Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

agorakia μια χαρα και κιλα και πιεση!μπραβο!ειδες το ατιμο το αλατι τι κανει.και σκεψου οτι δεν εισαι και δραστηρια οπως ησουν πριν.

ζυγιστηκα κι εγω να δω τι παιζει τωρα που μου το θυμισες!+11,5.καπου εχασα μισο κιλο.αν το δεις πουθενα!χα!

εμενα οι σφυγμοι βαρανε κοκκινο με τα χαπια.135!

Ναι, ναι το παλιοαλάτι την κάνει όλη τη δουλειά, νομίζω!!!!

Τίποτα, μέχρι τώρα δυσκολευόμουν που τα έτρωγα ανάλατα, αλλά τώρα πήρα κουράγιο. Κάνει και καλό στον άντρα μου που είναι υπερτασικός!!!

Έχασες μισό κιλό, βρε θηρίο; Και, όπως είπες, είμαστε και όλη μέρα ξάπλα. Εγώ δεν ζυγίζομαι ποτέ ενδιάμεσα, μόνο κάθε 25-26 του μηνός, που πάμε γιατρό, για να πάρουμε τις μηνιαίες εξετάσεις. Οπότε, δεν ξέρω τι σκαμπανεβάσματα μπορεί να έχω στο ενδιάμεσο :):):)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

τελευταιο και φευγω για ξαπλα.

giota πως τα πας?που βρισκεσαι?τρεχεις και δεν φτανεις?

κι επισης που ειναι η joy?

θα ξανασηκωθω μετα τις εντεκα.

Δεν μας είπες, τελικά ο αδελφός σου το πήρε το λάπτοπ;

rPPrp3.png

κι επισης που ειναι η joy?

θα ξανασηκωθω μετα τις εντεκα.

Η Joy μπήκε τις προάλλες για λίγο, γιατί αναρωτιόμασταν πάλι πού είναι. Μας είπε ότι έχει βαρύνει πολύ, αν και είναι κι εκείνη στα κιλά μου, δεν έχει πάρει και συνταρακτικά (ευλογούμε και τα γένια μας!!!!!!!!), και δεν μπορούσε να βγει καν από την κρεβατοκάμαρα (ήταν και οι μέρες με τον σερί καύσωνα)!

rPPrp3.png

Η αληθεια ειναι πως δεν πολυτρεχω γιατι ειναι μαμ-κακα κ νανι,απλα ο μεγαλος μου κανει κολπα κ δεν πολυτρωει κ εχω αγχωθει αρκετα.Γι αυτο δεν πολυμπαινω να σας γραψω....ομως σας παρακολουθω με αγωνια!!!!!:P:p:p

GRJdp2.png

xefUp3.png

Η αληθεια ειναι πως δεν πολυτρεχω γιατι ειναι μαμ-κακα κ νανι,απλα ο μεγαλος μου κανει κολπα κ δεν πολυτρωει κ εχω αγχωθει αρκετα.Γι αυτο δεν πολυμπαινω να σας γραψω....ομως σας παρακολουθω με αγωνια!!!!!:P:p:p

Giotakiiiiiii!

Καλημέρα, κοριτσάκι μου!

Τι κόλπα κάνει ο μπεμπίδης; Γιατί δεν τρώει το φαγητό του;

Θα μου πεις, μεγάλος είναι, θέλει να κάνει κι αυτός τις μαγκιές του :):):):):)

Κατά τα άλλα καλά; Ο Τασούλης πώς αντέδρασε; Τι λέει για τα αδελφάκια του;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλα τα κοριτσιά!!!!! :P

Εμείς δεν έχουμε κανένα νεότερο, όλα καλά. Ησυχο βράδυ με τη γνωστή ακολουθία, τάισμα- ρέψιμο- άλλαγμα κλπ, κλπ.

Διάβασα τα νέα σου jasmini και σε καταλαβαίνω απολυτα, αφού την ίδια περίοδο διανύω και εγώ. Ένιωθα και εγώ μερικές φορές έτοιμη να εκραγώ, να ξεσπάσω και δεν ήξερα που. Υποτίθεται ότι φτάίνε οι ορμόνες, αλλά τελικά δεν είναι λίγο αυτό. Είναι λίγο η κούραση, λίγο οι καινούριες συνθήκες, λίγο ο φόβος, λίγο το ότι οι γύρω μας προσπαθούν να μας κατευθύνουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάμε.

Πιστεύω πως οι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι, όπως η μητέρα μας, μας καταλαβαίνουν απόλυτα, ακόμα και όταν τους μιλάμε απότομα, γιατί το πέρασαν και αυτές. Για τους ξένους, δεν μας νοιάζει είτε μας παρεξηγήσουν είτε όχι. Σκασίλα μας.

Αγαπητή αγοράκια, προς το παρόν έχω εντοπίσει 3 κοπέλες που έχουν από δύο κοριτσάκια (anastasie, Blublu και ΠίτερΠαν). Ψάχνεις για νύφες;;;;;;;:P Επίσης, για να σε πείσω να σταματήσεις να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες, θα σου υπενθυμίσω ότι εγώ γέννησα 1 ημέρα μετα από τη μέρα που είσαι εσύ σήμερα!!!!!!! Ξάπλα λοιπόν!!!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ο Τασουλης μια χαρα.Τα κοιτουσε κ ελεγε μπεμπης-μπεμπης...στην πρωτη επαφη τον εναν τον τραβηξε απ το φορμακι αλλα του ειπαμε οτι κανει νανι κ δεν τον ξαναπειραξε.

Χτες το πρωι ηταν στον καναπε κ επινε το γαλα του κ εγω καθομουν διπλα κ ταιζα τον εναν νεαρο....μια χαρα.Δεν τους δινει σημασια,σαν να μην υπαρχουν!!!!!!

Και το βραδυ που κοιμουνται ολοι σε ενα δωματιο,αν ακουσει κανενα κλαμα απλα ανοιγει τα ματια του,τα κοιταζει κ γυριζει απ την αλλη να μη χασει τον υπνο του!!!!!

Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με την αντιδραση του,τα φανταζομουν πολυ χειροτερα!!!!

Αυριο περιμενω τον παιδιατρο...ο μεγαλος μου τρωει με το ζορι...ο μικρος τρωει πολυ καλα.

Το κακο ειναι οτι ακομη δεν τα ξεχωριζω....ειναι ολοιδια,παρ ολο που ηταν σε χωριστους σακους.Προς το παρον τους εχω αφησει τα βραχιολακια απ το μαιευτηριο.Αν ειναι διπλα-διπλα ξεχωριζεις απ το μεγεθος ποιος ειναι ο μεγαλος κ ποιος ο μικρος.Αλλα ο καθε ενας μονος του δεν ξεχωριζουν!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημέρα σε όλα τα κοριτσιά!!!!! :P

Εμείς δεν έχουμε κανένα νεότερο, όλα καλά. Ησυχο βράδυ με τη γνωστή ακολουθία, τάισμα- ρέψιμο- άλλαγμα κλπ, κλπ.

Διάβασα τα νέα σου jasmini και σε καταλαβαίνω απολυτα, αφού την ίδια περίοδο διανύω και εγώ. Ένιωθα και εγώ μερικές φορές έτοιμη να εκραγώ, να ξεσπάσω και δεν ήξερα που. Υποτίθεται ότι φτάίνε οι ορμόνες, αλλά τελικά δεν είναι λίγο αυτό. Είναι λίγο η κούραση, λίγο οι καινούριες συνθήκες, λίγο ο φόβος, λίγο το ότι οι γύρω μας προσπαθούν να μας κατευθύνουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάμε.

Πιστεύω πως οι πολύ κοντινοί μας άνθρωποι, όπως η μητέρα μας, μας καταλαβαίνουν απόλυτα, ακόμα και όταν τους μιλάμε απότομα, γιατί το πέρασαν και αυτές. Για τους ξένους, δεν μας νοιάζει είτε μας παρεξηγήσουν είτε όχι. Σκασίλα μας.

Αγαπητή αγοράκια, προς το παρόν έχω εντοπίσει 3 κοπέλες που έχουν από δύο κοριτσάκια (anastasie, Blublu και ΠίτερΠαν). Ψάχνεις για νύφες;;;;;;;:P Επίσης, για να σε πείσω να σταματήσεις να ανεβοκατεβαίνεις σκάλες, θα σου υπενθυμίσω ότι εγώ γέννησα 1 ημέρα μετα από τη μέρα που είσαι εσύ σήμερα!!!!!!! Ξάπλα λοιπόν!!!!!!!!!!

Καλημέρα, Twinsaki!!!

Χαχαχαχαχα, ναι, βρε, βαριέμαι να βλέπω αργότερα το "μια νύφη για το γιο μου" (στην περίπτωσή μου, "για τους γιους μου"), οπότε φροντίζω να κάνω από τώρα τις επαφές μου!!!:P

Όσο για τις σκάλες, μην με μαλώνετε άλλο, συμμορφώθηκα. Τώρα είμαι κάτω, θα φάω πρωινό, θα κάνω και το φαγητό και θα ανέβω για ξάπλα, παίρνοντας μαζί και προμήθειες. Θα κατέβω πια απόγευμα, για να φάμε, όταν έρθει ο καλός μου! Ε, ο γιατρός είπε 2 φορές, δεν υπάρχει πρόβλημα!!! Σήμερα, όμως, που είναι τόσο δροσερά, δεν αποκλείεται να μείνω και όλη την ημέρα κάτω. Απλώς ο καναπές δεν βολεύει καθόλου τώρα με την κοιλιά, που αλλάζω πλευρό κάθε 1/2 ώρα!

Επίσης, το τικεράκι μου πάει λίγο λάθος. Σήμερα είμαι ακριβώς 33 εβδομάδων! Πάει 1 μέρα μπροστά :)

rPPrp3.png

ωωω... μπράβο στον Τασούλη... τόσο ώριμο παιδάκι πρώτη φορά βλέπω!!!! Με την ομοιότητα όμως τι θα κάνεις;

Στο "μια νυφη για το γιό μου" τελικά παντρεύτηκε κανεις τους; Επίσης, μια που λέμε για τι-βι, είδατε ότι επαναφέρουν το big brother αλλά με κόκκινο λογότυπο;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Ο Τασουλης μια χαρα.Τα κοιτουσε κ ελεγε μπεμπης-μπεμπης...στην πρωτη επαφη τον εναν τον τραβηξε απ το φορμακι αλλα του ειπαμε οτι κανει νανι κ δεν τον ξαναπειραξε.

Χτες το πρωι ηταν στον καναπε κ επινε το γαλα του κ εγω καθομουν διπλα κ ταιζα τον εναν νεαρο....μια χαρα.Δεν τους δινει σημασια,σαν να μην υπαρχουν!!!!!!

Και το βραδυ που κοιμουνται ολοι σε ενα δωματιο,αν ακουσει κανενα κλαμα απλα ανοιγει τα ματια του,τα κοιταζει κ γυριζει απ την αλλη να μη χασει τον υπνο του!!!!!

Γενικα ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη με την αντιδραση του,τα φανταζομουν πολυ χειροτερα!!!!

Αυριο περιμενω τον παιδιατρο...ο μεγαλος μου τρωει με το ζορι...ο μικρος τρωει πολυ καλα.

Το κακο ειναι οτι ακομη δεν τα ξεχωριζω....ειναι ολοιδια,παρ ολο που ηταν σε χωριστους σακους.Προς το παρον τους εχω αφησει τα βραχιολακια απ το μαιευτηριο.Αν ειναι διπλα-διπλα ξεχωριζεις απ το μεγεθος ποιος ειναι ο μεγαλος κ ποιος ο μικρος.Αλλα ο καθε ενας μονος του δεν ξεχωριζουν!!!!!!

:-D:-D:-D:p:p:p

Ώστε αδιαφορεί, ο καλούλης μου! Έχω ακούσει πολύ συχνά την αντίδραση αυτή. Όμως, τα πάτε πολύ καλά, νομίζω!!!!

Τους έχεις βάλει ήδη όλους μαζί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πώς και δεν κράτησες τα νινάκια για λίγο δίπλα σου;

Και μοιάζουν τόσο, που ούτε εσύ μπορείς να τους ξεχωρίσεις 100%;;; Απίστευτο μου φαίνεται, που ήταν και σε διαφορετικό σάκο, όπως οι δικοί μου! Στο μαιευτήριο, πώς τους έλεγαν, τι λένε τα βραχιολάκια; Α και Β;

Σε τρέλανα στις ερωτήσεις, ε;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ωωω... μπράβο στον Τασούλη... τόσο ώριμο παιδάκι πρώτη φορά βλέπω!!!! Με την ομοιότητα όμως τι θα κάνεις;

Στο "μια νυφη για το γιό μου" τελικά παντρεύτηκε κανεις τους; Επίσης, μια που λέμε για τι-βι, είδατε ότι επαναφέρουν το big brother αλλά με κόκκινο λογότυπο;

Δεν ξέρω αν υπήρξε γάμος εκεί, δεν το έβλεπα συστηματικά. Πότε πότε μόνο, για να γελάμε με τον άντρα μου! Όμως, σε κάποιο τρέιλερ, είδα κάποιον να δίνει ένα μονόπετρο.

Για το big brother το άκουσα ότι επανέρχεται στον Α. Τι εννοείς "κόκκινο λογότυπο";

Απαντήστε μου εσείς, πάω να φάω εκείνω το πρωινό :):):):):):)

Κι έρχομαι!

rPPrp3.png

:-D:-D:-D:p:p:p

Ώστε αδιαφορεί, ο καλούλης μου! Έχω ακούσει πολύ συχνά την αντίδραση αυτή. Όμως, τα πάτε πολύ καλά, νομίζω!!!!

Τους έχεις βάλει ήδη όλους μαζί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Πώς και δεν κράτησες τα νινάκια για λίγο δίπλα σου;

Και μοιάζουν τόσο, που ούτε εσύ μπορείς να τους ξεχωρίσεις 100%;;; Απίστευτο μου φαίνεται, που ήταν και σε διαφορετικό σάκο, όπως οι δικοί μου! Στο μαιευτήριο, πώς τους έλεγαν, τι λένε τα βραχιολάκια; Α και Β;

Σε τρέλανα στις ερωτήσεις, ε;

Κι εγω με την αδερφη μου 17 μηνες διαφορα εχουμε,και ειχε την ιδια αντιδραση οταν με φερανε σπιτι,οποτε μαλλον αυτο το πηρε απο μενα.

Τους εβαλα ολους μαζι,οπως ειχα βαλει κ τον Τασο απ ευθειας σε κουνια γιατι κατα 1ον δε χωρανε στην κρεβατοκαμαρα κ κατα 2ον ηθελα να ειναι ολα μαζι για να συνηθισει κ ο Τασος.

Μοιαζουν οντως παρα πολυ,αν χασω τα βραχιολακια θα τα μπερδεψω,θα πρεπει να τα εχω συνεχεια διπλα διπλα κ να βλεπω ποιος ειναι πιο αδυνατος....

Τα βραχιολακια εγραφαν Α και Β οντως.Ειχε πολυ γελιο!!!!!!

Καποιος ξυπνησε απ τους δυο....παω κ επιστρεφω σε λιγο!!!!!

Φιλια!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

καλημερα!

giota μια χαρα κ τα μικρα κ η αντιδραση του τασουλη! τυχερη εισαι!!

jas καμια φορα ας γινομαστε κακοι! τσατιστηκα κ μονο που διαβασα τα παραπονα σου..

agorakia σταματα παιδακι μου τα πανω κατω, για να μη σου ερθουν τα πανω κατω!!

twins ωραια η ρουτινα σου..εγω τουλαχιστον την περιμενω πως κ πως! σε λιγο καιρο ομως ξαναρωτηστε με!

witch κ να χει δικιο ο καλος σου, να σαι σιγουρη οτι δε θα στενοχωρεθεις τελικα..μακαρι κ γω να χα την πολυτελεια να χω φτασει στις μερες σου κ μετα να διαλεγω ημερομηνια!

εντωμεταξυ,αρχισα να δυναμωνω κ αποφασισα να καθαρισω ντουλαπια κουζινας..σιγα σιγα γιατι πιανομαι ευκολα. δεν ειναι τοσο η τομη, αλλα οι τοσοι μηνες ακινησιας πραγματικα μ εχουν μεταμορφωσει! δε μπορω να παρω τα ποδια μου καλε!

33E7p2.png

καλημερα!

giota μια χαρα κ τα μικρα κ η αντιδραση του τασουλη! τυχερη εισαι!!

jas καμια φορα ας γινομαστε κακοι! τσατιστηκα κ μονο που διαβασα τα παραπονα σου..

agorakia σταματα παιδακι μου τα πανω κατω, για να μη σου ερθουν τα πανω κατω!!

twins ωραια η ρουτινα σου..εγω τουλαχιστον την περιμενω πως κ πως! σε λιγο καιρο ομως ξαναρωτηστε με!

witch κ να χει δικιο ο καλος σου, να σαι σιγουρη οτι δε θα στενοχωρεθεις τελικα..μακαρι κ γω να χα την πολυτελεια να χω φτασει στις μερες σου κ μετα να διαλεγω ημερομηνια!

εντωμεταξυ,αρχισα να δυναμωνω κ αποφασισα να καθαρισω ντουλαπια κουζινας..σιγα σιγα γιατι πιανομαι ευκολα. δεν ειναι τοσο η τομη, αλλα οι τοσοι μηνες ακινησιας πραγματικα μ εχουν μεταμορφωσει! δε μπορω να παρω τα ποδια μου καλε!

Ντουλάπια κουζίναααααααααααααας;;;;;;;;;;;; Είσαι καθόλου καλά, χρυσή μου; Πήγαινε εκεί να ξαπλώσεις και να φας καμιά δυναμωτική κοτόσουπα ή κάτι τέτοιο. Όπου να 'ναι έρχονται τα μωρά στο σπίτι και θα θέλουν τη μαμά τους ακλόνητη δίπλα τους!!!! Με δυνάμεις και υπομονή και επιμονή και ξεκούραστη! Τι θα τους πεις εσύ τότε; Κοιτάξτε, έχουμε καθαρά ντουλάπια κουζίνας;;;;;;;;;;;

Καλημέρα δεν σου είπα, ε; Άρχισα αμέσως την κατσάδα....:?

:roll:

rPPrp3.png

Giota, τρομερό!!!

Ολόιδιοι; Ίδια μαλλάκια, ίδια χρώματα, ίδιες μυτούλες, ίδια χειλάκια, όλα ίδια; Πόσα γραμμάρια διαφορά είχαν όταν γεννήθηκαν; Είναι τόσο ορατή αυτή η διαφορά, όταν τους έχεις δίπλα δίπλα;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...