Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Να μαι:D

Εχτές κάναμε τη μεγάλη ολονυχτία... τι ήταν και αυτό πάλι... κλάμα κλάμα και κολικοί... μόνο στην αγκαλιά ησύχαζαν. Πάλι πόνους έχω σήμερα και δεν ξέρω από τι είναι!

Τέλος πάντων, ελπίζουμε να καλυτερεύσουν!!!

Giota, σιδερένια και καλή ανατροφή!

Στη nunu, που εισέπραξε πέντε όχι, για να παρηγορηθεί που δεν θα πάει Κρήτη, κάνε κλικ εδώ http://www.cretanbeaches.com/

Στο nufaki καλό κουράγιο με τις αντλησεις...και φιλιά στα σκιουράκια.

Σήμερα λοιπόν έχουμε επέτειο... διετία κλείσαμε!!!! ωωω τι μακριά που μου φαίνονται όλα!:eek:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλώς το Giotaki μας!!! Τι κάνουν οι άντρες σου? Όλα καλά φαντάζομαι αφού φεύγοντας πήρες και τα μωράκια σου μαζί!!! Να σας ζήσουν και πάλι και καλή ανάρρωση να έχεις!!

Τι κάνετε βρε κορίτσια? Πού είστε όλες σήμερα? Εμείς είχαμε επισκέψεις σήμερα από 2 μάλιστα οικογένειες! Ξεκίνησαν οι επισκέψεις στις 2.30μμ και έφυγαν πια στις 8.00μμ. Αυτό σήμαινε ότι χάσαμε τα ωράρια ταίσματος και με πιάσαν τα νεύρα μου!! Η μιά συννυφάδα μου που ήρθε, έφερε και τα παιδιά της και όλη την ώρα φώναζα..έξω, έξω! Επίσης, ενώ ο ένας μου έκανε πόση ώρα να κοιμηθεί, μόλις κατάφερα και τον κοίμησα, ήρθε και τον ταρακουνούσε και έλεγε...ξύπνα, ξύπνα να σε σηκώσω. Και τις έλεγα..άστον μην τον ξυπνήσεις αλλά αυτή στον κόσμο της. :evil: :evil: :evil: :evil:Και μετά ξεκίνησε... φέρτον να τον κάνω εγώ να ρευτεί που ξέρω.. φέρτον να τον ταίσω εγώ, φέρτον να τον αλλάξω, να τος που ξυπνάω επειδή ήρθε η θεία του (άλλη έννοια δεν είχε το μωρό..) !! γρρρρρρρ μου ερχόταν να την πνίξω!!!!! :evil: :evil: :evil:

Ααα και το άλλο..μου λέει πρέπει να κάνεις πάνω κάτω το πουλάκι τους. Και της λέω, ο παιδίατρος είπε ρητά ότι απαγορεύεται και αυτό γίνεται πολύ αργότερα και από τον παιδίατρο και μου απαντάει αυτή..σιγά, τι ξέρουν οι παιδίατροι, τίποτα, εγώ θα στα πω που έκανα 3 παιδιά και ξέρω!! :evil: Ναι, και αυτοί τσάμπα σπούδαζαν τόσα χρόνια!

Sorry αν σας ζάλισα αλλά κάπου έπρεπε να τα πω!

RKdwp3.png

Πες τα βρε jas!!!! Μα καλά για καλό ήρθαν ή για κακό;;;;

Μη μου πεις ότι έλεγαν και "φτου - φτου" πάνω στην κούνια!:evil:

Αν τις ταρακουνούσαν αυτές την ώρα που κοιμόταν τι θα έλεγαν;:evil::evil::evil:

Πόσο με εκνευρίζουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι παιδίατροι!!!! Ρώτα τους αν κόβουν τουλάχιστον απόδειξη... αλλιώς θα τους κυνηγήσει το ΣΔΟΕ!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πες τα βρε jas!!!! Μα καλά για καλό ήρθαν ή για κακό;;;;

Μη μου πεις ότι έλεγαν και "φτου - φτου" πάνω στην κούνια!:evil:

Αν τις ταρακουνούσαν αυτές την ώρα που κοιμόταν τι θα έλεγαν;:evil::evil::evil:

Πόσο με εκνευρίζουν αυτοί που νομίζουν ότι είναι παιδίατροι!!!! Ρώτα τους αν κόβουν τουλάχιστον απόδειξη... αλλιώς θα τους κυνηγήσει το ΣΔΟΕ!:P

Άσε βρε twins μου, δεν ξέρεις τι νεύρα είχα! Της λέω πρέπει να ταίσω το μωρό και μου λέει.. όχι, θα το ταίσω εγώ!!! Της λέω θα το θηλασω και μου λέει, αστο δεν πειράζει θα το ταίσω εγώ με μπιμπερό! ΌΧΙ λέω, θα θηλάσω πρώτα το μωρό! :evil:

Και καλά αυτοί που δεν τους την λες κατάμουτρα, αλλά εγώ, της έλεγα μη και μη και αυτή τα δικά της! Τι να πω?? Σεληνιάστηκε??? Τι την έπιασε???

Φτου-φτου δεν έκανε, αυτά τα κάνει η πεθερά μου και θα τα ακούσει και αυτή καμιά ώρα!

Εδώ δεν αφήνω την μάνα μου να φροντίζει τα μωρά. Μόνο η μαμά τους λέω θα τα φροντίζει!!!! :mad::mad::mad::mad: Μου λέει η συννυφάδα μου.. να αφήνεις και άλλους να τα φροντίζουν και της λέω.. με το ζόρι δεν γίνεται! ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!

Τελικά δεν μου πέρασαν ακόμα τα νεύρα ε?? :confused::confused::confused:

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Α, και όποτε έλεγα.. "ο παιδίατρος είπε.. "μου έλεγε... "τι τους ακούς, αυτοί δεν ξέρουν τίποτα, όλο βλακείες λένε και αυτοί και οι γυναικολόγοι"!!

Συγνώμη κυρά μου, δεν ξέρω αν εσύ είχες πέσει σε μαλ...ες, εγώ τους εμπιστεύομαι τους γιατρούς μου και μόνο αυτούς ακούω!!!! Α και τις φίλες μου από το φόρουμ :) :) :)

Λοιπόν, τελείωσα εδώ γιατί σας ζάλισα! :tongue:

RKdwp3.png

Μπράβο frosobal, χαράς το κουράγιο σου!! Ηρωίδα είσαι!! Αν τα καταφέρνετε και το θέλετε, γιατί όχι, με το καλό!!! Έχεις βοήθεια ή τα βγάζεις πέρα μόνη σου?

Αλήθεια, μιας και καταφερες τον αποκλειστικό θηλασμό (η Όλγα έταξε δώρο έκπληξη :) ) δώσε μας καμιά συμβουλή που το παλεύουμε!!!

Βοήθεια από τον άνδρα μου και λίγο από τη μάνα μου.

Καλά μια σκέψη είναι. Απλά μεγαλώνουν τα δίδυμα και δεν προλάβαμε να τα χαρούμε σαν μωράκια.

Συμβουλή; Τί θες να με ρωτήσεις;

Ακολούθησε το ένστικτό σου και το κλάμμα των μωρών.

Μην δίνεις ξένο. Απόφυγέ το. Και ειδικά συμπλήρωμα.

Τα μωρά κλάινε και για άλλους λόους εκτός από την πέινα.

Μπορεί να τα βάζεις στο στήθος και να το αρπάζουν αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που μπορεί να θέλουν είναι να έχουν επαφή μαζί συο και να νιώθουν ασφάλεια.

Ε λοιπόν αυτό το μπιμπερό δεν το κάνει.

Βοήθεια από τον άνδρα μου και λίγο από τη μάνα μου.

Καλά μια σκέψη είναι. Απλά μεγαλώνουν τα δίδυμα και δεν προλάβαμε να τα χαρούμε σαν μωράκια.

Συμβουλή; Τί θες να με ρωτήσεις;

Ακολούθησε το ένστικτό σου και το κλάμμα των μωρών.

Μην δίνεις ξένο. Απόφυγέ το. Και ειδικά συμπλήρωμα.

Τα μωρά κλάινε και για άλλους λόους εκτός από την πέινα.

Μπορεί να τα βάζεις στο στήθος και να το αρπάζουν αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που μπορεί να θέλουν είναι να έχουν επαφή μαζί συο και να νιώθουν ασφάλεια.

Ε λοιπόν αυτό το μπιμπερό δεν το κάνει.

Ξέρεις κάτι, μπορεί να κάθονται για ώρα στο στήθος και να τρώνε και μετά αφού έχουν κουραστεί πια κάθονται ήσυχα και μετά από λίγο.. χέρια στο στόμα και πιπίλισμα που σημαίνει ότι πεινάνε!!

Και τι έκανες όταν τάιζες το ένα και το άλλο ξυπνούσε και ούρλιαζε από την πείνα? Χρόνος σου έμενε να κοιμηθείς ή όχι?

RKdwp3.png

Χαχααα τα χεράκια στο στόμα κι οταν γλύφουν τις μπουνίτσες τους σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένα. :D όχι ότι πεινάνε.

Η πείνα συνοδεύεται με κλάμα.

Από τότε που έμεινα έγκυος στον πρώτο μου γιο από τότε έχω να κοιμηθώ όλη τη νύχτα σερί. Είμαι συνηθισμένη.

Όταν ξύπναγαν και οι 2 ο άνδρας μου απασχολούσε τον έναν με πιπίλα, ή είχα βγάλει γάλα και είχαμε το γεύμα του έτοιμο. Ο μικρός μου ειδικά θήλαζε πολύ γρήγορα. 5 λεπτά και το στήθος άδειαζε. Η μικρή μου ρουφήχτρα....:lol:

jas εγώ φοβάμαι ότι θα είμαι πολύ αγενής και θα με πιάσει καμιά υστερία. Επισκέψεις μόνο πρώτου βαθμού συγγένεια είτε θέλουν είτε οχι, το σπίτι θα ανοίξει για τους παραέξω μετά του τριμήνου μη σου πώ εξαμήνου. Εγώ γιατί δε πάω στα ξένα σπίτια να πιάνω τα βρέφη τους? δηλαδή η κοινή λογική ότι χρειάζονται καθαρό και οικείο περιβάλλον δεν υπάρχει? Τα σκέφτομαι από τώρα και νευριάζω, θα έρθει η ώρα και θα είμαι το ανέκδοτο με το γρύλλο!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Χαχααα τα χεράκια στο στόμα κι οταν γλύφουν τις μπουνίτσες τους σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένα. :D όχι ότι πεινάνε.

Η πείνα συνοδεύεται με κλάμα.

Από τότε που έμεινα έγκυος στον πρώτο μου γιο από τότε έχω να κοιμηθώ όλη τη νύχτα σερί. Είμαι συνηθισμένη.

Όταν ξύπναγαν και οι 2 ο άνδρας μου απασχολούσε τον έναν με πιπίλα, ή είχα βγάλει γάλα και είχαμε το γεύμα του έτοιμο. Ο μικρός μου ειδικά θήλαζε πολύ γρήγορα. 5 λεπτά και το στήθος άδειαζε. Η μικρή μου ρουφήχτρα....:lol:

Πως καταλαβαίνεις ότι έχουν χορτάσει? Βλέπω οι κοπέλες που προσπαθούν τώρα, τα θηλάζουν και μετά δίνουν και συμπλήρωμα. Το δικό μας θα φτάνει?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Νυστάζωωωωωωωω!!!!!

Μόλις τάισα τον ένα μπεμπούλη και τώρα θα ξυπνήσει και ο άλλος για τάισμα! Που σημαίνει κανένα 45λεπτο και μου μένει κανένα μισάωρο να κοιμηθώ μέχρι το επόμενο τάισμα!

Νυστάζωωωωωωωωωωωωωω!!!

Twins, που είσαι να μου κάνεις συμπαράσταση????

RKdwp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου, καμια πρωινη σημερα? Καλα οι νεες

μανουλες ξενυχτησαν παλι με τα μπεμπουλια τους, οι υπολοιπες

κρατανε δυναμεις ? Εγω ειμαι απο τις 7 για το μεγαλο ραντεβου αλλα ανεβληθη για Τεταρτη(κατι ετυχε στη γιατρο μου). Αντε υπομονη παλι μεχρι Τεταρτη! Καλη εβδομαδα σε ολες μας κοριτσακια μου!

καλημερα!τι κανετε?

αχ βρε maraki κι αλλη αναβολη!υπομονη!

εμενα μου εφυγε το βυσμα!χα χα!δεν ακουγεται πολυ αστειο?!ειχα παλι εχθες 2 φορες αυτη τη βλεννα οποτε το πολυ σε μια εβδομαδα θα εχω γεννησει.

σημερα εχω πονους περιοδου πολυ εντονους και πονανε και τα ποδια μου!ειναι λες και μολις αδιαθετησα.

age.png

καλημερα!τι κανετε?

αχ βρε maraki κι αλλη αναβολη!υπομονη!

εμενα μου εφυγε το βυσμα!χα χα!δεν ακουγεται πολυ αστειο?!ειχα παλι εχθες 2 φορες αυτη τη βλεννα οποτε το πολυ σε μια εβδομαδα θα εχω γεννησει.

σημερα εχω πονους περιοδου πολυ εντονους και πονανε και τα ποδια μου!ειναι λες και μολις αδιαθετησα.

Καλημερα Witchaki μου, μιλησες με το γιατρο σου τι σου

ειπε? Μακαρι να πανε ολα καλα και να αντεξεις κανα δυο εβδομαδουλες ακομη! Αυτοι οι πονοι ειναι δειγμα για τοκετο ή μονη σου το λες?Η γνωμη μου ειναι να παρεις το γιατρο σου να σου δωσει εκεινος οδηγιες! Περιμενω νεα σου, φιλια πολλα!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...