Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χαιρετώ τις διδυμοεγκυούλες κ τις διδυμομανούλες!είμαι στην 27η εβδομάδα κ περιμένω 2 αγοράκια.Στην αρχή της εγκυμοσύνης έγραφα πότε πότε στις αγχωμένες...Σας διαβάζω τις τελευταίες μέρες κ διαπίστωσα οτι έχουμε πολλά κοινά.Πέρα απο τις αγωνίες για τα δίδυμα με πλήττει άμεσα κ εμένα το πολυνομοσχέδιο...

Διαφημίσεις

ολγα μου σε ευχαριστω πολυ για την συμπαράσταση...

με ανακουφίζει που υπάρχουν ομοιοπαθούσες...ειναι δύσκολη η κατάσταση..αληθεια τα δικάσου ποσο ειναι?εμένα ειναι 1 μηνων...αχχ να περασει το 3μηνο...να ηρεμησουν...

και να κοιμομαστε πιο πολυ τα βραδυα...

νιωθω πτωμα..και το σωμα μου να με εγκαταλειπει..ελπιζω να μην αρρωστησω μονο γιατι δεν αισθανομαι τοσο καλα τελευταιες μερες...

για να δουμε...

τον μικρο τον αφησα να κλαει μια μερα μιση ωρα..(χωρις να το θελω γιατι ταιζα την μικρη) και δεν σταματουσε ..ουφφ..

η μικρη που ετυχε το ιδιο σταματησε καποια στιγμη και την πηρε ο υπνος απο τα αναφυλητα..αχχ τι να πω..ανυποφορο να ακους τα κλαμματα τους..αλλα με δυο και μονη δεν γινεται διαφορετικα..

θελει υπομονη..απλως την χανω καποιες φορες...

δεκτες ολες η συμβουλες..χιχιιχ..

σας φιλωωωω

στελλινι μου

με το καλο η εγκυμοσυνη σου..ολα να πανε κατευχην..

εγω ειχα μιααα κοιλιαααα δεν μπορουσανα κουνηθω στο τελος..

αντε διδυμομανουλα με το καλο να σουρθουν..

φιλακια

stellini μου με το καλο τα αγορακια σου!!Πωπω και αλλα αγορια στην παρεα γεμισαμε γαμπρους!Εχεις καλή εγκυμοσύνη?Τα κουραγια σου πως ειναι?

maroylaki μου εμενα ειναι 2,5 μηνων.Δεν εχεις καθολου βοηθεια ε?Δυσκολο αυτο αλλα ειπαμε κανε υπομονη και θα περασει ο δυσκολος καιρός.Μετα θα εχουμε ολο γελια και παιχνίδια(ελπιζω!).Παντως οπως σου ειπα εχθες πρεπει να συνηθησεις να τα ακους να κλαινε και να παραμενεις ηρεμη.Οσο μπορει να γινει αυτο.Δυο χερια σου εδωσε ο Θεούλης και απο την στιγμη που ειναι δυο παιδακια με τις ιδιες αναγκες λογικο ειναι καποιο να κλαψει περισσοτερο

Εμενα να δεις καθε απογευμα εχουμε ραντεβου με το κλαμα!Ουρλιαζει λεμε ο ενας μου και απο την μια στενοχωριεμαι και απο την αλλη χωρις να το θελω με πιανουν τα νευρα μου.Ειναι λογικό πιστευω

Οσο για τα αερια που λες συνεχεια και οι δικοι μου!Και μυριζουνννννν σαν κλουβιο αυγο

ειναι φυσιολογικο μου ειπε ο παιδιατρος.Ποτε σαραντηζετε?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα μανουλες!!!!!

Κι εγω ετομαζομαι να παω στο Αλεξανδρας μηπως και μου γραψουν την αδεια.Εκλεισα ραντεβου στα εξωτερικα ιατρεια.

Χτες το απογευμα πηγαμε βολτα οικογενειακως κ περασαμε πολυ ωραια!!!!!

Απο σημερα ομως μονη μου με τα διδυμακια να κλωτσανε και τον Τασουλη να αλωνιζει αφου ο αντρας μου εφυγε για λιγες μερες εκτος Αθηνων για δουλεια.

Να περασετε ομορφα οτι κι αν κανετε,οσο κι αν γκρινιαζουν τα διδυμακια!!!!!

Πολλα φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΣΕΣ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ!!!ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ.

ΕΧΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΡΟΥΛΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΟΣΕΣ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ.

age.png

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗ 18Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣ.ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ.ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΑΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΙΟ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ!!!

age.png

Καλημέρα!! Τελικά η κάθε μια με τα δικά της!! Εγώ ρε παιδιά που δεν νιώθω τίποτα είναι κακό?? παθανε κάτι?? Είμαι στη 18 εβδομάδα.

:lol::lol::lol:τι να παθανε καλε?Μια χαρα ειναι:mrgreen:

Εγω τα καταλαβα αργοτερα αλλα προς το τελος που ειχαν σφινωσει δεν τα ενιωθα συνεχεια και τρομαζα:confused:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Γιωτα μου σαραντιζω την δευτερα που μας ερχεται...γιουπιιι..

θα βγω να παω να κανω ολες τις δουλειες μου ...

οποτε θα αλλαξω και παραστασεις..

και ναι ειναι δυσκολα αν δεν εχεις βοηθεια...

τωρα εγω περιμενω να περασουν η κολικοι και να κοιμουνται παραπανω ..για να κοιμάμαι και γω μια σταλίτσα παραπάνω..

τα μάτια μου είναι μαύρα..

μανουλες σας αφήνω παω να ταισω το ενα απο τα δυοο

φιλια τα λεμε συντομα ξαναα

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Glorr, να σου πάνε όλα καλά σήμερα!!!! Και υπομονή γιατί το β' επιπέδου κρατάει πολύ.... Και θέλουμε άμεσα νέα!

Stellini & Witch σας καλοσωρίζουμε και σας ευχόμαστε καλή εγκυμοσύνη και καλή γέννα!!!!

Οι ήδη διδυμομαμάδες βλέπω είναι μιά χαρά! ;Όλγα είπες πας για μαμ;;; Δεν πιστεύω να φάς τίποτε γλυκά;;;;

Και τα δικά μας... παράτησα και την εργασία λίγο και το σχολιασμό του πολυνομοσχεδίου γιατί μέτρησα σφυγμούς πριν λίγο και έφτασαν 125! Ευτυχώς πέφτουν σιγα-σιγά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...