Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Μμμμ, μετά από μια τέλεια μερίδα αρνάκι φούρνου λεμονάτο με πατατούλες, έπεσα σαν τον ναρκωμένο βόα και κοιμήθηκα 1-1,5 ωρίτσα!!!

Επανέρχομαι, λοιπόν, λίίίίγο πιο ξεκούραστη!

Πώς πάμε εδώ; Ψηφοφορία είχαμε, βλέπω, άντε γιατί η μικρή ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα βήματά μου και να μην κάθεται φρόνιμα!!!!

Maraki, πού είσαι, βρε κοριτσάκι μου; Μας έκανες να αναρωτιόμαστε! Έλα, δύο μέρες έμειναν και ούτε!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι (Olga...), περιμένω να πέσει ο ήλιος να βγούμε και λίγο βεραντούλα, έτσι για αλλαγή σκηνικού. Βέβαια, η κοιλίτσα είναι χαμηλούτσικα, δύσκολα κάθομαι πλέον σε καρέκλα! Αλλά θα τηρήσω τις αποφάσεις μου! ΚΡΕΒΑΤΙ, να πάρουν βάρος τα μωρά μου!

Jasminaki, κι εσένα γεννήθηκαν με διαφορά βάρους, ε; Το βλέπατε και στον υπέρηχο;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εμβρυάκια και μωράκια, καλά είστε; Δεν μπαίνω και πολύ συχνά όπως θα έχετε καταλάβει αλλά είμαστε καλά. Τα μωράκια δεν τα αισθάνομαι και πολύ συχνά, σχεδόν μέρα παρά μέρα πλέον.. και κάτι που έκανα σήμερα..ξεχάστηκα και πήρα το χάπι για το σίδηρο 2 φορές.. δεν πήρα το γιατρό τηλ ντράπηκα..το έχετε πάθει ποτέ ή είμαι η μοναδική με τα μυαλά στα κάγκελα;

CrCmp2.png

1295335bgma5fa4kz.gif

Πάω βεράντα, λοιπόν, πόσο να σας περιμένω... Πού είστε όλες;;;;;;; Ακόμα δεν μου είπατε, να βάλω εκείνο το αντικουνουπικό, που έλεγα χθες;

Τωρα εδεσες, αν ζητας απο εμενα να σου πω για το αντικουνουπικο! Γενικως τον τελευταιο καιρο εχω παθει μια φοβια για οτι εχει σχεση με κρεμες σωματος προσωπου και ολων των σχετικων. Σκεφτομαι να τα αντικαταστησω ολα με φυτικα για να μην το εχω και αγχος! Τωρα αν ειναι φυτικο αφοβα μονο κι εγω εχω ενδοιασμους σε σχεση με την ημερομηνια ληξης!

Δεν ξερω αν εχει τοση ζεστη εκει παντως εδω στην πατριδα βραζει ο τοπος! Το κλιματιστικο δουλευει στο φουλ απο το πρωι, παραθυρο δε μπορεις να ανοιξεις γιατι σου ερχεται η ζεστη στο προσωπο. Ηδη απο το πολυ

κλιματιστικο αρχιζω και φτερνιζομαι! Στη βεραντα δροσουλα?:roll:

Μπραβο jasmini μου, βλεπω τους προσεχεις και τους ταιζεις καλα τους αντρες σου! :):D

Ξεκουρασου και λιγο ομως, ζητα και καμια βοηθεια (για τις δουλειες του σπιτιου μονο!) μαμα,πεθερα οποιος μπορει,

δεν ειναι ευκολο να θηλαζεις δυο μωρακια και να εχεις και ολες τις δουλιτσες πανω σου!:|

Δεν μπορώ να πω, στις δουλειές έχω βοήθεια, έρχεται μια θεία μου και μου κάνει τα πάντα και έτσι εγώ αφιερώνω χρόνο στα μωρά μου!!!

Ξαπλωμένη στο κρεβάτι (Olga...), περιμένω να πέσει ο ήλιος να βγούμε και λίγο βεραντούλα, έτσι για αλλαγή σκηνικού. Βέβαια, η κοιλίτσα είναι χαμηλούτσικα, δύσκολα κάθομαι πλέον σε καρέκλα! Αλλά θα τηρήσω τις αποφάσεις μου! ΚΡΕΒΑΤΙ, να πάρουν βάρος τα μωρά μου!

Jasminaki, κι εσένα γεννήθηκαν με διαφορά βάρους, ε; Το βλέπατε και στον υπέρηχο;

τελευταία φορά που τα είχαμε μετρήσει ηταν περίπου 2 εβδομάδες πριν γεννήσω και τα υπολογίσαμε γύρω στα 2100. Όμως επειδή τα αγγεία στην μια πλευρά της μήτρας δεν τροφοδοτούσαν καλά δεν περιμέναμε να πάρουν πολύ βάρος τα μωρά και ας έφτασα στην 38η εβδομάδα!

RKdwp3.png

αλλαξα κ τικερακι..

αν κ δεν το χω συνειδητοποιησει ακομη...

ειδα κ την τελευταια φωτο ως εγκυος στην 31ηεβδ, την 32η δεν την προλαβα, γεννουσα τα σκιουρακια!

παντως , ειναι παραξενο αλλα ηδη εχω ξεχασει πως ημουν με την κοιλουμπα....!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εμβρυάκια και μωράκια, καλά είστε; Δεν μπαίνω και πολύ συχνά όπως θα έχετε καταλάβει αλλά είμαστε καλά. Τα μωράκια δεν τα αισθάνομαι και πολύ συχνά, σχεδόν μέρα παρά μέρα πλέον.. και κάτι που έκανα σήμερα..ξεχάστηκα και πήρα το χάπι για το σίδηρο 2 φορές.. δεν πήρα το γιατρό τηλ ντράπηκα..το έχετε πάθει ποτέ ή είμαι η μοναδική με τα μυαλά στα κάγκελα;

Melenia δεν εισαι η μονη κι εγω μια μερα ξεχασα αν εβαλα τα δυο utrogestan το πρωι και ξαναεβαλα αλλο ενα! Αρα εκεινη τη μερα ή εβαλα τρια ή ενα, δυο που επρεπε παντως αποκλειεταιχαχα! Και με το φυλλικο ειχα καποιο θεμα! Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα αρκει να

μη γινεται συχνα!:tongue:

Τα υπολοιπα κοριτσακια που ειστε?

Nufi μου τι κανεις? Ειδες τα μπεμπακια σου σημερα?

Προλαβες τα ειδες αρκετα ή παλι σε εφαγαν οι δρομοι?

Λιγη υπομονη ακομη και μετα θα αρχισουν οι παιδικες φωνουλες να ακουγονται παντου χαχα!:):):):)

Ααααα, σήμερα ήταν η ΠΗΤ μου!!!! Το προσέξατε?? Τώρα το είδα!!

Jasmini μου εχω μια απορια! Αφου καμια απο τις διδυμομανουλες δε θα φτασουμε στις 40 εβδομαδες γιατι

μας τις βαζουνε σαν ΠΗΤ? Υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα

καποια να φτασει? Εμενα μου εχει ΠΗΤ 25/2. Πωπω πολυ μακρια μου φαινεται!

Jasmini μου εχω μια απορια! Αφου καμια απο τις διδυμομανουλες δε θα φτασουμε στις 40 εβδομαδες γιατι

μας τις βαζουνε σαν ΠΗΤ? Υπαρχει εστω και μια πιθανοτητα

καποια να φτασει? Εμενα μου εχει ΠΗΤ 25/2. Πωπω πολυ μακρια μου φαινεται!

Λογικά απλά για να μπορούνε να προσδιορίσουνε την ηλικία της κύησης και να ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν, εκτός συγκεκριμένων καταστάσεων!!

RKdwp3.png

Απ ότι βλέπω όλες εκτός!!

Μελένια δεν πειράζει για το σίδηρο εγώ έχω αλτσχαϊμερ της εγκυμοσύνης, δεν είσαι η μόνη. Εγώ το είχα πεί και στο γιατρό και μου είπε οκ μη μου γίνει συνήθειο μόνο.

agorakia εγώ είμαι αρνητική με τη χρήση των ληγμένων! Δες στο πίσω μέρος έχει ένα σηματάκι, ένα βαζάκι ανοιχτό και δίπλα γράφει έναν αριθμό (π.χ 12Μ). Αυτό σημαίνει ότι το χρησιμοποιείς μετά το άνοιγμα τόσους μήνες.

Γειά σου εφάκη!! Κάτι παραπάνω από εβδομάδα και θα κάνεις τον υπέρηχο ε????

nufi τέλειο το τικεράκι σου!! Ζηλεύωωωωω!!

να ρωτήσω κάτι όλες όσες γεννήσατε?? η κοιλιά σας σε τι κατάσταση βρίσκεται?? σακούλα καγκουρώ???

Αυτά και καληνυχτίζω!!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Απ ότι βλέπω όλες εκτός!!

Μελένια δεν πειράζει για το σίδηρο εγώ έχω αλτσχαϊμερ της εγκυμοσύνης, δεν είσαι η μόνη. Εγώ το είχα πεί και στο γιατρό και μου είπε οκ μη μου γίνει συνήθειο μόνο.

agorakia εγώ είμαι αρνητική με τη χρήση των ληγμένων! Δες στο πίσω μέρος έχει ένα σηματάκι, ένα βαζάκι ανοιχτό και δίπλα γράφει έναν αριθμό (π.χ 12Μ). Αυτό σημαίνει ότι το χρησιμοποιείς μετά το άνοιγμα τόσους μήνες.

Γειά σου εφάκη!! Κάτι παραπάνω από εβδομάδα και θα κάνεις τον υπέρηχο ε????

nufi τέλειο το τικεράκι σου!! Ζηλεύωωωωω!!

να ρωτήσω κάτι όλες όσες γεννήσατε?? η κοιλιά σας σε τι κατάσταση βρίσκεται?? σακούλα καγκουρώ???

Αυτά και καληνυχτίζω!!!

Ωραία ερώτηση για την κοιλιά!! χαχαχαχα

Λοιπόν, πρώτες μέρες τελείως πεσμένη και ζαρωμένη! Σιγά σιγά όμως αρχίζει και ανεβαίνει και τεντώνει!! Προς το παρών λοιπόν, για μένα, όπως τα λες...σακούλα καγκουρό!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...