Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλο ειναι οντως να σηκωθεις να περπατησεις γρηγορα κ στο μαιευτηριο, κ γενικα..αλλα εμενα μου συστησε κ ξεκουραση..θελει κ χρονο η μητρα να επανελθει.. επισης επειδη περπατησα την τριτη μερα (κ αυτο με μεγαλη τρομαρα, γιατι αποδειχτηκα μεγαλη κοτα..) προφανως επιβραδυνα λιγο το ''ισιωμα''......τι να πω! αλλες σηκωνονται με τη μια κ δε καταλαβαινουν τιποτα.....εγω αστα!:rolleyes:

ειναι και στον ανθρωπο και στον οργανισμο.μην ζοριζεσαι απλα προσπαθησε οταν περπατας να ισιωνεις οσο μπορεις.

age.png

γεια κ στη frosobal που θα μεινει στην ιστορια ως η διδυμομανα που θηλασε πολυ.............πολυ ομως.......κ αποκλειστικα...............!!!!!!!!!

Και θηλάζω ακόμα...

Δεν μπορώ να το κόψω ρε γαμώτο.

Διαφημίσεις

ειναι κολλημα αν το πετυχεις,ε?

εγω παντως δε βρισκω δυσαρεστη την ιστορια με το θηλαστρο...εννοω το ξυπνημα, το μισαωρο εκει κτλ...δε ξερω πως θα ναι οταν παρω τα μωρα κ προσπαθησω κανονικα..νομιζω θα μου αρεσει εμενα..αυτα δε ξερω!!

μ αρεσει η μυρωδια του γαλατος, σας το πα???

33E7p2.png

Δεν μου απαντήσατε στην ερώτηση μου....

Η κοπέλα με τα τρίδυμα, κανένα νέο;

Γέννησε η κοπελίτσα με τα τρίδυμα και όλα πήγαν καλά. Φυσικά θα μένανε σε θερμοκοιτίδες, αλλά λογικό είναι! Το είχαμε δει κάπου στις ευχές για νεογέννητα!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

α,μπραβο!! θυμαμαι οτι ειχε αλλα 2παιδακια!!! θα χρειαζονται βανακι τωρα!!

jasmini εχω βγαλει τωρα τα διαφορα απ το σετ αποστειρωσης κτλ της avent για να το καθαρισω κ ετοιμασω...

εισαι ευχαριστημενη?

33E7p2.png

Μπράβο frosobal, χαράς το κουράγιο σου!! Ηρωίδα είσαι!! Αν τα καταφέρνετε και το θέλετε, γιατί όχι, με το καλό!!! Έχεις βοήθεια ή τα βγάζεις πέρα μόνη σου?

Αλήθεια, μιας και καταφερες τον αποκλειστικό θηλασμό (η Όλγα έταξε δώρο έκπληξη :) ) δώσε μας καμιά συμβουλή που το παλεύουμε!!!

RKdwp3.png

α,μπραβο!! θυμαμαι οτι ειχε αλλα 2παιδακια!!! θα χρειαζονται βανακι τωρα!!

jasmini εχω βγαλει τωρα τα διαφορα απ το σετ αποστειρωσης κτλ της avent για να το καθαρισω κ ετοιμασω...

εισαι ευχαριστημενη?

Α ναι πολύ ευχαριστημένη!! Μου κάνει πολύ γρήγορα αποστείρωση! Χρόνος ρεκόρ! Και τώρα λέω να ξεκινήσω να χρησιμοποιώ και τον θερμαντήρα γιατί καμιά φορά παγώνει το γάλα το ξένο που ετοιμάζω, μέχρι να θηλάσω!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...