Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Πριν απο λιγο εφυγε κ ο παιδιατρος.Ειμαστε πολυ καλα λεει.Ο μεγαλος ειναι 2490 κ ο μικρος 2300.Μου ειπε να μην τα ξυπναω για να φανε (γιατι τα ξυπνουσα καθε 3 ωρες),εκτος αν περασουν 5 ωρες οποτε κ θα τα ξυπνησω.Δεν ισχυει η διορθωμενη ηλικια αφου γεννηθηκαν 36+3 και δε φαινονται για προωρα.Παιρνουν κανονικο βαρος απλα οταν θα φτασουν 3 κιλα ο καθε ενας θα ειμαστε ακομη καλυτερα!!!!!

Μου τα αναστατωσε βεβαια κ μετα κλαιγανε κ τα δυο ταυτοχρονα κ δεν ηξερα ποιον να πρωτοσηκωσω!!!!!!!Δεν πειραζει ομως,ηπιανε λιγο γαλατακι κ κοιμηθηκανε.Λεω κ εγω να ξαπλωσω λιγο κ οταν πεινασουν τα παιδια θα ξυπνησουν μονα τους!!!!Θα τους δειξω που ειναι κ η κουζινα να μαθουν να φτιαχνουν μονα τους το γαλα τους....κι αν φτασουν 3 κιλα θα τους μαθω να μου φτιαχνουν κ καφε!!!!!!!!

Giotoula μπράβο, μια χαρά τα πάνε τα μπεμπέ!! Εμένα γιατί μου λένε να τα ξυπνάω όπωσδήποτε ανα 3-4 ώρες? Ουφ...

Πάντως, θα δεις παίρνουν πολύ γρήγορα βάρος!!!

όταν μάθουν να σου φτιάχνουν και καφέ να μου πεις τον τρόπο εκπαίδευσης να τα μάθω κι εγώ!!! :):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

αντε τωρα που μπηκες στον μηνα σου μπορεις να ξεσαλώσεις!

Ενω η δικη μου η κοιλια μικρουλα ε?

Όλγα και η δική μου έτσι ήταν σαν την δική σου.. και γεμάτη ραγάδες μάλιστα.. :mad::mad::mad: Και τώρα μοιάζει με κοιλιά γριάς πεσμένη, σακουλιασμένη... ανυπομονώ να επανέλθει!!

RKdwp3.png

jas αμα θηλαζεις ειναι αλλιως.Το ξενο τα κραταει περισσότερο!

Πωπω ασε, αμα δεν τους δώσω καθόλου ξένο, ξυπνάνε ανά μία-μιάμιση ώρα να φάνε!!! Φαντάζεσαι λοιπόν τι γίνεται...μας ακούει όλη η γειτονιά!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γιούχου!!!

Giota σούπερ τα μπεμπέ!! Εσύ πως τα πάς με το θηλασμό? δίνεις και συμπλήρωμα?

Ποιο θηλασμο????Το εκοψα αμεσως το γαλα και τους εδωσα ξενο αλλα ειμαι παραδειγμα προς αποφυγη!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

περί ορέξεως κολοκυθόπιτα giota!! απλά έλεγα ότι εσύ τουλάχιστον θα είχες μια εμπειρία με τον Τασούλη και ίσως παλευόταν η κατάσταση.

witch ακολουθώ και γώ!! κλείσε το Σαββάτο ραντεβού!!χεχ

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

και εμενα η γιατρος μου ειπε να μην τα ξυπναω αλλα μην περασουν το τετραωρο.αλλα αυτες απο μονες τους στο τριωρο το πολυ τρισιμησι λες κ εχουν βαλει ρολοι ξυπνανε κ το κακο ειναι οτι δεν κρατιουνται με τιποτα.μιλαμε για πολυ σκουσμαρι για να φανε.κ εγω τρεχω.........

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν... ξανανοίγω το θέμα οικ. βοηθού- διδυμοσίτερ- βοήθεια. Το λόγο που έφυγα εσπευσμενα τον καταλαβαίνετε... δεν έσπασαν τα νερά :P.

Το μήνυμα που έγραψα είναι τεράστιο, γι' αυτό και το συντόμευσα (λέμε τώρα).

Κατ' αρχήν καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τι ζητάτε, κάτι που είναι δύσκολο αν δεν έχετε είδη γεννήσει. Οι απαιτήσεις που είχα εγώ: όχι πολλές, αρκεί να μιλάει καλά Ελληνικά, να είναι ήρεμος άνθρωπος, όχι πολύ μεγάλης ηλικίας και να έχει κάποια εμπειρία με παιδιά.

Η πληρωμή γενικά γίνεται με το μήνα (+ ασφάλεια αν προαιρείσθε). Ενδέχεται να βρείτε και με την ώρα, αλλά δεν νομίζω να συμφέρει. Την αναζήτηση μπορείτε να την κάνετε μέσω γνωστών, γειτονιάς ή αγγελίας. Επίσης, μπορείτε να πάτε και σε πρακτορείο (εκεί ζητάνε μισθό 800 + ΙΚΑ, αν θυμάμαι καλά).

Είδα 6 κυρίες. Λοιπον, σχεδόν όλες πανικοβάλλονταν με τα δίδυμα, δυστυχώς. Τα οικονομικά ήταν πολύ ακριβά κατά την άποψή μου δηλαδή υπήρξαν κυρίες που ζήτησαν ποσό άνω των 1.000 ευρώ. Επίσης, κάποιες δεν άνηκαν στην κατηγορία ήρεμος άνθρωπος, όπως και 2 ήρθαν μαζί με μεταφραστή. Και άλλα πολλά για να μην μακρυγορήσω... και θα ήθελα να μακρυγορήσω.

Βέβαια, υπήρξε φίλη που βρήκε με 500 ευρώ για εξαήμερη εργασία μέσω αγγελίας. Είναι θέμα τύχης.

Εκεί λοιπόν που έλεγα θα δω και άλλες, γέννησα. Και με σαφής οδηγίες παιδιάτρου "μόνο εσείς κοντά στα παιδιά, είναι πρόωρα", δεν το διακινδυνεύεις... Οπότε κατέληξα στην κλασική λύση που ακολούθησαν και άλλες κοπέλες εδώ: μία καλή κυρία που έρχεται και καθαρίζει 1-2 φορές την εβδομάδα. Και τα παιδιά εμείς. Προς το παρόν είμαστε εντάξει, το φθινόπωρο φοβάμαι.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου, βλεπω ειναι η μερα του γιατρου για καποιες απο εμας σημερα! Λοιπον κι εγω το πρωι πηγα στη γιατρο και ολα καλα, μεγαλωνουν τα κουτσινακια μου και τα δυο, ειδαμε ποδαρακια και χερακια σηκωμενα τι ωραια που ητανε χαχα! Το μονο αγχος μας τωρα ειναι 9 Αυγουστου για τον τροφοβλαστη, μακαρι να ειναι γερα τα θελω και τα δυο κοριτσακια μου!

Witchaki μου αντε τελικα θα γεννησεις κανενα Σαββατο και θα γελαμε! Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...