Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

α,ωραια! να διαβασω κ καμια οδηγια...it s all greek to me!

προς το παρον το θηλαστρο το αποστειρωνω σε μια ειδικη σακουλιτσα της medela που μπαινει μικροκυματα.

παντως jas κ συ μια χαρα τα πας με το ταισμα...κ αποδειξη το βαρος που πηραν!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

το μεγα ερωτημα βεβαια στο θηλασμο ειναι το πως ξερεις ποσο τρωνε. κ μαλιστα 2μωρα, αρα καποιο μπορει να πιει περισσοτερο...

εγω πχ τωρα βλεπω οτι αρμεγω 50-80ml γαλα καθε φορα. οποτε υποθετω οτι πινουν αυτο κ υπολογιζω τι συμπληρωμα χρειαζονται?

αχ βαχ!!!!!!!

33E7p2.png

Τα δικά μου, τρώνε κανένα 20λεπτο-25λεπτο από το στήθος και φτιάχνω άλλα 90ml συμπλήρωμα και όσο φάνε! Άλλες φορές τρώνε 80ml, άλλες 50 και άλλες 20ml. Όντως δεν μπορείς να το υπολογίσεις. Πάντως το σίγουρο είναι ότι το μικρούλι μου τρώει λιγότερο γιατί τρώει πολύ από το συμπλήρωμα! Ο άλλος μπορεί να φάει μόνο το μητρικό, κατά τη διάρκεια της μέρας κυρίως και καθόλου συμπλήρωμα.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

μπερδεγουει!!

αλλα ολα καλα πανε, κ τα μωρακια με τον ενα η τον αλλο τροπο νηστικα δε μενουν!!!!

υπαρχει κ το κλαμα αλλωστε κ αν πεινανε, εχουν τροπο να το πουν!!

το αλλο που μου κανει εντυπωση τοσο με σενα οσο κ μετην twins ειναι οτι γρηγορα εξοικειωθηκατε με τη φροντιδα των μωρων!! ολα οσα φανταζουν δυσκολα , εσεις γρηγορα τα καταφερατε κ χωρις γκρινιες....ευγε!!!!!!!!

33E7p2.png

μπερδεγουει!!

αλλα ολα καλα πανε, κ τα μωρακια με τον ενα η τον αλλο τροπο νηστικα δε μενουν!!!!

υπαρχει κ το κλαμα αλλωστε κ αν πεινανε, εχουν τροπο να το πουν!!

το αλλο που μου κανει εντυπωση τοσο με σενα οσο κ μετην twins ειναι οτι γρηγορα εξοικειωθηκατε με τη φροντιδα των μωρων!! ολα οσα φανταζουν δυσκολα , εσεις γρηγορα τα καταφερατε κ χωρις γκρινιες....ευγε!!!!!!!!

Για κάθε κατάσταση πρέπει να βρεις τρόπο να προσαρμοστείς γρήγορα ώστε να αντέξεις!!! Είναι λίγο δύσκολα, δεν λέω αλλά έχω και τον χρόνο μου πολλές φορές και λειτουργεί προφανώς και το μητρικό ένστικτο γιατί ειδικά εγώ δεν τα πήγαινα ποτέ ιδιαίτερα καλά με τα μωρά! Στα δικά σου όμως ξέρεις τι να κάνεις, πώς να λειτουργήσεις! Θα δεις κι εσύ που θα τα πας το ίδιο καλά! Θέληση θέλει και θετική ενέργεια!

RKdwp3.png

αχ μπραβο giota γυρισατε ολοι στο σπιτακι σας?!

ξερεις τι παρατηρησα,οτι εχετε πιασει οικογενειακως με τα ονοματα σας ολες τις γιορτες!χριστουγεννα,πρωτοχρονια,πασχα,δεκαπενταυγουστο!!!

age.png

Μολις επιστρεψαμε σπιτι.Δυστυχως δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα.

Θα μπω αυριο να σας γραψω νεοτερα....πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

Καλωσήρθες, κοριτσάκι μου!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟΥΣ όλους τους άντρες σου!

Πώς είσαι;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μολις επιστρεψαμε σπιτι.Δυστυχως δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα.

Θα μπω αυριο να σας γραψω νεοτερα....πολλα φιλια σε ολες σας!!!!!

Καλώς τους!!! Να σου ζήσουν τα ζουζούνια, πάντα χαμογελαστά!!

Πως είσαι giotu, πως ήταν η διπλή εμπειρία για σένα? Πως είναι τα νινιά!!!!!!!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

αχ μπραβο giota γυρισατε ολοι στο σπιτακι σας?!

ξερεις τι παρατηρησα,οτι εχετε πιασει οικογενειακως με τα ονοματα σας ολες τις γιορτες!χριστουγεννα,πρωτοχρονια,πασχα,δεκαπενταυγουστο!!!

χαχα!! εύστοχη παρατήρηση!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Giotaki μου καλως ηρθες στο σπιτακι σου! Φανταζομαι γεμησε το

σπιτι αντρες, θα σε εχουνε στα πουπουλα βρε μια γυναικα τι αλλο θες! Αντε ξεκουρασου λιγο και θα μας πεις ολα τα νεα σου σε λιγο!

Και παλι να σου ζησουνε κοριτσαρα μου και να τα καμαρωνεις οπως ποθεις γερα και ευτυχισμενα παντα ! Φιλια!!!

Κοριτσακια σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!!!!

Σημερα λοιπον επιστρεψαμε σπιτι μας οικογενειακως.

Την Τεταρτη πηγαμε στο μαιευτηριο,ειμασταν εκει στις 08 15.

Μου εγιναν οι απαραιτητες εξετασεις κ περιμεναμε να παει 11 30 να ξεκινησει το χειρουργειο.Στο μεταξυ με πιασανε πονοι,στην αρχη δεν ηταν εντονοι,μετα ομως γινοντουσαν εντονοτεροι κ συχνοτεροι.Αν δεν πηγαινα με ραντεβου,σιγουρα θα πηγαινα με πονους.Οταν εφτασα ειχα ηδη 4 διαστολη!!!!!!

Ζητησα να μου κανουν επισκληριδιο γιατι πονουσα πολυ αλλα επρεπε να περιμενουμε απαντησεις εργαστηριακων.Τελικα μπηκα χειρουργειο στις 10 00 οπου κ μου κανανε επισκληριδιο κ στις 10 30 γεννηθηκαν τα αντρακια μου......

Ανυπομονουσα να τα ακουσω να κλαινε....Ο μεγαλος γεννηθηκε 2450 και ο μικρος 2230 οπως ηδη γνωριζετε.

Μετα την ανανηψη με ανεβασανε στο θαλαμο κ μου φερανε μονο τον μεγαλο.Ο μικρος εμεινε στην ΜΕΝΝ αλλα οχι σε θερμοκοιτιδα αλλα σε απλο κουνακι.....Βεβαια εγω δεν τον ειδα εκτος απο τη στιγμη που γεννηθηκε!!!!

Ειχα τοσα πολλα καλωδια πανω μου που δεν μπορουσα να παω να τον δω.....εστειλα τον αντρα μου την επομενη το πρωι να ρωτησει πως παει κ τον ειδε κ τον αφησανε να βγαλει φωτογραφιες...εκει τον ειδα λιγο καλυτερα....Τελικα μας τον εφεραν στο θαλαμο εκεινο το πρωινο.Εμεινε μονο ενα 24ωρο......

Δε θηλαζω,τους δινω γαλα με μπουκαλι κ τοσες μερες πινανε περιπου 50γρ ο καθε ενας.Τωρα βγηκαμε με βαρος 2380 και 2170.....

Ευτυχως επανηλθα απο την καισαρικη,την Πεμπτη θα παω να μου κοψει ο ιατρος τα ραμματα και μετα ειμαι ελευθερη να κανω οτι θελω!!!!!

Τωρα περιμενω την μαμα μου να μου φερει τον Τασο,να δουμε πως θα αντιδρασει γιατι δεν εχει ιδεα!!!!!!

Ισως χαθω παλι για λιγο μεχρι να μπουμε σε σειρα!!!!!

Πολλα φιλια σε ολες σας και αν θελετε να ρωτησετε κατι,ειμαι διαθεσιμη!!!!!!

GRJdp2.png

xefUp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...