Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Α, δεν είναι δυνατόν! Μια μέρα δεν είναι να λείψει κανείς! Και τη Giota, έτσι, από βλακεία δεν την πρόλαβα! Και να σκεφτείτε ότι ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμη και κάτι μ' έπιασε και του λέω "δώσε μου τηλεφωνικά οδηγίες, να το φτιάξω μόνη μου"!!!!

Witchaki, με το καλό και η Παναγία κοντά σου!

Ώστε απόψε θα ζήσεις το γλυκό σου θαύμα στο ΙΑΣΩ....

Είμαι πολύ συγκινημένη!!!!

Σου εύχομαι να ξεπεράσει κάθε προσδοκία σου!!!!!!!!!!! :):):)

rPPrp3.png

Τι έχασα, τι έχασα; Μόλις ήρθε η κυρία φαρμακοποιός να μου πάρει την πίεση και αναγκάστηκα να κατέβω, γιατί ποιός θα της άνοιγε;;;;;;;;;;;

Με την ευκαιρία, έφτιαξα και το μαγνήσιο!!!

Witchaki, η βαλίτσα έτοιμη;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

δεν το εχω συνειδητοποιησει καθολου!μα καθολου!εξετασεις και τετοια θα τα κανω μολις μπω στις εντεκαμιση.οποτε ουσιαστικα πεμπτη θα γεννησω:tongue:.

Τελευταία στιγμή? Και πότε θα προλάβουν να βγούν τα αποτελέσματα?

Το ζουζουνάκι Α' δεν κοιμάται...και τον έχω στο ριλάξ!! Μάλλον βαριεται :tongue::tongue:

RKdwp3.png

Επέστρεψα μετά από μαγουλοτάισμα με αγωνία να δω τι έγινε.

Μάγισσα, μας έχεις όλες στην πρίζα!!!!!!!!

Μα καλά, τόση αγωνία δεν είχα ούτε στη δική μου γέννα.

Δηλάδή τα παιδάκια θα γεννηθούνε Πέμπτη και όχι Σάββατο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Άρα, τα Witchakia (ωραία δεν ακούγεται...; ) θα γεννηθούν στις 29! Ωραία ημερομηνία!

Σήμερα γέννησε και η φίλη μου, που σας έλεγα ότι είναι πολύ ψηλά ο μπεμπάκος της και θα πήγαινε μέχρι 30! Τελικά, νομίζω τον ξεφούρνισε σήμερα!!

rPPrp3.png

Μόλις φτιάξεις το τικεράκι σου, θα επιλέξεις το bbcode και θα το κάνεις αντιγραφή και μετά πας στην επεξεργασία υπογραφής και το κάνεις επικόλληση στο πλαίσιο που γράφει η υπογραφή μου, αυτό που είναι σαν κειμενογράφος!! Αποθήκευση υπογραφής και έτοιμο!! :P:p:p:p

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Τι θυμήθηκα τώρα; Την εποχή που προσπαθούσα να φτιάξω κι εγώ το τικεράκι μου και γέλαγε η κοινωνία μαζί μου!!!!!!

rPPrp3.png

Koριτσακια μου γλυκα...Συγχαρητηρια για οτι εχετε καταφερει!

Συγνωμη που χαλαω της συζητηση σας αλλα θελω να κανω μια ερωτηση..

Εχω 1 μερα καθυστερηση, μπορει και 2.Απο σημερα το πρωι, εχω καπως κιτρινα υγρα...Ελεγα μηπως ειναι δειγμα το οτι μου ερχεται σιγα-σιγα, αλλα ..ακομα τπτ!Ετυχε καμια να εχει τετοια υγρα;;

Και παλι σορρυ που ειμαι ξεκαρφωτη!!

Γεια σου κι εσένα, κοριτσάκι!

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός (!) και δεν θυμάμαι απόλυτα. Έχω, όμως, την εντύπωση ότι είχα κάτι τέτοια συμπτώματα, που αναφέρεις, και νομίζω ότι δεν σημαίνουν κάτι. Άλλωστε κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, αν και, μάλλον, δεν είναι δείγμα ότι... έρχεται!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνουν όπως επιθυμείς... :):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω jasmini για τις εξετασεις ποτε βγαινουν και πως τα κανονιζουν.μηπως βγαινουν επιτοπου γιατι και η giota πριν γεννησει πρεπει να τις εκανε.

ωραιο το ''witchakia"!

και βαλιτσα ετοιμη και ολα ετοιμα!θα ξανακανω ενα μπανακι πριν φυγω και αναχωρηση.

αλλα πολυ πειναω..........

age.png

σας ευχαριστω πολυ ολες σας!!!και για τον ενθουσιασμο σας γιατι ειμαι πολυ συγκρατημενη και προβλεπω μετα τη γεννα να πλανταζω!!!!

Έλα, έλα, λέγε τι σκέφτεσαι, τι αισθάνεσαι;

Τι έχεις μέσα στο μυαλουδάκι σου;

Αναρωτιέσαι πώς θα είναι τα νινάκια σου;;;

:):):):P:p:p

rPPrp3.png

Γεια σου κι εσένα, κοριτσάκι!

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός (!) και δεν θυμάμαι απόλυτα. Έχω, όμως, την εντύπωση ότι είχα κάτι τέτοια συμπτώματα, που αναφέρεις, και νομίζω ότι δεν σημαίνουν κάτι. Άλλωστε κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, αν και, μάλλον, δεν είναι δείγμα ότι... έρχεται!

Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να γίνουν όπως επιθυμείς... :):):)

Καταρχας, ευχαριστω για την απαντηση.. Πηρα την αποφαση να κανω αυριο τεστακι το πρωι, γιατι ποτε ο κυκλος μου δεν ηταν πανω απο 27 μερες(και αυτο μια φορα)..σημερα ειμαι στην 28η και αυριο που λεω για τεστακι στην 29η!

Το χρωμα των υγρων ειναι ωχρα..Τι να πω...:roll:

Θα σας πω και αυριο τα αποτελεσματα οποια και να ειναι...

Και οι Θεια μου εχει διδυμακια κοριτσακια, μολις 8 μηνων και καταλαβαινω οτι ειστε και θα γινετε 2 φορες τρελομαμαδες...Ειναι τελειο!!!!Τελειο...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κι εγώ το απόγευμα έπλυνα μια πρώτη φουρνιά από μωρουδιακά.... Αυτά τα απλούλια, που είχαμε πάρει από jumbo. Κάτι μικροσκοπικά φορμάκια, κάτι πανάκια ρεψίματος, κάτι πικέ κουβερτίδια, τέτοια! Κι ενώ έβαλα χρωμοπαγίδα και έπλυνα στους 30, δύο λευκά μου πήραν γαλαζωπή απόχρωση. Δεν πειράζει :)

Με "αρκάδι" έπλυνα! Τώρα τα έχω απλώσει στο δωμάτιό τους, για να μην μου τα δουν έξω και μου τα ματιάσουν! Έτσι δεν είπαμε, μετά τη δύση του ηλίου τα ματιάζουν οι γειτόνισσες;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Έλα, έλα, λέγε τι σκέφτεσαι, τι αισθάνεσαι;

Τι έχεις μέσα στο μυαλουδάκι σου;

Αναρωτιέσαι πώς θα είναι τα νινάκια σου;;;

:):):):P:p:p

προσπαθω να σκεφτομαι ολο βλακειες για να μην αγχωθω!!!

αναρωτιεμαι πως θα ειναι,θελω να ειναι και τα δυο πολυ καλα και να μην χρειαστουν τιποτα,σκεφτομαι αν θα μας τα φερουν στο δωματιο επειδη θα ειναι τοσο αργα,θελω να δω την αντιδραση του αντρουλη μου και μετα για να επανελθω και να μην φαω καμια φρικη σκεφτομαι ποτε αραγε θα με αφησουν να φαω!!!:tongue:

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...