Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ναι με μικρή διαφορά ώρας κιόλας!!

τι κάνεις εσύ? σε πιο ταϊσμα είσαι?

Εκτός witch αν έγινε τίποτα με την αντικαταστάτρια της Ολίβια την ξανθιά, και το πήρε χαμπάρι η γυναίκα του.......

τι να σου πω ρε φιλεναδα!οτι τη ζηλευε, τη ζηλευε παντως!

age.png

Διαφημίσεις

κοιμηθείτε, κοιμηθείτε τώρα που μπορείτε... μετά θα γράφετε εδώ κατά τις 3 πρωί και θα καλημερίζουμε η μία την άλλη.

Η μικρή με καταδάγκωσε!!!!! Και αφου θήλασε έφαγε και 120 συμπληρωμα, ρεύτηκε σύνολο 4 φορές και ήθελε και άλλο!!! Την κοίμησα σχεδόν με το ζόρι!

Jas που είσαι; θέλω συμπαράσταση!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!πολυ χαιρομαι που δεν κανει ζεστη!ακομα τουλαχιστον.τι κανετε?

εγω τη νυχτα εφαγα μια τρελη αγκωνια στη κοιλια απο τον καλο μου στον υπνο μου και πολυ φοβηθηκα.

τωρα παω για πρωινο.

twins κι εσυ βρουτε μας λες το ''κοιμησου τωρα που μπορεις"?!μπορει να το ακουω και 10 φορες την ημερα!

age.png

εχει δροσια και δεν λετε να ξυπνησετε?!καλα κανετε!παω να την ξαπλαρω κι εγω τοτε.παω να κοιμηθω τωρα που μπορω!χι χι!:tongue:(αν και μ αυτες τις καουρες και την ταχυκαρδια δυσκολα με παιρνει ο υπνος)

age.png

Κι εγω παλι εδω!!!!

Περιμενω να ξυπνησουν τα βλασταρακια μου να τους δωσω μαμ-μαμ!!!!

Ο μεγαλος (ο Τασος) εφυγε κ στις 12 30 περιμενω τον παιδιατρο!!!!

Μη σηκωνεστε ακομη....ειναι ωραιος ο υπνος!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Κοριτσάρες, καλημερούδια!

Η κυρία ετοιμάζεται για σίδερο και καθαριότητα του δωματίου των μωρών (ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!) κι εγώ πάω λίγο πίσω να διαβάσω τι έγινε όσο έλειπα!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!:P

Βασικά, το "κοιμηθήτε, κοιμηθήτε", το είπα από κακία (:twisted:: αυτή είμαι εγώ), γιατί κάθε φορά που εμφανίζομαι, εξαφανίζεστε εσείς!!!! Μα, θα παρεξηγηθώ :(:(:(:(:(.

Και επίσης: παρατήρησα ότι η αϋπνία βλάπτει σοβαρά την ορθογραφία... έχω κάνει κάτι κορυφαία!

Τώρα σας γράφουμε παρέα με το Φιλ!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...