Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Εγω κοντομανικα τους φοραω!!!Κι ετσι μας ειπαν κι απ το μαιευτηριο.Απλα λεει το βραδυ να τους φοραμε καλτσακια.Τα σκεπαζω με ενα σεντονακι λεπτο αλλα καλτσακια δεν τους εβαλα κ κατα τις 5 το πρωι που ξυπνησανε να φανε ηταν δροσερα τα ποδαρακια και των δυο!!!!!

Εγώ ρώτησα τον παιδίατρο για καλτσάκια και μου είπε όχι. Μόνο όπως λες κι εσυ, ενα σεντονακι το βραδυ, το οποίο αν δεν το σπρώξουν οι μάγκες με τα ποδαράκια τους να το βγάλουν, δεν ησυχάζουν!!! :D:D:D:D:D

Κλιματιστικό βάζεις στο δωμάτιο??

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Νομίζω ότι για ένα μωράκι έπαιρνε γύρω στα 600. Κι αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Αν, δηλαδή, μια γυναίκα αναλαμβάνει δίδυμα κι από ποια ηλικία - πόσων μηνών, εννοώ (για να μπορεί να τα καταφέρει). Φαντάζομαι, σε αυτή την περίπτωση θα ζητάνε κάτι παραπάνω, αλλά δεν ξέρω πόσο!

Jasminaki, καλημέρα!

Αγχώθηκα τώρα! Δεν έχω πάρει καθόλου μακρυμάνικα!!!! Θα κρυώνουν τα παιδάκια μου, θα τουρτουρίζουν και θα φταίω εγώ, η άσπλαχνη μάνα!

Εγώ όμως γέννησα και αρχές Ιουλίου, ίσως τώρα που μπαίνουμε στον Αύγουστο να μην χρειάζεται, όσο μόνο μείνεις στο μαιευτήριο! Τα μωρά λέει ζεσταίνονται όπως κι εμείς, απλά ίσως μια προσαρμογή να την ζητούν τις πρώτες μέρες! Να ρωτήσεις καλύτερα τον παιδίατρο και ότι σου πει εκείνος!

RKdwp3.png

Καλημέρα κοπελούδες!!

Δεν ξύπνησα τώρα, ήρθε λίγο η κουμπάρα μου όμως και κάτσαμε!!

Σήμερα έχω υπέρηχο να δω τι κάνουν τα μπεμπεκια!ρου ρου!

Το σπουργιτάκι μου μεγαλώνει ελπίζω να ξεπεταχτεί σύντομα γιατί το έχω άγχος, δε μπορώ να φύγω από το σπίτι......:D:D

Στο θέμα κρατήματος μωρών εγώ θα λείψω κανένα χρόνο από τη δουλειά, αν τα έχω υπολογίσει καλά, οπότε του χρόνου θα πάνε βρεφονηπιακό. Η πεθερά φυσικά stand by για κάθε ενδεχόμενο.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Εγώ ρώτησα τον παιδίατρο για καλτσάκια και μου είπε όχι. Μόνο όπως λες κι εσυ, ενα σεντονακι το βραδυ, το οποίο αν δεν το σπρώξουν οι μάγκες με τα ποδαράκια τους να το βγάλουν, δεν ησυχάζουν!!! :D:D:D:D:D

Κλιματιστικό βάζεις στο δωμάτιο??

Χαχαχαχα! Άρχισαν τα ζογκλερικά από τώρα; Σπρώχνουν το σεντονάκι, τα ζουζουνίδια;

Εμείς λέμε να τα έχουμε δίπλα μας τον πρώτο καιρό, σε μία κούνια! Οπότε, αν έχει ακόμη ζέστη (που θα έχει γιατί το δωμάτιό μας είναι πολύ ζεστό), θα ανοίγω κλιματιστικό στο χαμηλό με μια χαρμάδα μισάνοιχτη την πόρτα.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελούδες!!

Δεν ξύπνησα τώρα, ήρθε λίγο η κουμπάρα μου όμως και κάτσαμε!!

Σήμερα έχω υπέρηχο να δω τι κάνουν τα μπεμπεκια!ρου ρου!

Το σπουργιτάκι μου μεγαλώνει ελπίζω να ξεπεταχτεί σύντομα γιατί το έχω άγχος, δε μπορώ να φύγω από το σπίτι......:D:D

Στο θέμα κρατήματος μωρών εγώ θα λείψω κανένα χρόνο από τη δουλειά, αν τα έχω υπολογίσει καλά, οπότε του χρόνου θα πάνε βρεφονηπιακό. Η πεθερά φυσικά stand by για κάθε ενδεχόμενο.

εσυ θα πρεπει να βρεις γυναικα και για το σπουργιτακι σου!!!:tongue:

τι ωρα εχεις γιατρο?εγω πεντεμιση.

age.png

Ααααααααα, ζηλεύω κοριτσάκια!

Όλες έχετε γιατρό σήμερα;

Εμείς Δευτέρα απόγευμα, έχουμε ακόμα :)

Στο μεταξύ, μετράμε πιεσούλα κανονικά πρωί - βράδυ. Κοντά στο 12 η μεγάλη σταθερά, δεν ξέρω γιατί... Η μικρή ψιλοκανονικά (7 με 7,5 περίπου) και οι σφυγμοί επίσης κανονικοί.

rPPrp3.png

εσυ θα πρεπει να βρεις γυναικα και για το σπουργιτακι σου!!!:tongue:

τι ωρα εχεις γιατρο?εγω πεντεμιση.

Στις 6. Άσε που είναι κέντρο οπότε θα φύγουμε νωρίτερα, θα κάνουμε πόση ώρα δεν ξέρω, το πουλί μου τι θα γίνει??????:confused::confused:

Θα το δώσω στα γατιά να το φυλάνε!!:?:-?:?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Χαχαχαχα! Άρχισαν τα ζογκλερικά από τώρα; Σπρώχνουν το σεντονάκι, τα ζουζουνίδια;

Εμείς λέμε να τα έχουμε δίπλα μας τον πρώτο καιρό, σε μία κούνια! Οπότε, αν έχει ακόμη ζέστη (που θα έχει γιατί το δωμάτιό μας είναι πολύ ζεστό), θα ανοίγω κλιματιστικό στο χαμηλό με μια χαρμάδα μισάνοιχτη την πόρτα.

Ναι καλέ, μιλάμε για πολύ νεύρο τα ζουζούνια!! Γυρνάνε μόνα τους πλευρό, απίστευτο μου φαίνεται! Τον βάζω τον ένα στο πλάι και πάω να πλύνω τα μπιμπερό και είχε γυρίσει ανάσκελα και τον αφήνω και πάω να βάλω αποστείρωση και γύρισε μπρούμυτα. :tongue::tongue::tongue:

Το σεντόνι δεν το θέλουνε! κουνάνε πόδια χέρια μέχρι να το πετάξουν!!!

RKdwp3.png

Στις 6. Άσε που είναι κέντρο οπότε θα φύγουμε νωρίτερα, θα κάνουμε πόση ώρα δεν ξέρω, το πουλί μου τι θα γίνει??????:confused::confused:

Θα το δώσω στα γατιά να το φυλάνε!!:?:-?:?

Πάρτο μαζί σου στον γιατρό :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλέ σοβαρέψου με το πουλί!! Άφησέ το σε μια κουτίτσα με τρυπούλες γύρω γύρω μέχρι να επιστρέψεις!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ε αυτό θα γίνει δεν έχω άλλες επιλογές, αλλά το καημένο πεινάει συνέχεια. Πρέπει να το βγάλω φωτό να το δείτε, ανοίγει μια στοματάρα κάθε φορά που πλησιάζω, σηκωνεται και όσο πιο ψηλά με έχει συγκινήσει μπορώ να πώ. Τι σου είναι η φύση!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Ναι καλέ, μιλάμε για πολύ νεύρο τα ζουζούνια!! Γυρνάνε μόνα τους πλευρό, απίστευτο μου φαίνεται! Τον βάζω τον ένα στο πλάι και πάω να πλύνω τα μπιμπερό και είχε γυρίσει ανάσκελα και τον αφήνω και πάω να βάλω αποστείρωση και γύρισε μπρούμυτα. :tongue::tongue::tongue:

Το σεντόνι δεν το θέλουνε! κουνάνε πόδια χέρια μέχρι να το πετάξουν!!!

Αχ, εικόνες από το μέλλον...

Δύο εβδομάδων και πετάνε το σεντόνι, επειδή δεν το γουστάρουν; Και αλλάζουν πλευρό;; Και μετά σου λέει, άστα, όσο είναι μικρά δεν παθαίνουν τίποτα, ούτε να γυρίσουν δεν μπορούν!!!!

Καλά που πήρα σφηνάκια, γιατί αυτό είναι το άγχος μου!!!

rPPrp3.png

Ε αυτό θα γίνει δεν έχω άλλες επιλογές, αλλά το καημένο πεινάει συνέχεια. Πρέπει να το βγάλω φωτό να το δείτε, ανοίγει μια στοματάρα κάθε φορά που πλησιάζω, σηκωνεται και όσο πιο ψηλά με έχει συγκινήσει μπορώ να πώ. Τι σου είναι η φύση!!

Αχ, βρε nunudi, ήθελες γλυκό χθες, ε; Και είχα στο ψυγείο πολύ ωραία λεμονόπιτα, που μου έφεραν οι φίλες μου προχθές. Ήλπιζαν ότι θα δοκιμάσω, επειδή τρελαίνομαι για λεμονοειδοξυνά γενικώς στην εγκυμοσύνη. Τελικά, δεν δοκίμασα ούτε λίγη κρέμα. Δεν μου έκανε αίσθηση :confused: Την έφαγε όλη ο άνδρας μου σε 2 μέρες!

rPPrp3.png

Αχ, βρε nunudi, ήθελες γλυκό χθες, ε; Και είχα στο ψυγείο πολύ ωραία λεμονόπιτα, που μου έφεραν οι φίλες μου προχθές. Ήλπιζαν ότι θα δοκιμάσω, επειδή τρελαίνομαι για λεμονοειδοξυνά γενικώς στην εγκυμοσύνη. Τελικά, δεν δοκίμασα ούτε λίγη κρέμα. Δεν μου έκανε αίσθηση :confused: Την έφαγε όλη ο άνδρας μου σε 2 μέρες!

Ακόμα θέλω (και μ αυτόν τον καημό θα πάω) αλλά δε μας άφησε ο άντρας σου!! και η λεμονόπιτα καλή μου ακούγεται!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

agorakia οντως με διδυμα βρεφη ο βαθμος δυσκολιας ανεβαινει πολυυυυ!

θα πρεπει να ρωτησω, αν οχι πως θα μαθω..θα σου ζητησω τηλεφωνο της κτλ, μηπως την παρουμε ενα τηλ για μια διερευνητικη...θενκσ!

παρε βρε κ συ απο 2φορμακια μακρυμ να σαι ησυχη...ακου ακαρδη μανα!!!

καλτσακια mini κ γω πηρα!! mini mini mini!!!

καλα, αμα δειτε το μεγεθος των πατουσακιων των δικων μου...σουπερ μινι!!!

τα αγαπω τα σκιουρια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...