Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

σαββατο θα γεννησω λεμεεεεε.κι αν γεννησω νωριτερα θα φταιει η μανα μου και ο αντρας μου που με εβαλαν να φτιαξω αυτη τη παλιοβαλιτσα!

χαχα!!ο γιατρός σου το ξέρει οτι θα γεννήσεις σαββάτο? συνήθως δεν προτιμούν το σαββατοκύριακο, φοβάμαι ότι θα σε προγραμματίσει για καθημερινή.

twins ναι τρελλή προπόνηση αλλά φοβάμαι καμία σχέση!! αλλά το πρωϊ που με ξύπνησε στις 6, 7,8,9..έλιωσα στο γέλιο. Το σκυλάκι της jas το έχει στο προφίλ και νομίζω είναι τσόου τσόου. Ο πυρετός πέρασε σ'ημερα? κάνει να θηλάζεις αν έχεις?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

31 Ιουλίου... γιορτάζουν ο Άγιος Ευδόκιμος (!) και ο άγιος Ιωσηφ. Μόλις σου βρήκα τα ονόματα, με κάνεις νονά;:P

εγω να σε κανω νονα,αλλα θα χρειαστουμε και ενα ονομα για κοριτσακι!!!Ιωσηφινα?!και θα τη φωναζουμε Φινα?!:tongue:

σας εχω πει οτι στον υπνο μου το αγορι το ελεγαν Τυρναβο?!

ασε που ολο βλεπω οτι κανω δυο αγορια!

age.png

Διαφημίσεις

Nunu, ναι δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωσε οι μαστίτιδες δεν είναι μεταδοτικές και ούτε παίρνω φάρμακα (ένα panadol μόνο). Το μόνο πρόβλημα, καθώς μου είχε πει ο ντόκτορ είναι ότι όταν έχεις πυρετό και μέχρι να σου πέσει καλό είναι να μην τα κρατάς. Το θέμα είναι μάλλον πρακτικό... γιατί μπορεί να σου πέσουν.

Το πουλάκι είναι καλή προθέρμανση πάντως. Σου εύχομαι να γελάς τόσο πολύ και με τα παιδάκια:P

Witch, ξέρω ότι θέλεις να είναι σαββατογεννημένα. Ο Ευδόκιμος και η Φίνα λοιπόν. Αλλά Τύρναβο; Τσιπουράκια πίνατε το βράδυ καλή μου και είδες τέτοιο όνειρο;:P

Αυτό πάντως το όνειρο με τα δύο αγόρια το έβλεπα και εγώ. Μετά ξύπναγα αγχωμένη και αναρρωτιόμουν τι θα τα κάνω τόσα ροζ φορμάκια. Πάντως, για να μην αγχώνεσαι, η μαγουλού δεν μοιάζει καθόλου με αγόρι και ούτε η κόρη σου θα μοιάζει. οπότε το όνειρο δεν είναι καθόλου προφητικό!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

nunu δεν θα εχει επιλογη ο γιατρος γιατι θα σπασουν τα νερα το σαββατο!

καταλαβαινετε ποσο ηλιθια θα φαινομαι αν γεννησω αλλη μερα!!!!

όχι μην ανησυχείς, το κλείσαμε.....θα γεννήσεις Σαββατο!!

Αλήθεια ονοματάκια έχετε σκεφτεί??

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

τσακαλι εισαι twins!απο το τσιπουρο πρεπει να μου ηρθε το ονομα γιατι ο καλος μου παιρνει τσιπουρο τυρναβου!

τα ονοματα μαλλον θα ειναι απο τον πεθερο μου και τη μαμα μου.Ιωαννης και Αγγελικη.τι να το κανω το Ιωαννης που βρισκω τοσο μα τοσο κοινο το Γιαννης.και το Ιωαννης ολοκληρο μαλλον δεν ακουγεται πολυ καλο!το Αγγελικη εχει επιλογες και μπορει να μεινει και ολοκληρο.

κι οσο για το ποιος θα βαφτισει ποιο,ελπιζω ο κουμπαρος μας να θελει το αγορακι γιατι ειναι ακομα στα αζητητα!σε αντιθεση με την αδερφη του που την εχουν ζητησει 4.

age.png

Καλημέρα, κουκλίτσες μου, και καλή εβδομάδα!!!

Πώς πάμε; Δεκάδες θέματα, βλέπω, και έχω άποψη (μην χάσω...)! Αχ, από πού ν' αρχίσω;;;

Α, έρχεται βροχή εδώ στο Χαλάνδρι. Έχει σκοτεινιάσει και μυρίζει βρεγμένο, άρα κάπου εδώ κοντά βρέχει ήδη!!!!

rPPrp3.png

Λοιπόόόόν, τα παίρνω από την αρχή:

Το πρωί είχαμε γιατρό. Πάμε καλά, οι εξετάσεις καλές, αρνείται να του πω ότι γεννάω πριν τα τέλη Αυγούστου!!! Λίγη πιεσούλα βρήκαμε, αλλά όχι σπουδαία πράγματα, να την παρακολουθώ όμως καλού κακού για μια εβδομάδα!

Τώρα, αν χάνομαι ξαφνικά λίγο πριν το μεσημέρι, είναι γιατί εκείνη την ώρα με πιάνει μια υπνηλία παράξενη, πράγμα που δεν μου συνέβαινε ούτε τους πρώτους μήνες!!! Εκεί που είμαι (αχ, έκλεισε μια πόρτα απ' τον αέρα και πετάχτηκα... και τα έχω στενοχωρήσει και λίγο σήμερα τα νινάκια μου με κάτι βλακείες...) στο κρεβάτι και γράφω-διαβάζω, ξαφνικά αποκοιμιέμαι! Άλλο και τούτο! Οπότε, μην ανησυχείτε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Συνήθως μας είσαι πρωϊνή εσύ!!που γύρναγες λοιπόν??Ολα καλά?

Εμείς για τα ονόματα τον γιόκα θα τον βγάλουμε Κωνσταντίνο (και ελπίζω να το φωνάζουμε ολόκληρο) είναι το όνομα του πεθερού μου τον οποίο και δεν έχω γνωρίσει αλλά όλοι λένε ότι ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Όσο για την κόρη έχω το ελεύθερο γιατί οι γονείς μου δεν έχουν θέμα το να βγεί το όνομα τους και γω πάντα ήθελα κάτι διαφορετικό. Το τελευταίο που τριγυρνά στο μυαλό μου είναι το Ναυσικά.

Από θέμα κουμπάρων τσακωνόμαστε γιατί έγω θέλω να βάλω τις 2 κολλητές μου να τα βαφτίσουν, γιατί μας παντρέψαν οι δυο κολητοί του συζύγου, αλλά δεν το δέχεται. Οι φίλες μου λείπαν όταν παντρεύτηκα Βερολίνο και Μοζαμβίκη. Μπορώ να βάλω τρεις κουμπάρους για δυο μωρά???

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Witchaki, νομίζω είμαστε κοντά στον τοκετό, κρατήσου λίγο ακόμη!!! Κρεβάτι, αυστηρά, και τίποτε άλλο. Υπομονή, να γυρίσετε σπίτι και οι 4!!! Καλά που δεν το λέγαν το παιδί Ελασσώνα!!! :):):):) Επίσης, κι εγώ από την πρώτη μέρα βλέπω στα όνειρά μου ότι γεννάω ένα αγόρι και ένα κορίτσι! Μέχρι και προχθές αυτό είδα... Μυστήριο!

Jasmini, εγώ σας το έχω ξαναπεί. Μέχρι να αρχίσουν εμβόλια, μόνο τα αδέλφια μας και οι γονείς μας θα μπουν στο σπίτι. Όποιος βιάζεται, να έρθει μαιευτήριο. Καλά, γιατί δεν την ρώταγες, αφού κανείς γιατρός δεν ξέρει τίποτα, αυτή γιατί πήγε σε γιατρό, για να γεννήσει; Γιατί, φαντάζομαι, δεν γέννησε στο σπίτι της, αφού δεν τους επιστεύεται... Πες τα να ξεσπάσεις, κουκλίτσα μου. Εγώ στο θράσος και στην αγένεια απαντάω με τον ίδιο τρόπο. Αδιαφορώ για το πώς θα με χαρακτηρίσουν!!!

Twins, πέρασε ο πυρετός, κοριτσάκι;

Maraki, μήπως έχει δίκιο η Olga; Εντάξει, άνθρωποι είμαστε, κάτι θα τύχει, αλλά κι ο δόκτωρ πρέπει να τα προσέχει αυτά. Εμένα με πήρε χθες βράδυ τηλέφωνο, επειδή του έτυχε χειρουργείο για σήμερα, να μου πει να πάμε λίγο νωρίτερα, ώστε να μην χάσουμε από τον χρόνο της συζήτησής μας...

rPPrp3.png

Συνήθως μας είσαι πρωϊνή εσύ!!που γύρναγες λοιπόν??Ολα καλά?

Εμείς για τα ονόματα τον γιόκα θα τον βγάλουμε Κωνσταντίνο (και ελπίζω να το φωνάζουμε ολόκληρο) είναι το όνομα του πεθερού μου τον οποίο και δεν έχω γνωρίσει αλλά όλοι λένε ότι ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Όσο για την κόρη έχω το ελεύθερο γιατί οι γονείς μου δεν έχουν θέμα το να βγεί το όνομα τους και γω πάντα ήθελα κάτι διαφορετικό. Το τελευταίο που τριγυρνά στο μυαλό μου είναι το Ναυσικά.

Από θέμα κουμπάρων τσακωνόμαστε γιατί έγω θέλω να βάλω τις 2 κολλητές μου να τα βαφτίσουν, γιατί μας παντρέψαν οι δυο κολητοί του συζύγου, αλλά δεν το δέχεται. Οι φίλες μου λείπαν όταν παντρεύτηκα Βερολίνο και Μοζαμβίκη. Μπορώ να βάλω τρεις κουμπάρους για δυο μωρά???

Αμέ, γιατί όχι; Κι εγώ, τη μικρή μου βαφτιστήρα, κόρη της φίλης μου, την βάφτισα μαζί με την άλλη φίλη μας!!! (στην Τήνο, μεγάλη η Χάρη Της, ωραία βάφτιση!!!) Βάλε τις δύο φίλες σου για το ένα μωρό και τους κουμπάρους για το άλλο.

rPPrp3.png

nunu μπορεις να βαλεις οσους θες για το καθε παιδι!εμεις βαφτισαμε 4 ξαδερφια μια ξαδερφουλα μας που ειναι η πιο μικρουλα στο σοι.ωραιο το Ναυσικα και το Κωνσταντινος να το κρατησεις ολοκληρο!

Agorakia δηλαδη ο ντοκτορ ευελπιστει να φτασεις τις 38 αν καταλαβα καλα?μακαρι!ηταν πολυ τσιμπημενη η πιεση?

age.png

Ανέβηκα πριν με τις προμήθειές μου (δύο ροδακινάκια, πολύ παγωμένο νερό στην κανάτα και ένα ποτήρι χυμό). Μόλις έφτασα ωραία ωραία επάνω και πήγα να τα ακουμπήσω σε μια συρταριέρα, έκανε μια πλαφ το ποτήρι και όλος ο χυμός χύθηκε παντού... :(:(:( Τα μάζεψα και δεν ξανακατέβηκα να βάλω άλλο... :( :( :(

Επίσης, ρώτησα και τον γιατρό για τη σκάλα. Δύο φορές την ημέρα είναι μια χαρά, είπε. Πρωινό και μαγείρεμα-μεσημεριανό.

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...