Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

βαλαμε τεντες και τριψαμε τα μαρμαρα στο γκαραζ.φανταζεστε σκονη?!αλλωστε τα λιονταρια τα εχουμε σιγουρα πια!ο πρωτος στοχος επιτευχθει:tongue:

περα απο την πλακα ειμαι ακριβως μια εβδομαδα οχι απλα στο σπιτι χωρις να κανω τιποτα αλλα στην κρεββατοκαμαρα για να μην χασω τη δροσια που εχει το δωματιο αφου δουλευει το κλιματιστικο ακαταπαυστα.βαρεθηκα η κακομοιρα.

για τις συναντησεις που λετε,σκεφτομουν οτι αν σας μαζευα ολες στα βαφτισια (πρωτα ο θεος) θα αποκτουσε ιδιαιτερο ενδιαφερον το μυστηριο.

παω να ξαπλωσω με τον αντρουλη μου πριν πιασει παλι ολο το κρεββατι και στριμωχτω σε καμια ακρουλα.

ευτυχως αυριο θα φερει η πεθερα μου φαγητο αλλα μονο για τον καλο μου...κλαψ...

age.png

Διαφημίσεις

Και στο σημείο αυτό, ήρθα και γλάρωσα μετά το μπανάκι και το γαλατάκι...

Πρέπει να την πέσω, διότι το πρωί έχουμε νωρίς ΙΑΣΩ (γενική αίματος, ούρων). Πωπω, και δεν θα βλέπω πάλι το "ποτηράκι", θα είμαι πολύ αστεία...

Σας φιλώ γλυκά και σας στέλνω μια όμορφη καληνύχτα... Σε μαμάδες και νινάκια και μέλλουσες!

Υ.Γ. Ότι θα χαιρόμουν που θα πάω να μου πάρουν αίμα, ε, δεν το περίμενα :):):):)

Έχω φοβία με τις βελόνες, γνωστό σε όλους!!!!!!

rPPrp3.png

εκει δεν ειναι και ενας που παιζει μουσικη με κατι ηχεια?!καθολου δεν μου αρεσει αυτος ο τυπος!!!

Ποιόν λες;

Εμένα μου αρέσουν 2 τυποι που παίζουν συνθεσάιζερ και πνευστα.

Επίσης μου αρέσουν αυτοί που πουλάνε κουλούρια, κάστανα και καλαμπόκια και πάσης φύσεως βρώσιμα!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

βαλαμε τεντες και τριψαμε τα μαρμαρα στο γκαραζ.φανταζεστε σκονη?!αλλωστε τα λιονταρια τα εχουμε σιγουρα πια!ο πρωτος στοχος επιτευχθει:tongue:

περα απο την πλακα ειμαι ακριβως μια εβδομαδα οχι απλα στο σπιτι χωρις να κανω τιποτα αλλα στην κρεββατοκαμαρα για να μην χασω τη δροσια που εχει το δωματιο αφου δουλευει το κλιματιστικο ακαταπαυστα.βαρεθηκα η κακομοιρα.

για τις συναντησεις που λετε,σκεφτομουν οτι αν σας μαζευα ολες στα βαφτισια (πρωτα ο θεος) θα αποκτουσε ιδιαιτερο ενδιαφερον το μυστηριο.

παω να ξαπλωσω με τον αντρουλη μου πριν πιασει παλι ολο το κρεββατι και στριμωχτω σε καμια ακρουλα.

ευτυχως αυριο θα φερει η πεθερα μου φαγητο αλλα μονο για τον καλο μου...κλαψ...

Ώπα (η καρδιά μου η σορόπα)!

Γιατί τέτοια διάκριση η μητέρα;

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

αυτοι που πουλανε καθε ειδους φαγωσιμα ειναι απαραιτητοι!!!δεν ξερω ποιος ειναι ο δευτερος αλλα ενας με συνθεσαιζερ δεν μου αρεσει καθολου!ασχετο δουλευε ο αδερφος μου στο place (ειναι μαγειρας) και η κολλητη μου στην pralina (ζαχαροπλαστης).η κολλητη μου ακομα δουλευει εκει αλλα στο place πια.α και στο meating ηταν μαγειρας ο αδερφος.

δεν ειναι ακριβως διακριση agorakia, απλα δεν μαγειρευει για εμας και το φαγητο που θα εχει αυριο και θα φερει και στον αντρα μου εγω δεν το τρωω.

πλακα πλακα ψιλοχεσ.....η με εχουν μου φαινεται ολοι!σημερα τοστ εφαγα!

age.png

Ντροπή τους witch! Τόσοι μάγειροι και να μη σου δίνουν τίποτα!

Αλλά μη φοβάσαι καλή μου! Έχουμε την Αγοράκια στην παρέα μας να μας κάνει fusion μαγειρική (καλη νύχτα γειτόνισσα):P:p:p:p

Αυτό με το μαγείρεμα των πεθερικών είναι όντως ένα θέμα καυτή πατάτα... Προτείνω λοιπόν την επόμενη φορά να μαγειρέψεις και να της πας ένα φαγητό που δεν τρώει αυτή για να πάρεις το αίμα σου πίσω!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Μα καλά όμως, και αυτή τώρα θυμήθηκε να μαγειρέψει φαγητό που δεν τρώγεται; ε...........

Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά κάθε φορά που πάω να φορτώσω, σκέφτομαι ότι και εμείς γιο έχουμε και πεθερές θα γίνουμε. Οπότε ας μην κρίνουμε για να μην κριθούμε....

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πάλι τις πεθερές πιάσατε?? Κι εμένα τώρα με "απειλούσε" ο άντρας μου να μου φέρει την πεθερά να με βοηθάει. Του είπα πως αν την φέρει, θα τον αφήσω μόνο μαζί της και εγώ θα φύγω με τα μωρά :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Λοιπόν, προσπαθώντας να επιτύχω με τον θηλασμό, εκεί που είχα ένα κενό μίας ώρας περίπου, τώρα έγινε 10λεπτο.

Όλγα, το προσπαθώ το πράγμα..το βράδυ μόνο εκτός από το δικό μου ζητάει και ξένο. Όλη μέρα όμως τη βγάζει με μητρικό μόνο. Να δούμε πόσο θα κρατήσει αυτό! Παλεύω και με τον άλλο, αλλά δύσκολο το βλέπω!!

Αύριο περιμένουμε τον παιδίατρο!!

RKdwp3.png

κανω και για εσας βουτιες!εσεις του χρονου με τα μπεμπακια!!

βρε θηριο καταφερες να τον ταιζεις μονο με το δικο σου τον εναν?μπραβοοοοοο

του χρονου θα παιρνετε τα μπεμπιδια και θα ερχεστε εδω!και που και που θα κανουμε και ενα ταξιδακι για μπανιο στο Φαλιρακι!Συμφωνειτε?

Αχ ναι ναι ναι!!!!! Να έρθετε!!!! :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...