Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

αποκοιμηθηκα...τι κανετε?καλα κανετε και κραζετε την agorakia γιατι θα μας λαχταρησει!

πειναωωωω.πω πω τι υπνος ηταν αυτος.

twins κι εσεις αιγυπτο?!τι ωραια!!!εμεις πηγαμε καιρο και σαρμ ελ σειχ.καναμε και σνορκελινγκ αλλα τα χρειαστηκα γιατι μας εβαλαν να υπογραψουμε πως αν τα τιναξουμε η μας ΄φαει κανενας καρχαριας στην ερυθρα θαλασσα δεν εχουν καμια ευθυνη!!!!

age.png

Διαφημίσεις

Witch και εμείς την ίδια εκδρομή κάναμε το οκταήμερο Κάιρο- Αλεξάνδρια-

Σάρμ ελ Σέιχ.. καλά ήταν τέλεια... ειδικά το σνόρκελινγκ... αυτά τα υπέροχα ψάρια στο Ρας Μοχάμεντ... αχ πότε θα ξαναπάμε;

Εμάς δεν μας έβαλαν να υπογράψουμε πάντως... Μας είδαν σφριγηλούς και γυμνασμένους (εδώ γελάμε) και είπαν ότι δε χρειάζεται!:P

Για την ακρίβεια, μας είδαν στρουμπουλούς και είπαν "αυτοί θα βουτήξουν και θα φάνε όλα τα ψάρια... ας βάλουμε καλύτερα τα ψάρια να υπογράψουν ότι δέχονται".

Αγοράκια τον κιμά με τα κεράσια θα τον μαγειρέψεις;;;; Σε έχω ικανή!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Για την ακρίβεια, μας είδαν στρουμπουλούς και είπαν "αυτοί θα βουτήξουν και θα φάνε όλα τα ψάρια... ας βάλουμε καλύτερα τα ψάρια να υπογράψουν ότι δέχονται".

τρελη!!!

εμεις δυστυχως δεν πηγαμε αλεξανδρεια...κλαψ!και ξερεις ε,παντα κατι παθαινω οπου παω,οποτε ανεβασα ενα σαρανταρη πυρετο και δοκιμασα και τους γιατρους στο σαρμ ελ σειχ!!!!

ευκολα ξαναπαμε για ο,τι δεν ειδαμε ή δεν καναμε!λοιπον θα ξαναπαμε μαζι να κανουμε και χαβαλε και οταν αποφασισω να παω ιταλια επειδη δεν εχω παει θα παω με την agorakia που ειναι σουρλουλου και τα ξερει ολα εκει!

age.png

Διαφημίσεις

ε; κρύωσες στους 42 βαθμούς... Και το βραβείο ισοθερμικότητας απονέμεται στη witch! Μήπως έκανες μαγικά και μετέτρεψες τον καύσωνα σε κύμα ψύχους;:P

Πέρα από την πλάκα, αυτό το έχω ξανακούσει. Βασικά μας έλεγαν να μην πίνουμε παγωμένο νερό και να μην βάζουμε αιρ-κοντίσιον στο φουλ γιατί θα το πάθουμε.

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

το καταλαβα οτι κρυωσα απο το αεροπλανο ακομα οταν πηγαιναμε.ηταν πολυ δυνατα ο κλιματισμος και γενικα ηταν παντου πολυ μεγαλη η διαφορα θερμοκρασιας και τα καταφερα.μου ξηγηθηκε ενεσεις ο γιατρος και συνηλθα γρηγορα.μου εβαλαν και ορο και δεν ειχα πιεση!!!δεν μασαω ομως!στον γιατρο πηγα αφου καναμε το προγραμμα μας κανονικα κι ελεγα του αντρα μου μονο,δεν νιωθω πολυ καλα,νιωθω λιγο αδυναμη!!!!και σνορκελινγκ με πυρετο εκανα!!!

μια εμπειρια ακομα!!!!

age.png

Σε βλέπω αποφασισμένη και σε θαυμάζω... Εγώ όταν αρρωσταίνω είμαι σαν τη γριά!

Θα βάλουμε την Αγοράκια με τα αγοράκια της αρχηγούς του γκρουπ και θα πάμε!!!! Να κάνουμε και τις αγορές μας!

Προς το παρόν, το επόμενο ταξίδι είναι στη θαυμαστή χώρα του σίδερου, όπου υπάρχει απέραντο γαλάζιο (οι φόρμες του μπέμπη), καταπράσινα βουνα (τα πετσετάκια), ενδιαφέρουσα πανίδα (τα γατάκια στις φόρμες της μπέμπας) και ατέλειωτα ποτάμια (ο ιδρώτας που κυλάει).

Που είναι η nunu να βοηθήσει με το σίδερο;;;;;;;;;;;;;;

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Witch και εμείς την ίδια εκδρομή κάναμε το οκταήμερο Κάιρο- Αλεξάνδρια-

Σάρμ ελ Σέιχ.. καλά ήταν τέλεια... ειδικά το σνόρκελινγκ... αυτά τα υπέροχα ψάρια στο Ρας Μοχάμεντ... αχ πότε θα ξαναπάμε;

Εμάς δεν μας έβαλαν να υπογράψουμε πάντως... Μας είδαν σφριγηλούς και γυμνασμένους (εδώ γελάμε) και είπαν ότι δε χρειάζεται!:P

Αγοράκια τον κιμά με τα κεράσια θα τον μαγειρέψεις;;;; Σε έχω ικανή!:P

Χαχαχαχαχαχαχα! Μια βλακεία συνδυασμό έκανα κι εγώ κι αμέσως να μου το κολλήσετε το παρατσούκλι! Ωραιότατα ήταν τα μακαρονάκια! Τώρα περιμένουμε να πέσει ο ήλιος στη βεράντα να την κάνουμε προς τα κει, μπας και μας φυσήξει λίγο αγέρι (απ' τ' Αλγέρι, απ' όπου να 'ναι)!

rPPrp3.png

τρελη!!!

εμεις δυστυχως δεν πηγαμε αλεξανδρεια...κλαψ!και ξερεις ε,παντα κατι παθαινω οπου παω,οποτε ανεβασα ενα σαρανταρη πυρετο και δοκιμασα και τους γιατρους στο σαρμ ελ σειχ!!!!

ευκολα ξαναπαμε για ο,τι δεν ειδαμε ή δεν καναμε!λοιπον θα ξαναπαμε μαζι να κανουμε και χαβαλε και οταν αποφασισω να παω ιταλια επειδη δεν εχω παει θα παω με την agorakia που ειναι σουρλουλου και τα ξερει ολα εκει!

Ααααααααααααχ! Από πού ν' αρχίσω, κουκλίτσες μου! Θα σας πω μόνο ότι πέρυσι, σαν χθες το απόγευμα (22.7) φύγαμε για το λατρεμένο μας Μιλάνο... Πέρυσι το καλοκαίρι δεν μείναμε σε ξενοδοχείο, φιλοξενηθήκαμε από έναν φίλο Βαρεζίνο (Βαρέζε: πόλη 100.000 κατοίκων στον Ιταλικό Βορρά, 45' από το Μιλάνο, 25' από τη λίμνη Κόμο, 35' από τη λίμνη -και την πόλη- Λουγκάνο της Ελβετίας). Πήγαμε να μείνουμε σπίτι του 2 μέρες και, τελικά, επειδή έκλαιγε η μαμά του (οι γονείς του έμεναν από κάτω και ο Andrea μας είχε παραχωρήσει το σπίτι του), κάθε φορά που κάναμε βαλίτσες να φύγουμε, αναγκαστήκαμε να μείνουμε και τις 12 μέρες στο σπίτι του!

Κουκλίτσες μου, ό,τι θελήσετε από αγορές, αξιοθέατα, ευκαιρίες, περιόδους καλών εκπτώσεων, ρωτήστε με!

Και είμαι μέσα, μόλις ξεπεταχτούν τα νινιά μας, φύγαμε!!!

rPPrp3.png

Γειά σας!!! Επέστρεψα από έναν πολύωρο ύπνο (4ωρών) αφού ησύχασαν τα μπεμπιά μου και κοιμήθηκαν κι αυτά!

Σαν να ηρέμησαν και οι ημικρανίες μου :)

Τώρα που ξύπνησα, τα τάισα και ύπνο πάλι! Αν και ο ένας δεν κοιμάται, έχει ανοιχτά μάτια και επεξεργάζεται ότι βλέπει.

Το άλλο δεν σας το είπα... ο μελαχροινός μου εδώ και δύο μέρες, τρώει μόνο μητρικό γαλατάκι!!!! Λέτε να επιτύχω αποκλειστικό θηλασμό μόνο στο ένα δίδυμο?? Τον άλλο ενώ τον βάζω αρκετή ώρα στο στήθος, ζητάει και τρώει ακόμα 70-80ml ξένο. Μακάρι να τα κατάφερνα καλύτερα και με τον ξανθούλη μου!!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...