Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

καλημερα!

λοιπον πειτε με διεστραμενη, αλλα το θηλαστρο των 6 μου αρεσει..!

εχει αρχισει να ξημερωνει, ησυχια απολυτη, πουλακια , τζιτζικια, ωραια μουσικουλα χαλαρη στον best κ γω σκεφτομαι τα σκιουρακια....

χθες δεν τα ειδα. μου ειναι πολυ κουραστικη ακομη τοση πολλη ωρα εξω,ορθια, +το ψυχολογικο, κ ο δοκτωρ μου πε να πηγαινω λιγο πιο αραια στην αρχη γιατι προτεραιοτητα ειναι η αναρρωση μου..

σημερα ομως περιμενω πως κ πως! κ θα παω κ γαλατακι!

για την κοιλια nunu εμενα δεν ειναι σαν αδειο σακι η κατι τετοιο, βεβαια, δεν προλαβε να γινει κ τεραστιων διαστασεων..ουτε ραγαδες εχει.

ειμαι για την ακριβεια σαν αιθιοπακι κοκκαλιαρικο με μια πρησμενη κοιλιτσα....η σταση σωματος μου ειναι αυτη που με κανει να φαινομαι σα χαζο..τις πρηγουμενες μερες που πονουσα περισσοτερο κ προχωρουσα σκυφτη, η αδερφη μου με φωναζε γκολουμ!!!:evil::mrgreen:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου! Ειναι εδω καμια ή θα μιλαω παλι μονη μου? Κοιμοσαστε? Τωρα θα μου πεις Κυριακη ειναι λιγο χουζουρι το θελει! Εγω εχω καμια ωριτσα που σηκωθηκα και ειναι τοσο ωραια , εχει δροσουλα και μου αρεσει!

Nufi μου ελπιζω να εισαι καθοδον για τα μωρακια σου τωρα, να μου τα φιλησεις!

Οι υπολοιπες οταν ξυπνησετε δωστε σημα χαχα! Αντε καλη μας μερα!

καλημερα!τι κανετε?

nufi μου ειχε πει η μαια,οτι αν πιεζω τον εαυτο μου να περπαταω ορθια και ας με τραβαει η τομη,θα ειναι και πιο γρηγορη η αναρρωση.στο λεω επειδη διαβασα οτι περπατας σκυφτη.τωρα ξερω θα μου πεις εξω απο το χορο ολοι εχουμε αποψη,αλλα μηπως σε βοηθουσε.

age.png

Καααααααααααλημέρα, όμορφες!!!!!!

Πώς κοιμηθήκαμε; Εμείς, δόξα Τω Θεώ, ωραία. Όχι τέλεια, αλλά ποιός ψάχνει για τελειότητα τέτοιες ώρες!!!! Αν εξαιρέσεις τις (τουλάχιστον) 7 φορές, που σηκώθηκα για τουαλέτα και κάτι πονάκια και τραβήγματα κάτω, όλα καλά κι απόψε!!!

Πήρα το ωραίο μου πρωινό με την πραγματικά φανταστική μαρμελάδα κεράσι, που, σας θυμίζω, έχω φτιάξει με τα χεράκια μου,γαλατάκι και τα συναφή, εφοδιάστηκα με τα δύο μου ροδάκινα και ήρθα στο ωραίο μας κρεβατάκι! Ξάπλα μέχρι το μεσημέρι, που θα κατέβω να κάνω μοσχάρι λεμονάτο με πατατούλες στη χύτρα (ζήλεψα το χθεσινό φαγητό της Witch!!! :):):):)

Εσείς πού είστε, επιτέλους;;;;; Άντε μαζευτείτε σιγά σιγά...

Εκείνη η olga, που είναι; Ίσα που μας έβαλε χέρι και μας τρόμαξε ότι γεννάμε και χάθηκε! :):):):)

rPPrp3.png

Nufitsa, με γεια το τικεράκι!!!!!!!!!! Ωραίοοοοο!

Τι ώρα θα πας στα αστέρια σου;;;;

Nunu, ήταν ανάγκη να ανοίξεις θέμα για κατάσταση κοιλιάς after (μου βγαίνει το σκασμένο το αγγλικό από μόνο του, ασυγκράτητο είναι!!!) ? Εδώ προσπαθώ τόσες μέρες να αποκρύψω από όλες (κι από μένα, εννοείται), για να μην σας τρομάξω, ότι γέμισα κόκκινες ραγάδες δεξιά και αριστερά της κοιλιάς και σιγά σιγά επεκτείνονται και στο κέντρο, γιατί μου θύμισες αυτό που πρέπει να ξεχάσω; Δηλαδή, το πώς θα είμαι μετά!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

καλημεραααααααα!!!!!!!!! η Ολγα μετα του συζυγου της ειναι στη θαλασσα φυσικα.που αλλου?καλα κανει και φωναζει γιατι αυτη η καυμενη προσεχε πολυ και ομως γεννησε νωρις.αααααααααα δεν το ειπα αλλα θα καταλαβατε.ειμαι η μαμα!!!!!!!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημεραααααααα!!!!!!!!! η Ολγα μετα του συζυγου της ειναι στη θαλασσα φυσικα.που αλλου?καλα κανει και φωναζει γιατι αυτη η καυμενη προσεχε πολυ και ομως γεννησε νωρις.αααααααααα δεν το ειπα αλλα θα καταλαβατε.ειμαι η μαμα!!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχα, καλημέρα μαμα-Olga!

Αφού το ζεύγος έχει πάει να πάρει το μπάνιο του, δεν σχολιάζουμε μέχρι να επιστρέψει!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

γεια κ παλι απο μενα!

θα παμε απογευματακι στα σκιουρια! στο παιδων υπαρχει ελευθερο ωραριο στο επισκεπτηριο, αλλα στο νικαιας ειναι 1ωρα πρωι, 1ωρα απογευμα.

για το after της κοιλιας εγω εχω κ το διλλημα της χρησης λαστεξ. ο δοκτωρ ειπε μπορω να φοραω ενα για καμια 40αρια μερες, δια να παραμεινω μονδδδελο, αλλα εχω διαβασει οτι ετσι δε δυναμωνουν μονοι τους οι μυες της κοιλιας...

εχει κ ζεστη για λαστεξια!!!!

33E7p2.png

Να ζήσουν τα νεογέννητα μωράκια!

Και οι υπόλοιπες με το καλό.

Όλγα που είναι το τικεράκι με τα κιλά που χάνεις;;;;;;;;;;

Εμείς είχαμε πάει διακοπές. Τα ζουζουνάκια ξετρελάθηκαν με το νερό. 3 ώρες καθημερινά μέσα στη θάλασσα!

Να ρωτήσω κάτι γιατί το είχα απορία.

Δεν θυμάμαι μια κοπέλα κάθε φορά που πήγαινε στο γιατρό της έλεγε κι άλλο φύλο ότι ήταν τα μωρά. Τελικά τί ήταν;

Α όσο για την κοιλιά η δικιά μου είναι χάλια μαύρα. Ξεχειλωμένη με ραγάδες αλλά εντάξει γένησα και στις 38+ και 3.300 το κάθε μωρό τί περίμενα;

nunu εμενα ο καλος μου πηγε για μια γρηγορη βουτια να ξελαμπικαρει κ λιγο, αλλα την χαλαρη καλοκαιρινη μου διαθεση φροντιζει μουσικα ακομη ο best.

το βραδακι θα του πω να μου ετοιμασει ενα ωραιο dj set αποκλειστικα για παρτυ μου, με smoothie χωρις αλκοολ στο μπαλκονι... το αξιζω, μανα εγινα!!!

33E7p2.png

Και επιστρέφω...αφού διάβασα τα γεγραμμένα!!

nufi εγώ το γκόλουμ το συμπαθούσα πολύ!!:):) Ο γιατρός έχει δίκιο, πρέπει να αναρρώσεις, διάβαζα χτες και για το HELLP και είσαι πολύ τυχερή που σε παρακολουθούσαν τόσο στενά. Να δώσεις φιλιά στα μπεμπέ!!

Agorakia εγώ είχα ραγάδες προ εγκυμοσύνης στο πλαϊ και τώρα η κοιλια μου είναι τεραααααααστια και απορώ που θα φτάσει και που θα πάει τόσο δέρμα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!! Άσε για τις ραγάδες δεν το συζητώ, προσπαθώ να θυμάμαι να πασαλείβομαι.

Μετά θα πάμε ομαδικά για μια κοιλιοπλαστική, εξαφάνιση ραγάδων και ανόρθωση στήθους....μπορεί να μας πάρουν καλύτερη τιμή!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

καλημερα!τι κανετε?

nufi μου ειχε πει η μαια,οτι αν πιεζω τον εαυτο μου να περπαταω ορθια και ας με τραβαει η τομη,θα ειναι και πιο γρηγορη η αναρρωση.στο λεω επειδη διαβασα οτι περπατας σκυφτη.τωρα ξερω θα μου πεις εξω απο το χορο ολοι εχουμε αποψη,αλλα μηπως σε βοηθουσε.

καλο ειναι οντως να σηκωθεις να περπατησεις γρηγορα κ στο μαιευτηριο, κ γενικα..αλλα εμενα μου συστησε κ ξεκουραση..θελει κ χρονο η μητρα να επανελθει.. επισης επειδη περπατησα την τριτη μερα (κ αυτο με μεγαλη τρομαρα, γιατι αποδειχτηκα μεγαλη κοτα..) προφανως επιβραδυνα λιγο το ''ισιωμα''......τι να πω! αλλες σηκωνονται με τη μια κ δε καταλαβαινουν τιποτα.....εγω αστα!:rolleyes:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...