Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Ταξιδάκια πάντως βλέπω...κι εγώ θέλω!!!!

Εμείς ένα χρόνο μετά τον γάμο, πήγαμε ταξίδι του μέλιτος στην Τουρκία! Marmaris, Fethiye, Antalya.. κάναμε ψώνια, μείναμε σε σουίτα απέναντι από την θάλασσα!!! Φανταστηκά ήτανε!! Κατά τ' άλλα, από εξωτερικό, εκτός από Τουρκία, έχω πάει και Βέλγιο. Αυτά μόνο, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να πάω Ιταλία!!!!!

Οπότε, αν κανονίσετε, ενημερώστε με!!! :)

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας!!! Επέστρεψα από έναν πολύωρο ύπνο (4ωρών) αφού ησύχασαν τα μπεμπιά μου και κοιμήθηκαν κι αυτά!

Σαν να ηρέμησαν και οι ημικρανίες μου :)

Τώρα που ξύπνησα, τα τάισα και ύπνο πάλι! Αν και ο ένας δεν κοιμάται, έχει ανοιχτά μάτια και επεξεργάζεται ότι βλέπει.

Το άλλο δεν σας το είπα... ο μελαχροινός μου εδώ και δύο μέρες, τρώει μόνο μητρικό γαλατάκι!!!! Λέτε να επιτύχω αποκλειστικό θηλασμό μόνο στο ένα δίδυμο?? Τον άλλο ενώ τον βάζω αρκετή ώρα στο στήθος, ζητάει και τρώει ακόμα 70-80ml ξένο. Μακάρι να τα κατάφερνα καλύτερα και με τον ξανθούλη μου!!

Μπράβο, Jasminaki! Θηλάζει το μπουμπουκάκι και μετά κάθεται ήσυχο το μανάρι μου; Αχ, πρέπει να είναι πανέμορφη εικόνα, να τα βλέπεις να κάθονται φρόνιμα και να κοιτάζουν τον κόσμο γύρω τους, ε; Τρελαίνομαι και μόνο στην σκέψη...! Και ανυπομονώ να το ζήσω!

rPPrp3.png

Μπράβο Jas!!!!

Εγώ κοντεύω να εκνευριστώ γιατί παράλληλα προσπαθώ να σιδερώσω και ταίζω και τον ένα και την άλλη που συνεχώς πεινάνε!!!!

Άχου τα! Πεινάνε τα ζουζουνίδια, τι να κάνουν κι αυτά; Άσε το σίδερο και τάισέ τα, να μεγαλώσουν γρήγορα, να γεννηθούν και τα δικά μας και να ξεκινήσουμε τα ταξίδια!!!!!

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο, Jasminaki! Θηλάζει το μπουμπουκάκι και μετά κάθεται ήσυχο το μανάρι μου; Αχ, πρέπει να είναι πανέμορφη εικόνα, να τα βλέπεις να κάθονται φρόνιμα και να κοιτάζουν τον κόσμο γύρω τους, ε; Τρελαίνομαι και μόνο στην σκέψη...! Και ανυπομονώ να το ζήσω!

Για εμένα, κάτι που πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα, το ομορφότερο πράγμα είναι η εικόνα των αγοριών μου όταν θηλάζουν!!!! Νιώθεις ότι για αυτή τη στιγμή μόνο ζούσες!!!! Παλιά σκεφτόμουν ότι θα ντρεπόμουν να το κάνω και τώρα, αυτό θέλω να κάνω συνέχεια!!! Θέλω να τους δώσω ότι καλύτερο μπορώ!!! :P:p:p:p

RKdwp3.png

Μπράβο Jas!!!!

Εγώ κοντεύω να εκνευριστώ γιατί παράλληλα προσπαθώ να σιδερώσω και ταίζω και τον ένα και την άλλη που συνεχώς πεινάνε!!!!

Εμένα δεν το περίμενα αλλά και μόνο με τον θηλασμό ένα 2ωρο κοιμούνται! Όχι πάντα βέβαια! Αλλά τις περισσότερες φορές και κυρίως όταν την ώρα που θηλάζει ο ένας κοιμάται ο άλλος κι έτσι έχω χρόνο και καθόλου άγχος για να τον αφήσω να φάει όσο θέλει!!!

RKdwp3.png

Για εμένα, κάτι που πραγματικά δεν περίμενα με τίποτα, το ομορφότερο πράγμα είναι η εικόνα των αγοριών μου όταν θηλάζουν!!!! Νιώθεις ότι για αυτή τη στιγμή μόνο ζούσες!!!! Παλιά σκεφτόμουν ότι θα ντρεπόμουν να το κάνω και τώρα, αυτό θέλω να κάνω συνέχεια!!! Θέλω να τους δώσω ότι καλύτερο μπορώ!!! :P:p:p:p

Πωπω, άντε σταμάτα, είμαι έτοιμη να μου κυλήσει το δάκρυ... Είμαι και φορτισμένη από το πρωί, δεν ξέρω γιατί!

Λες να είναι κι αυτό σημάδι πρόωρου τοκετού, που λέει κι η Olga;

Ό,τι κάνω σήμερα, μου τη λέει. Πρόωρος τοκετός το ένα, πρόωρος τοκετός το άλλο, μέχρι κι ο άντρας μου φοβήθηκε στο τέλος και δεν με άφησε ούτε ψωμί να κόψω!!!

rPPrp3.png

Εμένα δεν το περίμενα αλλά και μόνο με τον θηλασμό ένα 2ωρο κοιμούνται! Όχι πάντα βέβαια! Αλλά τις περισσότερες φορές και κυρίως όταν την ώρα που θηλάζει ο ένας κοιμάται ο άλλος κι έτσι έχω χρόνο και καθόλου άγχος για να τον αφήσω να φάει όσο θέλει!!!

Οπότε δεν κοιμάσαι καθόλου εσύ απ' ότι κατάλαβα....:P

Εδώ έχει πέσει μία πείνα... κάθε 1,5 ώρα ξυπνάνε και θέλουνε το 80άρι τους! Αφού σήμερα ρώτησα τον παιδίατρο αν υπάρχει περίπτωση να σκάσουν από το φαι!!!!!

Προς αποφυγή παρεξηγήσεως: έχω εκνευριστεί όχι γιατί πεινάνε (το τάισμα άλλωστε είναι απόλαυση, που λέει και η jas :P), αλλά για το σίδερο!!!!! Κυρίως τώρα γιατί σιδερώνω κάτι φορμάκια δώρο που είναι χειμωνιάτικα, που με το ρυθμό που τρώμε αποκλείεται να μας χωράνε τον Οκτώβριο. Οπότε... τζάμπα ο κόπος του σιδερώματος :evil::twisted::evil::twisted:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Πωπω, άντε σταμάτα, είμαι έτοιμη να μου κυλήσει το δάκρυ... Είμαι και φορτισμένη από το πρωί, δεν ξέρω γιατί!

Λες να είναι κι αυτό σημάδι πρόωρου τοκετού, που λέει κι η Olga;

Ό,τι κάνω σήμερα, μου τη λέει. Πρόωρος τοκετός το ένα, πρόωρος τοκετός το άλλο, μέχρι κι ο άντρας μου φοβήθηκε στο τέλος και δεν με άφησε ούτε ψωμί να κόψω!!!

Δεν θυμάμαι να έκλαιγα ως πρόωρο σημάδι τοκετού!

Μάλιστα, θυμάμαι ότι μιλούσαμε εσύ, εγώ και η nufi και λέγαμε για υπερηχογραφήματα. Και μετά... μπήκα στο νοσοκομείο! :mrgreen:

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι να έκλαιγα ως πρόωρο σημάδι τοκετού!

Μάλιστα, θυμάμαι ότι μιλούσαμε εσύ, εγώ και η nufi και λέγαμε για υπερηχογραφήματα. Και μετά... μπήκα στο νοσοκομείο! :mrgreen:

Ναι, ναι... Θυμάμαι που ήταν Σάββατο πρωί και μας έλεγες από την προηγουμένη για κάτι συμπτώματα και τελικά μας λες, παίρνω και το βαλιτσάκι μαζί και πάω στον γιατρό! Και είχα απέναντι τον άντρα μου και του έκανα αναμετάδοση και αγωνιούσε κι αυτός!

Και τώρα τα ταΐζεις και τα έχεις αγκαλίτσα σου! Και η Nufi, επίσης, με λίγες δυσκολίες, αλλά τα μπεμπουλίνια της την περιμένουν κι εκείνη.

Τι καλά, Παναγίτσα μου! Τι δώρο μας έκανε ο Θεούλης...!

Α, δεν τον γλιτώνω τον λυγμό, μου φαίνεταιαιαιαιαιαιαι!

Olga, πώς με κόβεις;;;;;;;;;;;;;;

rPPrp3.png

Έχουμε ήδη μεταφερθεί στη βεράντα! Μέτρια η κατάσταση, δεν μας ξεμαλλιάζει κιόλας ο αέρας. Και κουνούπια, βρε παιδιά... Να βάλω ένα αντικουνουπικό σπρέι του κορρέ (από βατόμουρο), που έχω από πρόπερσι; Πειράζει; (Η ξαδέρφη μου, που είναι γιατρός, αυτό βάζει στα παιδάκια της, πάντως)

rPPrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...