Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Καλημέρα, κοριτσάκια μου και μικρά νινάκια μας!!!

Πώς ξυπνήσατε σήμερα;

Εμείς ωραία, λίγο νωρίς βέβαια, διότι θα ανέβαινε η φαρμακοποιός που μένει από κάτω να μου πάρει την πίεση, αλλά κατά τα άλλα ωραία. Τα αγόρια μου ήταν ήσυχα απόψε και κοιμηθήκαμε ωραία!!! :)

Εσείς;

Witch, πώς πάμε σήμερα; Να τη σπρώξουμε τη μέρα, σε παρακαλώ!!!

Jasminaki, κράτα γερά!!! Όλα είναι στο χέρι σου, κοριτσάκι μου! Εσύ είσαι η μαμά, εσύ ξέρεις καλύτερα απ' όλους! Μόνο μην έχεις άγχος, γιατί για όλα υπάρχει λύση. Να σκέφτεσαι πάντα τη χειρότερη περίπτωση, για να βάζεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Ποιά είναι η χειρότερη περίπτωση; Να μην τους θηλάσεις όσο θα ήθελες. Εντάξει, δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου, για να το πω ωμά!!! Ωστόσο, πιστεύω ότι, αφού το θέλεις τόσο πολύ, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, άρα, όλα θα πάνε καλά!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ωραία δροσούλα σήμερα, όμως, ε; Εγώ κατέβηκα για την πίεση και έφερα και τα σχετικά μαζί (λάπτοπ, περιοδικά κλπ), γιατί σκέφτομαι μήπως μείνω και μετά το πρωινό, να μαγειρέψω κάτι απλό και να ανέβω πολύ αργότερα!!! Το βαρέθηκα και το υπνοδωμάτιο...

Επίσης, σκεφτόμουν ότι δεν έχουμε καθόλου δύο κοριτσάκια στην παρέα!!! Ή αγόρια, ή αγόρι - κορίτσι!!! Απίστευτο;

rPPrp3.png

καλημερα σου!οντως δεν πολυπαιζει το δυο κοριτσακια.μονο καποια κοπελα που εχει ηδη γεννησει νομιζω εχει δυο κοριτσια.

εγω ελπιζω να την βγαλω καθαρη και σημερα!

ενταξει ηταν η πιεση?

age.png

Έχω και ένα συνταρακτικό νέο!!!

Ζυγίστηκα το πρωί, για να πω στον γιατρό μου τα κιλά (δεν ζυγίστηκα χθες, επειδή είχα 2-3 μέρες να πάω τουαλέτα - περίεργο, αλλά συνέβη - και φοβόμουν ότι θα χαλάσει η διάθεσή μου, αν έβλεπα κανέναν... δυσάρεστο αριθμό!). Λοιπόν, ενώ πριν ένα μήνα ήμουν +13 και υπολόγιζα ότι τώρα έχω πάει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ +15 με +16, η ζυγαριά με άφησε άφωνη... Είμαι +14,5!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ούτε καν +15!!!! Λέτε να είναι το αλάτι, που κόψαμε; Δεν ξέρω αν στο ενδιάμεσο είχα πάρει κι άλλο και χάθηκε στο μεταξύ, πάντως από το πρωί έχω ενθουσιαστεί, γιατί την έτρεμα την ώρα που θα ζυγιζόμουν!!!

Τρεις εβδομάδες τώρα, που έκανα κορτιζόνες, δεν έχουμε βάλει αλάτι στην κατσαρόλα μας. Βέβαια, τις τελευταίες μέρες, βάζω λίγη φέτα στη σαλάτα, αλλά αλάτι καθόλου!!!!

Γιούπι, ΑΛΑΤΙ ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΣ!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

εγω εχω 2 κοριτσακια!

Αααα, να σου ζήσουν, κουκλίτσα μου!!!!

Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου μαζί! Ήσουν εδώ ως μέλλουσα;

Εννοούσα από όσες περιμένουμε τώρα ή μόλις γέννησαν!!!!

rPPrp3.png

Αααα, να σου ζήσουν, κουκλίτσα μου!!!!

Δεν έχουμε μιλήσει καθόλου μαζί! Ήσουν εδώ ως μέλλουσα;

Εννοούσα από όσες περιμένουμε τώρα ή μόλις γέννησαν!!!!

οχι....σας βρηκα αφου γεννησα....αλλα το φορουμ το διαβαζω χρονια...απο τον γιο μου ακομα....

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα σου!οντως δεν πολυπαιζει το δυο κοριτσακια.μονο καποια κοπελα που εχει ηδη γεννησει νομιζω εχει δυο κοριτσια.

εγω ελπιζω να την βγαλω καθαρη και σημερα!

ενταξει ηταν η πιεση?

Ναι, καλή ήταν και χθες βράδυ και σήμερα. 12 με 6,6 το βράδυ και 11,6 με 6,6 σήμερα. Απλώς σήμερα είχα πολύ λίγους σφυγμούς, μόνο 66. Συνήθως κυμαίνομαι από 92 (το συχνότερο) έως 88.

Εσύ όλα εντάξει;

Κρατήσου, μια χαρά καθαρή θα τη βγάλεις!!!!!!!!!!! Κάτσε φρόνιμα στο ωραίο σου κρεβάτι, κάθε μέρα είναι κέρδος, μην τα ξαναλέμε!!!!!

rPPrp3.png

εγω εχω 2 κοριτσακια!

καλα θυμομουν οτι καπου ειδα 2 κοριτσακια!

εφακη μακαρι να ακουσεις αυτο που θες!

παω να ξαναξαπλωσω μηπως και γλιτωσω την προφητεια του αντρα μου!

age.png

Διαφημίσεις

agorakia μια χαρα και κιλα και πιεση!μπραβο!ειδες το ατιμο το αλατι τι κανει.και σκεψου οτι δεν εισαι και δραστηρια οπως ησουν πριν.

ζυγιστηκα κι εγω να δω τι παιζει τωρα που μου το θυμισες!+11,5.καπου εχασα μισο κιλο.αν το δεις πουθενα!χα!

εμενα οι σφυγμοι βαρανε κοκκινο με τα χαπια.135!

age.png

Efaki, η Παναγία κοντά σου! Ό,τι κι αν γίνει να είναι για το καλό σας και, κυρίως, γερό ή γερά (!) μωρά!!! Αυτό έχει σημασία!!! Να μπεις να μας τα πεις αμέσωωωωωως!

Anastasie, είσαι χρόνια εδώ, λοιπόν!

Τα κοριτσάκια σου τα βλέπω στη φωτό σου! Είναι κουκλάκια όλα σου τα νινάκια!

rPPrp3.png

Efaki, η Παναγία κοντά σου! Ό,τι κι αν γίνει να είναι για το καλό σας και, κυρίως, γερό ή γερά (!) μωρά!!! Αυτό έχει σημασία!!! Να μπεις να μας τα πεις αμέσωωωωωως!

Anastasie, είσαι χρόνια εδώ, λοιπόν!

Τα κοριτσάκια σου τα βλέπω στη φωτό σου! Είναι κουκλάκια όλα σου τα νινάκια!

ευχαριστω πολυ θα σας ενημερωσω μολις γυρισω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...