Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

σημερα δεν πηγα για μπανιο.Καθαριζω το σπιτι και ειπαμε να φτιαξουμε και μουσακα.Οποτε ολα μαζι δεν γινονται δηστυχως!Θυσιάστηκα τι να κανω η γυναικα!

Θα σας βαλω μια φωτο απο εχθες το απογευμα.Ειμαι με τον Χρηστακη γιατι ο Νικολας δεν καθοτανε για φωτογραφια

Τους εβαλα τα ποδαρακια στην θαλασσα εχθες.Γουρλωσαν τα ματακια χαχαχα.Δεν εκλαψαν παντως!

Εγω κοριτσια δεν εχω φτασει ουτε μεχρι τα σύνορα χαχαχα.Καημός μου ειναι να πάω Κωνσταντινουπολη!!Μου ειπαν οτι ειναι φθηνος προορισμός οποτε ελπιζω να τα καταφερω σύντομα.Για ταξιδι του μέλιτος ειχαμε πάει Ζαγόρια!πωπω τελεια ηταν αν και αποκλειστικαμε 12 η ωρα τα μαυρα μεσανυχτα πανω στο βουνο απο το χιονι!

Απο σιδερο καλα παω και γω!Μια λεκανη γεματη δικα μας και μια των μωρων!Τα απλυτα τους δεν παιζονται

Ρε κοριτσια οσες μερες ηταν τα μωρα στην θερμοκοιτιδα δεν ξεσπασα.Τιποτα δεν εκανα απλα ημουν σαν ουφο.Αλλα μετα μαλλον μου βγηκε γιατι ημουν μεσα στα νευρα.Μεχρι και διαζυγιο ζητησα χαχαχα

αχ κοριτσακι μου μην στενοχωριεσαι.Θα τα παρεις τοοοσες αγκαλιτσες οταν ερθουν σπιτι!!!Ειναι δυσκολο να μην μπορεις ουτε να τον ακουμπήσεις τον μπεμπουλη αλλα υπομονη!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς πήγαμε δια τσίμπι τσίμπι το πρωί, όπως σας είχα πει, και μετά λίγο σούπερ μ για κάποια ψώνια της βαλίτσας (dettol, μαντηλάκια, οδοντόκρεμες κλπ). Από τη χαρά μου, που θα έβγαινα καθώς και από την ανησυχία των νινιδίων είμαι ξύπνια από τις 05.00!!!! Τώρα κλείνουν τα μάτια μου, αλλά είναι πολύ νωρίς για σιέστα.

ΕΠΙΣΗΣ, είμαι στον επάνω όροφο με ροδάκινα και νερό (ξηρά τροφή δεν πήρα) και θα ξανακατέβω πλέον το απόγευμα για φαγητό (μπορεί να πάμε και στον Κίτσουλα...). Άλλωστε δεν μπορώ πλέον ούτε να συρθώ, όχι να κατέβω σκάλες! Τον αγαπημένο μου τον έστειλα Σούνιο για μπανάκι. Ούτε συζήτηση να κάθεται εδώ μαζί μου, η ζέστη τον τρελαίνει και δεν μπορώ να τον βλέπω να τυραννιέται!

Οι δυνάμεις μου με εγκαταλείπουν ώρα την ώρα!!!

rPPrp3.png

σημερα δεν πηγα για μπανιο.Καθαριζω το σπιτι και ειπαμε να φτιαξουμε και μουσακα.Οποτε ολα μαζι δεν γινονται δηστυχως!Θυσιάστηκα τι να κανω η γυναικα!

Θα σας βαλω μια φωτο απο εχθες το απογευμα.Ειμαι με τον Χρηστακη γιατι ο Νικολας δεν καθοτανε για φωτογραφια

Τους εβαλα τα ποδαρακια στην θαλασσα εχθες.Γουρλωσαν τα ματακια χαχαχα.Δεν εκλαψαν παντως!

Εγω κοριτσια δεν εχω φτασει ουτε μεχρι τα σύνορα χαχαχα.Καημός μου ειναι να πάω Κωνσταντινουπολη!!Μου ειπαν οτι ειναι φθηνος προορισμός οποτε ελπιζω να τα καταφερω σύντομα.Για ταξιδι του μέλιτος ειχαμε πάει Ζαγόρια!πωπω τελεια ηταν αν και αποκλειστικαμε 12 η ωρα τα μαυρα μεσανυχτα πανω στο βουνο απο το χιονι!

Απο σιδερο καλα παω και γω!Μια λεκανη γεματη δικα μας και μια των μωρων!Τα απλυτα τους δεν παιζονται

Ρε κοριτσια οσες μερες ηταν τα μωρα στην θερμοκοιτιδα δεν ξεσπασα.Τιποτα δεν εκανα απλα ημουν σαν ουφο.Αλλα μετα μαλλον μου βγηκε γιατι ημουν μεσα στα νευρα.Μεχρι και διαζυγιο ζητησα χαχαχα

αχ κοριτσακι μου μην στενοχωριεσαι.Θα τα παρεις τοοοσες αγκαλιτσες οταν ερθουν σπιτι!!!Ειναι δυσκολο να μην μπορεις ουτε να τον ακουμπήσεις τον μπεμπουλη αλλα υπομονη!

:roll::roll::roll:τι ηταν και αυτο παλι:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ευχαριστω πολυ κοριτσακια.. η υποστηριξη σας με βοηθαει πολυ..

λοιπον εκτος απ τα δικα μου ομως, υπαρχουν κ μωρακια που ειναι σπιτι τους κ ειναι τελεια!!!! ειδα τις φωτος απο τα bebe jas κ τα bebe twins !!! ειναι πανεμορφα!!!!

jas εντυπωσιακα χειλακια!!!θα ριχνουν κατι φιλακια...ονειρεμενα..στη μαμα μονο!

twins τα κατσικακια σου breathtaking...αλλα εγω ελιωσα με το πατουσακι που ξεμυτιζει με βρεφικο θρασος απ το καγκελακι της κουνιας .............!!!!!!!:tongue:

33E7p2.png

Διαφημίσεις

:evil::evil:δεν φτανει που ο καλος μου δουλευει σημερα και ειμαι παλι μονη μου,πρεπει να περασει να παρει και το φαγητο του γιατι οι δικοι του ειναι για μπανιο και θα αργησει κι αλλο:evil::evil:

ρε κοριτσια μηπως ηρθε καιρος να λανσαρετε τα τσαλακωτα για μοδια να σωθειτε?!αλλιως δωστε τα στις πεθερες να τα σιδερωσουν!!!χα χα!!ξερω κι ενα με τον τοτο!!!

Κι όμως, να πέσει φωτιά να με κάψει...

Προχθές που ήρθε η πεθερά μου και μου έκανε και τα γεμιστά, που με βρήκε να παλεύω όταν ήρθε, ήθελε και να σιδερώσει καλά και σώνει. Μα, της λέω, αύριο θα έρθει η γυναίκα, τι θα κάνει, μόνο καθαριότητα;

Εκεί, επιμονή να σιδερώσει, να απλώσει πλυντήριο, να ράψει κάτι (ό,τι να 'ναι!), κάτι θέλει να κάνει συνεχώς. Δεν την άφησα, της είπα να κρατήσει δυνάμεις για αργότερα!

Witchaki, πώς είμαστε σήμερα;

rPPrp3.png

χιχιχ!!!! κ η ολγα εβαλε καινουργιες φωτο με τα μπεμπε!!! αλλη κατηγορια τα δικα σου μαμα!!! αυτα ειναι κανονικα μωρακια!! στρουμπουλα κ με τα ολα τους!!! τα υπολοιπα ειναι κατηγορια φτερου!! κ τα δικα μου πουπουλου!

33E7p2.png

Α ρε witch σε νιώθω, και μένα δουλεύει και σήμερα και το απόγευμα όταν γυρίζει ασχολιέται με μερεμέτια στο σπίτι που δε λένε να τελειώσουν και γω κάθομαι μόνη μου.

Και πόσο θα ήθελα να πάω για μπάνιο!!!!

Ρε nufi τι έγινε και πήγατε για γέννα έτσι ξαφνικά?

Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό με εμάς τιες διδυμοέγγυες, δηλαδή τι είναι αυτό που προκαλεί την προωρότητα?

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Διαφημίσεις

συγνωμη ο κιτσουλας τι ειναι?χαχαχα

Τιιιιιιιιι;;;;;;;;;;;; Δεν ξέρεις τον Κίτσουλα στο Χαλάνδρι;

Εγώ τον ήξερα πριν καν μετακομίσουμε (πήγαιναν τα πεθερικά μου πολλα χρόνια και το μάθανε και οι γιοι τους και το τιμούν για κάτι απλό και γρήγορο)! Εξαίρετο μαγειριό, κοντά 50 χρόνια (μην πω και παραπάνω!), ταΐζει με ποιότητα την περιοχή. Όχι ταβέρνα, απλώς καλομαγειρεμένο και πολύ οικονομικό φαγητό! Αντί να πάρεις σουβλάκια, καλύτερα να πας Κίτσουλα!!! Νομίζω το μεσημέρι ότι προς τα εκεί θα την κάνουμε! Αδύνατον να μαγειρέψω, η βόλτα στο ΙΑΣΩ και στα ψώνια με κούρασε τρομερά! (και πώς θα πάω να πάρω κουρτίνες για το παιδικό, η φώκιααααααααααααααα;;;;;;;;;; )

rPPrp3.png

πας κιτσουλα καλε συ????

κ μεις φανατικα τα σκ!!

χθες απο κει σωθηκαμε παλι, πακετακι! που να μαγειρεψω... το μεσημερι στο γιατρο για τα ραμματα, θηλαστρο, tour στα παιδια....παει ο χρονος!

θα σε εχω συναντησει σιγουρα! θα ησουν η αλλη γκαστρωμενη (που λεει κ ο παππους) του μαγαζιου.! τωρα οταν με δει ξεφουσκωτη, θα πει που αφησα ετσι γρηγορα τα παιδια κ ειμαι στο εξω, αλλα που να του εξηγω...!:rolleyes:

33E7p2.png

καλα ειμαι και παχαινω μαλλον αν και τη βγαζω με τοστ!+12 αισιως.

Τώρα είναι των μωρών πιστεύω......εγώ σας είπα έπεσε η ζυγαριά λίγο σχεδόν 2 κιλά, από το φόβο της νηστείας μάλλον!!χαχα!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

χιχιχ!!!! κ η ολγα εβαλε καινουργιες φωτο με τα μπεμπε!!! αλλη κατηγορια τα δικα σου μαμα!!! αυτα ειναι κανονικα μωρακια!! στρουμπουλα κ με τα ολα τους!!! τα υπολοιπα ειναι κατηγορια φτερου!! κ τα δικα μου πουπουλου!

και μενα κατηγορια φτερου ηταν!Ειδες πως ειναι στα φορμακια σε εκεινη την φωτο!:mrgreen:

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...