Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες σας!!!

Σηκώθηκα κι εγώ μετά από την ολονυχτία που είχαμε!!! Ο Β' (ο ξανθούλης) έφαγε αλλά δεν είχε όρεξη για ύπνο μέχρι και τις 6.30 το πρωί. Μάλιστα κάποια στιγμή του λέω..βρε καμάρι μου κοιμήσου καμιά ωρίτσα να κοιμηθεί και η μανούλα..και μου γέλασε :) :) χαχαχα!!! Και μόλις αποφάσισε πιά να κοιμηθεί στις 6.30, ξύπνησε ο Α' (ο καστανούλης) και μέχρι τώρα είναι ξύπνιος και αραχτός στο ριλάξ.

Τελικά ήρθε και η μάνα μου σήμερα το πρωί και μου έφερε και σταφύλι που μ' αρέσει για να με καλοπιάσει μάλλον. Τι να πεις?? Εγώ ηρέμησα έτσι κι αλλιώς. Είναι και οι ορμόνες και ξεσπάμε πιό εύκολα μάλλον και τα βάζουμε επίσης εύκολα με όλους! Θα περάσει και αυτό, τα μπεμπάκια να είναι καλά!!!

Όσο για το θέμα υγιεινής με τα ρούχα και αυτά, δεν είναι ότι δεν τα τηρεί..αλλά εγώ όμως πρέπει να ρωτήσω..να επιβεβαιώσω!! Έχω γίνει πολύ τυπική σε αυτά.. να φανταστείτε, ο μικρός που έχει τις τσίμπλες στο μάτι, του αλλάζω συνέχεια ρούχα, αλλάζω τα πανάκια για να ακουμπάει το προσωπάκι του...

Αυτά, μην σας ζαλίζω άλλο! Όλα περαστικά είναι! Μετά από την υποστήριξη τη δική σας η ψυχολογία μου ανέβηκε πάλι!!!

Giota τι διάβασα?? Τα αγοράκια σου μοιάζουν? Τι ωραία, πλάκα θα έχει!! Πρόσεξε μόνο μην ταίζεις συνέχεια το ίδιο μωρό, κυρίως μέσα στο βράδυ! Έτσι την πάτησε η ξαδέρφη μου! Περιμένουμε φώτο!!! :) :) :)

agorakia τι είναι αυτά που κάνεις? Αμάν αυτές οι σκάλες πια..και ξέρω και πόσο κουραστικό είναι.. μένω κι εγώ πρώτο όροφο και αγανακτούσα μέχρι να ανέβω τις σκάλες. Με την κοιλιά τούμπανο είναι γολγοθάς!

Witchaki μην ακούς τον άντρα σου, αφού θες να το φτάσεις το Σάββατο, θα το φτάσεις!! Κι εγώ Σάββατο ήθελα να γεννήσω αλλά τελικά γέννησα Τρίτη :) Σε εσένα όμως θα πιάσει γιατί εσύ είσαι μαγισσούλα :)

RKdwp3.png

αα ξεχασα

ευχαριστουμε πολυ!!!!!

Ειδατε μεγαλωσαμε!Μισος χρόνος ζωης!

πωπω παναγια μου ετσι καθομουν στον καναπε και γω οταν ειχα δει εκεινη την μυτη καρφιτσας αιμα

Και το βραδυ εσπασαν τα νερα ενω εβλεπα νοικοκοιρες σε απογνωση!Εχασα και το επεισόδιο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

αα ξεχασα

ευχαριστουμε πολυ!!!!!

Ειδατε μεγαλωσαμε!Μισος χρόνος ζωης!

πωπω παναγια μου ετσι καθομουν στον καναπε και γω οταν ειχα δει εκεινη την μυτη καρφιτσας αιμα

Και το βραδυ εσπασαν τα νερα ενω εβλεπα νοικοκοιρες σε απογνωση!Εχασα και το επεισόδιο

Εντάξει, εντάξει, το πιάσαμε το υπονούμενο :mrgreen:

rPPrp3.png

ναι ρε συ περασε ο καιρος και ουτε που το καταλαβαμε!

Αφου οταν μιλησαμε πρωτη φορα εμεις ουτε αυχενικη δεν ειχες κανει!χαχα

Κοριτσια με την jas οταν μιλησαμε για πρωτη φορα ειχαμε φαει τα μουστακια μας χαχαχα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε συ περασε ο καιρος και ουτε που το καταλαβαμε!

Αφου οταν μιλησαμε πρωτη φορα εμεις ουτε αυχενικη δεν ειχες κανει!χαχα

Κοριτσια με την jas οταν μιλησαμε για πρωτη φορα ειχαμε φαει τα μουστακια μας χαχαχα

Ναι :tongue::tongue::tongue: και τον λόγο τον θυμασαι? για τον κολπικό υπέρηχο???

RKdwp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, πως ειστε?

Ολγακι μου να σου ζησουνε οι μπεμπουληδες να ειναι γεροι και ευτυχισμενοι και να τους καμαρωνεις! Τι ωραια περασαν 6 μηνες

πως σου φαινεται? Εγιναν πλεον ολοκληροι αντρες χαχα! Αντε ψαξε για νυφες τωρα, μη χανεις καιρο χαχα!

Aggorakia μου ζαλιστηκα κι εγω να σε ακουω να πας πανω-κατω, βρες ενα μερος πλεον να σε βολευει και αραξε, δεν ειναι απλο πραγμα αυτο θελει προσοχη!

Giotaki μου μπραβο κοριτσακι μου ολο καλα, αφου καταφερες να

εχεις τον Τασουλη στο ιδιο δωματιο με τα μωρακια και χωρις απωλεις(χαχα!) τι αλλο να σου πω τελεια! Λες να μοιαζουνε τοσο πολυ και οταν μεγαλωσουνε και να τους μπερδευεις! Πλακα θα εχει!

Witchaki μου μη στεναχωριεσαι θα το φτασουμε το Σαββατο, να εισαι σιγουρη!

Φιλια πολλα σε ολες τις μανουλες μελλουσες και μη!!!

χρονια πολλα στα olgababes!!!!!!!!!

κ ολα τα μωρακια να μεγαλωνουν χαρουμενα κ δυνατα!!

μαγειρευω μακαρονακια με κιμα κ μου τρεχουν τα σαλια!!!

το καλο με οταν γεννησεις κ θηλαζεις, ειναι οτι τρως ξανατρως κ ξαναματατρως κ ειναι κ καλο να τρως ξανατρως κ ματαξανατρως!!!

εγω ολο πειναω, κ μετα απο καθε θηλασμο πεφτω με τα μουτρα σα νηστικο!!

ειπα του καλου μου που θελει να βγουμε καπου ωραια για φαγητο, οτι ειμαι μονο για χασαποταβερνες πια!!

το συρματακι witch ειναι αυτο που περναει αναμεσα απ το πλεγμα που σου βαζουν στην τομη.ειναι νεας γενιας ραμματα αν δεν κανω λαθος. ετσι, το μονο που αφαιρει ο γιατρος, ειναι αυτο.το τραβαει απλως κ βγαινει.δε ποναει. κ στο λεω εγω η κοτα!

εγω δε το κρατησα.αλλες το θελουν για ενθυμιο..

33E7p2.png

επισης witch να σου πω πια κ γω απο πειρα οτι δ ε ν βολευουν καθολου τα πιτζαμοειδη για το μαιευτηριο.. νυχτικακια κ μονο! ελπιζω να προμηθευτηκες.. επισης εμενα ειχαν πρηστει κ τα ποδια μου πολυ κ δε μου εμπαιναν ευκολα οι σαγιοναρες...αγνωριστα σας λεω!!

33E7p2.png

καλημερα!!!

δεχεστε στην παρεα μια φρεσκια διδυμομανουλα;;;

ειμαι η ελευθερια απο πατρα κ μολις πριν απο 21 μερες γεννησα δυο πανεμορφα κοριτσακια (ομοζυγωτικα)!!

σας διαβαζω καιρο κ αποφασισα να συμμετεχω κ εγω στην παρεα σας για να παιρνω κ εγω συμβουλες απο ολες τις μανουλες!

Aiu5.jpgAiu5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...