Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

nunu, όπως βλέπεις, 3 στα 3 ΟΧΙ.... ούτε 28η Οκτωβρίου να ήταν!!!!!!!

Εκτός αν θέλεις ντε και καλά να είναι τα παιδιά σου Κρητικάκια!

οκ οκ το έπιασα το νόημα!! απλά είναι που νιώθω μια χαρά τώρα και πάντα ένα ταξιδάκι μου ανεβάζει τη διάθεση!! μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να πάμε τα πόδια μου είναι ανάλαφρα!

Να είδες η μανούλα witch!!τι καλό σου έφτιαξε? εσύ είσαι πιο διαλλακτική ε? χεχ!! άμα μπεί η όλγα θα με σκίσει!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Να είδες η μανούλα witch!!τι καλό σου έφτιαξε? εσύ είσαι πιο διαλλακτική ε? χεχ!! άμα μπεί η όλγα θα με σκίσει!!

μοσχαρι με πατατες λεμονατο.

θα σε σκισει και μην πεις και κουβεντα!καλυτερα να προσεχουμε μωρε αλλα σε νιωθω.σε πιανει το παραπονο καμια φορα και λες γιατι να μην παω.αλλες πανε κανονικα διακοπες,οδηγουν και δεν τρεχει τιποτα.σκεψου ομως οτι αυτο εμεις το περναμε μια φορα και θα εχουμε δυο παιδακια!κι εμενα παντρευεται η φιλη μου τον αυγουστο και δεν θα παω...και δεν εχω αλλη φιλη...

age.png

Διαφημίσεις

αχ παναγια μου τι διαβαζω η γυναικαααααα!!Ακου θελει να πάει στην Κρητη τον 15αυγουστο!:roll::roll:

θα το εκλάβω ως αστειο και θα γελασω δεν μπορει να το εννοει:?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Κοριτσακιααααααα μου καλησπερα! Πως ειστε? Μου λειψατε βρε ζουζουνες! Εγω χαθηκα για λιγο αλλα επεστρεψα δριμυτερη!

Μπηκα και λιγο χθες αλλα δε μπορουσα να σας στειλω μηνυματακι

ουτε τωρα μπορω ειναι η τεταρτη φορα που το γραφω(τα νευρα μου!).

Αχ τελεια το μηνυματακι ηρθε! Λοιπον τα νεα μου! Χθες ητανε να

παω στη γιατρο, αλλα κατι της ετυχε και θα παμε Δευτερα! Με αγχωσε λιγο αυτο, με επιασαν και λιγα κλαματακια χθες το μεσημερι(μη μας λειψει κιολας χαχα!). Οποτε αναμενουμε τη Δευτερα με μεγααααλη αγωνια! Ας ειναι καλα ολα και ας τα δω τη

Δευτερα. Α δε σας ειπα αυριο μπαινω στον τριτο(καθε 25 μου ειπε αλλαζω μηνα και αυριο θα ειμαι 9 εβδομ.και4 ημερων).

Αυτα!!! Nunu μου τι ακουω, που θελεις να πας 29 εβδομαδα παναθεμασε! Θελεις να γεννησεις στο καραβι? Λιγη υπομονη κοριτσακι μου και του χρονου θα πας μαζι με τα μπεμπουλινια σου!

Nufi μου ποσο χαιρομαι που τα ξεπερασες ολα! Αντε σε λιγες μερες θα παρεις και τα νινακια σου στο σπιτι και ολα θα ειναι περασμενα ξεχασμενα! Φιλια στα μπεμπουλια σου οταν πας να τα δεις!

Οι υπολοιπες μανουλες Ολγακι, jasmini,Twins ολα καλα κοριτσαρες μου? Τι λενε τα μπεμπουλινια σας, μεγαλωνουν? Να μου φιλησετε τα ζουζουνακια σας στις πατουσιτσες τους!

Aggorakia μου καλη ορεξη, να φας απο λιγο για ολες μας, χαχα, καλα να περασεις κοριτσακι μου!

Μαγισσουλα μου αραξε και ολα καλα θα πανε! Φιλακια πολλα κοριτσαρα μου!

Διαφημίσεις

Γεια σου Witchaki μου πως εισαι? Α με τον αντρουλη μου πικρη ιστορια! Πηγε την τριτη για επανελεγχο, ενταξει καλα μονο που εχει κατι πονακια συνηθως οταν τρωει λιγο περισσοτερο το μεσημερι!

Ογιατρος ειπε 1 μηνα αυστηρη διατροφη(κοτοπουλο, ρυζι, πατατες βραστες-ψητες, φρουτα μαλακα, γαλιπουλα και λιγα γαλακτοκομικα με λιγα λιπαρα) και μικρα γευματα μεχρι να ερθει

ο οργανισμος στα φυσιολογικα του! Κατα τα αλλα σηκωθηκε ο καημενος απο την Δευτερα, παει και στο γραφειο του αλλα οσο να'ναι ειναι αδυναμος ακομη και εχει χασει και κιλα(δεν ειχε ποτε και πολλα). Η διαθεση του ειναι λιγο down αλλα θα συνελθει σιγα σιγα!

Λοιπόν, ήρθε όπως σας είπα ο παιδίατρος!!

Μια χαρά τα πάνε τα καμάρια μου!!! Σε δύο εβδομάδες, ο ένας από 2430γρ πήγε 2920γρ και ο άλλος από 2140γρ πήγε 2600γρ.!!! Είδατε πώς μεγάλωσαν???

Είμαι χαρούμενη!

Maraki τι κάνεις? Ολα καλά? Δεν πειράζει, η Δευτέρα δεν αργεί και θα δεις τα μπεμπάκια σου και θα ξεαγχωθείς!!

RKdwp3.png

Λοιπόν, ήρθε όπως σας είπα ο παιδίατρος!!

Μια χαρά τα πάνε τα καμάρια μου!!! Σε δύο εβδομάδες, ο ένας από 2430γρ πήγε 2920γρ και ο άλλος από 2140γρ πήγε 2600γρ.!!! Είδατε πώς μεγάλωσαν???

Είμαι χαρούμενη!

Maraki τι κάνεις? Ολα καλά? Δεν πειράζει, η Δευτέρα δεν αργεί και θα δεις τα μπεμπάκια σου και θα ξεαγχωθείς!!

Μπραβο jasmini μου, βλεπω τους προσεχεις και τους ταιζεις καλα τους αντρες σου! :):D

Ξεκουρασου και λιγο ομως, ζητα και καμια βοηθεια (για τις δουλειες του σπιτιου μονο!) μαμα,πεθερα οποιος μπορει,

δεν ειναι ευκολο να θηλαζεις δυο μωρακια και να εχεις και ολες τις δουλιτσες πανω σου!:|

Η ψηφοφορία ήτο συντριπτική!! μέχρι και το maraki επανήρθε στην ώρα για κράξιμο!!

Που είσαι συ και μας αγχώνεις??? Περαστικά στον αντρούλη σου και υπομονή για Δευτέρα!!

Πάω να οριζοντιωθώ!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...