Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Λιονταράκι καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου!!! Καλότυχα να είναι!!!Και ότι ψάχναμε για νύφες γιατί δεν έχει πολλές το καφέ μας!! :) :) Πότε γέννησες ακριβώς? Στις 6/7?? Εγώ τότε γέννησα, για αυτό ρωτάω!!

Πώς τα πας με τα μωράκια σου? Είναι τα πρώτα? Σε ποιά εβδομάδα γέννησες? Θηλάζεις? Βάλε και ένα τικεράκι αν θέλεις!! Σε ζάλισα ε? Ε, να μην μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τις νέες νυφούλες του καφέ μας? :) :) :) :)

Nufi, και μένα αυτό το συρματάκι δεν μου λέει κάτι... όταν πήγα στον γιατρό μου έκοψε δύο ράμματα, ένα αριστερά, ένα δεξιά και μάλιστα παρατήρησα ότι η τομή δεν φαίνεται σχεδόν καθόλου, μια κόκκινη λεπτή γραμμούλα!! Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για τα νυχτικάκια. Εγώ την πρώτη μέρα, πάω στο μπάνιο να αλλάξω σερβιέτες και τρέχανε τα αίματα νερό... Αν φορούσα πιτζάμα θα είχε γίνει κόκκινη!

RKdwp3.png

ευχαριστω για το καλωσορισμα!

γεννησα 5/7 οποτε ειμαστε 22 ημερων!!!

με καισαρικη προγραμματισμενα στις 37 κ 2 ημερες.γεννηθηκαν 2100 η πρωτη και 2270 η δευτερη.δεν μπηκαν καθολου θερμοκοιτιδα κ της πηρα αμεσως απο το νοσοκομειο.ειχα αποφασισει απο πριν να μην θηλασω γιατι φοβηθηκα οτι δεν θα τα καταφερω.δεν ξερω αν εκανα καλα αλλα τωρα πια δεν υπαρχει γυρισμος.

γενικα ειναι καλες και ησυχες εκτος απο καποιες ωρες που γκρινιαζουν λιγο.τρωνε ανα 3-3,5 ωρες.ξυπνανε μονες τους λες κ τους εχω βαλει ξυπνητηρι!

προς το παρον καλα τα παω μιας κ ειμαι εντελως μονη μου(ο αντρας μου απο το πρωι ερχεται μετα τις εξι απο τη δουλεια, η μαμα μου δουλευει κ η πεθερα ειναι εκτος πατρων).

τρωω κατι φρικες οταν κλαινε κ οι δυο μαζι αλλα τι να κανω;;;θα τον βρω τον τροπο!!!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

λιονταρακι μπραβο που τα καταφερνεις μονη..

εγω αναμενω την πολυποθητη μερα που θα μου πουν απ τις μοναδες οτι μπορουμε να παρουμε τα σκιουρακια μας! γεννησα ακριβως 32εβδ..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

εγραφα εγραφα κ τελικα δεν μπηκε η απαντηση!

ευχαριστω για το καλωσορισμα!

γεννησα στις 5/7 με προγραμματισμενη καισαρικη στις 37w κ 2d.

η μια μπουμπου γεννηθηκε 2100 κ η αλλη 2270 περιπου.δεν μπηκαν καθολου θερμοκοιτιδα κ ηταν και η δυο υγιεστατες!

τωρα καλα τα παμε.εχουν λιγο γκρινια μεσα στη μερα αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλες.τρωνε ανα 3-3,5 ωρες.ξυπνανε απο μονες τους λες κ γτους εχω βαλει ξυπνητηρι!

δεν θηλασα καθολου.το ειχα αποφασισει απο πριν γιατι φοβηθηκα οτι δεν θα τα καταφερω.δεν ξερω τελικα αν εκανα καλα αλλα τωρα δεν γινεται τιποτα.

γενικα καλα τα παω αν φανταστειτε οτι σχεδον ολη μερα ειμαι μονη μοηυ χωρις καθολου βοηθεια.ο αντρας μου ερχεται μετα τις εξι κ μαμαδες δεν μπορουν γιατι η δικη μου δουλευει κ η πεθερα μου δεν μενει πατρα.ενταξει τα παιζω λιγο οταν κλαινε κ οι δυο μαζι αλλα τι να κανω;;;

Aiu5.jpgAiu5p3.png

ναι ναι!

γενικα θεωρουνται ελλιποβαρης.σε ολη την εγκυμοσυνη πηγαιναμε με την ψυχη στο στομα να φτασουν τα δυο κιλα.αλλα διδυμακια ξερω πως γεννηθηκαν πολυ πιο καλα σε βαρος.αλλα ευτυχως ειναι πολυ γερες.ηδη εχουν ξεπεταχτει αρκετα!ειδικα η μια εχει κανει κ προγουλι!!!η χοντρουλα μας!

η giota απο οτι εχω καταλαβει εχει κ αυτη ομοζυγωτικα.εμενα δεν μοιαζουν τα μωρα.τα ξεχωριζεις πολυ ανετα!η μια ειναι καστανη με λιγα μαλλακια κ αρκετα πιο χοντρουλα.η αλλη ειναι πιο μελαχρινη πιο αδυνατη.γενικα εχουν αρκετες διαφορες.τουλαχιστον μεχρι τωρα

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κι από μένα??

από μπανάκι επέστρεψες όλγα????

Γεια σου Γιώτα μας με τα πολλά μωρά!! Ωραία διάθεση μας μεταφέρεις ελπίζω να μην σε ταλαιπωρούν και να σε βοηθανε!! Ο Τασούλης μια χαρά τα πάει, μπράβο στο μεγάλό αγοράκι!!!

witch το πολύ μια εβδομάδα ακόμα!!απίστευτο, έφτασε η ώρα!!

nufaki κατσικούλα τώρα??χεχε!!

Καλώς ήρθες λιονταράκια!!να χαίρεσαι τις κορούλες σου!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

γεια σου λιονταρακι!απ οσο ξερω πρεπει να εισαι η μονη με ομοζυγωτικα!

nunu που γυρναγες ολη μερα?οντως απιστευτο οτι μενει μετα βιας μια εβδομαδα.αλλα ειμαι πολυ αναισθητη.αρνουμαι να το συνειδητοποιησω.

ρεεεεεε με ποναει πολυ το ποδι μου στο υψος του αστραγαλου.πολυ ομως.θα πεθανω?!και δεν θυμαμαι να το γυρισα η να το κοπανησα πουθενα.ο βλακας ο αντρας μου λεει οτι πως δεν αντεξαν τα ποδια μου τοσο βαρος!

age.png

ελάτε ρε κορίτσια κι εγώ θέλωωωωωω!!!!

Γιώτα, βάλε κι εδώ τα μωρά σου να τα δούμε κι εμείς!!!:P:p:p:p

ειδες ρε jasmini τι μας κανουν.στις μερες μας αν δεν εχεις facebook εισαι ενα τιποτα!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...