Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

δεν θα σταματησεις να βαζεις στο στηθος εστω και τον εναν γιατι οντως με το θηλαστρο θα σταματησει.Μπορεις ομως να κανεις αυτο που σου λεω.Αφου φανε θα τα αδειασεις μετα και θα το αποθηκευεις?εχεις πιεσει το στηθος σου?τρεχει γαλα?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κουκλίτσες μου, τι κάνετε;

Εγώ εξαφανίστηκα λιγάκι, αλλά ήρθαν δύο φίλες να με δουν, επειδή θα φύγουν διακοπές εκ περιτροπής και φοβούνται μην και δεν με προλάβουν (επιστρέφουν τέλη Αυγούστου, πάνω στην ώρα δηλαδή :) )

Jasminaki, επειδή βλέπω ότι σε απασχολεί, όπως όλες μας, ο θηλασμός, σου στέλνω ένα πμ!

rPPrp3.png

Olgaki, νύσταξα! Τα κοίμησες τα μπεμπέ σου;

Η witch πού είναι άραγε; Ψιλοξαφνικά δεν έφυγε;

Πάω κι εγώ να την πέσω φίλες και φίλοι, ήταν μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις και εντάσεις. Τα μάτια μου κλείνουν τόσο γλυκά!

Καλόν ύπνο και όνειρα όμορφα σε όλες και σε όλα τα μπεμπουλίδια. Τα λέμε το πρωί, φιλάκια!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

δεν θα σταματησεις να βαζεις στο στηθος εστω και τον εναν γιατι οντως με το θηλαστρο θα σταματησει.Μπορεις ομως να κανεις αυτο που σου λεω.Αφου φανε θα τα αδειασεις μετα και θα το αποθηκευεις?εχεις πιεσει το στηθος σου?τρεχει γαλα?

Ναι βγάζει όταν το πιέζω! Όταν λες να το αδειάσω, εννοείς με το θήλαστρο? Μα αν όμως ισχύει ότι θα σταματήσει το γάλα???

Και τελικά παλεύω να κρατήσω τον θηλασμό με νύχια και με δόντια και έρχονται και μου κάνουν την ψυχολογία σκατά (με συγχωρήτε για την έκφραση) και θα μου κοπεί το γάλα στην τελική και μετά από τα νεύρα μου δεν θα θέλω να δω άνθρωπο!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Με λένε κακιά και παράξενη επειδή τους λέω να μην πιάνουν χωρίς λόγο τα μωρά, επειδή τους λέω να προσέχουν θέματα υγιεινής και τέτοια. Πριν λίγο έφυγε η μάνα μου στεναχωρημένη ότι της μίλησα άσχημα...δεν ξέρω λέει εγώ από μωρά? εσύ θα μου πεις τι πρέπει να προσέχω???

Εγώ τι να πώ δλδ που είμαι μόνη μου όλη μέρα και τα μωρά να τα πιάνει να κλαίνε και τα δύο μαζί και εγώ να κλαίω μαζί τους και να απελπίζομαι (της στιγμής βέβαια) και δεν πάω τουαλέτα για να μην τα αφήσω μόνα, που δεν τρώω ή τρώω γρήγορα γρήγορα γιατί πρέπει να τα ξαναταίσω, που στεναχωριέμαι που βλέπω το παιδί μου να υποφέρει με τους κολικούς, που ξενυχτάω και σχεδόν δεν κοιμάμαι....

Σε όλα αυτά είμαι μόνη μου! Μόνη τα περνάω..για να έρθει πχ η μάνα μου επίσκεψη 5 λεπτά και να πιάσει αγκαλιά το μωρό και επειδή την ρώτησα αν άλλαξε ρούχα που έρχεται απ' έξω για να πιάσει το μωρό, τσαντίστηκε λέει, στεναχωρέθηκε.... :(:(:(:(

Κι εμένα ποιός με σκέφτεται??? Που είμαι και λεχώνα και θηλάζω και δεν πρέπει να μου κοπεί το γάλα και που περνάει η ψυχολογία μου στα μωρά????

Συγνώμη που τα λέω και ξεσπάω αλλά...:(:(:(:(:(:(:(:(

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Ναι βγάζει όταν το πιέζω! Όταν λες να το αδειάσω, εννοείς με το θήλαστρο? Μα αν όμως ισχύει ότι θα σταματήσει το γάλα???

Και τελικά παλεύω να κρατήσω τον θηλασμό με νύχια και με δόντια και έρχονται και μου κάνουν την ψυχολογία σκατά (με συγχωρήτε για την έκφραση) και θα μου κοπεί το γάλα στην τελική και μετά από τα νεύρα μου δεν θα θέλω να δω άνθρωπο!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Με λένε κακιά και παράξενη επειδή τους λέω να μην πιάνουν χωρίς λόγο τα μωρά, επειδή τους λέω να προσέχουν θέματα υγιεινής και τέτοια. Πριν λίγο έφυγε η μάνα μου στεναχωρημένη ότι της μίλησα άσχημα...δεν ξέρω λέει εγώ από μωρά? εσύ θα μου πεις τι πρέπει να προσέχω???

Εγώ τι να πώ δλδ που είμαι μόνη μου όλη μέρα και τα μωρά να τα πιάνει να κλαίνε και τα δύο μαζί και εγώ να κλαίω μαζί τους και να απελπίζομαι (της στιγμής βέβαια) και δεν πάω τουαλέτα για να μην τα αφήσω μόνα, που δεν τρώω ή τρώω γρήγορα γρήγορα γιατί πρέπει να τα ξαναταίσω, που στεναχωριέμαι που βλέπω το παιδί μου να υποφέρει με τους κολικούς, που ξενυχτάω και σχεδόν δεν κοιμάμαι....

Σε όλα αυτά είμαι μόνη μου! Μόνη τα περνάω..για να έρθει πχ η μάνα μου επίσκεψη 5 λεπτά και να πιάσει αγκαλιά το μωρό και επειδή την ρώτησα αν άλλαξε ρούχα που έρχεται απ' έξω για να πιάσει το μωρό, τσαντίστηκε λέει, στεναχωρέθηκε.... :(:(:(:(

Κι εμένα ποιός με σκέφτεται??? Που είμαι και λεχώνα και θηλάζω και δεν πρέπει να μου κοπεί το γάλα και που περνάει η ψυχολογία μου στα μωρά????

Συγνώμη που τα λέω και ξεσπάω αλλά...:(:(:(:(:(:(:(:(

Γεια, καταρχήν. Τα πέρασα αυτά που λες, στην αρχή... Η συμβουλή μου είναι, να δείξεις εσύ κατανόηση τη μαμά... Αν και εσύ έχεις το δίκιο... Γιατί; Γιατί αν στραβώσει η μαμά, θα χάσεις και εσύ και τα παιδιά... Αύριο-μεθαύριο, που δεν θα είναι τόσο ζόρικα τα πράγματα, θα έχεις ανάγκη να αφήσεις κάπου τα παιδιά για να ξεσκάσεις. Και καλύτερα να είναι με τη γιαγιά τους, και ας μην σε ακούει απόλυτα παρά στον οποιονδήποτε άλλον - που πάλι δεν θα ξέρεις αν θα σε ακούει απόλυτα.

Αυτό με τα πλυμένα ρούχα δεν ξέρω αν ισχύει... Ο παιδίατρος τι λέει; Αν το έχει πει ο παιδίατρος, αυτό θα λες στη μαμά και στους υπόλοιπους. Το πολύ πολύ, δώσε της εσύ μια καθαρή μπλούζα, να βάζει από πάνω, όπως στο επισκεπτήριο της ΜΕΝΝ :|.

Άσε, και η δικιά μου δεν έκανε λίγα. Ερχόταν να βοηθήσει με τα νεογέννητα και μου έφερνε και άλλο εγγονάκι, το οποίο πήγαινε παιδικό και είχε μύξες... Και το οποίο δεν υπήρχε άμεση ανάγκη να το προσέχει εκείνη, έτσι γούσταρε... Κόλλησαν τα δικά μου, αλλά ευτυχώς δεν έκαναν πυρετό... Αλλιώς θα είχαμε νοσοκομεία με νεογέννητα δίδυμα... Αλλά και η δική μου "ήξερε καλύτερα" :roll: Ωστόσο, αν γύριζα το χρόνο πίσω, θα έδινα λίγο τόπο στην οργή, γιατί αναγκάστηκα να στηριχτώ σε ξένη γυναίκα που... έκανε λαδιές. Και δεν νοιαζόταν επί της ουσίας τα παιδιά.

καλημερα σας!

(((jasmini))) υπομονη κοριτσακι μου... οι πρωτες μερες ειναι δυσκολες αλλα θα περασουν γρηγορα...τοσο που δεν θα το καταλαβεις...

λοιπον δωσε στην μαμα μπλουζα να βαλει ή τυλιξε ελαφρα τα μωρα με μια πανα... ( εγω παντως να σου πω την αληθεια τον πρωτο μηνα τα ειχα συνεχεια στην κρεβατοκαμαρα και οποιος ηθελε να τα δει πηγενε τα εβλεπε απο την πορτα και εφευγε...) και εγω δεν ειχα καθολου βοηθεια και σε καταλαβαινω αλλα απο την αλλη καλυτερα ετσι γιατι εκανα οτι ηθελα εγω με τα παιδακια μου....καλυτερα να σε λενε κακια και παραξενη παρα να τρεχεις σε κανα νοσοκομειο αν αρρωστησουν....

τωρα για το οτι κλαινε και τα δυο μαζι πρεπει να συμβιβαστεις και μαυτη την ιδεα καθοτι θα συμβει αρκετες φορες απο εδω και περα.... οταν πεινανε και τα δυο ή προσπαθεις να τα βαλεις και τα δυο μαζι στο στηθος ή αν σε δυσκολευει μπορεις να κουνας ελαφρα το ενα στο ρηλαξ... ή ισως αν παιρνει πιπιλα να το εχεις διπλα σου και να του την δινεις....(εμενα επειδη δεν εδωσα πιπιλα εκανα αυτο με το ρηλαξ...επιανε παντα..) δεν αξιζει να κλαις κοπελα μου... σκεψου το λιγο πιο ψυχραιμα... με το κλαμα δεν βγαινει τπτ.....για τον θηλασμο επειδη σε βλεπω οτι δυσκολευεσαι το μονο κολπο ειναι να τα βαζεις οσο πιο συχνα γινεται στο στηθος και να αποφευγεις το συμπληρωμα....ο πρωτος μηνας θα ειναι δυσκολος αλλα μετα τα πραγματα στρωνουν.....

φιλακια πολλα και οτι χρειαστεις εδω ειμαι!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μου έχουν πει ότι η χρήση του θήλαστρου σταματάει σιγά σιγά την γαλουχία. Μήπως αυτό δεν ισχύει για τα νοσοκομειακά? Για αυτό φοβάμαι να το χρησιμοποιήσω... λέω ας μην είναι αυτό η αιτία και μετά στεναχωριέμαι που το χρησιμοποίησα.:|:neutral:

δεν ισχυει για το νοσοκομειακο θηλαστρο αλλα για τα πιο μικρα... μεχρι να εδραιωθει η γαλουχια μονο το νοσοκομειακο ειναι καταλληλο....μην φοβασαι λοιπον να το χρησιμοποιησεις.... εδω στο φορουμ εχουμε πολλες περιπτωσεις κοριτσιων που αντλουσαν και αντλουν μονο! πχ η katerina24 η οποια αντλουσε για τον γιο της 17 μηνες!!!!! αν θυμαμαι καλα....

μπορεις μετα τον θηλασμο να αντλεις λιγο γαλατακι για να το εχεις για ωρα αναγκης, για οταν κλαινε και τα δυο ή να δινεις αυτο σαν συμπληρωμα αντι για ξενο....

αν θες βοηθεια για τον θηλασμο ειναι καποιες ερωτησεις που πρεπει να απαντησεις για να σε βοηθησουν τα κοριτσια στο τοπικ του θηλασμου... απαντησε τα και ολα θα πανε καλα...

δες εδω..

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=40795

tqj2p3.png vvtJp3.png

καλημερα σας!πως ειστε?

εχθες το βραδυ χωρισα το κρεββατι στα δυο με μια κορδελα!πως καναμε στο θρανιο με τον διπλανο μας?ετσι.εεεε δεν παει αλλο!και μολις περναει την κορδελα τρωει η κλωτσια η μπουφλα!

age.png

αφηστε το αλλο!καθε πρωι πριν φυγει για τη δουλεια με ρωταει:θα γεννησεις σημερα?

σημερα λοιπον αφου με ρωτησε και του ειπα οχι μου ειπε οτι αυτος πιστευει οτι στις εντεκα θα σπασουν τα νερα και θα τον παρω τηλεφωνο να ερθει.αν γινει τιποτα τετοιο θα τον σκισω τον σαββατογεννημενο!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...