Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καταρχας, ευχαριστω για την απαντηση.. Πηρα την αποφαση να κανω αυριο τεστακι το πρωι, γιατι ποτε ο κυκλος μου δεν ηταν πανω απο 27 μερες(και αυτο μια φορα)..σημερα ειμαι στην 28η και αυριο που λεω για τεστακι στην 29η!

Το χρωμα των υγρων ειναι ωχρα..Τι να πω...:roll:

Θα σας πω και αυριο τα αποτελεσματα οποια και να ειναι...

Και οι Θεια μου εχει διδυμακια κοριτσακια, μολις 8 μηνων και καταλαβαινω οτι ειστε και θα γινετε 2 φορες τρελομαμαδες...Ειναι τελειο!!!!Τελειο...

Ε, συνήθως, όταν είσαι τόσο σταθερή, κάτι σημαίνει η καθυστέρηση. Η συμβουλή μου είναι να κάνεις αύριο οπωσδήποτε ένα τεστ φαρμακείου, αν μπορούσες το πρωί ακόμη καλύτερα!

Επιμένω, γιατί κι εγώ πέρσι το καλοκαίρι είχα μια καθυστέρηση 6-7 μέρες (ήμασταν ταξίδι, διακοπές εξωτερικό) κι έλεγα όχι δεν κάνω (φοβόμουν), άσε, αν είμαι θα το μάθουμε αργότερα και τέτοια. Και σήκωνα βάρη και βαλίτσες και κουράστηκα και δεν πρόσεχα καθόλου και, μόλις επιστρέψαμε, αδιαθέτησα κάπως περίεργα... Και φέτος τον χειμώνα, που ήμασταν πάλι ταξίδι, αλλά από την πρώτη μέρα καθυστέρησης το σκεφτόμουν σοβαρά, ήταν αλλιώς. Στην 4η-5η μέρα έκανα το τεστ, ήταν θετικό και πήρα τηλ τον γιατρό, που ήταν κατηγορηματικός να είμαι προσεκτική, μέχρι να επιστρέψουμε... Οπότε μην το αφήνεις, αύριο μεθαύριο κάνε ένα τεστάκι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

προσπαθω να σκεφτομαι ολο βλακειες για να μην αγχωθω!!!

αναρωτιεμαι πως θα ειναι,θελω να ειναι και τα δυο πολυ καλα και να μην χρειαστουν τιποτα,σκεφτομαι αν θα μας τα φερουν στο δωματιο επειδη θα ειναι τοσο αργα,θελω να δω την αντιδραση του αντρουλη μου και μετα για να επανελθω και να μην φαω καμια φρικη σκεφτομαι ποτε αραγε θα με αφησουν να φαω!!!:tongue:

Κι εσύ τον άντρα σου σκέφτεσαι.....;

Κι εγώ, μετά τη στιγμή που θα τα αντικρύσω, μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου και λυπάμαι που δεν θα είμαι μπροστά, για να το ζήσω! Η στιγμή που θα τα πάνε στον αντρούλη μου!!!

Όλα καλά θα πάνε, μια χαρά θα είναι τα μπεμπίδια, ζωηρά ζωηρά, με τα ωραία τους κιλάκια και τις ωραίες τους εβδομάδες!

:)

rPPrp3.png

Witchaki είναι λίγο περίεργο που θα γεννήσεις βράδυ! Έχεις κοιμηθεί καθόλου ή θα σε πάρει ο ύπνος στο χειρουργείο? Εγώ πάντως, μόλις πήραν τα μωρά, έκλεισα τα μάτια και λαγοκοιμήθηκα μέχρι να τελειώσουν :) δεν είχα κοιμηθεί και το προηγούμενο βράδυ και ξεκουράστηκα!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

κατα τις εντεκα παρα θα φυγουμε.

οσο κοιμηθηκα το πρωι.φανταζομαι οτι αυριο θα ειμαι κομματια.ειπα και στον αντρα μου να κοιμηθει λιγακι για να βγαλει τη νυχτα αλλα δεν.

δεν ξερω γιατι αλλα μ αρεσει που θα γεννησω βραδυ!

age.png

Γύρισα και γω!!!

Σούπερ τα νέα witchula, και να σου πώ την αλήθεια μου σκεφτόμουν αν πήρες βαλιτσούλα μαζί σου το απόγευμα???!!

Άγχος δε χρειάζεται, όλα θα είναι τέλεια.....με το φαϊ δεν ξέρω ρε γαμώτο, για αύριο σε βλέπω!!Και θα ρθούν νυχτερινά??? ΤΕΛΕΙΑ!!! Η σκέψη μας μαζί σου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Πράγματι, περίεργος ο βραδυνός τοκετός, αν και, για να σας εξομολογηθώ κάτι, κι εγώ βράδυ θα προτιμούσα να γεννήσω. Έχω σκεφτεί τόσες φορές τη σκηνή που φεύγουμε ξημερώματα από το σπίτι για το μαιευτήριο, που την έχω ψιλοβαρεθεί... (και ψιλοφοβηθεί, μην πω) :)

Και γενικώς, παρ' ότι όχι και τόσο νυχτερινός τύπος, προτιμώ να σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να γεννήσω και βράδυ (όχι απροόπτως, φυσικά, να, όπως η witch, με ένα ωραίο ραντεβουδάκι!!!)

rPPrp3.png

Witchaki, με το καλό και η Παναγία κοντά σου!

:):):)

Ακριβως αυτο....Και η σκεψη μου κοντα σου!!!!Ολα θα πανε καλα κ με το καλο να αντικρυσεις τα μικρα σου θαυματακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Ε, συνήθως, όταν είσαι τόσο σταθερή, κάτι σημαίνει η καθυστέρηση. Η συμβουλή μου είναι να κάνεις αύριο οπωσδήποτε ένα τεστ φαρμακείου, αν μπορούσες το πρωί ακόμη καλύτερα!

Επιμένω, γιατί κι εγώ πέρσι το καλοκαίρι είχα μια καθυστέρηση 6-7 μέρες (ήμασταν ταξίδι, διακοπές εξωτερικό) κι έλεγα όχι δεν κάνω (φοβόμουν), άσε, αν είμαι θα το μάθουμε αργότερα και τέτοια. Και σήκωνα βάρη και βαλίτσες και κουράστηκα και δεν πρόσεχα καθόλου και, μόλις επιστρέψαμε, αδιαθέτησα κάπως περίεργα... Και φέτος τον χειμώνα, που ήμασταν πάλι ταξίδι, αλλά από την πρώτη μέρα καθυστέρησης το σκεφτόμουν σοβαρά, ήταν αλλιώς. Στην 4η-5η μέρα έκανα το τεστ, ήταν θετικό και πήρα τηλ τον γιατρό, που ήταν κατηγορηματικός να είμαι προσεκτική, μέχρι να επιστρέψουμε... Οπότε μην το αφήνεις, αύριο μεθαύριο κάνε ένα τεστάκι!

Ακριβως γι'αυτο θα κανω τεστακι και εννοειται οτι θα το κανω με πρωινα ουρα!Εκανα και την 26η μερα(πριν 2 μερες), αλλα ειμαι τοσο χαζη που το εκανα μεσημερι και εφοσον ειχα πιει καφεδες και νερα!Φυσικα αρνητικο.Ηταν και yes or no βεβαια και δεν ξερω ποσο να τα εμπιστευτω...αυτο θα κανω και αυριο!

Θα δειξει...Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ακριβως αυτο....Και η σκεψη μου κοντα σου!!!!Ολα θα πανε καλα κ με το καλο να αντικρυσεις τα μικρα σου θαυματακια!!!!!

Βρε Giota, κατάλαβα λάθος ή έχεις καταφέρει και ταΐζεις τα νινακουλίνια ταυτόχρονα;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Ακριβως γι'αυτο θα κανω τεστακι και εννοειται οτι θα το κανω με πρωινα ουρα!Εκανα και την 26η μερα(πριν 2 μερες), αλλα ειμαι τοσο χαζη που το εκανα μεσημερι και εφοσον ειχα πιει καφεδες και νερα!Φυσικα αρνητικο.Ηταν και yes or no βεβαια και δεν ξερω ποσο να τα εμπιστευτω...αυτο θα κανω και αυριο!

Θα δειξει...Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!

Κοίταξε, εγώ έκανα τρία!!!!!!! Το πρώτο δεν άντεχα να περιμένω και το έκανα απόγευμα. Ήταν αυτό με τις γραμμούλες και νόμιζα ότι δεν ήταν σαφές, η γραμμούλα της επιβεβαίωσης ότι έγινε σωστά δεν καλοφαινόταν και μπερδεύτηκα. Το επόμενο πρωί έκανα ξανά το ίδιο και πάλι τα ίδια με την παλιογραμμούλα. Στο τέλος, πήραμε το clearblu (αν θυμάμαι καλά). Έχει ψηφιακή οθόνη και δεν σου αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης! Στο λέει ξεκάθαρα "έγκυος" ή "όχι έγκυος" (εγώ το έκανα Ιταλία και μου το έβγαλε ιταλικά :):):) είχε πολλή πλάκα), καθώς και πόσων εβδομάδων!!!!!!!!!!!

rPPrp3.png

Κουράστηκα εδώ στο γραφείο και το ποδαράκι πήρε να τουμπανιάζει!!!!!!

Πάω για ένα μπανάκι (ο άντρας μου ακόμη να έρθει) και επιστρέφω για να σας καληνυχτίσω!

Witchaki, μάλλον θα έχεις φύγει!......

Σου στέλνω πάλι από την αρχή όλες τις ευχές μου, τις πιο γλυκές και τις πιο ενθουσιώδεις!

Με το καλό να τα αγκαλιάσεις!

Θα περιμένουμε νέα εναγωνίως. Καλά που έδειξες προχθές στον άνδρα σου πώς να μπει. Κάνε του μια υπενθύμιση!!!

Πολλά φιλάκια, σε περιμένουμε γρήγορα πίσω μαζί με τα μωρά σου!!!!

rPPrp3.png

Τα δικά μου νέα τώρα, μικρούλια μπροστά στης witch μας!!

Φτάσαμε το κιλό!!!! για την ακρίβεια ο μπέμπης αυτήν την εβδομάδα είναι 1020 και η μπουμπού 930γρ!!!την προηγούμενη φορά ήταν η μικρή πιο μεγάλη, τι να πώ, συναγωνίζονται!! Οι μετρήσεις τους όλες καλές και μας στέλνουν χαιρετίσματα!!!:D:D

ο τράχηλος μου μίκρυνε, 22χιλ οπότε θα πάρω τα utrogestan θέλω δε θέλω:roll:

Α και εδώ θα κράξετε μάλλον αλλά τον ρωτήσαμε για την Κρήτη και είπε ότι δεν υπάρχει θέμα να πάμε!!!!!!χωρίς υπερβολές φυσικά και τέτοια αλλά κατά τ άλλα λέει μεγάλο νησί, καλό νοσοκομείο και γιατρό γνωστό του αν χρειαστούμε!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...