Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλημερα Witchaki μου, μιλησες με το γιατρο σου τι σου

ειπε? Μακαρι να πανε ολα καλα και να αντεξεις κανα δυο εβδομαδουλες ακομη! Αυτοι οι πονοι ειναι δειγμα για τοκετο ή μονη σου το λες?Η γνωμη μου ειναι να παρεις το γιατρο σου να σου δωσει εκεινος οδηγιες! Περιμενω νεα σου, φιλια πολλα!:D

ο γιατρος μου ειπε οτι το πολυ σε μια εβδομαδα γενναω επειδη εφυγε το βυσμα απο τον τραχηλο!!!αυτο ισχυει απλα ακουγεται πολυ περιεργο σαν λεξη!τωρα για τους πονους τι να σου πω.δεν ειναι παντως σε συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα.αλλα ετσι κι αλλιως ακομα και να γεννησω πλεον ειναι αναμενομενο απο μερα σε μερα.

age.png

Καλημέρα κορίτσια! Και ναι τελικά κοιμήθηκα κατά τις 6 το πρωί μέχρι τις 7 όπου ξαναξυπνήσαμε για μαμ!

Witchaki ετοιμάσου γιατί αυτό το έως και μια εβδομάδα, μπορεί να σημαίνει και σήμερα, αύριο, μεθαύριο! Πάντως μια χαρά σε βρίσκω αφού αύριο κλείνεις και τις 36 εβδομάδες και μπαίνεις 37η!!! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα!!

Πάντως αυτό που είπε η Giota μου έκανε εντύπωση, ότι ναι μεν μπήκε προγραμματισμένα αλλά έτυχε να έχει και διαστολή! Κι εγώ όταν μπήκα να γεννήσω είχα συσπάσεις συχνές και πόνους και έλεγα και να μην με έβαζε ο γιατρός σήμερα, θα έμπαινα όπωσδήποτε! Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο τυχαία η ημέρα που επιλέγουν? Μήπως ξέρουν πότε πραγματικά είναι η ώρα να έρθουν τα μπεμπέ (εκτός απροόπτου φυσικά)?

RKdwp3.png

Γιωτουλαμου τα εχουμε πει τηλεφωνικώς αντε να βρειτε τους ρυθμούς σας για να τα λέμε πιο συχνα!

jasminiμου και εγω αναγκαστικά δέχτηκα 2-3 ατομα πολυ στενα αλλα κανενας δεν τόλμησε ουτε το χερι να απλωσει.Ο παιδιατρος ηταν κατηγορηματικός."τα μωρα ειναι πολυ μικρα,οχι επισκεψεις μεχρι τα πρωτα εμβολια.Και οσοι ερθουν απο μακρια και δεν αγγιζουν μεχρι να τελειωσει η αποστειρωση"

Να εισαι λίγο πιο σκληρη και μην σε νιαζει μην παρεξηγηθείς.Η ασφάλεια των μωρων μονο μας απασχολεί!

Μαρακιμου αν θυμαμαι καλα ειναι δευτερη αναβολή ετσι?:?

sorry αν σε βαζω σε σκέψεις αλλο το θεωρώ απαράδεκτο εκ μερους της:twisted:

Φρόσωμου εχω βαρεθει να πεταω φρουτα.Τι κανεις με την αποθηκευση των αλεσμένων.Παιρνω και βιολογικα τρομάρα μου

nunukaαμα χορτασουν τα μωρακια θα σταματησουν να τρωνε.Και αμα ξαναπεινασουν θα κλαινε.Μην σε αγχωνει αυτο.Για να επιτυχεις αποκλειστικο θηλασμο θα πρεπει καθε φορα που θα ζητουν γαλα να τα βαζεις στο στηθος.Το συμπληρωμα δεν κανει.

Και αυτο που λεει και η Φροσω.Το να τρωνε τα χερακια τους δεν σημαινει οτι πεινάνε

Συμπεθεραπου εισαι μαρή?

nufidioπως ειναι τα μπεμπεκακια?Ξεπερασε την λοίμωξη το αντρακι?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα jasminaki και olgaki.φανταζομαι οτι οι γιατροι εκτιμουν την κατασταση γι αυτο ισως πεφτουν μεσα.

οντως μπορει να σημαινει και σημερα αυριο κτλ!η μαμα μου και ο αντρας μου με εβαλαν να φτιαξω τη βαλιτσα μου εχθες με το ζορι!και σκεψου οτι αυτο ξεκινησε την παρασκευη αν θυμαμαι καλα!αχ τι να κανω να κρατησω μεχρι το σαββατο?!ξανα κατακορυφο?!:tongue:

age.png

Γιωτουλαμου τα εχουμε πει τηλεφωνικώς αντε να βρειτε τους ρυθμούς σας για να τα λέμε πιο συχνα!

jasminiμου και εγω αναγκαστικά δέχτηκα 2-3 ατομα πολυ στενα αλλα κανενας δεν τόλμησε ουτε το χερι να απλωσει.Ο παιδιατρος ηταν κατηγορηματικός."τα μωρα ειναι πολυ μικρα,οχι επισκεψεις μεχρι τα πρωτα εμβολια.Και οσοι ερθουν απο μακρια και δεν αγγιζουν μεχρι να τελειωσει η αποστειρωση"

Να εισαι λίγο πιο σκληρη και μην σε νιαζει μην παρεξηγηθείς.Η ασφάλεια των μωρων μονο μας απασχολεί!

Μαρακιμου αν θυμαμαι καλα ειναι δευτερη αναβολή ετσι?:?

sorry αν σε βαζω σε σκέψεις αλλο το θεωρώ απαράδεκτο εκ μερους της:twisted:

Φρόσωμου εχω βαρεθει να πεταω φρουτα.Τι κανεις με την αποθηκευση των αλεσμένων.Παιρνω και βιολογικα τρομάρα μου

nunukaαμα χορτασουν τα μωρακια θα σταματησουν να τρωνε.Και αμα ξαναπεινασουν θα κλαινε.Μην σε αγχωνει αυτο.Για να επιτυχεις αποκλειστικο θηλασμο θα πρεπει καθε φορα που θα ζητουν γαλα να τα βαζεις στο στηθος.Το συμπληρωμα δεν κανει.

Και αυτο που λεει και η Φροσω.Το να τρωνε τα χερακια τους δεν σημαινει οτι πεινάνε

Συμπεθεραπου εισαι μαρή?

nufidioπως ειναι τα μπεμπεκακια?Ξεπερασε την λοίμωξη το αντρακι?

Μα βρε Όλγα μου, να πεις ότι ντρεπόμουν να μιλήσω... ίσα ίσα που δεν κάνω άλλη δουλειά απ' το να λέω σε όλους ότι τα μωρά δεν θέλω και δεν επιτρέπεται να τα αγγίζουν, δεν επιτρέπονται επισκέψεις από παιδιά και τέτοια! Κάποιοι ρε γαμώτο δεν καταλαβαίνουν, είναι λες και μπαίνει από το ένα αυτί και βγαίνει από το άλλο. Το τι έλεγα εχθές, άλλο πράγμα αλλά αναισθησία! Τι να κάνω??? να τους κυνηγήσω με το σκουπόξυλο? Δεν μπορείς να φανταστείς τι νεύρα είχα εχθές!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!

Σήμερα πάλι επιτροπή κλπ!!γκρρρρρ

Από χτες έχω νέο μέλος στην παρέα, ένα μικρό μικρό πουλάκι μου το έφερε η αδερφή μου για baby siting το μάζεψε από ένα πάρκο είχε πέσει από τη φωλιά του, το γέλιο είναι ότι μου κάνει μαθήματα. Δηλαδή, το ταϊσα χτες που ξάπλωσα στις 1-2 και από το πρωϊ στις 6 με ξυπνά ανα μιια ώρα για φαγητό!!Μα δεν είναι κωμικοτραγικό????:D:D

witchoula υπομονή λίγες μερούλες να κλείσεις και αυτήν την εβδομάδα και μετά είσαι ελεύθερη!! Ακου εκεί σου έφυγε το βύσμα!!χαχαχαχα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα jasminaki και olgaki.φανταζομαι οτι οι γιατροι εκτιμουν την κατασταση γι αυτο ισως πεφτουν μεσα.

οντως μπορει να σημαινει και σημερα αυριο κτλ!η μαμα μου και ο αντρας μου με εβαλαν να φτιαξω τη βαλιτσα μου εχθες με το ζορι!και σκεψου οτι αυτο ξεκινησε την παρασκευη αν θυμαμαι καλα!αχ τι να κανω να κρατησω μεχρι το σαββατο?!ξανα κατακορυφο?!:tongue:

Καλά βρε τρελό, ακόμα τη βαλίτσα τώρα την ετοίμασες και μετά από παρακάλια? Τι περιμένεις??? Να σε πιάσουν μήπως οι πόνοι και να ψάχνεις να βρεις τι πρέπει να βάλεις μέσα και μην ξεχάσεις κάτι??? :roll:

RKdwp3.png

Καλά βρε τρελό, ακόμα τη βαλίτσα τώρα την ετοίμασες και μετά από παρακάλια? Τι περιμένεις??? Να σε πιάσουν μήπως οι πόνοι και να ψάχνεις να βρεις τι πρέπει να βάλεις μέσα και μην ξεχάσεις κάτι??? :roll:

αφου τα βασικα που θα επαιρνα τα ηξερααααα.....:(κι αυτοι λυσσαξανε γιατι ειναι φοβιτσιαρηδες!

age.png

Καλησπέρα!

Τελειώσαμε άλλο ένα τάισμα...

Εχτες το βράδυ με έπιασε πάλι ένας πυρετός... τουρτούριζα σαν τον εσκιμώο... άντε πάλι τα ίδια. Λοιπόν, έχω παρατηρήσει τι μου το κάνει και οι πιο έμπειρες πείτε μου αν κάνω λαθος:

Στο άγχος μου να κατεβάσω γάλα, άρχισα πάλι να πίνω της παλιοταμπλέτες μαγιάς. Μετά από 2 μέρες (όπως και την άλλη φορά) νιώθω το στήθος να πονάει, χωρίς όμως να κατεβάζει περισσότερο γάλα. Και ξαφνικά μας επισκέπτεται και ο πυρετος. Θα πιάσω να τα πετάξω. Οσο γάλα κατεβάσω κατέβασα και δεν θα αγχώνομαι... ουφ!

Witch καιρό είχαμε να ακούσουμε για γεννητούρια!!!! έχεις ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποια μέρα.

Όλγα θα το δοκιμάσω το infacolic αν ξαναπαρουσιαστεί (που θα ξαναπαρουσιασεί). Προς το παρόν μας έχει πιάσει οξεία πεινα. Αυτό με το δάγκωμα στα χεράκια, συμφωνώ ότι απαραίτητα δεν σημαίνει ότι πεινάνε. Αν όμως δαγκώνουν εμάς, αυτό τι σημαίνει;:P

Μαράκι, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ, αλλά έχω διαβάσει την περιπέτειά σου... ο αντρουλης σου πως είναι τώρα;

Nunu, βλέπω κάνεις προπόνηση ε;

Froso, αν deiw το μήνυμα μου, (σου έχω στείλει και πμ εδώ ή στο parents.gr, δεν θυμάμαι), θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για το 9μηνό. thanks

Jasmini, χτες αφήσαμε τη συζήτηση στη μέση... να ναι καλά ο πυρετός. Και εγώ θα ήθελα πολλά να γράψω. Ειδικά τον πρώτο καιρό φόρτωνα με τους συγγενείς πολύ. Είχα τόσα πολλά να πω που θα γέμιζα σελίδες... ας όψεται το γεγονός ότι το φόρουμ είναι ανοιχτό στον οποιονδήποτε και μπορει να διαβάσει τα λεγόμενά μας.... για φαντάσου κάποια στιγμή να διαβάσουν τα γραφόμενα οι κουνιάδες/ συννυφάδες/ πεθερές!!!!!

Άσχετο... η Jasmini (η σκυλίτσα) είναι τσόου- τσόου;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...