Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αυτό είναι ακόμα καλύτερο... για να το μελετήσουμε και αυτό επιστημονικά... :rolleyes: Μήπως το πυτζαμάκι ήταν πολύ ζεστό; Μήπως είχε ανέβει ο θερμοστάτης του καλοριφέρ; Η μήπως είχες φάει καυτερό κεμπαμπ το βράδυ;:roll: (αυτό νομίζω ότι είναι).

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καλησπέρα (ή μάλλον καλημέρα) μετά από αρκετό διάστημα λόγω συναυλιών.

Αν και Τρίτη και 13 πήγαμε για τον β' επιπέδου μας σήμερα και ευτυχώς όλα δείχνουν super και μας έφυγε ένα μικρό άγχος που είχαμε.

Πλέον είμαστε εντελώς σίγουροι πως είναι ένα αγόρι (560 γρ) και ένα κορίτσι (507 γρ)

Υπάρχει κάποια λογική εξήγηση ότι η σύζυγος έχει βάλει 8 κιλά εως τώρα κι εγώ άλλα 5 !!!????!!!

Πητερ Παν να σου ζήσουν οι κοπελάρες σου !!!

d6vPp3.png

Καλημέρα κορίτσια...χάθηκα κι εγώ μαζί με τις άλλες διδυμομάνες...Α βρε Όλγα κράτα γερά, που θα πάει θα επιστρέψουμε..Εμείς βολτάρουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και επειδή είμαι και μόνη δεν έχω και τόσο χρόνο..αλλά σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα..Είναι σαν να παρακολουθώ μια όμορφη σειρά. Γέννησε, δεν γέννησε, πήγε για β επιπέδου, όλα καλά;...κάτι σαν...greys anatomy πόρωση..χαίρομαι που είστε όλες καλά και τα μωράκια σας μέσα ή έξω από τις κοιλιές...

Εμείς μεγαλώνουμε μέρα με την μέρα..Γελάμε συνέχεια και ναι επικοινωνούμε για τα καλά...αχ κορίτσια είναι φοβερή αυτή η ηλικία..Είμαστε 3 μηνών και 3 ημερών..Νομίζω ότι είμαστε τόσο τυχερές που έχουμε δίδυμα. Το να έχεις ένα παιδί είναι φοβερή χαρά αλλά τα 2 τρομερή ευτυχία..η κούραση σίγουρα είναι δεκαπλάσια αλλά μπροστά σε αυτά που ζεις δεν σε νοιάζει..2 διαφορετικοί χαρακτήρες μεγαλώνουν παράλληλα!!Εύχομαι σε όλες τις εγκυούλες για άλλη μία φορά Με το καλό!!να ζήσουν το όνειρο!!!

..αν και λίγο καθυστερημένα σας εκθέτω και εγώ τις απόψεις μου με κάποια θέματα που είχατε συσζητήσει...

1. Που κοιμούνται;..εγώ από την 1η εβδομάδα τα έβαλα στις κούνιες τους, στο δωμάτιό τους και εγκατέστησα κάμερα με ήχο και τα βλέπω συνέχεια..στην αρχή τα έβαλα δίπλα μου αλλά η μπέμπα δεν ήθελε να κοιμηθεί και μόνο στο δωμάτιό της ηρεμούσε!!!κουραστικά τον πρώτο μήνα αλλά μετά συνήθισα...τώρα με το που ξυπνούν το πρωί τα βάζω ρελάξ και φεύγουμε για σαλόνι και όπου έχω δουλειά..το βράδι που γυρνούν χαίρονται πολύ που μπάινουν στο κρεββάτι με κουκλάκια κ.λ.π.α!!έχω πάρει το μόμπιλε της ficher price.. μέ έσωσε...η μπέμπα τρελάινεται και νανουρίζεται...και ο μπέμπης συνέχεια γελάει και τους μιλάει...

2. ίσως είμαι η μόνη που πήρα μπρος πίσω καρότσι..τέλειο για όποια ενδιαφέρεται. βάλτε στο you tube ..duo zoom..ελαφρύ, χωράει σε όλα τα πεζοδρόμια, παίρνει πάνω όποιο καρεκλάκι αυτοκινήτου και το βάζεις όπως θές για τον ήλιο κ.λ.π.και στο αυτοκίνητο είναι πολύ μικρό γιατί τα καρεκλάκια τα χρησιμοποιείς..όποια την ενδιαφέρει να το πάρει από εξωτερικό γιατί εδω όποιος το φέρνει το έχει διπλή τιμή..

3. Σχετικά με τον ύπνο.. εγώ τα κοιμίζω ανάσκελα σύμφωνα με όλους τους ευρωπαίους πλην των ελλήνων...αν διαβάσετε στο Ίδρυμα Προστασίας Βρεφών από αιφνίδιο θάνατο στην Μεγάλη Βρετανία θα το δείτε αναλυτικά. πάντως στην αρχή τα έβαζα πλάι και νευρίαζαν και φυσικά γύριζαν με την πρώτη ευκαιρία...

4. αυτοκόλητα ...μπέιτε στην διεύθυνση www.funtosee.com και έχει υπέροχα. εμείς φτιάξαμε φάρμα...

Α και κορίτσια μην αγοράζετε μικρά ρούχα...δεν θα καταλάβετε πως μικραίνουν είτε από το πλύσιμο αλλά και πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μωράκια σας...φιλιά σε όλες σας..τα ζουζούνια ξύπνησαν πάω για θηλασμό, μπιμπερό, ξεσκάτωμα και ναι....βόλταααααααα....φιλιά

leMup2.png

Διαφημίσεις

Διδυμομανούλες γεια σας..

Ειμαι μια καινουργια μαμα με διδυμα...αλλα μαλλον δεν τα καταφέρνω τοσο καλα..τα βραδια προσπαθω να την βγαζω μονη μου μια που αντρας μου δουλευει σε δυσκολη δουλεια και θελω να ξεκουραζεται και καποιες φορες λειπει...επισης καποιες φορες μενω μονη ολη μερα..αλλα ειναι σκετη τρελλα με δυο μωρα να εχουν κολικους και να κλαινε και τα δυο μαζι..δεν ξερω την να κανω..χτες που ημουν μονη 3 με 4 ωρες κλαιγανε μαζι απο τους πονους και καποια στιγμη αρχισα να κλαιω και γω απο τα νευρα μου απο την απελπισια μου πως θα τα καταφερω , Κλαιγανε αρκετα ελπίζω να μην παθαίνουν τίποτα απο το πολύ κλάμμα...

Μου φαίνεται τοσο δυσκολο αυτην την στιγμη ολο αυτο!και ειναι μολις 1 μηνων...θέε μου...ποτε θα περάσει??

Τι αέρια είναι αυτά?μερικές φορές τις πιο πολλες μυριίζουν πάρα πολυ...είναι φυσιολογικό?Σας παρακαλώ εάν τα περνάτε αυτα ας μου στείλει κάποιος συμβουλες..

Σας ευχαριστω πολυ

κανουργια διδυμομανουλα που τα παιξε...

Διδυμομανούλες γεια σας..

Ειμαι μια καινουργια μαμα με διδυμα...αλλα μαλλον δεν τα καταφέρνω τοσο καλα..τα βραδια προσπαθω να την βγαζω μονη μου μια που αντρας μου δουλευει σε δυσκολη δουλεια και θελω να ξεκουραζεται και καποιες φορες λειπει...επισης καποιες φορες μενω μονη ολη μερα..αλλα ειναι σκετη τρελλα με δυο μωρα να εχουν κολικους και να κλαινε και τα δυο μαζι..δεν ξερω την να κανω..χτες που ημουν μονη 3 με 4 ωρες κλαιγανε μαζι απο τους πονους και καποια στιγμη αρχισα να κλαιω και γω απο τα νευρα μου απο την απελπισια μου πως θα τα καταφερω , Κλαιγανε αρκετα ελπίζω να μην παθαίνουν τίποτα απο το πολύ κλάμμα...

Μου φαίνεται τοσο δυσκολο αυτην την στιγμη ολο αυτο!και ειναι μολις 1 μηνων...θέε μου...ποτε θα περάσει??

Τι αέρια είναι αυτά?μερικές φορές τις πιο πολλες μυριίζουν πάρα πολυ...είναι φυσιολογικό?Σας παρακαλώ εάν τα περνάτε αυτα ας μου στείλει κάποιος συμβουλες..

Σας ευχαριστω πολυ

κανουργια διδυμομανουλα που τα παιξε...

Μαρουλάκι κουράγιο..σε μερικές μέρες όλα θα αλλάξουν, θα δεις..δεν είσαι η μόνη και μένα ο άντρας μου δουλεύει και έτρωγα μόνη το πακέτο της νύχτας και πέρασε και τώρα κοιμούνται κ.λ.π. λοιπόν εμένα είχαν λίγους κολικούς αλλά είχαν...τα αέρια μύριζαν τρελλά και τώρα αλλά έχουν αραιώσει..έχει να κάνει με το γάλα σε μεγάλο βαθμό. μην ανησυχείς είναι φυσιολογικά. για τους κολικούς αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βράσεις γλυκάνισο και να τους δώσεις αλλά πρώτα να ρωτήσεις τον παιδίατρό σου και όσο μπορείς να τους τρίβεις την κοιλίτσα...α και λίγο ζεστές πετσέτες στην κοιλίτσα ανακουφίζει..βάλε στο φούρνο μικροκυμάτων για λίγο..αλλά πιο πολύ υπομονή σε λίγες μέρες θα περάσουν όλα...

leMup2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια. τι κάνετε?

Εμείς μεγαλώνουμε, παχαίνουμε...κάνουμε αγορές..

Ιοκάστη θα ήθελα να σε ρωτήσω για το καρότσι που πήρες, ποιό είναι και πραγματικά σε βόλεψε τόσο πολύ? Βγαίνουν τα καθίσματα από πάνω σε αυτό? εφαρμόζουν και καθίσματα αυτοκινήτου σε αυτό?

RKdwp3.png

Glor μου κι εσύ εδώ? καλά είμαστε!! εσείς?? Από αγορές καταλήγω σιγά σιγά και μετά πηγαίνω και αγοράζω. Πήρα τις κούνιες, τις προίκες, συρταριέρα, αλλαξιέρα-μπανάκι, μερικά ρουχαλάκια, μερικά σελτεδάκια, μερικά εσώρουχα!!!! Εσύ τι έχεις κάνει από ψώνια?

RKdwp3.png

Glor μου κι εσύ εδώ? καλά είμαστε!! εσείς?? Από αγορές καταλήγω σιγά σιγά και μετά πηγαίνω και αγοράζω. Πήρα τις κούνιες, τις προίκες, συρταριέρα, αλλαξιέρα-μπανάκι, μερικά ρουχαλάκια, μερικά σελτεδάκια, μερικά εσώρουχα!!!! Εσύ τι έχεις κάνει από ψώνια?

Ναι εδώ είμαι. Εγώ έχω παραγγείλει την μία κούνια, ένα πολυσύρταρο στενό γιατί είχα ήδη μέσα στο δωμάτιο μια συρταριέρα, το καρότσι, κάτι εσώρουχα φορμάκια (τα οποία είναι δώρα από την αδερφή μου και την κουμπάρα μου), σελτεδάκια, σεντονάκια, πάνες αγκαλιάς που μου τα φιάχνει η μαμά μου και είναι τέλεια...... Αγόρασα και μερικά βέβαια. Αυτά προς το παρόν. Και έπονται κι άλλα πολλά. .................:) Αύριο πάω και για την Β' επιπέδου και ανυπομονώ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...