Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

χαχα!! ρε συ, ειχα μηνες να τα κανω μονη μου, οπως θελω κ μου ηρθε!! ειμαι κ λιγο Μονικα.. (κ η witch το χει πει νομιζω)

γενικα κατα τ αλλα ξεκουραζομαι παντως..δε μπορω κ αλλιως για την ωρα! κ το ταξιδι στα μωρα με κουραζει ακομη! σαπιοκαραβο.............

33E7p2.png

Διαφημίσεις

χα!ο,τι και να λεει ο καλος μου εγω ειμαι η μαγισσα!11:21 και τιποτα!

ρε κοριτσια, εσεις που γεννησατε, τι ειναι αυτο το συρματακι που λεγατε οτι σας ρωτουσαν αν θελετε να κρατησετε?

πω πω giota 4 αντρες κι εσυ μεσα στο σπιτι ε?η που θα σε εχουν στα ωπα ωπα η που θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!!!και θα εχεις και 3 νυφες!χα χα!πως τα ''περασες'' στο ιασω?καμια συμβουλη?!

γιατι οποτε αποφασιζουμε να κανουμε δουλειες ξεκιναμε απο τα ντουλαπια της κουζινας?!

nufi εννοειται οτι δεν θα στεναχωρηθω!απλα τωρα σκεφτομαι μηπως να προγραμματισω και την ωρα εκτος απο την μερα για να διαλεξω και ωροσκοπιο!

δεν το πηρε το λαπτοπ ο φουκαριαρης μου το αφησε.αλλα το εχω στο σαλονι για να το εχω στον καναπε και βαριεμαι να το κανω βολτες.τελικα χρειαζομαι αλλο ενα για τη κρεββατοκαμαρα για να ειμαι κομπλε!

αυριο εχω γιατρο (εκτος απροοπτου).αν μου πει να μπω παρασκευη τι να του πω?!να του πω οτι ειμαι κλεισμενη?!ουφ,εχω ξεπερασει ολα τα προβληματα και τωρα ασχολουμαι με μαλ....ς.

age.png

Giota, τρομερό!!!

Ολόιδιοι; Ίδια μαλλάκια, ίδια χρώματα, ίδιες μυτούλες, ίδια χειλάκια, όλα ίδια; Πόσα γραμμάρια διαφορά είχαν όταν γεννήθηκαν; Είναι τόσο ορατή αυτή η διαφορά, όταν τους έχεις δίπλα δίπλα;

Οταν γεννηθηκαν ειχανε περιπου 250γρ διαφορα αλλα φαινεται οταν ειναι διπλα-διπλα.....Ιδια μαλλια,ιδιο χρωμα,ιδια ματια,ολοιδια σου λεω......

Προσπαθω εδω κ 2 μερες να ανεβασω φωτο αλλα δεν μπορω...:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

:wink:

ωωωωωωωωωω!!! το ξυπνητηρι!! παω ν αποστειρωσω παλι, κανω την κατσικουλα κ τα ξαναλεμε!

Χαχαχαχα, καλή γαλακτοφορία! Μάζεψε πολύ γάλα να το πας στα παιδάκια σου, να μεγαλώσουν γρήγορα και να έρθουν στο σπίτι τους και στις ωραίες κουνίτσες τους :):):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

χα!ο,τι και να λεει ο καλος μου εγω ειμαι η μαγισσα!11:21 και τιποτα!

ρε κοριτσια, εσεις που γεννησατε, τι ειναι αυτο το συρματακι που λεγατε οτι σας ρωτουσαν αν θελετε να κρατησετε?

πω πω giota 4 αντρες κι εσυ μεσα στο σπιτι ε?η που θα σε εχουν στα ωπα ωπα η που θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!!!και θα εχεις και 3 νυφες!χα χα!πως τα ''περασες'' στο ιασω?καμια συμβουλη?!

γιατι οποτε αποφασιζουμε να κανουμε δουλειες ξεκιναμε απο τα ντουλαπια της κουζινας?!

nufi εννοειται οτι δεν θα στεναχωρηθω!απλα τωρα σκεφτομαι μηπως να προγραμματισω και την ωρα εκτος απο την μερα για να διαλεξω και ωροσκοπιο!

δεν το πηρε το λαπτοπ ο φουκαριαρης μου το αφησε.αλλα το εχω στο σαλονι για να το εχω στον καναπε και βαριεμαι να το κανω βολτες.τελικα χρειαζομαι αλλο ενα για τη κρεββατοκαμαρα για να ειμαι κομπλε!

αυριο εχω γιατρο (εκτος απροοπτου).αν μου πει να μπω παρασκευη τι να του πω?!να του πω οτι ειμαι κλεισμενη?!ουφ,εχω ξεπερασει ολα τα προβληματα και τωρα ασχολουμαι με μαλ....ς.

Ναι, μωρέ, πες του ότι δεν το περίμενες και έχεις κανονίσει!!!

Κι ότι, αν θέλει, το Σάββατο είσαι πιο χαλαρή, μπορείτε να το ρυθμίσετε για τότε, αν βολεύεται κι εκείνος!!! Τελικά, ΙΑΣΩ θα γεννήσεις, έτσι;

:):):):):):):):)

Giotaki, τι καλά τα ζουζουνίδια τα ολόιδια!

Κι εγώ θα ήθελα να μοιάζουν τόσο, δεν σας κρύβω!!!!!!!

rPPrp3.png

τωρα που ειπε η nufi οτι θα κανει την κατσικουλα θυμηθηκα να σας πω οτι η μαμα μου λεει οτι οταν ξαπλωνω πλευρο ειμαι σαν τις γκαστρωμενες προβατινες που ξαπλωνουν στα χωραφια και απλωνει η κοιλια τους!κανε μανα να δεις καλο!

ναι βρε giota στειλε να τα δουμε τα ζουζουνια!εγω ακομα δεν εχω πετυχει τον καλο μου σε φαση να ανεβασει τις δικες μου με τη κοιλια.στο τελος θα γεννησω και θα σας στειλω το πριν και το μετα.

age.png

Διαφημίσεις

Ναι, μωρέ, πες του ότι δεν το περίμενες και έχεις κανονίσει!!!

Κι ότι, αν θέλει, το Σάββατο είσαι πιο χαλαρή, μπορείτε να το ρυθμίσετε για τότε, αν βολεύεται κι εκείνος!!! Τελικά, ΙΑΣΩ θα γεννήσεις, έτσι;

:):):):):):):):)

αχ βρε agorakia πως με καταλαβαινεις!ετσι θα του πω.εκτος των αλλων το σαββατο θα βολευε και τη μαμα μου και τον αντρα μου (για να μην δουλευουν) αλλα και τη γιαγια,θειο,ξαδερφη που θα ερθουν απο το χωριο την παρασκευη για παρτη μου!

ναι ΙΑΣΩ.

age.png

Ζηλια ψωρααααα

Εγω τα ειδα!!!

Γιωτουλα μου ειναι δυο κουκλια!!!Βρε κοριτσια ωραια μωρα εχουμε:mrgreen:

Αντε κοριτσια και εσεις που δεν εχετε γεννησει ακομη μην αγχωνεστε κουκλια θα κανετε!:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...