Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αααχ παει το σαββατο....κι ενω στην αρχη πηγαιναμε για δευτερα τελικα γενναμε ΣΗΜΕΡΑ!!!

Witchaki μου ψυχραιμια, ποτε εγινε αυτο, τωρα σου το ειπε? Οταν λες σημερα εννοεις τωρα το βραδυ? Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου ετσι κι αλλιως οπως ελεγες κι εσυ και ολοι μας μπηκες στον 9ο δεν υπαρχει θεμα! Αντε με το καλο να εχεις το βραδυ τα μωρακια σου στην αγκαλιτσα σου, ολα καλα με ενα πονο που λενε και περιμενουμε συντομα νεα σου κοριτσαρα μου! Φιλια πολλα!

Witchaki μου ψυχραιμια, ποτε εγινε αυτο, τωρα σου το ειπε? Οταν λες σημερα εννοεις τωρα το βραδυ? Ολα καλα θα πανε κοριτσακι μου ετσι κι αλλιως οπως ελεγες κι εσυ και ολοι μας μπηκες στον 9ο δεν υπαρχει θεμα! Αντε με το καλο να εχεις το βραδυ τα μωρακια σου στην αγκαλιτσα σου, ολα καλα με ενα πονο που λενε και περιμενουμε συντομα νεα σου κοριτσαρα μου! Φιλια πολλα!

σ ευχαριστω πολυ maraki!

καναμε τον υπερηχο,τα βρηκε περιπου 2320 το καθενα και λεγαμε να κλεισουμε ραντεβου για γεννα τη δευτερα.

μετα ομως με εβαλε στον καρδιοτοκογραφο και ειχε ταχυκαρδια ο μικρος. υποθετουν απο τις πολλες συσπασεις που ειχα αλλα δεν το ριψοκινδυνευουν να τα αφησουν αλλο.ειναι αυτο που λενε στρες αν εχετε διαβασει κατι σχετικο....και αφου δεν ειχα διαστολη αντι να με παει επιτοπου,θα παω το βραδυ στις εντεκαμιση.

age.png

η αναισθησια σε ολο της το μεγαλειο!δεν νιωθω τιποτα ακομα.ετοιμη ειμαι αλλα ρε πειναω.πολυ πειναω και μου ειπαν να μην φαω.μονο το καμμενο το τοστ εχω φαει!

ξερεις μονο τι με αγχωσε καπως,μου ειπε να εχω το νου μου να τα ακουω και τα 2 μεχρι το βραδυ.δεν ειναι και πολυ ευκολο να ειμαι 100% σιγουρη...

age.png

Διαφημίσεις

βλεπουμε σκαι και δεν εχουμε να κανουμε απολυτως τιποτα.τα πραγματα ειναι ετοιμα,τα χαρτια επισης και απλα περιμενουμε να περασει η ωρα!δεν σκεφτομαι τι αλλο εχω να κανω.απο beaute ειμαι κομπλε γιατι ειχα ετοιμαστει για τον γιατρο.:tongue:

age.png

αααχ παει το σαββατο....κι ενω στην αρχη πηγαιναμε για δευτερα τελικα γενναμε ΣΗΜΕΡΑ!!!

Αααααααααα......τώρα το είδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έχουμε γεννητούρια!!!!! ΖΗΤΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Witchaki με το καλό κοπέλα μου!!!! Όλα καλά!!!!

Νέα μπεμπάκια στην παρέα!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Μικρές μου κουκλίτσες, συγνώμη για την ανεξήγητη και ίσως και ανησυχητική εξαφάνισή μου το μεσημέρι, αλλά εκεί που έγραφα ωραία ωραία, ήρθε η κυρία με τη σφουγγαρίστρα, έκανε μια παφ, και μου αποσύνδεσε το internet! Πάνε οι πρίζες, πάνε όλα, δεν ήξερα τι πάει πού... :(

Και σκυλοβαρέθηκα όλη μέρα! Αλλά κοιμήθηκα κιόλας. Πάω να σας διαβάσω κι έρχομαι αμέσως!

Ααα, Jasmini, θα σου στείλω (μόλις τα διαβάσω όλα) ένα πμ!

rPPrp3.png

Αχ βρε μαγισσούλα, τάιζα τα μωρά και δεν σε πρόλαβα μέσα!!

Σήμερα θα πάρεις αγκαλίτσα τα μωράκια σου, τι υπέροχη στιγμή!! Ελπίζω να έχεις ανταλλάξει με κάποια τηλέφωνο ώστε να μάθουμε το συντομότερο νέα σου!!!

Φιλάκια!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Μικρές μου κουκλίτσες, συγνώμη για την ανεξήγητη και ίσως και ανησυχητική εξαφάνισή μου το μεσημέρι, αλλά εκεί που έγραφα ωραία ωραία, ήρθε η κυρία με τη σφουγγαρίστρα, έκανε μια παφ, και μου αποσύνδεσε το internet! Πάνε οι πρίζες, πάνε όλα, δεν ήξερα τι πάει πού... :(

Και σκυλοβαρέθηκα όλη μέρα! Αλλά κοιμήθηκα κιόλας. Πάω να σας διαβάσω κι έρχομαι αμέσως!

Ααα, Jasmini, θα σου στείλω (μόλις τα διαβάσω όλα) ένα πμ!

οκ περιμένω!! :D:D

RKdwp3.png

Koριτσακια μου γλυκα...Συγχαρητηρια για οτι εχετε καταφερει!

Συγνωμη που χαλαω της συζητηση σας αλλα θελω να κανω μια ερωτηση..

Εχω 1 μερα καθυστερηση, μπορει και 2.Απο σημερα το πρωι, εχω καπως κιτρινα υγρα...Ελεγα μηπως ειναι δειγμα το οτι μου ερχεται σιγα-σιγα, αλλα ..ακομα τπτ!Ετυχε καμια να εχει τετοια υγρα;;

Και παλι σορρυ που ειμαι ξεκαρφωτη!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

εδω ειμαι δεν εφυγα!!!

λογικα θα μπει ο αντρας μου οταν γυρισει στο σπιτι να σας πει νεα!

Για πες μου, πώς αισθάνεσαι? Το έχεις συνειδητοποιήσει? Εξετάσεις πρόλαβες να κάνεις?

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...