Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλα, αμα δειτε το μεγεθος των πατουσακιων των δικων μου...σουπερ μινι!!!

τα αγαπω τα σκιουρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πρέπει να είναι υπέροχο συναίσθημα... (λυγμ συγκίνησης)

Έχω την εντύπωση (δεν ξέρω, δεν το έχω ξανανιώσει) ότι κάθε μέρα μεγαλώνει (το συναίσθημα) όλο και πιο πολύ, όλο και πιο πολύ!!!!!!!!!!!! Έτσι είναι;

Τα είδες χθες τα σκιουράκια σου, τους πήγες γαλατάκι;

Υ.Γ. Εγώ τους πήρα τα μικρότερα καλτσάκια που βρήκα (0-3). Λέτε να τους είναι μεγάλα; Εκτός κι αν μοιάσουν του μπαμπά τους, που φοράει 45, ενίοτε και 46 (ωστόσο κι εγώ για το ύψος μου έχω δυσανάλογα μεγάλο πόδι 1.65 μόλις και φοράω 39 ακατέβατα:):):) )

rPPrp3.png

agorakia οντως με διδυμα βρεφη ο βαθμος δυσκολιας ανεβαινει πολυυυυ!

θα πρεπει να ρωτησω, αν οχι πως θα μαθω..θα σου ζητησω τηλεφωνο της κτλ, μηπως την παρουμε ενα τηλ για μια διερευνητικη...θενκσ!

παρε βρε κ συ απο 2φορμακια μακρυμ να σαι ησυχη...ακου ακαρδη μανα!!!

καλτσακια mini κ γω πηρα!! mini mini mini!!!

καλα, αμα δειτε το μεγεθος των πατουσακιων των δικων μου...σουπερ μινι!!!

τα αγαπω τα σκιουρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όποτε θέλεις τηλέφωνο, πες μου. Απλώς κάνε έστω τη διερεύνηση νωρίς, γιατί όλες κλείνουν συμφωνίες σιγά σιγά, αφού σε 1 1/2 μήνα ανοίγουν σχολεία και οι διακανονισμοί γίνονται έγκαιρα!

rPPrp3.png

ειναι ειναι υπεροχο! κ να φανταστεις οτι εγω, ετσι οπως εγιναν τα πραγματα, δε το χω καλα συνειδητοποιησει.. ξερεις επιστρεφω σπιτι κ ειμαι παλι μονη μου με τον καλο μου..

ειναι παραξενο παντως, ειδικα οταν γεννας προωρα κ θεωρεις οτι το μωρακι που χες μεσα σου δεν ειναι ετοιμο για τιν εξω κοσμο, να το βλεπεις, κ να ναι ολοκληρωμενο,υπεροχο ανθρωπακι!

οι κλωτσιες ηταν απο αυτο...

καλτσακια εγω πηρα για newborn..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

nufi ευχομαι να παρεις γρηγορα τα μωρακια σπιτι σας κ να μεγαλωσουν ευτυχισμενα.

ειναι μερες στο νοσοκομειο;

οσον αφορα στα ρουχα εγω τους φορεσα τις δυο πρωτες μερες μακρυμανικο (γεννησα 5 ιουλιου) κ μετα η παιδιατρος μου ειπε να τα βγαλω κ να βαλω κοντομανικα.κ τωρα στο σπιτι τους φοραω αμανικα.καλτσακια δεν εβαλα καθολου.

κλιματιστικο εχουμε στο σαλονι αλλα το σπιτι μας ειναι διαμπερες κ δεν κανει πολυ ζεστη.

Aiu5.jpgAiu5p3.png

ευχαριστω λιονταρακι!

ειναι στις μοναδες 1εβδ κ 6μερες ,απο τη μερα που γεννησα δλδ..ελπιζω σε 2 το πολυ 3βδ να παρουμε τη μικρη κ συντομα μετα το μικρο..

ανυπομονουμε

βαλε ενα τικερακι να βλεπουμε ποσο ειναι κ οι κουκλες σου!!

33E7p2.png

προσπαθω να βαλω τικερ αλλα δεν το παιρνει.κανω επικολληση στο προφιλ στην υπογραφη ετσι δεν ειναι;η κανω λαθος;

Μόλις φτιάξεις το τικεράκι σου, θα επιλέξεις το bbcode και θα το κάνεις αντιγραφή και μετά πας στην επεξεργασία υπογραφής και το κάνεις επικόλληση στο πλαίσιο που γράφει η υπογραφή μου, αυτό που είναι σαν κειμενογράφος!! Αποθήκευση υπογραφής και έτοιμο!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Με το ένα χέρι το μπιμπερό κρατω, με το άλλο γράφω!!!!

Για γυναίκες έψαχνα εγώ, αλλά μετα μου βγήκαν όλα ξυνά και άκυρα διότι μετα από οδηγίες του γιατρού, δεν θέλει να τα πιάσει ξένο χέρι πρωτού κλείσουν τρίμηνο (προωρότητος ένεκα).

Τι θα θέλατε να ρωτήσετε όμως να σας βοηθήσω;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

προσπαθω να βαλω τικερ αλλα δεν το παιρνει.κανω επικολληση στο προφιλ στην υπογραφη ετσι δεν ειναι;η κανω λαθος;

Μπές εδώ άμα δεν τα βγάλεις πέρα!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=191

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Με το ένα χέρι το μπιμπερό κρατω, με το άλλο γράφω!!!!

Για γυναίκες έψαχνα εγώ, αλλά μετα μου βγήκαν όλα ξυνά και άκυρα διότι μετα από οδηγίες του γιατρού, δεν θέλει να τα πιάσει ξένο χέρι πρωτού κλείσουν τρίμηνο (προωρότητος ένεκα).

Τι θα θέλατε να ρωτήσετε όμως να σας βοηθήσω;

Πότε γυρνάς δουλειά εσύ?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

ετσι ειπε ο γιατρος?στο τσαφ θα προλαβω λοιπον πριν ξαναβγω στη δουλεια...αχ ατιμη κενωνια.........................

για γυναικα, αν ξερεις τιμουλες που παιζουν, ποσα οχι θα συναντησουμε οταν πουμε οτι προκειται για διδυμακια, αν παει με την ωρα, η μηνα...

33E7p2.png

Πριν απο λιγο εφυγε κ ο παιδιατρος.Ειμαστε πολυ καλα λεει.Ο μεγαλος ειναι 2490 κ ο μικρος 2300.Μου ειπε να μην τα ξυπναω για να φανε (γιατι τα ξυπνουσα καθε 3 ωρες),εκτος αν περασουν 5 ωρες οποτε κ θα τα ξυπνησω.Δεν ισχυει η διορθωμενη ηλικια αφου γεννηθηκαν 36+3 και δε φαινονται για προωρα.Παιρνουν κανονικο βαρος απλα οταν θα φτασουν 3 κιλα ο καθε ενας θα ειμαστε ακομη καλυτερα!!!!!

Μου τα αναστατωσε βεβαια κ μετα κλαιγανε κ τα δυο ταυτοχρονα κ δεν ηξερα ποιον να πρωτοσηκωσω!!!!!!!Δεν πειραζει ομως,ηπιανε λιγο γαλατακι κ κοιμηθηκανε.Λεω κ εγω να ξαπλωσω λιγο κ οταν πεινασουν τα παιδια θα ξυπνησουν μονα τους!!!!Θα τους δειξω που ειναι κ η κουζινα να μαθουν να φτιαχνουν μονα τους το γαλα τους....κι αν φτασουν 3 κιλα θα τους μαθω να μου φτιαχνουν κ καφε!!!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...