Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Α, αύριο έχεις εσύ την β' επιπέδου, τι ωραία, θα δεις τα μωράκια σου!!!! Μπράβο, καλή επιτυχία εύχομαι!! Από καρότσι τι πήρες?

Σε ευχαριστώ πολύ . Να σαι καλά. Από καρότσι πήρα της Perego to aria twin σε πορτοκαλί. :P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! μετά από άλλη μία επίσκεψη στο ΙΚΕΑ, να 'μαι!!! Επιτέλους πήρα την αλλαξιέρα που ήθελα, η οποία απ' ότι φαίνεται μοσχοπουλάει γιατί στο τσάκ την πρόλαβα. Πήρα φυσικά και άλλα πράγματα....

Να συγχαρούμε το baba για την άριστη Β' επιπέδου. Τι εννοείς όταν λές συναυλίες; Και για τα κιλά μην ανησυχείς τόσο πολύ... 8 η συζυγος +5 εσύ=13.... ε, μαζί θα γεννήσετε :P:p:p Και επίσης σε καλοσωρίζουμε στο club των 1+1 διδύμων, απ' ότι βλέπεις είμαστε και άλλες εδώ έτσι.

Glorr, υποσχέσου ότι δεν θα σκέφτεσαι όλη την ώρα το β' επιπέδου!!!!! Σκέψου καλύτερα την επιδρομή που θα κάνεις στην αγορά μετά!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα! μετά από άλλη μία επίσκεψη στο ΙΚΕΑ, να 'μαι!!! Επιτέλους πήρα την αλλαξιέρα που ήθελα, η οποία απ' ότι φαίνεται μοσχοπουλάει γιατί στο τσάκ την πρόλαβα. Πήρα φυσικά και άλλα πράγματα....

Να συγχαρούμε το baba για την άριστη Β' επιπέδου. Τι εννοείς όταν λές συναυλίες; Και για τα κιλά μην ανησυχείς τόσο πολύ... 8 η συζυγος +5 εσύ=13.... ε, μαζί θα γεννήσετε :P:p:p Και επίσης σε καλοσωρίζουμε στο club των 1+1 διδύμων, απ' ότι βλέπεις είμαστε και άλλες εδώ έτσι.

Glorr, υποσχέσου ότι δεν θα σκέφτεσαι όλη την ώρα το β' επιπέδου!!!!! Σκέψου καλύτερα την επιδρομή που θα κάνεις στην αγορά μετά!!!!!!

Γεια. Τι κάνεις Twins? Εντάξει σταματάω να το σκέφτομαι. Μην με αποπαίρνεις το κοριτσάκι, θα κλαίω, κλαψ κλαψ. Χα χα χα χα χα........

Πάλι επιδρομη στο ΙΚΕΑ έκανες? Το ξεσήκωσες? :rolleyes:

Βρε βρε! ψώνια ακούω!! Εγώ σήμερα πήγα μέχρι το mothercare να δω τίποτα σε ρούχο, γιατι δεν μου κάνει τίποτα! Μου άρεσε ένα παντελονάκι, στυλ στρατιωτικό. 70 eyro, αλλά δεν είχε το νούμερο μου. Πάντως δεν είναι και φτηνά τα ρούχα εκγυμοσύνης! Δεν ήταν και τίποτα τρελό το παντελόνι!

Βρε βρε! ψώνια ακούω!! Εγώ σήμερα πήγα μέχρι το mothercare να δω τίποτα σε ρούχο, γιατι δεν μου κάνει τίποτα! Μου άρεσε ένα παντελονάκι, στυλ στρατιωτικό. 70 eyro, αλλά δεν είχε το νούμερο μου. Πάντως δεν είναι και φτηνά τα ρούχα εκγυμοσύνης! Δεν ήταν και τίποτα τρελό το παντελόνι!

Γειααααα. Από ψώνια πάντως εγώ ένα παντελόνι τζην που είχα πάρει από το ΛΗΤΩ (60ευρώ ) το έχω βολευτεί πάρα πάρα πολύ. Έχει πολύ ωραία εφαρμογή. Πάντως γενικώς είναι τσιμπημένες οι τιμές σε όλα αυτά τα εγκυμοσύνης. :rolleyes:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια (δίότι είσαστε και μικρότερες) :P

Τα οικονομικότερα ρούχα εγκυμοσύνης 9και δεν μοιάζουν με σακιά) τα έχω βρει στο Η&Μ. Και είναι και πολύ άνετα.

Σήμερα ψωνίσαμε κατωσέντονα, πετσετάκια, την αλλαξιέρα φυσικά και δυστυχώς μετά επεκτάθηκα στο να πάρω και πράγματα του νοικοκυριού :P

Επίσης, όλη μέρα ασχολούμαι με το σχολιασμό του πολυνομοσχέδιου και θα μου ανέβει η πίεση στο 100!!!!! :twisted: Τώρα θυμώνω με τον εαυτό μου...

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Τα οικονομικότερα ρούχα εγκυμοσύνης 9και δεν μοιάζουν με σακιά) τα έχω βρει στο Η&Μ. Και είναι και πολύ άνετα.

Σήμερα ψωνίσαμε κατωσέντονα, πετσετάκια, την αλλαξιέρα φυσικά και δυστυχώς μετά επεκτάθηκα στο να πάρω και πράγματα του νοικοκυριού :P

Επίσης, όλη μέρα ασχολούμαι με το σχολιασμό του πολυνομοσχέδιου και θα μου ανέβει η πίεση στο 100!!!!! :twisted: Τώρα θυμώνω με τον εαυτό μου...

Αστα! Ας ελπίζουμε να πιέση η ΟΛΜΕ, να αλλάξουν πράγματα... Άκου 3 χρόνια ο νεοδιόριστος?? πάνε καλα???

Εγώ παιδεύομαι με την εργασία...Ανοιξα το site και βλέπω οδηγίες!! Αχ τι θα κάνω με αυτό!!!

Τwins του πότε είσαι???

Να σου πω την αλήθεια εγώ δεν έχω ψωνίσει ρούχα εγκυμοσύνης. Μόνο το τζινάκι που σας έιπα. Όλα τα άλλα είναι κανονικά σε μεγαλύτερα νούμερα. Χι χι χι χι χι...........

Και ποιος σου ειπε ότι είμαστε μικρότερες κυρία μου? Ε?:cool:

Έχει πολλά σημεια το πολυνόμοσχέδιο που με εκνευρίζουν... αποφασίσαμε όμως να μη μας πάρει απο κάτω και να πείσουμε τα παιδάκια μας να μην ακολουθήσουν τη δουλειά μας. Αν βέβαια μας αφήσουν να λεγόμαστε και οικογένεια γιατί αλλού θα υπηρετώ εγώ, αλλού θα είναι ο σύζυξ και κάπου στη μέση τα παιδιά...

Είμαι 32 και μεγαλώνω! Και απο τότε που κάνω δίαιτα δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό:P:p

Εχτες το βράδυ, ο μπεμπούλης μου έριξε κάτι κλωτσίτσες όταν κοιμόμουν... και μέχρι τώρα είχα συνηθίσει το αριστερό μέρος της κοιλιάς να κλωτσάει, αυτός ήταν πιο ήρεμος. Χτες τι τον έπιασε, δεν μπορώ να καταλάβω.......

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Έχει πολλά σημεια το πολυνόμοσχέδιο που με εκνευρίζουν... αποφασίσαμε όμως να μη μας πάρει απο κάτω και να πείσουμε τα παιδάκια μας να μην ακολουθήσουν τη δουλειά μας. Αν βέβαια μας αφήσουν να λεγόμαστε και οικογένεια γιατί αλλού θα υπηρετώ εγώ, αλλού θα είναι ο σύζυξ και κάπου στη μέση τα παιδιά...

Είμαι 32 και μεγαλώνω! Και απο τότε που κάνω δίαιτα δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό:P:p

Εχτες το βράδυ, ο μπεμπούλης μου έριξε κάτι κλωτσίτσες όταν κοιμόμουν... και μέχρι τώρα είχα συνηθίσει το αριστερό μέρος της κοιλιάς να κλωτσάει, αυτός ήταν πιο ήρεμος. Χτες τι τον έπιασε, δεν μπορώ να καταλάβω.......

Από κλωτσιές άλλο τίποτα. Εμένα σήμερα ο κύριος με ξύπνησε με τρεις δυνατές στις έξι το πρωί. Είδες που η δίαιτα΄έχει αποτέλεσμα? ΆΝτε που αγχωνόσουν. Μια χαρά θα τα πας...

Διαφημίσεις

Εμένα ο ήταν ήσυχος όμως ως τώρα, δεν ξέρω τι τον έπιασε... μήπως τσακώθηκε με την αδερφή του που ειναι σβουρίτσα;;;;;;;;:P

Τι εννοείς όταν λες ότι δεν έχεις πάρει ρούχα εγκυμοσύνης;;;; Σου χωράνε ακόμα τα παλιά;;;;;;:eek: Μπράβο!!!!! Εμένα μόνο κάτι πυτζαμάκια και νυχτικά μου κάνουν μόνο από την παλιά ζωή μου.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Εμένα ο ήταν ήσυχος όμως ως τώρα, δεν ξέρω τι τον έπιασε... μήπως τσακώθηκε με την αδερφή του που ειναι σβουρίτσα;;;;;;;;:P

Τι εννοείς όταν λες ότι δεν έχεις πάρει ρούχα εγκυμοσύνης;;;; Σου χωράνε ακόμα τα παλιά;;;;;;:eek: Μπράβο!!!!! Εμένα μόνο κάτι πυτζαμάκια και νυχτικά μου κάνουν μόνο από την παλιά ζωή μου.

Δεν αγόρασα ρούχα εγκυμοσύνης όχι. Αγόρασα κανονικά σε μεγαλύτερο νούμερο . Αυτό εννοώ. Όχι και να μου κάνουν τα παλιά. Είπαμε βρε...............:rolleyes:

Αααααα... γιατί ένιωσα ξαφνικά πάρα πολυ χοντρή!!!!!! Αλήθεια αυτά τα ρούχα τι θα τα κάνουμε μετά; Ρώτησα κάτι κοπέλες και μία μου είπε ότι τα έβαζε ότι πήγαινε για σκί και μιά άλλη όταν ήταν σε αγροτικές δουλειές το χειμώνα!!!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διδυμομανούλες γεια σας..

Ειμαι μια καινουργια μαμα με διδυμα...αλλα μαλλον δεν τα καταφέρνω τοσο καλα..τα βραδια προσπαθω να την βγαζω μονη μου μια που αντρας μου δουλευει σε δυσκολη δουλεια και θελω να ξεκουραζεται και καποιες φορες λειπει...επισης καποιες φορες μενω μονη ολη μερα..αλλα ειναι σκετη τρελλα με δυο μωρα να εχουν κολικους και να κλαινε και τα δυο μαζι..δεν ξερω την να κανω..χτες που ημουν μονη 3 με 4 ωρες κλαιγανε μαζι απο τους πονους και καποια στιγμη αρχισα να κλαιω και γω απο τα νευρα μου απο την απελπισια μου πως θα τα καταφερω , Κλαιγανε αρκετα ελπίζω να μην παθαίνουν τίποτα απο το πολύ κλάμμα...

Μου φαίνεται τοσο δυσκολο αυτην την στιγμη ολο αυτο!και ειναι μολις 1 μηνων...θέε μου...ποτε θα περάσει??

Τι αέρια είναι αυτά?μερικές φορές τις πιο πολλες μυριίζουν πάρα πολυ...είναι φυσιολογικό?Σας παρακαλώ εάν τα περνάτε αυτα ας μου στείλει κάποιος συμβουλες..

Σας ευχαριστω πολυ

κανουργια διδυμομανουλα που τα παιξε...

μαρουλίτα μου καλώς ηρθες στην παρεα!!Κατ'αρχην να σου ζησουν τα μπεμπάκια και κατα δευτερον μην λές οτι δεν τα καταφερνεις.Το περναω και γω αυτο με το κλαμα αλλα προσπαθω να κρατησω την ψυχραιμια μου για να μην τους μεταδιδω την ταραχη μου.Το καταλαβαινουν τα μωρα.Οταν ρωτησα τον παιδιατρο τι μπορω να κανω οταν κλαινε μου ειπε αγκαλιτσα και βολτες.Και οταν τον ρωτησα "και αμα κλαινε και τα δυο μαζι και ειμαι μονη μου?"τοτε μου λεει θα τα αφησεις να κλαινε.Δεν παθαινουν τιποτα

ωχ γκρινιαζουν η συνεχεια αργοτερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...