Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Βρε κοριτσόπουλα, χάζευα μια ταινία στη nova και έπεσα σε ένα είδος ληθάργου. Ούτε ύπνος ούτε ξύπνιος!!! Μη χειρότερα...

Α,α,α,α,α,α! Με πήραν τηλέφωνο και από τα ΗΡΑ: Την Πέμπτη έρχονται τα μωρουδιακά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα!!!!!!!!!!!!!!!! Ζήτωωωωωωωωωωω!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχαχα! Ξεσηκώσαμε όλο το forum με τον Κίτσουλα!!! :):):) Μέχρι Ρόδο θα φτάσει η χάρη του!

Nufitsa, να του ζητήσουμε ποσοστά, τι λες;

Επίσης, κοριτσάκι μου, διαβάζοντας και το πώς εξελίχθηκε ο τοκετός σας έχω να πω ότι είστε ακόμη πιο αξιοθαύμαστοι, κι εσύ κι ο άντρας σου! Γεννημένοι γονείς, ικανοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια κρίση! Μπράβο σας!

rPPrp3.png

Αχ, θέλετε διεύθυνση κι εγώ δεν έχω! Έχω, όμως, τηλέφωνο για άμεση ανάγκη, ενώ θα κοιτάξω και οδό το μεσημεράκι, για να σας πω!!! Εμάς μας πηγαίνει ο αυτόματος πιλότος, οπότε δεν κοιτάμε οδούς!

rPPrp3.png

Επέστρεψααααααααα!!!

Ρε κορίτσια πείτε μου τη γνώμη σας σε κάτι!!

Θα μου επιτρέπατε τον 15Αύγουστο να πάω μέχρι Κρήτη (6 ώρες με το καραβάκι) για 3-4 μέρες, οχι πολύ που βαφτίζουν τα κουμπαράκια μας τα παιδάκια τους??Θα είμαι 29η εβδομάδα! Βασικά θα ρωτήσω και τον ντοκ την Τετάρτη που θα πάω αλλά πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας.

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

εβαλα φωτογραφιες!η μια ειναι θολη αλλα δεν πειραζει δεν εχω καλυτερη

Καλέ Olga, τι αγορίνια είναι αυτά, Χριστούλη μου; Πωπωπωπωπω, για πολλές δαγκωνιές στα μπουτάκια, όμως!!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

τωρα εστειλα το συζυγο κιτσουλα να μου φερει ενα λαχταριστο,πλουσιο σε λιπαρα γιατι εμεινα σκελετωρ, κ οι μεριδες εκει ειναι γενναιες, ενω οι τιμες πτωχες!

θα πρεπει να παμε alltogether να βγαλουμε το αχτι της εγκυμοσυνης! twins γλυκα δεν πρεπει να εχει!!

η διευθυνση ειναι φιλικης εταιρειας 25,χαλαντρρρρι ,τηλ 2106814798

καλες μασες!!

33E7p2.png

nufi, άλλαξε το τικερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

το διαλεγω χρυση μου, το διαλεγω!!!

εγω εχω αρμεγματα στις 00, 3 ,6 απο βραδυνα, αλλα επειδη το θηλαστρο δε θελει αγκαλιτσες, παω ευθυς για υπνο!

twins μας εχουν πει οτι θα τα παρουμε οταν γινουν 2κιλα, θα τρεφονται φυσικα χωρις σωληνακι, κ θα τα εχουμε ταισει εμεις καποιες φορες.

εκτιμηση χρονου δε μπορουν να κανουν ακομη...για το κοριτσακι 3εβδομαδες υποθετω.. θα την παρουμε νωριτερα απ τον ποντικομικρουλη αν συνεχισουν ετσι. τα κοριτσια ολοι οι γιατροι εκει,που παρεπιπτοντως ειναι αψογοι, λενε οτι παντα ειναι πιο γερα !!επταψυχες παιδι μου!!

33E7p2.png

Επέστρεψααααααααα!!!

Θα μου επιτρέπατε τον 15Αύγουστο να πάω μέχρι Κρήτη (6 ώρες με το καραβάκι) για 3-4 μέρες, οχι πολύ που βαφτίζουν τα κουμπαράκια μας τα παιδάκια τους??Θα είμαι 29η εβδομάδα! Βασικά θα ρωτήσω και τον ντοκ την Τετάρτη που θα πάω αλλά πείτε μου και εσείς τη γνώμη σας.

Εγώ λέω όχι!!! 6 ώρες με το καραβάκι τις θεωρείς λίγες; Τι να σου πω και 29η εβδομάδα; Μπααα.

Εμένα δεν με άφησε κανένα ταξίδι να κάνω. Είναι της φιλοσοφίας "προσέχουμε για να έχουμε". Για να πάω Πάτρα (το μοναδικό εκτός Αθήνας) στη βαφτιστήρα μου τη λαμπάδα, πήγαμε με οδηγίες και πολλή προσοχή και εντολή τι ώρα θα πάμε, πόσο θα μείνουμε και τι ώρα θα φύγουμε!

Ωστόσο, τις προάλλες (πριν 3 εβδομάδες), που μας την είχε δώσει στον εγκέφαλο και είμασταν έτοιμοι να φύγουμε Ιταλία για σκ (ναι, μην γελάτε, μας έλειψαν τόσο οι φίλοι μας και τα μέρη, που πηγαίνουμε), όταν του το είπα, εκ των υστέρων (που βάλαμε μυαλό), είπε ότι δεν σημαίνει ότι κάτι θα μου συμβεί, αλλά καλό είναι να κάθομαι φρόνιμα και να κάνω τα ταξίδια μου μετά από έναν ωραίο τοκετό!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Επέστρεψααααααααα!!!

OXI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα πάς του χρόνου που θα βαφτίζουμε τα δικά μας μωρά!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Επέστρεψααααααααα!!!

εεεεεεεεεεεεεε

πλακα κανεις κοπελια????????????

για ανεβα λιγο πιο πανω κ ξαναδιαβασε!!!!!!!!!

σπιτι ημουν λεμε κ παλι ταμπλας μας ηρθε!!

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...