Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω για την ίδια τράπεζα; Σας είχαν δώσει από το κέντρο κωδικούς για να δείτε το προφίλ των δοτρίων ή σας έστελναν αυτοί όποιον θεωρούσαν συμβατό με τα χαρακτηριστικά σας;

Εγώ δεν επέλεξα  τράπεζα..δεν γνωρίζω την διαδικασία ..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

hello again!!

Παρακολουθώ τι λέτε αλλά δεν γράφω γιατί ταίζω συνήθως! Τώρα τον κοίμησα τον μπέμπη και περιμένω να ξυπνήσει ο δεύτερος!

Agorakia αν από τώρα έχεις γίνει ευσυγκίνητη, μόλις έρθουν τα μωράκια σου τι θα κάνεις? Αχ, έχει να πέσει κλάμα.... :)

Πίστεψέ με πάντως, πριν γεννήσουμε ότι αισθήματα και να έχουμε είναι μηδαμινά μπροστά σε αυτά που νιώθεις μόλις τα αντικρύσεις!!!!!! Μου λέει η θεία μου.."θα έρθω αύριο να βλέπω τα μωρά για να πας μια βόλτα κανένα μισάωρο να ξεσκάσεις." Και πώς θα τα αποχωριστώ?????? Δεν πάω πουθενά!! Χωρίς τα μωρά μου, χωρίς τα μωρά μου δεν πάω που θε νά !!!!

Ολγάκι πώς πάνε τα μπανάκια???? Κάνε καμιά βουτιά και για μας γιατι δεν μας βλέπω για αυτό το καλοκαίρι...

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

ζεστη ζεστη λιωνω!!!!

τι κανετε?

εμενα μου την εδωσε που εβλεπα το σπιτι ετσι κι εκανα λιγες δουλειες εγω και πολλες ο καλος μου.και κοροιδευα τη jasmini...

αυτο με την ιταλια να μου το θυμηθειτε.αν τα λεμε ακομα θα το κανονισουμε.θα σας πριζωσω και δεν θα σας αφηνω σε ησυχια.εμεις ηταν να παμε το πασχα ιταλια αλλα λογω εγκυμοσυνης το ξεχασαμε.

age.png

Λοιπόόόόόν:

Ευσυγκίνητη ήμουν γενικώς, απλώς από τότε που μάθαμε ότι περιμένουμε δίδυμα έπαθα μια αναισθησία και, μέχρι πρότινος, δεν με άγγιζε τίποτα. Ξαφνικά, εδώ και λίγες μέρες, λες και προσπαθώ να αναπληρώσω το χαμένο κλάμα...

Witch, γιατί λες "αν μιλάμε" ??? Φυσικά και θα μιλάμε! Είναι δυνατόν να έχουμε περάσει παρέα όλα τα δύσκολα και, όταν έρθουν τα εύκολα, να μην είμαστε παρεούλα; Ε;

Εγώ, όταν λέω ότι του χρόνου, θα έχουμε κάθε εβδομάδα ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων, το εννοώ...! Άντε μην βουρκώσω πάλι.

rPPrp3.png

κανω και για εσας βουτιες!εσεις του χρονου με τα μπεμπακια!!

βρε θηριο καταφερες να τον ταιζεις μονο με το δικο σου τον εναν?μπραβοοοοοο

του χρονου θα παιρνετε τα μπεμπιδια και θα ερχεστε εδω!και που και που θα κανουμε και ενα ταξιδακι για μπανιο στο Φαλιρακι!Συμφωνειτε?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

ειπαμε τα γενεθλια ξεκινανε 27/1 και συνεχιζουμε!

Αυτό εννοείται, κουκλίτσα μου!! Από Λαγονήσι θα κάνουμε την αρχή...!

Βρε κοριτσάκια, η Maraki πού είναι; Είχε πει κάτι ότι θα λείψει;

rPPrp3.png

Να σου πω την αληθεια και εγω την σκεφτομουνα.Ελπιζω να ειναι καλα!

Τους χειμερινους μηνες Βυρωνα!Οποτε εκει θα ερθετε!Τωρα δεν κανω πλακα

Φυσικά και θα έρθουμε!

Ώστε είμασταν γειτόνισσες παλιά, ε; Δάφνη μέναμε εμείς... Περνάγαμε συχνά από Βύρωνα, όταν ήταν να πάμε εξοχικό, γιατί πηγαίναμε από Αττική!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

witch, τι έγινε, ξεθαρρέψαμε; Κάνουμε και δουλίτσες, τώρα που κατοχυρώσαμε τα Λιονταράκια; Για μαζέψου, γιατί θα πω στην Olga να σε μαλώσει (μεταξύ μας, όλο εμένα μαλώνει σήμερα και είναι ευκαρία να ασχοληθεί και με καμιά άλληηηη χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι)

rPPrp3.png

και τωρα ειστε γειτονάκια με την twins ε?

Φνταζεστε να μαζευομαστε στα γενεθλια?ολοι οι αλλοι θα απορουν που βρεθηκαν τοσα διδυμα μαζι χαχαχαχα

:):):) Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ. Μια μεγάλη ομάδα από διδυμάκια, τι ωραία που θα είναι τα ζουζουνάκια μας!!!!

Λοιπόν, εγώ δεν ξανακατέβηκα, αν θες να ξέρεις...

Δύο φορές κατέβηκα σήμερα. Μία για πρωινό και μία για μεσημεριανό/απογευματινό. Τρίτη φορά αποθέωση, ε; ε;

Γάλα πήγε τώρα και μου έφερε ο αντρούλης!

Τη Witch γιατί δεν τη μαλώνεις; Γιατίίί;;;

rPPrp3.png

Επαναφέρω το θέμα: ΟΛΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!:twisted:

Τέλος πάντων... θα αφήσω τη μισή στοίβα για αύριο.

Την προηγούμενη νύχτα απο εκείνη που λέγαμε για τα υπερηχογραφήματα, λέγαμε να πάρουμε όλα τα διδυμοκάροτσα και να πάμε όλες στον πεζόδρομο Χαλανδρίου!!!!!!

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...