Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Εγώ έκανα τον Νοέμβριο με κατεψυγμένα ωάρια, δεν έκανα ovitrelle, μόνο με παρακολουθούν το ενδομητριο 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

κοριτσια να ρωτησω κατι;

ποσο γαλα τρωνε τα μωρα σας σε καθε γευμα;εμενα απο 60-100 γρ.καμια φορα κ λιγο παραπανω ειδικα η χοντρουλα.αν κ μολις την ταισα κ ηπιε με το ζορι 60.

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι;

ποσο γαλα τρωνε τα μωρα σας σε καθε γευμα;εμενα απο 60-100 γρ.καμια φορα κ λιγο παραπανω ειδικα η χοντρουλα.αν κ μολις την ταισα κ ηπιε με το ζορι 60.

Κι εμένα τα ίδια αλλά τους δίνω και μητρικό!

RKdwp3.png

η giota απο οτι εχω καταλαβει εχει κ αυτη ομοζυγωτικα.

Καλώς ορισες κι απο μενα στην ομορφη παρεα μας και να χαιρεσαι τις κορες σου!!!!!Κι εμενα διζυγωτικα ειναι αλλα δεν ξερω γιατι μοιαζουν τοσο πολυ....ισως επειδη πανω-κατω με τον αντρα μου εχουμε ιδια χαρακτηριστικα.Αλλα δε μοιαζουν ουτε στον μεγαλο μου γιο...τον γνωστο Τασουλη!!!:P:p:p:p

ελάτε ρε κορίτσια κι εγώ θέλωωωωωω!!!!

Γιώτα, βάλε κι εδώ τα μωρά σου να τα δούμε κι εμείς!!!:P:p:p:p

Προσπαθω κ δεν τα καταφερνω κ δε μου λεει κ την αιτια που δεν μπαινουν...θα ξαναπροπαθησω ομως!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Λοιπόν, μάλλον θα τα καταφέρω θαυμάσια!!! Κορίτσια, μόλις γύρισα από ψώνια... οι παλιές καλες συνήθειες δεν χάνονται:P.

Λιονταράκι καλώς ήρθες στην παρέα μας! Καλή ανατροφή και ότι θες είμαστε εδώ. Το καφέ έχει πάσης φύσεως θεματολογία, από διδυμοφιλοσοφία μέχρι μαγειρική- ζαχαροπλαστική.

Γιώτα, θέλουμε φωτό!!!! Αγωνιούμε!!! Μας έχεις εξάψει και την περιέργεια!!! Δηλαδή όσες δεν έχουμε φατσοβιβλίο θα μας αφήσεις παραπονεμένες;;;;;:(

Ολγα μου, χρόνια πολλά :P!!! Έχω και μία ερώτηση προς εσένα την παλιά: μέχρι πότε λες ότι πρέπει να μετράμε με την προσαρμοσμένη ηλικία;;;;

Εφάκη, να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!!!

Μάγισσα, έφτιαξες τελικά τη βαλίτσα;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγα στο γιατρο ειδαμε ενα σακο !!!!κτυπο δεν ακουσαμε ειναι νωρις ακομα!!!!

Εφάκη με το καλό το μπεμπάκι σου!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Γιώτα, θέλουμε φωτό!!!! Αγωνιούμε!!! Μας έχεις εξάψει και την περιέργεια!!! Δηλαδή όσες δεν έχουμε φατσοβιβλίο θα μας αφήσεις παραπονεμένες;;;;;:(

Σιγα μη σας αφησω παραπονεμενες!!!!!

Για δες...απλα αυτες ειναι απο κινητο που τις δεχεται ενω στον υπολογιστη εχω περισσοτερες!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

GRJdp2.png

xefUp3.png

η περιβοητη βαλιτσα ειναι ετοιμη απο την κυριακη το βραδυ!

και ξεβαψα και τα νυχια μου!

τι ειναι η προσαρμοσμενη ηλικια?

και δεν ειναι πολυ κριμα που το στομαχι μου δεν σηκωνει το παγωτο?ουφ...

age.png

Twins μου εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι τα θεωρουμε σαν τελειομηνα στην αναπτυξη απο την αρχη.Και θα δεις και εσυ οτι απο την στιγμη που θα τρεφονται σωστα στην καμπυλη θα ειναι στα φυσιολογικα επιπεδα

Απλα βρε παιδι μου αν καποιο μωρακι ειναι στην καμπυλη λιγο πιο κατω απο τα ορια τοτε λαμβανουν υπόψη τους οτι ειναι προωρο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

εγω λεω κατα τις 10 να παραγγείλω κανενα σουβλακι!Θελει καμια?Κερναω!

Σημερα δεν ειμαι καλα.Λιγο πονοκεφαλος λιγο ανακατεμα.Ειμαι στην μεση του κυκλου και τα εχω αυτα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...