Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

πας κιτσουλα καλε συ????

κ μεις φανατικα τα σκ!!

χθες απο κει σωθηκαμε παλι, πακετακι! που να μαγειρεψω... το μεσημερι στο γιατρο για τα ραμματα, θηλαστρο, tour στα παιδια....παει ο χρονος!

θα σε εχω συναντησει σιγουρα! θα ησουν η αλλη γκαστρωμενη (που λεει κ ο παππους) του μαγαζιου.! τωρα οταν με δει ξεφουσκωτη, θα πει που αφησα ετσι γρηγορα τα παιδια κ ειμαι στο εξω, αλλα που να του εξηγω...!:rolleyes:

Χαχχαχαχαχα, κι άλλα κοινά έχουμε, λοιπόν, κοριτσάκι μου!

Από τότε που μετακομίσαμε τρεις φορές έχουμε πάει, μην φανταστείς ότι ξημερωνόμαστε εκεί, αλλά για επείγουσα λύση στο πρόβλημά μας, πάντα η πρώτη μας σκέψη είναι Κίτσουλας. Και να σκεφτείς ότι μόλις την προηγούμενη φορά μάθαμε ότι δίνει και πακετάκι. Οπότε αν σέρνομαι πολύ το απόγευμα, μάλλον ο καλός μου θα πρέπει να φέρει το πακέτο σωτηρίας!!!!!!!!!!

Εκεί, όπου πηγαίνουμε συχνάκις (αλλά πολύ συχνάκις, όμως) είναι στις σαρδέλλες στο γκάζι. Μιλάμε ότι εγώ, που δεν πέθαινα και πολύ για ψάρι, κοντεύω να γεννήσω εκεί μέσα!!!!!!! Τόσες φορές έχουμε πάει, από τότε που έμεινα έγκυος!!! Ειδικά όσο μέναμε Δάφνη και είμασταν δίπλα, τι να πω, γέλαγαν οι άνθρωποι, όποτε έπαιρνα τηλέφωνο να κλείσω τραπέζι!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

ρε κατσε καλα τωρα που καταφερες το -2!!!

χα χα

δίκιο έχεις.....ξεχάστηκα!!αλλά μια περιέργεια βρε παιδί μου 18 χρόνια Χαλάνδρι έμενα και να μην τον ξέρω???????

Πετάγομαι για μια δουλειά και ξανάρχομαι

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

nunu τα πραγματα εχουν ως εξης. ευτυχως δε συνηθιζεται, οποτε μην ανησυχεις..

αν κ ειχαμε στην παρεα παρομοιο περιστατικο με τον babas.

την προηγουμενη πεμπτη, ακριβως 32εβδ, ηρθε ο κουμπαρος μου ο υπεροχος να μου παρει αιμα για τις καθιερωμενες εξετασεις...σημειωτεον επεμενε χωρις λογο να τις κανουμε εκεινη τη μερα, ενω εγω του λεγα απο βδομαδα...

πριν το μεσημερι εχει βγαλει αποτελεσματα, εχει κινητοποιηθει το τμημα του για περαιτερω εξετ, κ ειδοποιει ο ιδιος το γιατρο μου. εγω σπιτι σε αγνοια..

κατα τις 2, με παιρνει τηλ ο καλος μου, κ ψυχραιμος κ γλυκος οπως παντα αλλωστε, μου λεει οτι πρεπει να ετοιμαστω γι αλεξανδρα..οχι για εξετασεις οπως υπεθεσα, για να γεννησω!

ουτε βαλιτσακι ετοιμο, ουτε τιποτα. εβαλα 2 πραγματα, κατι ειδη υγεινης κτλ , μπανιο κ φυγαμε.

κ με μπουζουριασαν κανονικα!

οι δεικτες των εξετασεων μου εδειξαν σοβαρη πιθανοτητα για ενα συνδρομο που λεγεται HELLP . ειναι ας πουμε μιας σοβαρης μορφης προεκλαμψια..

το αιματολογικο εγγυηθηκε για μενα για ενα μονο 24ωρο..ο γιατρος εκρινε οτι πρεπει να κινηθουμε αμεσα, κ ετσι ..λιγο βιαια..γεννησα!

η απολυτη επιβεβαιωση του συνδρομου σε μενα δεν εγινε, μα κανεις δεν ηταν διατεθειμενος να το διακινδυνεψει , καθως κ μια μερα θα εκανε μεγαλη διαφορα..

anyway, τελος καλο ολα καλα.

εγω ειμαι καλα, οι δεικτες επανηλθαν σε φυσιολογικα ορια, τα μωρα ηταν αρκετα μεγαλα κ χωρις αναπνευστ, προβληματα(απαραιτητη τελικα η κορτιζονη) , οποτε μαλλον πρεπει να ειμαι ευχαριστημενη..

αυτη ηταν η περιπετεια..

οταν λοιπον χθες ο γιατρος με ρωτησε αν θελω να κρατησω το συρματακι που συγκρατουσε το πλεγμα(ραμματα), ειπα αποκλειεται!!

33E7p2.png

ωωωωωωωωωωωωωω!!!! αγνωριστοι ειναι!!!!!

να τα χαιρεσαι ρε ολγακι!!!

χτυπαει το ξυπνητηρι μου για θηλαστρο.

μα πως περναει η ωρα οταν δεν εχεις μαζι σου τα παιδια.......χιουμορρρρρρρρ!!!!!!

παω

33E7p2.png

Πολύ περιπέτεια όντως, και το ξέραν όλοι εκτός από σένα!!τι να πώ? θα ψάξω να βρώ περισσότερα γι αυτό!! και για το βάρος που μου λένε να μη γουρουνιάσω και πάρω μου λένε ότι υπάρχει κίνδυνος για προεκλαμψία. Αλλά εσύ μόνο βάρος δεν είχες πάρει. Τι να πώ.

Πάω πάω και έρχομαι

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

δεν ειχα κανενα απ τα κλινικα συμπτωματα. ουτε πιεση, ουτε ναυτιες..τιποτα.

οι δεικτες παλι ηταν ξεκαθαροι...

αστα..αν δεν εκανα εκεινη τη μερα εξετασεις, η κααθυστερουσα μερες,για να μην ειμαι κ τρομολαγνα, δυσκολα τα πραγματα..

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Γεία σας!!!!

Όποια κάνει μεταμεσονύκτια ταϊσματα/ αρμέγματα παρακαλείται να μπαίνει στο καφέ να μου κάνει παρέα!!!!:P

Nufiτσα, το λέω συνεχώς ότι θαυμάζω την ψυχραιμία και το κουράγιο σου γιατί είναι μοναδικά! Άλλες στη θέση σου θα είχαν τρελαθεί στη γκρίνια και το κλάμα. Εσύ όμως κρατάς δυνάμεις για τα παιδάκια σου, για να πηγαίνεις και να τα βλέπεις. Αν καταλαβαίνω καλά από αυτά που λές, τη μπεμπούλα θα την πάρετε πιο σύντομα. Σας είπαν από το νοσοκομείο πότε θα την πάρετε περίπου (υποθέτω στα 1.800;)

Χωρίς αυτό να αποτελεί παρηγοριά (σου το έχω ξαναπεί άλλωστε), μην απογοητεύεσαι αν δεν τρώνε πολύ ή αν σου λένε ότι δεν έχουν όρεξη ή οτι τρώνε 5ml και πέφτουν ξερά. Αυτά θα αλλάξουν... και πολύ σύντομα:P

Το συρματάκι ούτε και εγώ ήθελα να το κρατήσω... με τίποτα.

Και για να παρηγορηθείτε οι μη Χαλανδριώτισσες... γέννημα- θρέμμα της περιοχής και αυτό το φαγητοπαρασκευαστήριο μου έχει ξεφύγει... μα πως συνέβη αυτό; Να πάμε....:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Παιδιά αυτός ο Κίτσουλας κάνει delivery μέχρι Ρόδο?? Ζήλεψα, θέλω κι εγώ!!!!!

Twins εγώ κάνω μεταμεσονύχτια αρμέγματα, αλλά δεν ήξερα ότι είσαι κι εσύ μέσα!! Να τα λέμε τότε!!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...