Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

ειναι μια φαση ναι μεν αλλα...και ποοοοοολυ μεγαλη κουβεντα οχι για τη δικια μου πεθερα αλλα γενικα.

οσο για εμας,αν κρινω απο τη συμπεριφορα μου απεναντι στη κοπελια του αδερφου μου,μπορω να σου πω οτι πιο πολυ θελω να ειναι ευχαριστημενη αυτη παρα ο αδερφος μου.

age.png

Διαφημίσεις

Για ζυγίσου να δεις!!!!

Τα δικά μου εδώ και μερικές μέρες έχουν αρχίσει να κάνουν κάτι ήχους σαν κατσικάκια... έχω ξεραθεί από τα γέλια! Το κάνουν και τα δικά σου;

Και στις απειλές... δεν μασάμε!!!!!!!!:mrgreen: Μα καθόλου δε μασάμε!!!!

Και δυστυχώς... άλλο η κοπέλα του αδερφού και άλλο η γυναίκα που θα μας κλέψει τον κανακάρη:? (καλά, τι είπα τώρα... ελπίζω να μην το πιστεύω αυτό όταν θα έρθει η ώρα :?)

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας ομορφες!

ξυπνησα για το θηλαστρο των 6, κ δε ξανακοιμηθηκα..

χθες ειδα τα σκιουρακια μου...! αυτο τα τραβηγμα χαλανδρι-νικαια-γουδη-χαλανδρι σε μια καθημερινη τον αυγουστο ειναι καπως οκ..χθες ομως με την κινηση σε αττ.οδο κ εθνικη για τους εκδρομεις, ηταν σκοτωμα για μενα που ακομη αναρρωνω...κ αυτες οι ατελειωτες λακουβες στο δρομο... απ τις 6 επιστρεψαμε στις 10 κ τα παιδια τα ειδα συνολο μιση ωρα....!

το κοριτσακι μας τα παει πολυ καλα, εχει ανακτησει κ το βαρος που εχασε κ επανηλθε στα 1500γρ. εκανε κ τις πιο ωραιες ποζες υπνου που εχω δει ποτε στη ζωη μου!!!!!!!!!

το αγορακι μας μπηκε ξανα σε μια πολυ ελαφρια αναπνευστ. υποστηριξη, γιατι δυσκολευοταν μονος του τελικα..επισης δυστυχως κολλησε μια λοιμωξη κ του χορηγουν αντιβιωτικα ευρεως φασματος..σημερα ελπιζουμε να εχουμε νεοτερα απ την παιδιατρο, η οποια δεν ανησυχει καθολου, ειναι συνηθισμενο φαινομενο λεει..

εμεις βεβαια ειμαστε πολυ ανησυχοι..προχθες εγω στηριζα τον αντρα μου (δεν τον ειχα δει το μικρο προληπτικα επειδη ειχα τον πυρετο).

χθες ομως που τον ειδα να κοιμαται αδυναμος μ ολα αυτα τα σωληνακια...δε μπορειτε να φανταστειτε πως ενιωσα...ανημπορη να βοηθησω το παιδακι μου...χαλια επεστρεψα.. πρεπει να προσπαθησω περισσοτερο να μαι δυνατη..

τελοσπαντων...για ταξιδακια λεγατε χθες ε?

κ μεις την ωρα του ταξιδιου στις μοναδες, θυμηθηκαμε οτι περσι αυτες τις μερες ημασταν σε υπεροχο ταξιδι στοκχολμη-κοπενχαγη....τελειο!

τα ταξιδια ειναι σουπερ!!! πιθανα θ αργησουμε λιιιιγο να ξανακανουμε ενα συντομα, αλλα καθολου δεν πειραζει!

33E7p2.png

κοριτσακι μου συνελθε!!Τα παιδακια σου ειναι μια χαρα αλλα λιγο γατακια!!

Τι να κανουμε?Γιάυτο και ο μικρουλης μας κολλησε την λοίμωξη.Δεν θελω να μου στενοχωριεσαι αντιθετα να κανεις τον σταυρο σου που τα μωρακια ειναι καλα!!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ετσι ειναι βρε ολγακι..το ξερω..

δε σας εχω πει τι ακριβως συνεβη ακομη..τα πραγματα πραγματικα εξελιχθηκαν με τον καλυτερο τροπο..

αλλα δε μπορω να βλεπω ετσι τον μικρουλη... κ ξερεις κατι? ακομη δεν τον εχω αγγιξει..

κ ο αντρας μου που εχει σταθει βραχος σ ολη την ιστορια, εσπασε προχθες..

υπαρχει κ η συσσωρευμενη φορτιση.

οι αλλοι μπαμπαδες ακουν περιχαρεις απ το γιατρο "να σας ζησει", κ ο δικος μου ακουσε " τα παιδια πρεπει να φυγουν απο δω τ ω ρ α!"

μετα οι αλλοι κερνανε μπυρες, κ ο δικος μου ηταν επι ενα βασανιστικο στην κυριολεξια τεταρτο στο τηλεφωνο με τους 2φιλους γιατρους στο αλεξανδρα να βρουν που καλυτερα θα πανε τα παιδια...

αλλα δυστυχως ουτε κ γω ειχα εκεινη την υπεροχη εμπειρια που ολες περιγραφουν ως "η ευτυχεστερη στιγμη της ζωης μου" . δε θυμαμαι να ειδα τα παιδια, παρολο που μου τα εδειξαν, κ εμεινα στην ανανηψη 2,5μερες...

τελοςπαντων...δε θελω να γκρινιαζω, κ προσπαθω να δω τα θετικα της εξελιξης ως ειχε, αλλα καταλαβαινεις οτι ειναι δυσκολο.............

33E7p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!nufitsa ειστε αξιοθαυμαστοι και οι δυο σας.για να μην πω και οι τεσσερις σας για τη δυναμη που δειχνετε.διαβαζοντας τα νεα σου εκλαψα χωρις καν να το ζω.

φυσικα και ολα θα πανε καλα και πηραν το δρομο τους προς το καλυτερο.θα τη ζησεις αυτη την πιο ευτυχισμενη στιγμη οπως τη σκεφτεσαι αλλα με μια καθυστερηση.ολα αυτα θα σας δεσουν ακομα περισσοτερο.εννοειται επισης οτι πρεπει να συνεχισεις να εισαι δυνατη κτλ αλλα μηπως,λεω μηπως,ειδικος δεν ειμαι,πρεπει να αφησεις κι εσυ τον εαυτο σου για λιγο να ξεσπασει για να βγαλεις απο μεσα σου ολη αυτη την αγωνια και την ενταση?δεν ειναι καλο να τα κρατας.δωσε μια να ξεσπασεις και μετα συνεχισε με το κεφαλι ψηλα και με ολο το κουραγιο που εχεις κι εσυ και ο αντρουλης σου.

age.png

Καλημέρααααα!!!!!

Τι κάνετε κοριτσούδια??

Nufaki μου κουράγιο κοπέλα μου! Να σκέφτεσαι μόνο ότι τα μωράκια σου είναι καλά και σε λίγο καιρό θα τα έχεις αγκαλίτσα! Αυτή η σκέψη να σε κρατάει και να σου δίνει δύναμη και σε εσένα και στον άντρα σου! Η σκέψη μας είναι κοντά στα μικρά σου και ευχομάστε κι εμείς σύντομα να τα πάρετε σπίτι!!

Twins ναι όντως σαν κατσικάκια ακούγονται χιχιχιχι. Αυτό όμως που με τρελαίνει είναι όταν τα κρατάω να ρευτούν και αναστενάζουν!! Μου έρχεται να τα φάω!!! :P :p :P :p

RKdwp3.png

Καλημέρα κι από μένα!!!!!!

nufako να γκρινιάξεις και να παρα γκρινιάξεις και να μας τα πείς να ξεσκάσεις, γι αυτό είμαστε εδώ άλλωστε. Είσαστε πολύ δυνατοί και θα περάσουν οι μέρες και τα μωρά θα είναι κοντά σας και όλα αυτά θα τα ξεχάσετε!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας και πολύ πολύ θετική ενέργεια!! Του χρόνου έχουμε βαφτίσια, γεννέθλια, μπάνια, ταξίδια με πολλούς φίλους......αυτά να τους πείς!!

Το maraki αλήθεια που είναι?

και η giota πως πάει? κανένα νέο δεν έχουμε????

Για Ιταλία και μεις μέσα!! εγώ διατίθομαι για tour Βερολίνο, σπουδάζει η κολλητή και εχω πάει τρεις φορές τα τελευταία 2 χρόνια!!

twins σίδερο λυπάμαι είχα και γω χτες, δε σωνόμαστε!!

Όλγα 13ο μπάνιο?? του χρόνου λαγονήσι θα τη βγάλουμε!!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Μικρά και όμορφα κοριτσάκια, καλημέρα κι από μας!!!

Αρχίζω πρώτα από την ηρωίδα Nufi...

Κουκλίτσα μου, να ξέρεις ότι σε θαυμάζω. Κι εσένα και τον άνδρα σου! Χρειάζεται πολλή δύναμη κι εσείς την έχετε, γι' αυτό τα έχετε πάει μια χαρά μέχρι τώρα και θα τα πάτε ακόμη καλύτερα, δηλαδή τέλεια!

Κι αν όλοι οι άλλοι ζουν την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους με μια σχετική ευκολία, εσείς, έχοντας περάσει και τις δυσκολίες, όταν με το καλό γεμίσετε τις κούνιες στο σπίτι με μωρά, τη στιγμή αυτή θα τη ζήσετε στο πολλαπλάσιο... Πιστεύω πως, απλά, δεν θα περιγράφεται...! Κι ό,τι θέλεις να μοιραστείς, εννοείται ότι είμαστε εδώ!

rPPrp3.png

:evil::evil:δεν φτανει που ο καλος μου δουλευει σημερα και ειμαι παλι μονη μου,πρεπει να περασει να παρει και το φαγητο του γιατι οι δικοι του ειναι για μπανιο και θα αργησει κι αλλο:evil::evil:

ρε κοριτσια μηπως ηρθε καιρος να λανσαρετε τα τσαλακωτα για μοδια να σωθειτε?!αλλιως δωστε τα στις πεθερες να τα σιδερωσουν!!!χα χα!!ξερω κι ενα με τον τοτο!!!

age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...