Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κ γω εχω σημερα την κυρια που καθαριζει..

θα τη ρωτησω μηπως εχει κ καμια φιλη της υποψην της για τα παιδια οταν θα χρειαστει..

πολυ θα ηθελα να μπορουσε η ιδια,θα ηταν ιδανικη.

ειναι απο ρουμανια, αλλα μιλαει αρκετα καλα ελληνικα, πολυ ευγενικος κ καλος ανθρωπος,εμπιστοσυνης, ηταν δασκαλα στη χωρα της κ επισης θα εκανε κ καμια δουλεια οταν θα κοιμοντοσαν τα παιδια...

αλλα για να αφησει τις καθαριοτητες χλωμο..δε μπορουμε να τις προσφερουμε μαλλον οσα βγαζει απο κει..

ποσα να παιρνει βρε κοριτσια μια γυναικα για διδυμα αραγε? θα μου πεις εξαρταται τις ωρες κτλ....

δυσυχως το επαγγελματικο μου καθεστως απο σεπτεμβρ ειναι ασαφες κ δε μπορω να συζητησω σοβαρα με μια υποψηφια κυρια..

εσεις τι σκεφτεστε για το θεμα?

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P

Βασικά, το "κοιμηθήτε, κοιμηθήτε", το είπα από κακία (:twisted:: αυτή είμαι εγώ), γιατί κάθε φορά που εμφανίζομαι, εξαφανίζεστε εσείς!!!! Μα, θα παρεξηγηθώ :(:(:(:(:(.

Και επίσης: παρατήρησα ότι η αϋπνία βλάπτει σοβαρά την ορθογραφία... έχω κάνει κάτι κορυφαία!

Τώρα σας γράφουμε παρέα με το Φιλ!!!!:P

ετσι κι αλλιως απ οσο εχω καταλαβει,οσες εχετε γεννησει δεν κοιμοσαστε ακριβως,απλα υπαρχει ενα 24ωρο με μικρες παυσεις για υπνο!

κι εννοειται οτι δεν παρεξηγεισαι!

οσο για την ορθογραφια,εγω αρνουμαι να γραψω το κρεββατι με ενα β!δεν με νοιαζουν οι αλλαγες!ετσι το εμαθα!

age.png

giota τα ειδα τα μωρακια σου, κουκλια ειναι καλε!!!

να τα χαιρεσαι!!!! κ τον τασουλη φυσικα!!

ρε κοριτσια εχω παρατηρησει οτι τους φορατε μακρυμανικα φορμακια..

εγω ολο κοντομανικα εχω παρει (ελαχιστα μακρυμ) κ στις μοναδες που παω να δω τα προωρακια μου, αυτα που ειναι πιο μεγαλα πια, ενα σταδιο πριν φυγουν, τους φορανε κοντομανικα εσωρουχακια μονο..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Διδυμομανούλες και μέλλουσες, βγήκα για λίγο και ξαναμπήκα από το λάπτοπ μου, γιατί το p/c του γραφείου είναι χαζό!

Λοιπόν, από πού ν' αρχίσω, έχετε ανοίξει τόσα θέματα πια κι εσείς!

Πιάνω πρώτα το τελευταίο!

Κυρία κρατήματος μωρών.

Εγώ κι ο καλός μου έχουμε σκεφτεί το εξής: Η άδειά μου τελειώνει 15.11. Στις 16 πρέπει να είμαι στη δουλειά. Αποφάσισα να πάρω και το μειωμένο ωράριο σε μέρες, που σημαίνει +3.5 μήνες! Άρα, επιστρέφω περίπου τέλη Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε θα βοηθάει και η πεθερά μου (βασικά μέχρι Χριστούγεννα, γιατί τότε γεννάει και η μία συννυφάδα μου, οπότε θα βοηθήσει λίγο κι εκεί, δεν είναι σωστό να την έχουμε αποκλειστικά!!!:) ). Όταν, λοιπόν, θα είναι να ξαναπάω δουλειά, τα μωρά, πρώτα ο Θεός, θα έχουν ξεπεταχτεί λιγάκι. Έτσι, λέμε τότε να τους πάμε κανένα βρεφονηπιακό. Κάπως έτσι το σκεφτόμαστε. Για γυναίκα στο σπίτι, δεν ξέρω αν μπορεί μία μόνη της. Η πεθερά μου, λέει, να είναι κι αυτή συνέχεια εδώ, οπότε να μην έχουμε θέμα με τη γυναίκα. Όμως, εγώ δεν μπορώ να την εγκλωβίσω σε μια τέτοια υποχρέωση (άσε που στο μεταξύ, αφού τα λέγαμε αυτά, ήρθε και η εγκυμοσύνη με την καινούρια ανιψούλα μας), ούτε θέλω να έρθει μια γυναίκα, που δεν θα είναι παιδαγωγός. Οπότε, η λύση είναι ένας βρεφονηπιακός... Αυτά σκεφτόμαστε. Σας είχα πει, όμως, για μια εξαίρετη κυρία εδώ τριγύρω, με κάλλιστες συστάσεις, Ελληνίδα κλπ... nufi, μαζί τα λέγαμε, ή με σένα witch;

Όποια θέλει, με ρωτάει!

rPPrp3.png

Σωστό κι αυτό, βρε nufi!

Κι εγώ όλα κοντομάνικα και αμάνικα τα έχω πάρει!!!

Και βλέπω παίζει πολύ μακρυμάνικο φορμάκι. Εντάξει, είχα ακούσει ότι, όταν γεννηθούν, ψιλοκρυώνουν, οπότε τους πήρα από ένα ζευγάρι καλτσάκια :):):)

(Υπέθεσα, πολύ λογικά, ότι θα μου μοιάζουν και θα κρυώνουν τα άκρα τους, όπως εγώ, που δεν κοιμάμαι τον χειμώνα χωρίς κάλτσα!!!!!!!!!! δεν με παίρνει ο ύπνος, βρε παιδί μου!)

Για να μπω να δω κι εγώ τα νινάκια της Giotas :)

rPPrp3.png

μαζι τα λεγαμε!

το κακο ειναι ,οπως προανεφερα, οτι μεχρι το σεπτεμβρη, δε θα γνωριζω ακριβως για ποσες ωρες θα τη χρειαζομαι..αρα σε τι βαση να συζητησω μαζι της? θα θελει συγκεκριμενα πραγματα για να κλεισει κ αυτη..

μπερδεγουει...........

εχεις παρεπιπτοντως καμια ιδεα για το οικονομικο?

33E7p2.png

Σωστό κι αυτό, βρε nufi!

Κι εγώ όλα κοντομάνικα και αμάνικα τα έχω πάρει!!!

Και βλέπω παίζει πολύ μακρυμάνικο φορμάκι. Εντάξει, είχα ακούσει ότι, όταν γεννηθούν, ψιλοκρυώνουν, οπότε τους πήρα από ένα ζευγάρι καλτσάκια :):):)

(Υπέθεσα, πολύ λογικά, ότι θα μου μοιάζουν και θα κρυώνουν τα άκρα τους, όπως εγώ, που δεν κοιμάμαι τον χειμώνα χωρίς κάλτσα!!!!!!!!!! δεν με παίρνει ο ύπνος, βρε παιδί μου!)

Για να μπω να δω κι εγώ τα νινάκια της Giotas :)

εισαι κ συ sexy godess το βραδυ με το καλτσακι υπνου σαν κ εμενα!!!!!!

no kaltsa, no ypnos!!!:P

33E7p2.png

Βρε Giota μου, τι αγόρια έκανες, Παναγίτσα μου!!!!!

Να τα χαίρεσαι, να τα καμαρώνεις, να είναι έτσι γλύκες πάντα! Κι ο Τασούλης, ομως, έχει τη δικιά του χάρη, μελαχροινούλης και τσαχπινούλης!!!

Να τους χαίρεσαι όλους, να είναι γεροί!

Τώρα για την ομοιότητα, ο υπερηχολόγος μας είπε ότι δεν έχει σημασία που είναι σε διαφορετικούς σάκους. Ναι, πράγματι, το πιθανότερο είναι να μην μοιάζουν, αλλά υπάρχει και ένα 10% να είναι ίδιοι!!!!!!!!!! Μήπως έπεσες σε αυτό το ποσοστό εσύ:):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Να ΄μαι κι εγω!!! Καλή σας μέρα!!! Εχθές δεν μπήκα το βράδυ γιατί είχαμε παρά πολύ γκρίνια! Κι ο άντρας μου τα παίξε :)

Σήμερα μας βάζουμε σιτες στις πόρτες και κάνουνε θόρυβο και μου τα έχουν αναστατωσει και τους χάλασαν τον ύπνο!

Twins sorry αλλά σου συμπαραστεκομουν νοερά! Nufi στην αρχή για μερικές μέρες πρέπει να τους φοράς μακρυμανικα λεπτά φορμακια και μετά κανονικά κοντομανικα!

RKdwp3.png

Εγω κοντομανικα τους φοραω!!!Κι ετσι μας ειπαν κι απ το μαιευτηριο.Απλα λεει το βραδυ να τους φοραμε καλτσακια.Τα σκεπαζω με ενα σεντονακι λεπτο αλλα καλτσακια δεν τους εβαλα κ κατα τις 5 το πρωι που ξυπνησανε να φανε ηταν δροσερα τα ποδαρακια και των δυο!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Βρε Giota μου, τι αγόρια έκανες, Παναγίτσα μου!!!!!

Να τα χαίρεσαι, να τα καμαρώνεις, να είναι έτσι γλύκες πάντα! Κι ο Τασούλης, ομως, έχει τη δικιά του χάρη, μελαχροινούλης και τσαχπινούλης!!!

Να τους χαίρεσαι όλους, να είναι γεροί!

Τώρα για την ομοιότητα, ο υπερηχολόγος μας είπε ότι δεν έχει σημασία που είναι σε διαφορετικούς σάκους. Ναι, πράγματι, το πιθανότερο είναι να μην μοιάζουν, αλλά υπάρχει και ένα 10% να είναι ίδιοι!!!!!!!!!! Μήπως έπεσες σε αυτό το ποσοστό εσύ:):):)

Να εισαι καλα!!!!Κι εσυ με το καλο να υποδεχτεις τα αντρακια σου!!!!

Λες να ειμαι στο 10%?????Τετοια τυχη πια?????

GRJdp2.png

xefUp3.png

κι εγω με καλτσα κοιμαμαι!!!!!!!και μπορω να σας πω χειμωνα καλοκαιρι!ειναι το πρωτο καλοκαιρι που τις εβγαλα!καψωσα η γυναικα!

λες γιωτα να εισαι στο 10%?!τελεια!

εμας η μαια μας ειπε να τα εχουμε ξεβρακωτακια οσο γινεται και απο το μαιευτηριο να τα βγαλουμε με ενα μωρο ρουχαλακι κι οτι θα τους κανει πολυ καλο να τα βλεπει ο ηλιος.φανταζομαι καταλαβαινετε οτι δεν εννοει ηλιοθεραπεια....

μπαινουν οι σιτες!!!αντε μπραβο!κι ο αγιος φοβερα θελει!:tongue:

age.png

μαζι τα λεγαμε!

το κακο ειναι ,οπως προανεφερα, οτι μεχρι το σεπτεμβρη, δε θα γνωριζω ακριβως για ποσες ωρες θα τη χρειαζομαι..αρα σε τι βαση να συζητησω μαζι της? θα θελει συγκεκριμενα πραγματα για να κλεισει κ αυτη..

μπερδεγουει...........

εχεις παρεπιπτοντως καμια ιδεα για το οικονομικο?

Νομίζω ότι για ένα μωράκι έπαιρνε γύρω στα 600. Κι αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Αν, δηλαδή, μια γυναίκα αναλαμβάνει δίδυμα κι από ποια ηλικία - πόσων μηνών, εννοώ (για να μπορεί να τα καταφέρει). Φαντάζομαι, σε αυτή την περίπτωση θα ζητάνε κάτι παραπάνω, αλλά δεν ξέρω πόσο!

Jasminaki, καλημέρα!

Αγχώθηκα τώρα! Δεν έχω πάρει καθόλου μακρυμάνικα!!!! Θα κρυώνουν τα παιδάκια μου, θα τουρτουρίζουν και θα φταίω εγώ, η άσπλαχνη μάνα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...