχουμε διένεξη εδώ::::

Μήπως καμιά είναι ο σύζυξ κυνηγός (όχι να κυνηγάει γυναίκες, να κυνηγάει στα δάση με άδεια). Θα σας πω μετά γιατί....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Μία ερώτηση προς όλες διότι έχουμε διένεξη εδώ::::

Μήπως καμιά είναι ο σύζυξ κυνηγός (όχι να κυνηγάει γυναίκες, να κυνηγάει στα δάση με άδεια). Θα σας πω μετά γιατί....

Ο πατερας μου κυνηγουσε και απ οτι θυμαμαι το κυνηγι ξεκιναει 20 Αυγουστου.

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...