Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Κι εγώ σουβλάκι, κι εγώ! Αν έχει όμως πίτα - γύρο το προτειμώ!!

Giotaki πράγματι ολόιδια είναι τα αντράκια σου!!! Να σου ζήσουν!!! Κούκλοι είναι και φοβερές χειλάρες, για δάγκωμα!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

εννοειται πιτα-γυρο!!Με καλαμακια θα την βγαλουμε?Εξτρα πιτουλα θες?χαχαχαχα

Περυσι λιγες μερες πριν την εγκυμοσύνη ηρθα Ροδο και φαγαμε σουβλακια στο Φαλιρακι σε ενα γωνιακο που εχει αυλιτσα απο πισω

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εβαλα...μονο μια μου περασε.Αλλα ειναι απο το μαιευτηριο κ ειναι κουκλος!!!!!

Βεβαια δε μοιαζει με τα αδερφακια του,αυτα βγηκανε πιο ανοιχτοχρωμα...ακομη ψαχνω να δω σε ποιον μοιαζουν!!!!!

Για τα διδυμα λες?Ο Τασος κοιμοτανε απο 2 μηνων ολη νυχτα...αλλα ηταν τελειομηνο μωρο 3250 γεννηθηκε κ δεν ειχα προβλημα...αυτα τα μικρουλακια πρεπει να φανε να γινουν αντρακια!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Γιωτα πραγματικα και γω ιδια τα βλεπω τα δικα σου!

πως γινεται ρε αυτο αφου ηταν σε διαφορετικο σακο

Ελα ντε...λες να μου εδωσαν αλλα????

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ!!!!!!!!:-D:grin::-D:grin::-D

GRJdp2.png

xefUp3.png

μπαα μην το λες.Εμεις κοψαμε το βραδινο με το που σαραντησαμε.

Απο την στιγμη που στο συνολο καλυπτουν τα ml που πρεπει δεν χρειαζεται το βραδινο

Αυριο περιμενω τον παιδιατρο.Ο μεγαλος μου δεν τρωει...τον ξυπναω καθε 3 ωρες κ τρωει 30γρ....ενω ο μικρος που ηταν στερημενος ξυπναει μονος του καθε 4 κ τρωει 60γρ.

Εχω αγχωθει πολυ με τα διδυμα....

GRJdp2.png

xefUp3.png

Γιώτα κατ΄ αρχήν είναι κουκλοι. Πάντως στη φωτο ο αριστερός φαίνεται λίγο σκουρότερος από το δεξί. Ίσως βέβαια είναι και ο φωτισμός. Τώρα... νομίζω ότι θα σου το πει και ο παιδίατρος, αλλά και η Όλγα που τα ξέρει καλύτερα. Μην περιμένεις από την αρχή ότι και τα δύο θα τρώνε υπέροχα. Αλλά, απ' την άλλη, επειδή είναι 2, είναι πολύ εύκολο να κάνουμε συγκρίσεις. Δηλαδή, μπορεί το πεπτικό του Α' να μην μπορεί να αντέξει ακόμα περισσότερο από 30 και να θέλει πιο συχνό τάισμα. Αυτό θα αλλάξει όμως. Αλλά εμάς το γεγονός αυτό μας φαίνεται τραγικό, αφού έχουμε τον Β' που τρώει ακατάπαυστα (παρεμπιπτόντως και σε εμάς αυτό συνέβαινε με τον Α και τη Β)

Ολγα, σουβλάκι θέλω και εγώ! Μην τολμήσετε και φάτε χωρίς έμενα. Θα μου παραγγείλετε λοιπόν πίτα με σουβλάκι (όχι γύρο), φουλ έξτρα με πατάτες μέσα, τζατζίκι και χωρίς κρεμμύδι. Σας ευχαριστώ θερμα.

Ξαναγυρίζω στα σοβαρά. Witch, η προσαρμοσμένη ηλικία (το adjusted age που φαίνεται στα τικερ, ή στη δική μου περίπτωση το gestational age, αφού έγκυος θα ήμουν ακόμα) είναι η ηλικία που θα έπρεπε να έχουν τα παιδιά μας αν ήταν τελειόμηνα. Μερικες μετρήσεις, αλλά και μερικά γάλατα, απ' ότι είδα το λαμβάνουν υπόψη τους ως παράγοντα ανάπτυξης. Αλλά, η εμπειρία (χαίρε Ολγα!!!!!) τα ξέρει καλύτερα!!!!!:P:p:p:p

Όλγα τι θα μου δώσεις που σε επαινώ συνεχώς; Σουβλάκι;;;; Το μουσακά από προχτές δεν τον θέλω!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

να μην αγχωνεσαι.Εγω οταν τα πηρα σπιτι μου εκοψαν το φαι και απο εκει που ετρωγαν στο μαιευτηριο 50-60ml εφτασαν να μου τρωνε 20-30.Ειχα τρελαθει

Ομως η αλλαγη περββάλοντος παίζει σημαντικό ρόλο.Θελουν καμια 15αρια για να συνηθίσουν

Να ξερεις οτι αρκετοι παιδιατροι κρατανε αρκετο καιρο το βραδινο γαλα αλλα δεν εχει νοημα

Για να ξερεις ποσο τρωνε θα πολλαπλασιαζεις το βαρος τους επι 150.Το συνολο ειναι τα ml που πρεπει να πινουν ημερησίως

Οταν φτασουν να τα καταναλώνουν αυτα τα ml κατα την διαρκεια της μερας τοτε κοβεις το βραδινο!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

μαρηη κοντα εισαι με την αττικη οδο.Ελα να φαμε σουβλάκια!πωπω και κανει ενα τζατζικι αυτος.....

Μου ειπε ο παιδιατρος(ειναι νεογνολογος)οτι η καμπυλη ειναι μια.Δεν υπαρχει καμπυλη για προωρα.Απλα λαμβανουν υπόψη τους την προωρότητα στην περιπτωση που τα μωρα ειναι λιγοτερο ανεπτυγμένα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Εβαλα...μονο μια μου περασε.Αλλα ειναι απο το μαιευτηριο κ ειναι κουκλος!!!!!

Βεβαια δε μοιαζει με τα αδερφακια του,αυτα βγηκανε πιο ανοιχτοχρωμα...ακομη ψαχνω να δω σε ποιον μοιαζουν!!!!!

Για τα διδυμα λες?Ο Τασος κοιμοτανε απο 2 μηνων ολη νυχτα...αλλα ηταν τελειομηνο μωρο 3250 γεννηθηκε κ δεν ειχα προβλημα...αυτα τα μικρουλακια πρεπει να φανε να γινουν αντρακια!!!!!

Να τον χαίρεσαι και τον Τασούλη σου Γιωτάκι! Όντως μοιάζει με τον δικό μου, όπως τα είχες πει!!! :-D:-D:-D:-D:-D

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...