Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κυρα ολγα με διακατεχει μια ελλειψη αυτοπεποιθησης για να βαλω τη μουρακλα μου!!!αλλα που θα παει καποια στιγμη θα το ξεπερασω!

δεκα ωρες κανατε πουλακι μου να φατε αυτα τα σουβλακια!!!!εγω μια που ειδα οτι το συζητουσατε,μια που τα παραγγειλαμε και μια που τα φαγαμε!!!σαν δυστροπο πλασμα βεβαια δεν μου αρεσε το δικο μου!

καλα αυτο σοβαρα το λες τωρα??????:eek:

Συνελθεεεεεε θα σε βαρεσωωωωωω:mrgreen::mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω αν ειναι κολικοι.εχει εδω κ τρεις ωρες που εφαγε,δεν κοιμαται κ κλαιει.σφιγγεται κ κανει πολυ νευρικες κινησεις.αλλα οταν πας απο πανω της,της βαλεις την πιπιλα σταματαει.οταν πας να φυγεις αρχιζει παλι τα ιδια.κ ειμαι στο περα δωθε.ειναι να φαει σε μιση ωρα.την κραταω με το ζορι.αλλα ετσι που εχει αναστατωθει τοσες ωρες δεν νομιζω να ηρεμησει κ να κοιμηθει ουτε τωρα σ αυτο το γευμα.ετσι δεν ξερω αν ειναι κολικοι ή αν ειναι απλα γκρινια

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Μέσα είμαι και γω αλλά σήμερα δεν έχω τα κέφια μου πολύ, ορμόνες να πώ!!

θέλω ένα γλυκό απεγνωσμένα!!έna κάτι με κρέμα ή μους, προφιτερόλ ή cheesecake ή και τα δυο!! (agorakia που είσαι??)

Από κοιλίτσα μια χαρά πάντως witch!!σαμιαμίδι και συ!!

Εγώ μπορώ να βαλω φάτσα και να μην βάλω σώμα????:D:D

Λιονταράκι δεν έχω ιδέα να σου πω κάτι για βοήθεια, μήπως θέλει αγκαλίτσα??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

μεχρι 3 μηνων σπανια ειναι γκρινια.Συνηθως ειναι κολικοί!Δεν κακομαθαινουν ακομη.Να τα παιρνεις αγκαλιτσα να ηρεμουν.Μετα τους 3 μηνες καταλαβαινουν και τοτε κομενες οι πολλες αγκαλιες

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

παω για υπνο

και ξερω τωρα οτι οι κυριες περιμενουν να φυγω για να εμφανιστουν!!!

Αλλα οοοοοχι δεν θα σας κανω την χαρη να περιμενω και να χασω τον υπνο μου!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ωραιο το law and order αποψε!

λιονταρακι ταλαιπωρειται και σε ταλαιπωρει η μικρουλα σου ε?

αυτα με ανησυχουν,τι κανουμε σε τετοιες φασεις αν δεν ηρεμουν?!

τι ωραιο αερακι εχει αποψε?επιτελους χωρις κλιματιστικο.

age.png

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, έχω μπερδευτει. Το law & order παίζεται και στο Αλφα και στο Σταρ ταυτόχρονα; απλώς άλλοι κύκλοι;

Ναι με μικρή διαφορά ώρας κιόλας!!

τι κάνεις εσύ? σε πιο ταϊσμα είσαι?

Εκτός witch αν έγινε τίποτα με την αντικαταστάτρια της Ολίβια την ξανθιά, και το πήρε χαμπάρι η γυναίκα του.......

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...